Fomentar el sentit del joc: l’enfocament energètic d’Anne Handley per a una formació de màrqueting accionable

TL; DR: Ann Handley és una autora best-seller de Wall Street Journal que inspira empreses de tot el món a canviar tècniques mundials de màrqueting amb enfocaments nous que produeixen resultats tangibles. Com a responsable de continguts de MarketingProfs, ella capacita els líders empresarials per convertir-se en les millors versions d’ells mateixos alhora que augmenta la productivitat i els ingressos. A través de Total Annarchy, un butlletí personal experimental, Ann continua centrant-se en el màrqueting orientat als resultats.


Entra al món d’Anne Handley i començaràs a veure les coses tal com apareixen a través de les seves ulleres amb marca de banya de marca: plens de color i intriga.

Està utilitzant aquesta perspectiva per oferir als venedors l’educació necessària per oferir contingut atractiu que sigui qualsevol cosa que sigui en blanc i negre. Tant si aneu a través del seu best seller de Wall Street Journal, “Everybody Writes”, com si us connecteu amb ella durant un discurs en clau de poder, Ann anima als públics a explicar “històries més grans amb una veu més atrevida que crea un màrqueting més valent”.

“És una filosofia personal que tinc”, va dir Ann. “Si no us divertiu amb la feina i la vida, ho esteu fent malament. M’agrada aportar personalitat a gairebé tot el que faig, i intento no prendre’ns les coses massa seriosament. ”

Foto de Ann Handley i logotip de la marca

Ann Handley és cap de continguts de MarketingProfs, on supervisa l’educació i la formació professional.

Periodista de cor, Ann va passar la major part de la seva primera carrera com a escriptora i editora per a estimades publicacions com el Boston Globe, així com per a diverses publicacions B2B. “Fins i tot vaig escriure per a les revistes que tinguis a la butxaca del seient posterior d’una companyia aèria”, va dir. “En aquell moment era molt lucratiu, i va ser una mica divertit.”

El 1997, abans que Google entrés al mercat, Ann va llançar ClickZ, una de les primeres fonts d’informació en màrqueting en línia. Va vendre l’empresa el 2000 abans d’assumir el càrrec de Cap de contingut de MarketingProfs el 2002. Allà, es va convertir en la primera persona que va ocupar un lloc directiu corporatiu responsable de la creació de mitjans digitals i la publicació multicanal del contingut d’una organització. . Ann va dir que sembla “fa una vida i mitja”. I ha estat allà des de llavors.

La relativitat d’Anne la va impulsar als seus protagonistes: Forbes la va nomenar la dona més influent de les xarxes socials, i IBM la va nomenar una de les set persones que configuren el màrqueting modern. Avui, la comercialitzadora digital amb seu a Boston continua educant les empreses a tot el món sobre com escapar de la mediocritat del màrqueting i desenterrar resultats tangibles.

Ann brilla quan està donant un gir entusiasta a l’educació en màrqueting, tant si participa amb més de 420.000 seguidors a Twitter; contribuir comentaris i subratlles a les publicacions empresarials més importants; o experimentant amb el seu butlletí, Total Annarchy. Del pioner de la indústria fins a l’influenciador modern, Ann continua compartint la seva filosofia d’escriptura dinamitzadora i de primera lectura amb professionals empresarials d’arreu del món.

Prestar servei a les noves habilitats de màrqueting amb una cara divertida

Per a Ann, un entusiasta del rei Charles Spaniel, un ballarí de taps novell i un propietari de petites cases, la mediocritat no és mai una opció. Com a educador, la feina d’Ann és inspirar als venedors a crear contingut captivador.

“El linealisme de tot el que faig personalment – els llibres que escric, el butlletí publicat cada diumenge, les publicacions del bloc que he publicat i els meus discursos – és que sempre intento que la informació de màrqueting sigui accessible i actuable”, va dir. dit. “No ho puc suportar quan llegeixo un article d’un consultori o un guru de gestió i està ple d’argot o un llenguatge amorf i vagi. Digues-me què he de fer! ”

Una veterana de la indústria, Ann ha vist que el màrqueting de continguts va dominar la darrera dècada, tot i que, segons el seu llibre, no l’arribarà a pronunciar la frase de màrqueting de tòpics “El contingut és rei”.

“El contingut sempre ha estat al voltant i sempre ha estat una peça important del trencaclosques de màrqueting”, va dir Ann. “Però a mesura que la tecnologia millora i els mitjans socials són més prevalents, les empreses han d’adoptar la idea del màrqueting de contingut més que mai”.

Tot i així, Ann va dir que les empreses es tremolen davant la perspectiva de creació de contingut sense parar, i que aquest problema s’estén a les xarxes socials. “Moltes empreses encara lluiten amb la manera d’utilitzar els mitjans socials de manera eficaç:” Fins i tot hem de ser a les xarxes socials? Hem de ser a Snapchat, LinkedIn, Pinterest i Instagram? “”

Entre el seu paper a MarketingProfs i la seva marca personal, Ann respon diàriament a preguntes com aquestes.

