Gestionar i protegir la vostra identitat en línia amb els noms de seguretat: proveïdor de domini, protecció de marques i solucions d’allotjament verificades amb temps.

TL; DR: Safenames, fundada el 1999, gaudeix de més de vint anys d’experiència per ajudar els departaments legals, d’operacions i màrqueting a gestionar i protegir eficaçment els seus portafolis en línia. La gamma completa de productes i serveis basats en la web utilitza la gamma des de la gestió de dominis i la protecció de marques en línia fins a solucions d’allotjament web i recuperació de desastres fiables. Servint com a extensió del vostre equip, Safenames pretén ajudar a estalviar temps i diners, augmentant finalment el ROI.


Aprenem a edats primerenques que un enfocament proactiu és sovint més segur i eficaç que un reactiu.

Raspallar-se les dents és més fàcil que omplir una cavitat. La instal·lació d’una alarma d’incendis és més eficient que apagar un incendi. Portar el cinturó de seguretat és més intel·ligent que fer front a les conseqüències de ser expulsat d’un vehicle.

Quan es tracta de protegir la vostra marca en línia, la història no ha de ser diferent. Ser més proactiu en la detecció de possibles amenaces és molt més eficaç que netejar els danys financers i reputacionals causats pels atacants en línia.

Logotip de noms de seguretat

Safenames ofereix una àmplia selecció de productes i serveis basats en la web.

Per això, Safenames ofereix serveis de protecció de marques i marques en línia dins de la seva completa gamma de productes i serveis basats en la web.

“Vàrem ser uns adoptants força primerencs a l’espai de protecció de la marca i hem adquirit una comprensió profunda de com s’han de gestionar les carteres en línia”, va dir Andy Larwill, gerent de serveis al client de Safenames. “Sempre hem estat un defensor en aquest sentit, i el nostre equip legal és molt respectat en el sector”.

Però Safenames ofereix molt més que protecció de marca. La companyia també ha guanyat una reputació de confiança pel seu registre de noms de domini, atenció al client expert, hosting, solucions de recuperació de desastres i serveis de seguretat, entre altres ofertes..

Amb seu a Milton Keynes, Anglaterra, amb oficines regionals a tot el món, Safenames també està especialitzada en el registre de noms de domini de primer nivell de codi de país (ccTLD) en més de 240 països i territoris del món..

En definitiva, com a punt únic per gestionar i protegir les carteres en línia dels clients, l’objectiu de la companyia és ajudar els usuaris a estalviar temps i diners, augmentant el ROI..

Una botiga única per a la gestió i protecció del vostre portafoli en línia

Safenames es va fundar el 1999 com a proveïdor de serveis de llocs web i de dominis co.UK abans d’evolució cap a un registrador complet..

“Vam obtenir l’acreditació de la ICANN el 2002 i ens vam proposar reunir tantes acreditacions a tot el món que possiblement podríem com a registrador directe, a diferència d’utilitzar agents, com ho feien molts altres registradors en aquell moment”, va dir Andy. “En un moment donat, vam ser l’únic registrador fora de la Xina que va poder registrar dominis xinesos; el mateix per a Austràlia, etc. ”.

Safenames es va convertir aviat en un dels registradors acreditats més grans del món; tan gran que molts registradors principals es van dirigir a l’empresa en registrar dominis en nom dels seus clients. Durant els darrers anys, Andy ens ha explicat que la companyia ha anat augmentant els seus serveis gestionats i allotjant productes amb l’objectiu de convertir-se en un proveïdor final de tot de TI..

“Ja sigui que creeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN), procediments uniformes de resolució de conflictes de nom de domini (UDRP) per a dominis de nivell superior genèrics (gTLDs), ho poseu per nom: hem estat al voltant del bloc algunes vegades i hem converteix-te en una parada única per a totes les necessitats en línia “, va dir.

Noms de seguretat: està pendent de tot el món

La companyia té una àmplia experiència en el registre global de dominis, la gestió de cartera i la protecció de marques en línia.

En termes de gestió de cartera, Safenames ofereix una àmplia gamma de solucions. El Portal de domini internacional (IDP) de la companyia, per exemple, facilita als usuaris el registre i la gestió de milers de noms de domini.

