Hipex permet als desenvolupadors de comerç electrònic crear botigues web guanyadores amb entorns allotjats optimitzats per a plataformes

TL; DR: El sector del comerç electrònic és un dels entorns més exigents per als desenvolupadors de programari, de manera que necessiten proveïdors web que puguin satisfer les seves necessitats específiques. Hipex ofereix una cartera de productes i serveis adreçats als desenvolupadors de comerç electrònic per ajudar-los a construir botigues web d’èxit en plataformes populars, com Magento, Shopware i Akeneo. L’empresa basada als Països Baixos també ofereix una forta assistència al client i eines automatitzades d’optimització de projectes. Hipex destaca en el sector de l’hostaleria per comprendre les dinàmiques que impulsen els seus clients i creen productes i serveis adaptats a aquestes necessitats.


Per atreure clients i aconseguir marges sostenibles, els proveïdors d’allotjament han d’oferir serveis de valor afegit que apel·lin a la seva base de futurs clients. I Hipex orienta els seus serveis a una clientela que ajudi a impulsar l’economia en línia: desenvolupadors de programari de comerç electrònic.

I l’equip de l’empresa, inclosos els seus fundadors i desenvolupadors interns, serveix als clients amb eines robustes, serveis personalitzats i suport disponible.

Hipex va dissenyar la seva cartera per satisfer les necessitats exclusives d’allotjament dels desenvolupadors de programari que treballen en plataformes de comerç electrònic dominants en el mercat, com Magento, Shopware i Akeneo.

Logotip de Hipex

Hipex va construir la seva cartera de serveis web per satisfer les necessitats dels desenvolupadors de programari de comerç electrònic.

En una època en què el model de negoci com a servei sovint promet que la combinació adequada d’opcions en núvol pot satisfer les necessitats de qualsevol indústria, Hipex entén que els desenvolupadors de determinats verticals no poden assolir els seus objectius a través d’empreses de núvols principals..

Les seves ofertes de núvol dirigides s’adrecen a aquelles verticals infravalorades i la companyia prospera a causa d’aquest focus, segons el desenvolupador de Hipex In-House Pieter Beens.

I Pieter va arribar a Hipex perquè va trobar una proposta de valor atractiva basada en la seva experiència personal com a desenvolupador de programari.

“Em vaig incorporar a Hipex fa sis mesos i, com a professional del desenvolupament jo, havia utilitzat principalment sistemes convencionals d’allotjament basats en núvols”, va dir Pieter. “Al incorporar-me a Hipex, de seguida em vaig adonar del que m’havia faltat; que aquesta empresa és molt més que un proveïdor d’allotjament en núvol.”

Hipex, amb seu al municipi holandès de Rhenen, adopta l’oportunitat de satisfer les necessitats dels desenvolupadors que creen solucions de comerç electrònic i ofereix tant les eines com el suport que necessiten per a florir..

Ajudar als desenvolupadors a accelerar el temps al mercat

Els minoristes de comerç electrònic actuen en un entorn competitiu de manera agressiva, cosa que significa que han d’innovar contínuament. Busquen avantatge en molts aspectes de les seves operacions, inclosos la promoció de productes, l’experiència del client, la gestió d’inventaris i el processament de transaccions.

La pressió sobre desenvolupadors i enginyers de llocs web per complir aquests requisits és alta. Els equips de desenvolupament solen treballar en entorns on el suport i l’orientació són crítics, però els coneixements interns i els recursos són limitats.

“Oferim un suport informat que ajuda als nostres clients a realitzar projectes per tal que puguin portar les seves solucions de comerç electrònic al mercat més ràpid”, va dir Pieter.

Captures de pantalla des de la pàgina d'inici de Hipex

Els desenvolupadors de Magento, Shopware i Akeneo poden escalar botigues web ràpidament mitjançant Hipex.

La indústria del desenvolupament de programari continua mostrant un creixement exponencial. Segons l’estudi demogràfic i la població de desenvolupadors globals d’Evans Data, es preveu que la població mundial de desenvolupadors professionals que passarà de 23,9 milions el 2019 a 28,7 milions el 2024.

