Examen de la indústria del creador de llocs web amb el fundador de llocs de Builder Report ™, Steve Benjamins: ajuda als usuaris a trobar les plataformes adequades

TL; DR: Invertint una mentalitat sobre “si no els podeu vèncer, ajunteu-los”, Steve Benjamins va abandonar el seu creador de llocs web propietat a favor d’utilitzar la seva experiència per revisar les desenes d’opcions del mercat. Ara, cada mes, més de 60.000 usuaris visiten l’informe del constructor de llocs per obtenir recomanacions sinceres i personalitzades sobre les quals el creador de llocs web ofereix les millors funcions, atenció al client i experiència als usuaris. Parlà, sincerament, sobre com els conceptes previs dels propietaris de llocs no sempre estan en línia amb el que produirà la millor presència en línia o experiència de l’usuari.


Després de desenvolupar el seu propi creador de llocs web, Steve Benjamins va tenir problemes immediatament per rebre missatges de màrqueting a la indústria concorreguda. Com a negoci d’un sol home, Steve es va trobar a la competència amb empreses multimilionàries com GoDaddy, Wix i Weebly.

“Em vaig adonar que no importava si realitzés un millor creador de llocs web”, va dir. “El que més importava era si la gent s’arribaria a provar per mi. L’espai del creador de llocs web no necessitava necessàriament un altre producte, sinó que calia que algú actués com a filtre o com a controlador de trànsit aeri. “

Amb això, va abandonar el seu propi creador de llocs web a favor de provar el producte de qualsevol ex-competidor. El seu lloc web, SiteBuilderReport.com, inclou més de 100 ressenyes profundes i honestes.

“He dedicat hores i hores a provar-ne cadascú, i et diré quina és la que crec que es basa millor en coses tècniques i en coses com l’experiència de l’usuari”, va dir. “Intento molt justificar els productes que recomano. No és tot el que estic dient, però crec que és veritat. “

Com Steve ajuda als lectors a navegar pel mercat congestionat

L’informe del creador de llocs proporciona recomanacions imparcials basades en funcions tècniques i experiència de l’usuari, que Steve descriu com el valor principal i diferenciador del lloc web. Se centra estrictament en la usabilitat, funcions, temes i pràctiques de facturació del constructor de llocs.

“Hi ha molts blocs o llocs web que fan comentaris realment fluids que semblen ser uns fronts força poc profunds per al màrqueting d’afiliació”, va dir. “Estic mostrant a la gent que hi ha un ésser humà real i rere aquestes coses”.

Des de l’inici de Site Builder Report l’any 2012, Steve ha escrit més de 100.000 paraules sobre els diferents components de les eines i plataformes utilitzades per crear una presència en línia. El lloc web mostra informació en forma de ressenyes, una taula de comparació de costat, proves d’assistència al client i enquestes de satisfacció dels usuaris que busquen determinar-ho, des del millor creador de botigues de comerç electrònic fins al millor programari de màrqueting de correu electrònic..

Steve actualitza cada revisió cada nou mesos per garantir la informació actual i exacta, i utilitza la seva pròpia targeta de crèdit per provar les pràctiques de facturació i les polítiques de cancel·lació. La riquesa d’informació serveix per ensenyar a les persones a desxifrar els missatges de màrqueting i a descobrir les eines més útils i aplicables per als seus projectes individuals.

“Aquest és un problema educatiu al qual he tingut problemes reiteradament”, va dir. “Hi ha aquesta tensió entre el que la gent creu que vol i el que pot ser millor per a ells”.

Proporcionar als lectors el que realment necessiten, no el que demanen

La cerca d’ajudar les persones a triar bons productes, però, de vegades, comporta algunes limitacions i algunes idees errònies. Per exemple, Steve va dir que els lectors sovint li preguntaran quin és el creador de llocs web que és el millor per a l’optimització de motors de cerca o SEO.

“La veritat és que realment no hi ha una bona resposta per a això”, va dir. “L’elecció d’un creador de llocs web no serà gestionat per les funcions de SEO per a SEO. El seu objectiu serà molt millor al desenvolupament de continguts i coses fantàstiques com aquesta. “

Estructura del creador de llocs contra la llibertat arrossega i deixa anar

Tot i que Wix i Squarespace són dues de les plataformes més valorades de Site Builder Report, Steve va assenyalar que les dues companyies representen els enfocaments dràsticament diferents que les companyies adopten quan elaboren un creador de llocs web..