Empreses inspiradores en Màrqueting Ditch Mundane

Ann és l’autora de “Tothom escriu: la vostra guia bàsica per a la creació de contingut ridículament bo”, i coautor de “Regles de contingut: com crear blocs assassins, podcasts, vídeos, llibres electrònics, webinars (i més) que involucrin els clients. i encendre el teu negoci. ” Els llibres amb èxit han estat traduïts a 19 idiomes i es fan referència cada cop més a l’àmbit de l’aula.

La viva personalitat d’Ann irradia els dos títols, cosa que els dificulta la seva reducció. “Tant si estic a l’escenari com si estic assegut per escriure un llibre, vull fer-lo sentir diferent d’un altre llibre de negocis avorrit”, va dir. “La gent aprèn millor quan es diverteixen”.

Una foto d’un capgrossos d’An Handley i els seus llibres en diversos idiomes

Ann ens ha explicat que els seus llibres, “Tothom escriu” i “Regles de contingut”, eren realment una feina d’amor.

El seu segon llibre, “Everybody Writes”, és una guia profunda però capritxosa per crear millor contingut en l’era digital. “Estic molt apassionat per aquest tema”, va dir Ann. “És un llibre que no podia fer no escriu ”.

Ann ens va dir que escriure un llibre és com néixer a un Volkswagen. “Feu la major part del treball mentre ploreu i sou molt suat”, va dir. “Així que si vau a comprometre aquest tipus de temps, energia i dolor, haureu d’assegurar-vos que realment us encantarà el tema. Aquesta és realment la mètrica que utilitzo quan penso en escriure una altra. “

Aquesta mètrica també s’aplica a la comunicació empresarial. Vivim en un món on el públic consumeix informació de formes aparentment interminables, i les empreses d’avui en dia volen, encertadament, actuar en l’acció produint informació..

“El repte és com fer-ho de manera eficaç”, va dir Ann. “Esbrineu a què dir” no “. Aquesta és l’única manera de produir alguna cosa de valor que desitgi una audiència. “

MarketingProfs: ajudant els líders a millorar la productivitat i els ingressos

Com molts superherois quotidians, Ann és capaç de fer malabars amb diversos rols. A més de ser un orador principal, autor, influencer, mare i amant dels gossos, és la directora de contingut de MarketingProfs..

Centrat en la creença que l’aprenentatge canvia la vida, MarketingProfs ofereix formació pràctica, programes en línia, conferències i diversos recursos per ajudar individus, pimes i empreses a dur a terme campanyes de màrqueting que impulsin resultats empresarials..

Fòrum de màrqueting B2B 2019

No és el vostre esdeveniment mitjà: el fòrum de màrqueting B2B de MarketingProf té una atmosfera professional i ànim.

Cada any, MarketingProf acull un fòrum de màrqueting B2B on es reuneixen els líders per debatre els reptes de la indústria i aprendre a construir programes de màrqueting sostenibles. El programa de 2018 acaba d’enllestir-se a San Francisco, amb l’esdeveniment del 2019 previst per al 16 al 18 d’octubre de 2019 al Gaylord National Resort and Convention Center de National Harbour, Maryland. Segons Ann, es tracta d’un fòrum on la diversió i l’aprenentatge no s’exclouen mútuament.

“És un esdeveniment per on brilla la diversió i la personalitat, i això no ve de mi”, va dir Ann. “Prové dels altaveus; prové de la comunitat més àmpliament. ”

No exagera. El lloc del fòrum de màrqueting B2B 2019 ho diu així: “És el lloc on líders, innovadors i persones que fan que les coses passin es reuneixin per conèixer les novetats del màrqueting B2B i compartir els secrets de l’èxit (a més de riures del ventre, xarxes creatives, shenanigans i comercialitzadors antics que fan foscos). “

Ann ens va dir que MarketingProfs està alimentat per més de 30 treballadors apassionats repartits pels EUA, des de Boston fins a Hawaii. “La nostra crida a les armes internament és aconseguir-vos el que heu de saber com a venedora”, va dir. “Sí, el màrqueting canvia. Hi ha noves eines, noves tecnologies, noves plataformes. T’ajudem a saber a què prestar atenció perquè puguis ignorar la resta. “

Anarquia total: idees de màrqueting intel·ligents que es lliuren a la vostra safata d’entrada

Ann va llançar el seu butlletí personal, anomenat descarat, Total Annarchy, al gener de 2018. I ho va fer per una raó totalment explicable: volia fer alguna cosa.

“Quant més avances en la teva carrera, més lluny produireu i editeu coses”, va dir. “Ja no toqueu les coses. Volia tenir alguna cosa per recordar com era, per això vaig llançar aquest butlletí. “

A través de Total Annarchy, Ann va dir que ha redescobert la seva veu i que l’utilitza per recordar als lectors que es diverteixin.

“Tots ens atabalem”, va dir. “De vegades els nostres mons empresarials ens poden fer sentir com mai no hi ha prou temps. Reintroduir alguna cosa que fas purament per alegria pot ser un canvi de joc, com ha estat per a mi. El meu butlletí no és un fabricant de diners i no em treure res, tret del fet que estic fent alguna cosa, que és molt satisfactori personalment. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me