Igual que amb altres tendències en informàtica empresarial, la demanda és cada cop més per als desenvolupadors que treballen en entorns de núvol. Tot i això, segons Pieter, molts desenvolupadors de comerç electrònic troben ofertes de núvols principals i com a servei més limitants que no pas habilitats.

Els desenvolupadors que treballen en verticals comercials específics, inclòs el comerç al detall en línia, volen funcions que els serveis en núvol de les empreses del mercat massiu normalment no ofereixen de manera eficient. Entre aquestes ofertes, hi ha una àmplia atenció al client.

En ecommerce, aquestes restriccions poden afectar ràpidament el rendiment de la botiga web i la retenció del client. És per això que Hipex es diferencia si fa que els desenvolupadors suportin la pedra angular del seu model d’allotjament.

Comprendre els punts de dolor & Repartiment d’una proposta de valor orientat

Segons el model Pieter, el model de negoci Hipex va néixer de les frustracions amb la prestació d’allotjament d’allotjament, especialment pel que fa a les opcions per als desenvolupadors minoristes en línia..

“Per comprendre plenament la naturalesa de la proposta de valor de Hipex, és important saber que els fundadors de l’empresa són desenvolupadors de programari d’experiència tant com els empresaris”, va dir Pieter..

És per això que els fundadors van construir la cartera de serveis Hipex per satisfer les necessitats dels desenvolupadors de comerç electrònic. Centrar-se en aquest públic objectiu va ajudar a la companyia a créixer de manera constant i orgànica al llarg dels anys.

“Hipex va començar amb molt pocs clients i un pressupost de màrqueting zero, però va créixer ràpidament gràcies a les recomanacions del boca a boca. Actualment, treballem amb més de 600 clients, afegint-ne més regularment “, va dir Pieter.

Captura de pantalla de la cartera de serveis de Hipex Magento

Hipex ofereix una gran varietat d’eines premium als seus paquets de desenvolupadors.

Aquest creixement ha estat lent però constant, permetent a Hipex oferir més serveis i eines als seus clients.

“Hipex va molt més enllà de les eines i serveis estàndard. L’èmfasi està en el demostrable i oferim als clients potencials l’opció de provar-nos durant 30 dies de forma gratuïta per trobar-los per ells mateixos ”.

Com a proveïdor d’allotjament, Hipex no es compromet a oferir una excel·lent atenció al client, sinó que, combinant-ho amb un focus de desenvolupament de programari de comerç electrònic, proporciona a la companyia un nínxol únic..

Els serveis a mida satisfan les necessitats dels desenvolupadors de programari que treballen en plataformes Magento, Shopware i Akeneo. I perquè Hipex atrau orgànicament nous clients, la companyia manté els costos d’adquisició de clients a la baixa.

Els desenvolupadors de programari intern proporcionen un suport sòlid

Hipex entén que molts proveïdors d’allotjament més grans poden permetre que l’assistència al client es pugui reduir en la consecució de números de compte més elevats i ofertes de serveis mercantilitzades per preus. Hipex, per contra, ha convertit el seu suport en una experiència de grup de companys mitjançant la contractació de desenvolupadors de programari en aquest paper.

“La majoria de clients de Hipex són desenvolupadors de programari, i tots els membres del nostre equip de suport són també desenvolupadors”, va dir Pieter. “Això és perquè volem ser molt més que un simple proveïdor d’allotjament per a desenvolupadors, volem oferir-los ajuda i orientació en el camí”.

En generar relacions amb els clients, Hipex fins i tot oferirà serveis com ajudar-los a trobar una agència de desenvolupament Magento més adequada.

“Hem experimentat molts nous projectes de construcció”, va dir Pieter. “Hipex coneix el mercat de Magento com cap altre, i actuem regularment com a òrgan consultiu independent per a les construccions de botigues web Magento. I creiem que és important que una nova botiga web Magento sigui tècnicament correcta ”.

Hipex ajudarà els clients amb serveis de suport de DevOps, configurant pipelines CI / CD de clients, assessorant-los sobre les imatges de Docker per a la seva implementació i moltes altres funcions de valor afegit que els útils desenvolupadors de plataformes de comerç poden trobar útils. Segons Pieter, Hipex va molt més enllà del suport típic, que diferencia l’empresa dels seus competidors.