“Ara hi ha tantes TLD que alguns dels nostres clients tenen carteres de dominis més de 10.000”, va dir Andy. “La majoria és només una protecció de marca proactiva, assegurant-se que la tenen i ningú més pot tenir-la. Aquest enfocament sempre ha funcionat bé per a nosaltres i els nostres clients. “

Safenames també ofereix solucions d’allotjament compartides, virtuals i dedicades, a més d’un servei anti-spam allotjat a través d’un centre de dades Tier-3 situat a 68 km del centre de Londres. El lloc altament segur, construït segons els estàndards de la FSA, inclou àrees privades en engabiada, una suite de continuïtat empresarial i accés 24 hores durant passos permanents.

El centre de dades també s’utilitza com a part de l’oferta Safename Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS), dissenyada per restablir les operacions crítiques d’una organització tan aviat com sigui possible després d’un desastre natural o causat per humans. Actualment, la companyia ofereix solucions a mida dels seus clients en aquesta àrea, que poden ampliar-se en un futur proper.

“Estem molt orgullosos del nostre centre de dades i estem desitjosos de traslladar els nostres serveis d’allotjament”, va dir Andy.

Protecció i seguretat robusta de la marca amb suport dedicat

Andy va dir que Safenames s’esforça per proporcionar serveis legals adaptats a les necessitats del client i que el 2018 va ser un reflex del seu èxit. Només aquell mateix any, Safenames va recuperar 132 noms de domini mitjançant avisos d’execució i arbitratge. De les 61 actuacions arbitrals presentades, la companyia va assolir un percentatge d’èxit del 100%.

Els principals sectors de clients van incloure productes de venda al detall, tecnologia, seguretat, financers i clients, amb un abast global de més de 30 ccTLD diferents. Els països amb més queixes provenien dels EUA, Estats Units, Canadà, Irlanda i Itàlia. Els cinc primers entrevistats van incloure la Xina, els Estats Units, l’Índia, Alemanya i Nigèria.

A més d’assistir en la resolució de disputes, Safenames ofereix diversos productes de protecció de marca, com Mark Protect. Aquest servei proactiu simplifica el procés de vigilància per infraccions de marques comercials per protegir les inversions financeres i la propietat intel·lectual d’una marca, defensar-se de pornografia nociva o contingut de jocs i recuperar el trànsit desviat..

No et preocupis, a tot el món

Safenames ajuda els usuaris a avançar en la gestió del domini, a resoldre problemes de cibersquat i a tenir un servei d’allotjament fiable.

Altres serveis inclouen Domain Watch i Recuperació de dominis. El servei de Domini Watch permet als usuaris personalitzar alertes de correu electrònic periòdiques en noms de domini gTLD o ccTLD recentment registrats que continguin paraules clau o noms de marca determinats que puguin incomplir una marca comercial.

La recuperació de dominis ajuda a combatre els cibersquatters que registren, utilitzen o registren noms de domini de trànsit per treure profit d’una marca que pertany a una altra persona. Aquests delinqüents en línia costen a les organitzacions milions de dòlars en trànsit perdut, confusió de clients i danys reputacionals.

“En el passat, només podríeu tenir un punt i estar bé”, va dir Andy. “En l’última dècada més o menys, els ciberataquis s’han convertit en un problema enorme per a més empreses corporatives i és aquí on entra el nostre equip legal”.

Safenames també ofereix una àmplia selecció de funcions de seguretat del domini que protegeixen els usuaris a la seguretat de cibercriminalitats i, al mateix temps, eviten errors interns que es cometen de forma inadvertida, com ara canvis accidentals de DNS.

Potenciar el ROI amb una extensió flexible de la vostra empresa

Tots els clients de Safenames s’acompanyen amb un gestor de comptes dedicat que està disponible per proporcionar assistència segons sigui necessari. Andy va dir que el coneixement dels administradors de comptes de l’empresa és un dels factors més significatius del seu èxit.

“Ens convertim en un complement del vostre equip, ajudant-vos, assessorant-vos”, va dir Andy. “Per a les empreses més petites que no tenen un equip informàtic complet, aquesta és una proposta de valor enorme. Però us sorprendrà el fet que fins i tot alguns dels nostres clients més grans no entenguin plenament el paisatge dels noms de domini, de l’allotjament i de la resta. Confien molt en nosaltres per fer tasques quotidianes. “

Andy va dir que Safenames mai empeny productes que la companyia no creu ni fa servir, però sí que té un paper a l’hora de portar nous productes als clients.

“Hi ha empreses més petites que tenen productes increïbles que no tenen l’abast que haurien de tenir amb algunes de les organitzacions més grans”, va dir. “Ajudem a introduir alguns d’aquests autèntics canvis al joc bastant ràpidament, ajudant-los a convertir-se en noms domèstics de la indústria”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me