Il·lumineu la vostra marca amb la plataforma de màrqueting Instagram d’Ifluenz: connectar empreses a influents amb mitjans de comunicació social impactants

TL; DR: La plataforma de màrqueting influencer d’Ifluenz permet a les petites empreses, marques i agències de màrqueting connectar-se amb personalitats Instagram creïbles que puguin afectar les decisions de compra dels seus seguidors molt compromesos. L’empresa fa d’aquesta forma moderna de publicitat ràpida, efectiva i assequible, ajudant a promoure les marques i a impulsar les vendes. Ifluenz treballa per fer més fàcil que mai executar, gestionar i ampliar tots els aspectes de les campanyes de màrqueting d’influencer, amb un futur focus en proporcionar a les marques el contingut addicional que necessiten..


En una època d’escepticisme dels consumidors cap a la publicitat i la comercialització, les marques han trobat una manera de restablir l’autenticitat i la confiança.

Coneix l’influenciador de mitjans socials, una nova raça de portaveus que té la credibilitat d’arribar a públics rellevants, crear confiança i impulsar el compromís mitjançant contingut original. Poden ser celebritats, bloggers, sensacions de les xarxes socials, defensors, experts o líders pensats, però tots comparteixen una cosa en comú: poders de persuasió altament efectius..

Per descomptat, amb totes les noves oportunitats financeres arriben individus ombrívols que busquen aprofitar el sistema aprofitant els seus punts febles. En aquest cas, tenen la forma de defraudadors que compren seguidors falsos. Segons la companyia de ciberseguretat Cheq, es preveu que aquest fenomen costarà a les empreses una agonització de 1.300 milions de dòlars el 2019.

Logotip d’Ifluenz

Les pantalles d’Ifluenz influeixen rigorosament per assegurar que les marques arribin al públic adequat.

Els fabricants de la plataforma de màrqueting d’influencer d’Instagram Ifluenz ho saben i és per això que la companyia passa els seus influencers a través del procés amb un estricte procediment de revisió dissenyat per arrelar als mals actors..

“Hem creat un dipòsit massiu d’influenciadors de màxima qualitat mitjançant un procés de cribratge profund i basat en dades”, va dir Lassana Dioum, gerent de Ifluenz. “Els nostres algorismes determinen si tenen taxes d’interacció elevades, si la seva audiència és rellevant i activa, etc.; analitzem una enorme difusió de dades per assegurar-nos que cada influencer és de qualitat i, si no, no es podran registrar a la nostra plataforma

L’empresa, fundada el 2014, treballa per connectar personalitats en línia creïbles amb petites empreses, comercialitzadors de marques i agències que afectin les decisions de compra dels seus públics altament compromesos. Amb els anys, la companyia ha perfeccionat el procés per tal que sigui el més ràpid, eficaç i assequible possible. Ifluenz pretén oferir una solució de punt final a aquesta forma de publicitat moderna i cada cop més popular, amb un focus orientat a proporcionar marques amb contingut addicional per complementar la missatgeria dels seus influencers..

Arribeu a personalitats creïbles amb públics altament implicats a tot el món

No és cap secret que Instagram sigui una xarxa de xarxes socials molt popular. Un milió de persones que utilitza l’aplicació cada mes, el 63% dels usuaris inicien la sessió almenys una vegada al dia. El 2020, els investigadors calculen que els usuaris passaran una mitjana de gairebé 30 minuts al dia a la plataforma, la qual cosa té un abast publicitari potencial de més de 850 milions d’usuaris..

Com a tal, la plataforma de xarxes socials s’ha convertit en una xarxa essencial per als venedors, cosa que pot explicar el ràpid creixement que ha experimentat Ifluenz. “Quan vam llançar la plataforma el 2014, teníem 200 influencers”, va dir Lassana. “Ara en tenim 25.000, i si cerqueu a Google paraules clau com” Plataforma d’Influencer d’Instagram “, normalment estem entre els millors resultats a tot el món.”

Lassana ens ha explicat que l’objectiu principal de la companyia és que la publicitat sigui més agradable per a públics, marques i influents. Algunes de les empreses més reconegudes del món, com ara Uber, Porsche i Universal, utilitzen ara Ifluenz per arribar al públic adequat per obtenir els millors resultats possibles..

Màrqueting Influencer Fàcil

Ifluenz connecta marques i influencers per a campanyes de xarxes socials perfectes.

