Etsy Reimagines eCommerce With Pattern: el creador de llocs web permet als empresaris creatius vendre en una botiga en línia autònoma personal

TL; DR: Conegut pel seu mercat en línia de productes artesanals, vintage i creatius, Etsy ajuda els compradors a trobar alguna cosa que els agrada i comprar-ho de forma segura i segura. Després de 2.400 milions de dòlars en vendes el 2015, Etsy va llançar un creador de llocs web personalitzats el 2016. El constructor, Pattern, permet als 1,7 milions de venedors actius d’Etys oferir els seus aproximadament 40 milions d’articles en un lloc web independent impulsat per les eines d’inventari, pagament i gestió de comandes d’Etsy. . Amb el nou canal de vendes, els propietaris de botigues poden prendre propietat de la seva marca, productes i contingut en línia amb facilitat.


Treballar a Etsy pot ser difícil per a la vostra cartera. La directora d’operacions del producte, Anne Hathaway, evita fer massa descansos mentre es fa un rellotge, és massa fàcil deixar-vos xuclar al butlletí informatiu d’Ety sobre les noves tendències i les eleccions dels editors..

“Va aterrar a Etsy.com i només comença a comprar”, va dir.

Etsy tampoc ho facilita, tampoc, el 2016, el mercat en línia va ampliar els seus serveis llançant un creador de llocs web que permet als 1,7 milions de venedors actius portar els seus productes creatius més enllà d’Etsy i vendre en llocs web de marca i conreu personalment.

El patró permet als venedors continuar creixent el seu negoci tot utilitzant les eines de comerç electrònic i de gestió d’inventaris als que tant estan acostumats, és a dir, poden passar més temps creant i menys temps aprenent els matisos tècnics per configurar i mantenir un lloc web..

Patró: Creat per tal que els venedors puguin assumir la propietat de la seva marca en línia

Aprofitant les familiars i potents eines de comerç electrònic d’Etyy, Pattern té l’objectiu d’atendre les necessitats dels venedors que van deixar Etsy per continuar creixent amb competidors com Shopify o Squarespace.

“Etsy va trobar que els venedors estaven arribant a un cert punt del seu negoci on es van graduar del mercat Etsy per començar el seu propi lloc web”, va dir. “Fer això i haver de gestionar inventaris i comandes en diferents plataformes és realment difícil”.

El resultat és Pattern, una plataforma lleugera que evita les eines innecessàries i se centra només en funcions que aconsegueixen als venedors en línia ràpidament.

Captura de pantalla del patró de tauler i lloc web de mostra

Un creador de llocs senzill i racionalitzat, Pattern ajuda als venedors a produir llocs web autònoms sense tenir experiència de codificació.

“Els nostres venedors són bots, i volen dedicar-se a la feina en lloc de fer treballs administratius i establir un lloc web”, va dir Anne. “Volíem fer molt fàcil la creació d’un lloc i gestionar-ho tot al mateix lloc.”

El patró importa llistats i contingut de botigues Etsy, sincronitza inventari i comandes i racionalitza les factures i enviaments. La compra d’un nom de domini augmenta encara més la identitat de marca del venedor, així com la capacitat de promoure el lloc web i conduir el trànsit.

Amb el patró, Anne va dir que Etsy s’orienta als venedors de gamma mitjana, però està veient venedors avançats amb més funcionalitat als seus propis llocs que tornin a Etsy per la facilitat de consolidar els sistemes de comerç electrònic i d’inventaris. Els venedors sense experiència, però, continuen aprenent a establir una marca i a obtenir un benefici.

“El patró parla amb els venedors que han establert la seva marca i negoci i volen portar-lo al següent nivell”, va dir Anne. “Posar en marxa un lloc en un altre lloc és un projecte bàsic. Amb el patró, podríeu llançar gairebé un lloc tan aviat com inicieu la sessió, sense fer res realment. ”

Les actualitzacions freqüents afegeixen funcions i funcionalitats noves

Des del llançament del patró a l’abril de 2016, l’equip de 20 persones d’Anne ha impulsat una sèrie de novetats i temes gairebé cada mes..

“Continuem basant-nos en la funcionalitat que ofereix el patró i oferint més personalització a les persones”, va dir. “Comencem a obrir-ho per apel·lar a una gamma més àmplia de venedors i oferir el tipus d’eines que els usuaris més avançats voldrien”.

Els temes posen èmfasi en la vostra marca i productes

El patró va debutar amb cinc temes optimitzats per a mòbils amb diferents dissenys i opcions de visualització de productes. Des de llavors, n’han afegit quatre; el més recent, Pearl, és el primer que fa una fotografia de portada a la portada d’una botiga Etsy i també inclou opcions de navegació i compartició social enganxoses.

Captures de pantalla de llocs web construïts amb Pattern

Un mostreig de llocs construïts en patrons dels venedors mostra alguns dels nou temes disponibles.

“De vegades no tenir control sobre la disposició d’un lloc web sembla que de vegades no ho teniu, però tots els nostres temes semblen molt nets i professionals”, va dir Anne. “La vostra botiga Etsy és una cosa més que simplement una pell. No crec que els compradors arribin a un lloc de patró i, evidentment, és Etsy el suport. “

Els blocs et permeten explicar la teva història i fer anuncis

Creeu un bloc simplement commovent un interruptor i publicant una publicació. El contingut original, ja sigui si es mostren obres en curs o si s’hi afegeix un toc personal a la vostra botiga, augmenta el vostre rànquing de cerca i aporta més compradors.

“Crec que la funció del bloc va ser l’actualització més emocionant des del llançament”, va dir Anne. “Durant molt de temps, els venedors venien demanant una manera d’explicar les seves històries, i ens fa molta il·lusió oferir-los”.

Adreces de correu electrònic personalitzades i integració de MailChimp faciliten la comunicació

Els venedors que adquireixen un domini de Pattern també poden crear una adreça de correu electrònic per anar-hi. També podeu definir l’adreça de correu electrònic per reenviar-vos a qualsevol dels vostres comptes existents.

També podeu connectar el vostre lloc de patró a MailChimp, afegint un camp de registre del butlletí de notícies a la part inferior del vostre lloc i us permetrà comunicar-vos amb els clients mitjançant el servei de màrqueting de correu electrònic líder. Utilitzeu la vostra llista de correu per alertar als clients sobre nous productes, vendes i molt més.

La facturació de convidats simplifica les vendes sense un compte Etsy

A diferència de les botigues Etsy, els llocs de Pattern permeten als clients fer compres sense utilitzar un compte Etsy. Els usuaris que no siguin Etsy poden comprar productes proporcionant una adreça de correu electrònic, una adreça d’enviament i un mètode de pagament.

Els valors de l’equip d’Etsy promouen comunitats, productes i venedors locals

Tot i que Etsy dóna feina a més de 1.000 persones, Anne va dir que l’empresa continua compartint el mateix esperit local, independent i emprenedor que els venedors amb els quals treballen..

Fotos de l’interior i exterior de la seu d’Etsy

Gairebé 700 persones treballen a la seu d’Ety a Brooklyn.

Cadascuna de les nou oficines d’Etyy està equipada amb mobles de primera línia o fabricats i l’obra d’art de les parets prové de venedors d’Etsy.

“Ens hem graduat en els nostres dies d’inici, però encara té aquesta sensació cultural”, va dir Anne. “La gent pensa en Etsy com un lloc web popular per comprar articles artesanals i d’època, però realment és molt més que això.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me