EverData ajuda a les empreses índies a incrementar els seus ingressos i operacions a escala mitjançant solucions informàtiques i informàtiques robustes

TL; DR: Durant la seva dècada en funcionament, l’amfitrió web indi EverData ha vist la seva quota de canvis a la regió. Al 2009, poques empreses del país coneixien el hosting de núvols, però EverData va començar a prestar servei en núvol molt abans que ho fessin altres host. I aquest compromís de mantenir-se al marge de les expectatives al mercat canviant ha guanyat els clients i reconeixements de EverData. La companyia no només escolta comentaris dels clients, sinó que també realitza investigacions de mercat per oferir les funcions, programari i aplicacions més avantguardistes..


El 2009, les empreses índies normalment van acollir els seus llocs web amb proveïdors fora del país. I fins i tot quan la indústria d’allotjament web índia va començar a guanyar tracció, moltes empreses encara havien de convèncer-se per allotjar-les al seu país d’origen.

“En aquell moment, era una situació nova”, va dir Naseema Fazalullah, gerent de relacions amb els clients d’EverData, un proveïdor d’allotjament amb seu a Jaipur, Índia..

Amb el pas del temps, a mesura que les empreses d’allotjament web índies es van anar creant, més empreses es van interessar per mantenir els seus llocs web dins del país. Ara, l’Índia viu un boom en línia sense precedents i EverData es prepara per al futur.

Foto de Naseema Fazalullah, responsable de relacions amb els clients a EverData

Naseema Fazalullah, directora de relacions amb els clients d’EverData, ens ha explicat com l’amfitrió ajuda a les empreses índies.

Es preveu que l’ús d’internet del país passarà de 250 milions d’usuaris a mil milions d’usuaris durant la propera dècada. I en aquest temps, innombrables empreses de comerç electrònic necessitaran serveis de hosting.

Per satisfer l’afluència esperada de negocis, EverData ha desenvolupat un enfocament primer a l’Índia. És per això que la companyia va construir el primer centre de dades de nivell III de Rajasthan i va desenvolupar Hindi Cloud, la primera solució en núvol traduïda a l’hindi.

Tal com assenyala la companyia, aquest servei en núvol traduït en hindi “proporciona sobirania de dades a les empreses i organitzacions índies, permetent-los allotjar i mantenir les seves dades crítiques a la missió a l’Índia i lluny dels governs i corporacions internacionals.”

EverData també pot ajudar els clients de qualsevol mida de la seva empresa, des de pimes fins a clients corporatius.

“Tenim clients a petita escala que busquen registrar i allotjar dominis, però també tenim clients molt més grans”, va dir Naseema..

De Colocació a VPS: Ofereix diversos serveis

Al llarg de la seva dècada en funcionament, EverData ha diversificat les seves ofertes per mantenir-se al capdavant del mercat canviant de TI. I una de les tendències més importants ha estat un canvi cap al núvol.

“Ara, els clients se centren en servidors basats en núvols”, va dir Naseema. “Abans no eren conscients del núvol, però la demanda d’allotjament en núvol ha augmentat exponencialment.”

Per satisfer aquesta necessitat, EverData ofereix una varietat de plans i opcions. Un és el seu allotjament VPS en núvol, que permet a les empreses conservar el control dels servidors web, servidors de correu i aplicacions sense necessitat de mantenir el maquinari. Els clients poden triar entre racks complets o mig, segons les seves necessitats.

Captura de pantalla d’ofertes VPS d’EverData

Els paquets d’allotjament VPS inclouen una àmplia gamma de funcions i poden ser gestionats completament per experts.

Una gamma completa de servidors ofereix 3kVA de potència i 2500 GB d’ample de banda. Si els clients només necessiten un, dos o cinc servidors, rebran amplada de banda de 50 GB, 300 GB o 1100 GB, respectivament..

Però, no importa la quantitat d’espai que necessiten els clients, encara reben xat en directe, suport telefònic i vigilància 24 hores / 7 incloses al seu pla.

“Tenim un centre de dades a Jaipur, de manera que estem en colocació”, va dir Naseema. “Tenim molts clients corporatius que prefereixen el servei al núvol en servidors ininterromputs.”

EverData ofereix paquets al núvol, servidors dedicats, VPS, solucions d’allotjament corporatiu, col·locació i negocis, incloses opcions de seguretat i SSL. I la companyia ajuda a empresaris indis amb serveis senzills i complexos, des d’aquells que busquen espai al servidor fins a clients que necessiten paquets complets amb aplicacions i programari.

