Esteu buscant un canvi de carrera? L’Acadèmia Fullstack de NYC ofereix una formació de codificació flexible i immersiva centrada en JavaScript

TL; DR: L’Acadèmia Fullstack, una de les principals campanyes de codificació de Nova York i Chicago, proporciona als estudiants una educació d’alta qualitat i les connexions personals que necessiten per a una carrera professional exitosa en el desenvolupament de programari. L’escola innovadora utilitza un enfocament inicial per part dels estudiants centrat en un currículum immersiu per assegurar taxes elevades d’inserció laboral. Amb l’anunci de la seva primera associació universitària, l’Acadèmia Fullstack fa encara més accessible l’educació de codificació per als futurs desenvolupadors.


A nivell professional, David Yang i Nimit Maru ho tenien tot. Ambdós van ser enginyers de programari amb èxit amb experiència en Yahoo!, un dels motors de cerca més freqüentats al món. Havien creat aplicacions populars de comerç electrònic, una empresa de jocs educatius amb més de 6 milions de jugadors i un programari sanitari empresarial.

Però, amb cada actualització de programari que van llançar i les iniciatives de màrqueting que van dur a terme, la parella va afrontar una inquietant pregunta: Si estaven fent un impacte significatiu en la vida de qualsevol?

“Van lluitar amb el concepte de tenir un impacte reduït en un gran nombre de persones, en lloc d’un impacte enorme en un nombre potencialment menor de persones”, va dir Emily Rose Prats, responsable de màrqueting de continguts de Fullstack Academy.

Logotip de l'Acadèmia Fullstack

Fullstack Academy ajuda els estudiants a iniciar-se en les carreres de desenvolupament de programari.

Al mateix temps, els companys de David i Nimit van començar a contactar amb ells per obtenir ajuda sobre diversos projectes de codificació. “Això va començar a passar cada vegada més regularment, així que van començar a celebrar sessions bàsiques d’estudi de grup els caps de setmana”, va dir Emily Rose. “Només va continuar creixent fins que es van adonar que haurien de generar diners.”

La parella va visitar universitats locals, oferint-se la celebració de tallers de codificació pagats els caps de setmana. No només es van acceptar les seves ofertes, sinó que els tallers es van esgotar ràpidament. “En algun moment, es van preguntar mútuament si haurien de guanyar-se la vida, i es van adonar que resoldria la preocupació que compartien sobre l’impacte en el món”, va dir Emily Rose..

Amb això, Fullstack Academy es va convertir en un dels primers bootcamps de codificació a Nova York. Avui s’ha madurat en una de les principals càmeres d’arrencada de codificació de Nova York i Chicago, amb un programa immersiu centrat en JavaScript i tecnologies emergents. El primer enfocament centrat en la comunitat, destinat als estudiants, proporciona als estudiants la connexió educativa i industrial que necessiten per a taxes d’inserció elevada. Avançant, Fullstack es col • laborarà amb el programa d’Educació Estesa de la Universitat Politècnica de Califòrnia per posar l’educació de codificació a l’abast d’una població encara més gran de desenvolupadors web en desenvolupament..

Un dels millors codificadors Bootcamps de Nova York i Chicago

David i Nimit van ser prenedors de riscos. Quan Fullstack va obrir les seves portes el 2013, va formar part de la primera onada real de codificació de bootcamps. “Estaven disposats a arriscar”, va dir Emily Rose. “En aquell moment, els empresaris no eren molt familiars amb els bootcamps i fins i tot els desconfiaven.”

Tot i així, amb el suport financer de Y Combinator, els fundadors van continuar aprofitant els seus anys d’experiència en programació per crear un currículum profund i basat en JavaScript centrat en tecnologies com Node.js i React. Amb el pas del temps, Emily Rose va dir que la indústria va estar al corrent de l’innovador enfocament de la Fullstack Academy.

Fotos d’estudiants a Fullstack Academy

L’escola, amb seu a Nova York, ofereix un programa immersiu centrat en JavaScript.

“Els grans i petits empresaris ara no només són còmodes contractant titulars bootcamp, sinó que busquen titulacions bootcamp”, va dir. “I empreses com Google afirmen públicament que estan eliminant el requisit que ha de tenir una titulació de quatre anys per ocupar-se.”

I és que, perquè molts estudiants potencials busquen l’oportunitat de continuar les seves carreres actuals o canviar de treball per complet, l’Acadèmia Fullstack ofereix horaris de programes flexibles. El programa immersiu en enginyeria de programari de l’escola, per exemple, és un accelerador de 17 setmanes de carrera concentrat que es ofereix a la ciutat de Nova York i Chicago. I el pla Flex Immersive, que s’ofereix com a curs a temps parcial, de 24 setmanes, permet als estudiants combinar l’educació al campus amb l’aprenentatge remot.