Quan un desenvolupador necessita arreglar un problema ràpidament perquè un projecte s’estableix en un termini difícil, és a dir, quan Hipex pot demostrar la seva diferenciació, va dir Pieter.

Hipex està involucrat amb els seus clients desenvolupadors i entén els seus requisits perquè els seus equips de suport tenen experiència en projectes de desenvolupament.

Inversions de maquinari adaptades als requisits de rendiment del client

El focus en les necessitats dels desenvolupadors també es caracteritza en altres aspectes dels serveis i les estratègies de l’empresa. I informa del seu enfocament tant en les especificacions de programari com de maquinari.

“Satisfer les necessitats dels desenvolupadors també és la lent mitjançant la qual seleccionem tot el nostre maquinari, inclòs si una marca de servidor compleix les necessitats dels nostres clients”, va dir Pieter.

Foto de l'equip de Hipex

Hipex sol treballar directament amb desenvolupadors de programari de comerç electrònic per oferir solucions personalitzades.

Els clients de Hipex tenen accés a moltes eines premium en tots els nivells. I els que van més enllà de l’allotjament, introdueixen aspectes de subministrament d’una plataforma com a servei. A més, l’empresa també ofereix suport especialitzat.

“Crec que aquesta combinació fa que Hipex sigui el proveïdor de serveis més interessant per als comerciants en línia, però especialment per als desenvolupadors que treballen en comerç electrònic. Això és perquè obteniu una gran quantitat de rendiment basat en maquinari a un preu molt bo, en comparació amb molts altres serveis d’allotjament i núvol que hi ha ara mateix. “

Segons Pieter, els clients de Hipex que s’han passat d’alguns dels més grans proveïdors de serveis d’allotjament i serveis de núvol asseguren que aconsegueixen una configuració més ràpida, un millor suport i preus més baixos..

“Tenim un procés de suport 24 hores al dia que avisarà el nostre equip i els farà sortir dels seus llits si alguna cosa necessita atenció immediata. Però no és només un factor que ens distingeix; és una combinació d’atributs que ens diferencia. En resum, el nostre objectiu és ser un proveïdor de serveis d’allotjament de comerç electrònic complet. “

Hipex: Centrat en el futur amb nous productes innovadors & Serveis

La resta del 2020 s’està preparant per a Hipex, ja que la companyia té almenys tres noves ofertes de serveis i productes al pipeline..

“Ens centrem principalment en allotjament dedicat i allotjament compartit; i més endavant el 2020, pretenem introduir un model basat en contenidors perquè els nostres clients puguin escalar segons les seves necessitats del mercat”, va dir Pieter..

Aquesta funció hauria de ser popular a l’espai de comerç electrònic, subjecte a augment de la demanda impulsada per la tendència del mercat, inclosos els patrons de compra estacionals i el Black Friday..

Altres addicions de cartera previstes inclouen més serveis DevOps.

“Hipex proporcionarà als clients repositoris de Git, de manera que pugueu desenvolupar el vostre codi bàsic i nosaltres farem la resta, com afegir proves de rendiment automatitzades que aturen un llançament si el rendiment de la vostra botiga web es degradarà a causa del canvi que heu fet. Així que, a més d’allotjar, fem tot el vostre DevOps “, va dir Pieter. “Això permetrà als nostres clients agilitzar els seus fluxos de treball i centrar-se més en la creació de les seves botigues web i els fluxos d’ingressos. I, per últim, estem buscant llançar una eina que permeti optimitzar les prestacions automàtiques. “

Amb aquestes innovacions, Hipex està aconseguint el model de diferenciació que molts proveïdors d’allotjament de valor afegit de mercat mitjà busquen. La companyia entén que les necessitats d’allotjament són cada cop més específiques per a moltes aplicacions orientades al consumidor i que els desenvolupadors que estenen els recursos necessiten un proveïdor que ofereixi suport i serveis de gestió escalables..

Hipex allibera aquells desenvolupadors per aplicar les seves habilitats directament als objectius del seu negoci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me