Preparació per satisfer les necessitats del client abans de sorgir

Una de les missions principals d’EverData és desenvolupar un bucle de comentaris dels clients que pugui predir les tendències abans que es produeixin. Si un client té una preocupació, l’empresa pretén abordar-lo i assegurar-se que ningú més pateix un problema similar.

“Ens prenem comentaris molt seriosament”, va dir Naseema.

Per a això, EverData continua investigant i desenvolupant nous productes i funcions. L’objectiu d’aquesta innovació constant és fer que els productes de l’empresa siguin el més útils per als clients.

“Els nostres canvis estan dissenyats per fer que la plataforma i les funcions del producte siguin el més fàcils possible per als usuaris”, va dir Naseema..

Per assegurar-se que aquests canvis siguin ben rebuts, l’equip d’EverData analitza el mercat per veure quines tendències podrien esdevenir aviat habituals. Tot i que decideixen si volen fer canvis en una característica menor d’una eina o producte, encara realitzen investigacions en profunditat i busquen casos d’ús.

“Cada dia, els requisits dels clients varien, per la qual cosa ens hem d’adaptar a ells”, va dir Naseema. “Hem d’estar preparats per als seus requeriments tècnics, i el nostre equip sempre ha d’estar preparat per oferir-los suport.”

Tenint en compte aquests objectius, tant el seu equip de desenvolupament intern com el seu servei d’atenció al client es mantenen al dia de les darreres informacions i demandes del client.

El programa de socis permet als clients crear marques úniques

A més de vendre paquets d’allotjament web, el programa soci d’EverData beneficia beneficiaris als venedors dels seus plans de domini i allotjament. EverData proporciona als empresaris indis totes les eines i l’espai que necessiten per crear les seves pròpies empreses d’allotjament web localitzades, inclòs un aparador per vendre i comercialitzar funcions. A partir d’aquí, els venedors poden establir preus per a aquests serveis en funció dels seus propis mercats i clients.

“Per a totes les empreses distribuïdores, proporcionem una plataforma anomenada Programa de socis on poden vendre els nostres productes”, va dir Naseema. “Nosaltres ho proporcionem tot, la infraestructura i el suport tècnic, i poden vendre els seus propis productes en nom de si mateixos i desenvolupar la seva pròpia marca”.

Captura de pantalla del servei de distribuïdor de EverData

Molts amfitrions indis més petits gaudeixen del programa de socis d’EverData, ja que proporciona eines de màrqueting i un suport robust.

A partir d’aquí, els venedors poden triar què volen vendre. Per exemple, poden vendre Linux Hosting per un preu mensual baix o noms de domini .info a l’any.

Molts distribuïdors gaudeixen de treballar amb EverData perquè l’empresa ofereix tants avantatges addicionals, inclosa ajuda de migració sense cost per als clients i suport intern..

“Realment vull agrair el meu soci & Llocs web d’aparador. Ara puc revendre els productes al meu preu. Realment ajuda ser una feina a temps parcial per a mi “, va dir Lalit Sharma, el fundador d’Aquatech Infocom, sobre el programa de socis en un testimoni en línia.

Segons Naseema, aquest elogi també parla de l’objectiu del programa.

“Donem tot al client perquè pugui iniciar un negoci”, va dir Naseema.

EverData: el desenvolupament d’un allotjament després de més enllà de l’Índia

Des de la seva fundació el 2009, EverData ha atès exclusivament a clients indis que volien gaudir dels avantatges d’acollir els seus llocs web al país. I una de les maneres més significatives que l’empresa ha desenvolupat una bona reputació amb els seus clients és oferint personalització i suport robust.

EverData ofereix tants paquets que pot crear plans específics i proporcionar serveis en funció de la majoria de necessitats del client o casos d’ús empresarial. A més, si alguna vegada necessiten ajuda, l’empresa ofereix assistència 24 hores amb funcions de xat i telèfon, així com entrades de suport que dirigeix ​​el més ràpidament possible..

Què hi ha després d’una empresa que està ampliant les seves ofertes contínuament? Expansió fora de l’Índia.

“Tenim una base de clients sòlida al país, així que ens centrem en el desenvolupament d’una base de clients fora de l’Índia”, va dir Naseema..

El proper any, les empreses d’altres parts del món poden esperar que tinguin accés a les funcions, als paquets personalitzats i al suport sensible d’EverData..

Per obtenir més informació sobre els productes i serveis d’EverData, dirigiu-vos en contacte amb l’equip al +1 800-102-9696 (gratuït), al 91-9829151699 (mòbil) o [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me