Wix, per exemple, proporciona una interactivitat pura i arrossegable, el que significa que els usuaris tenen llibertat total a l’hora d’ajustar plantilles o començar des de zero..

“És molt desestructurat, però està en llibertat”, va dir Steve. “Pots fer el que vulguis.”

Els constructors de llocs web com Squarespace, però, posen més èmfasi en els dissenys provats i certs. Els propietaris del lloc encara poden ajustar diversos elements de les plantilles, però no per motius.

“Ofereix una mica d’estructura. No podeu fer res a Squarespace “, va dir Steve. “Crec que la tensió és complicada perquè ningú no dirà mai:” Vull menys llibertat. Crec que, per a la majoria dels usuaris, és millor tenir un enfocament més estructurat. “

Busqueu un altre lloc per desenvolupar el codi

En la seva majoria, Site Builder Report serveix als propietaris de llocs innovadors i als usuaris de tecnologia avançada. Quan els lectors es posin en contacte amb Steve per obtenir suggeriments sobre el creador de llocs web que ofereix la major flexibilitat amb l’edició de codis, va dir que realment els dirigirà cap a altres llocs.

“El meu sentit és que voleu embolicar-vos amb codi i coses així, els constructors de llocs web probablement seran una mica frustrants”, va dir..

Imatges de Site Builder Report review del lloc personal de Squarespace i Steve Benjamins

Voleu saber quin constructor de llocs web utilitza l’expert? Steve confia en Squarespace per al seu lloc de música.

Normalment, apunta els desenvolupadors amb codis cap a WordPress i altres sistemes de gestió de continguts, juntament amb eines de desenvolupament frontal, com ara Webflow, tot i que un nombre creixent de codificadors opten per l’estalvi de temps i senzillesa dels creadors de llocs web..

“Utilitzo Squarespace, per exemple, per al lloc web de la meva banda perquè no vull haver de configurar el CDN i totes les coses molestes quan comenco des de zero un nou lloc web”, va dir..

Intel·ligència artificial i novetats en una indústria estable

Un dels aspectes més destacables del mercat de creadors de llocs web, segons Steve, és el manteniment dels requisits i expectatives de producte estables. Mentre que la resta del món de la tecnologia canvia cada instant, els usuaris del creador de llocs web busquen temes bonics i interfícies fàcils d’utilitzar..

“No és com si hi ha novetats boges que interrompen la indústria”, va dir, recordant el ràpid augment i caiguda de The Grid, un constructor impulsat per la intel·ligència artificial. “Recordo que estava una mica espantat i pensava que això canviaria tot per als creadors de llocs web. Va crear tot aquest bombo, i després es va llançar i no va sortir bé. “

Tot i que un procés automatitzat de creació de llocs sembla atractiu, Steve considera els constructors de llocs web d’AI com una solució a la recerca d’un problema.

“No tinc gaires lectors ni clients que em vinguin i demanin menys estabilitat”, va dir. “El que sento aclaparadora de la gent és”, no puc ajustar-ho. No puc desplaçar-ne uns píxels més. ”Sé que podeu personalitzar els dissenys un cop que la IA hagi creat la vostra plantilla, però això minva tot el problema; l’AI hauria de tenir cura de tot per a vosaltres. “

Següent: Experiències d’usuari i creació de confiança a través de vídeos

Un gestor de productes del constructor de llocs web de GoDaddy va dir a Steve fa uns anys sobre com la queixa principal dels clients enquestats era que va trigar massa temps a crear un lloc web. La companyia va revisar la seva estratègia de màrqueting i va ajustar el creador de llocs al voltant de la premissa de posar-se en línia en cinc minuts o menys. Steve, però, segueix sent escèptic.

“Crec que això es remunta a què els clients us poden descriure un problema, però potser la solució no és necessàriament el que volen”, va dir. “El que els clients i usuaris volen en un creador de llocs web, generalment, és poder personalitzar-los i fer-los propis. Volen una plataforma d’autoexpressió ”.

Steve va dir que es considera més un dissenyador que un desenvolupador, per la qual cosa li agrada aprofundir en la usabilitat i les experiències dels usuaris de diferents interfícies de creadors de llocs web..

“És realment divertit i divertit”, va dir. “No és el nínxol més sexi del món i no és una cosa natural emocionar-se amb els creadors de llocs web, però sens dubte no ho vendria per res”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me