Per exemple, quan Uber va voler anunciar el seu servei de transport en diverses àrees noves, la companyia es va dirigir a les personalitats en línia d’Ifluenz per arribar a públics geo-orientats. Després de sis publicacions, Uber va aconseguir arribar a una audiència de 356.000 seguidors, que van aportar més de 25.000 comentaris i comentaris.

Els influents amb almenys 5.000 seguidors i públics altament compromesos poden treure el màxim partit als seus seguidors registrant-se a Ifluenz per l’oportunitat de col·laborar amb una àmplia gamma de marques. Una vegada que passin el rigorós procés de cribratge, els influents han de seleccionar el tipus de campanyes que els interessen, revisar els documents de les marques i proposar una col·laboració remunerada..

“Llavors, la marca té l’oportunitat d’aprovar la publicació”, va dir Lassana. “Si la marca no està satisfeta, pot demanar a l’influencer que modifiqui el contingut i negocia el preu. Per descomptat, garantim els pagaments de la marca per assegurar-nos que l’influenciador efectivament publiqui i alliberem el pagament set dies després. “

Facilitant el màrqueting d’influencer ràpid, d’alta qualitat i assequible

Lassana ens va dir que Ifluenz treballa contínuament per racionalitzar les seves campanyes de màrqueting d’influencer per garantir que siguin rendibles, intuïtives i produeixin resultats innegables. Va dir que Ifluenz és més ràpid que els seus competidors a causa d’un procés de comunicació efectiu entre els marques d’influència i marques registrades.

“Amb la nostra plataforma, podeu accedir a influents registrats realment ràpidament”, va dir. “Normalment, quan una marca crea una campanya, comencen a rebre propostes el mateix dia”.

El procés elimina el temps dedicat a la recerca d’influenciadors, en contacte amb ells i a la negociació d’anada i endavant per correu electrònic. “I, amb el nostre procés de certificació en profunditat, les marques poden contractar l’influencer més rellevant per a les seves necessitats i assegurar-se que l’influencer no tindrà falsos seguidors”, va dir Lassana..

Una visió clara dels preus justos de mercat garanteix que Ifluenz sigui igualment econòmica. Quan els influencer es registrin, se’ls demana que indiquin la quantitat mínima que acceptaran per col·laborar amb una marca. A continuació, la companyia processa les dades de preus per crear un preu mitjà de mercat.

Quan la marca crei una campanya, se’ls presentarà dues tarifes de cada influencer interessat: un preu objectiu de mercat i el preu mínim de l’influenciador. “Normalment, els influents intenten igualar els nostres preus, però de vegades, si busquen més ofertes, es presentaran a preus més baixos”, va dir Lassana.

Segons Lassana, Ifluenz també se centra molt en la qualitat amb l’objectiu de mantenir les marques i mantenir-les feliços. “Tenim molta cura perquè les marques rebin un bon rendiment de la inversió”, va dir. “És per això que som tan rigorosos en no acceptar influents de baix rendiment”.

A continuació: Satisfer la demanda de contingut addicional de marca

Lassana ens va dir que Ifluenz està centrat en làser a desenvolupar noves eines i funcions que ajudaran a les marques i als influents a mantenir relacions lucratives.

Amb aquesta finalitat, la companyia va presentar recentment Instagram Influence Calculator, un programa gratuït que permet a qualsevol persona calcular la seva força com a persona d’internet només introduint el seu nom d’usuari d’Instagram. Els usuaris es limiten a comprovar 10 comptes i els comptes han de ser públics.

Avançant, Lassana va dir que Ifluenz treballa per desenvolupar una aplicació mòbil per acompanyar el seu lloc d’escriptori existent, que actualment és mòbil amb resposta. La companyia també està treballant en un programa per crear contingut que les marques puguin utilitzar als seus llocs i en comptes de xarxes socials per complementar les seves campanyes d’influencer.

“Moltes de les nostres marques entren en màrqueting d’influencer i volem promocionar el seu lloc web o la seva pàgina d’Instagram, però no tenen molt bon contingut per oferir”, va dir.

Com que hi ha una demanda tan elevada de les marques que busquen una manera eficient de crear aquest contingut, Ifluenz participarà, aprofitant el talent dels seus influencers.

“Creiem que aquesta serà una gran característica i una manera d’afegir valor per als nostres clients i usuaris”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map