“Volem que el currículum que tenim, els instructors que tenim, sigui accessible per a més gent”, va dir Emily Rose.

Taxes d’ubicació de treballs que compleixen el CIRR i connexions industrials integrades

Fullstack Academy és membre del Consell sobre Integritat en els Informes de Resultats (CIRR), una organització sense ànim de lucre dedicada a crear estàndards transparents que han de complir els codis d’inici de les càmeres d’inici quan informen de les dades de resultats. El sistema, destinat a prevenir pràctiques de màrqueting enganyoses, garanteix que els estudiants potencials puguin prendre decisions de matrícula basades en dades.

“Essencialment, és una agència reguladora que ens permet estandarditzar els nostres informes sobre graduats”, va dir Emily Rose. “Abans del CIRR, les escoles podien reclamar qualsevol cosa; per exemple, podríeu afirmar que el 98% dels graduats reben una feina dins dels 30 dies i afegiu un petit asterisc en llegir” Només un 10% dels graduats s’inclouen en aquesta mostra “.”

El CIRR, en canvi, requereix que les escoles presentin les dades dels resultats dels estudiants en un informe senzill que inclogui els requisits de graduació, les dades de la graduació, els resultats de l’ocupació, el salari base mitjà anual dels graduats i els títols habituals de treball dels graduats. Les escoles han de verificar els seus números per un auditor independent abans de publicar l’informe final en línia.

“No oferim garantia de feina, però li donem les habilitats per obtenir feina”, va dir Emily Rose. “Si feu allò que us animem a fer, treballa amb el nostre equip d’èxit professional i internalitzeu tots els currículums que oferim, estem segurs que tindreu feina.”

Tampoc fa mal que els estudiants que es graduin estiguin equipats amb un currículum polit, una cartera d’aplicacions, un perfil Github fort, un perfil de LinkedIn que inclogui vídeos demostratius d’aplicacions i una robusta xarxa de contractació de socis en empreses de tecnologia més altes. “Els nostres estudiants es graduen amb una xarxa integrada de 40-70 connexions a la indústria”, va dir Emily Rose. “Si creessis aquesta xarxa orgànicament, el procés trigaria anys”.

Un primer enfocament estudiantil recolzat per una comunitat elevadora

Des dels seus inicis, Fullstack Academy ha definit el seu propi curs, que Emily Rose va dir que està fermament orientat als estudiants. “Amb nosaltres, hi ha autenticitat”, va dir. “Realment ens preocupem pels nostres estudiants.”

L’escola va més enllà d’un pla d’estudis d’avantguarda i d’àmplies oportunitats de xarxa en la forma de respondre a les necessitats dels estudiants. “Per exemple, si diversos estudiants estan lluitant amb un concepte determinat, l’instructor simplement afegirà una conferència amb més informació, un tipus d’impromptu, al dinar o al matí”, va dir Emily Rose. “Crec que aquest compromís amb les nostres cohorts específiques ens distingeix de les escoles que intenten oferir alguna bala màgica.”

Els estudiants de l’Acadèmia Fullstack també reben el suport d’una forta comunitat d’iguals, que Emily Rose va dir que és especialment difícil trobar-se a les grans ciutats com Chicago i Nova York. “Però quan estigueu durant tres mesos a les trinxeres amb la mateixa gent, lluitant amb les mateixes coses, celebrant les mateixes coses, es tracta de vincles que teniu des de llavors”, va dir.

No és rar que els estudiants de la mateixa cohort es reuneixin regularment per sopar o altres esdeveniments socials. Recentment, un graduat del col·legi d’alumnes va dir que una reunió amb els seus companys li va donar el coratge de sol·licitar i rebre un cop de sou. “Va conèixer els seus companys de cohort per sopar, i alguns van mencionar que van demanar una pujada”, va dir Emily Rose. “No se li havia ocorregut demanar-ne una, però amb el suport del grup va demanar una pujada i la va aconseguir”.

Fent accessible l’educació de codificació mitjançant col·laboracions universitàries

Al gener, Fullstack Academy va anunciar que formarà una associació públic-privada amb el programa de formació estesa a la Universitat Politècnica Estatal de Califòrnia (Cal Poly) per oferir un programa de tecnologia a temps parcial conegut com el Calc de programa educat de formació estesa Cal Poly. El botó de codificació en línia, suportat per l’Oficina d’Educació del Comtat de San Luis Obispo, ofereix una opció accessible per a adults que desitgin cursar una formació addicional.

“Hi ha un parell de campaments de codificació que configuren col·laboracions amb universitats de la Ivy League i això és fantàstic”, va dir Emily Rose. “Ara mateix, ens estem concentrant a crear oportunitats increïbles per a persones que potser no les tenen.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me