Els 20 anys d’allotjament assequibles d’Hetzner Online d’Alemanya amb opcions de servidor dedicades riques i centres de dades dissenyats amb experiència

TL; DR: En començar el negoci d’allotjament alemany el 1997, Hetzner Online ha construït un llegat de centre de dades moderns, eficients i potents servidors dedicats personalitzats. Enginyers interns van dissenyar els dos parcs de centres de dades de l’empresa, que compten amb sistemes d’utilitat redundants i eficients energèticament. Amb més de dues dècades d’experiència en hosting, Hetzner Online desplega configuracions especialitzades de maquinari que s’ajusten a les necessitats exactes dels clients. Els empleats de tota l’empresa contribueixen a l’assistència al client, promovent un entorn còmode i fiable per a milers de clients.


En els primers dies, l’allotjament web a Alemanya era bastant car en comparació amb els EUA i la Gran Bretanya. Si bé la demanda va augmentar, els clients alemanys van tenir poques opcions, i tots van ser costosos.

Motivat per la gran diferència dels preus d’allotjament a finals dels anys 90, Martin Hetzner va llançar una de les primeres empreses d’allotjament del país. D’entrada, segons l’assistent de màrqueting internacional Katie Snow, el principal repte consistia a invertir en maquinari car i construir els centres de dades propis de l’empresa..

“La gent que utilitzava Internet, però pagaven preus molt elevats per això”, va dir. “Ells emmagatzemaven coses a casa o no podien fer molt per allotjament web per compte propi. D’aquí ve el nostre disc ”.

Tanmateix, des de 1997, Hetzner Online s’ha ampliat per oferir infinitat de configuracions dedicades al servidor, juntament amb servidors virtuals i allotjament web en entorns compartits al núvol i compartits.

“Molts dels nostres clients han construït el seu negoci amb nosaltres”, va dir Katie. “Hem tingut alguns clients que han estat amb nosaltres durant gairebé vint anys”.

L’experiència tècnica profunda condueix a centres de dades i maquinari personalitzats

Tot i que Hetzner Online s’uneix a molts proveïdors d’allotjament d’alta gamma per invertir en automatització, Katie va assenyalar ràpidament que la companyia desplega els seus sistemes d’estalvi de temps en els seus propis centres de dades, més que en espais col·locats..

“Moltes de les empreses que tenen una mica de avantatge les unes les altres estan fent tot el que poden amb l’automatització i faciliten les coses per a ells i els clients”, va dir..

Un equip d’enginyers interns va dissenyar el primer parc de bases de dades de Hetzner Online el 2009 a Falkenstein, Alemanya, a aproximadament dues hores a l’est de la seu de l’empresa i un altre parc de centres de dades a Nuremberg. Els empleats de Hetzner Online continuen funcionant els dos parcs de centres de dades mentre que l’empresa germana Hetzner Finlàndia està a punt d’acabar un altre centre de dades.

“Aprenen molt de nosaltres, de manera que es reparteixen molts coneixements a tot Europa”, va dir Katie. “Podem dissenyar el nostre propi centre de dades, fer-los el més eficients possible i podem decidir sistemes de rack completament nous si decidim fer-ho. No ho trobeu amb totes les empreses. Alguns poden, però molts no. ”

Aquesta familiaritat polzada per polzada amb els centres de dades de l’empresa confirma bé els enginyers i administradors de sistemes d’Hetzner Online, que tenen una entrada directa sobre els dissenys i configuracions de maquinari instal·lats..

“Com que ordenem grans volums de maquinari, gairebé totes les nostres configuracions estan dissenyades per a nosaltres”, va dir Katie. “Teníem plaques de circuit especialment dissenyades per a nosaltres després que l’equip determinés exactament el que volíem.”

Mantenir els costos baixos amb sistemes de refrigeració i energia eficients energèticament

A més de complir els estàndards per a la qualitat i la potència de processament, els components de maquinari dissenyats a mida de Hetzner Online han de ser extremadament eficients energèticament. Katie va estimar que cadascuna de les configuracions del servidor dedicat de l’empresa de la companyia es prova que sigui la més ecològica i el més útil possible.

“No hi ha components innecessaris”, va dir Katie. “La desglossem perquè tinguem exactament el que volem entrar en les nostres configuracions. No volem pagar cap component addicional i podem estalviar als nostres clients aquests estalvis ”.

Imatges del centre de dades Hetzner Online

Els parcs de centres de dades de Hetzner Online disposen de sòls elevats més alts de l’habitual i un sistema de refrigeració directe gratuït.

Per a operacions normals, Hetzner Online utilitza energia renovable d’una empresa que genera electricitat d’energia hidroelèctrica per alimentar els seus parcs de centres de dades amb zero emissions de diòxid de carboni. Segons el Katie, els pisos elevats dels parcs de bases de dades són més elevats de l’habitual, cosa que permet que circuli més aire per sota dels racks del servidor.

“Utilitzem un sistema de refrigeració lliure gratuït on canalitzem l’aire de manera que l’aire calent surti del centre de dades el més ràpidament possible sense necessitat de tenir un sistema de refrigeració elèctric”, va afegir que la companyia ha d’activar la aire condicionat només uns 25 dies a l’any. “El clima a Finlàndia amb el nou centre de dades és encara més obert al refredament natural, per la qual cosa potser trobem que és possible que no necessitem en cap moment instal·lar els sistemes de refrigeració.”

El cartera diversa d’Hetzner Online atrau clients experimentats

A més dels preus baixos, Hetzner Online també és conegut per una àmplia varietat de configuracions d’allotjament que inclouen allotjament compartit i servidors gestionats a servidors virtuals i dedicats no gestionats. A causa del gran nombre de productes que no són gestionats, Katie va dir que la majoria dels clients de l’empresa ja tenen una experiència d’administració de servidors.

“Poden ser des de jugadors i clients privats que puguin executar un servidor com a hobby, fins a organitzacions molt grans i venedors d’allotjament”, va dir..

Per satisfer l’àmplia gamma de necessitats del client, Hetzner Online ofereix cinc línies de servidors dedicats no gestionats:

  • Servidors EX: L’opció més assequible, els servidors EX compten amb processadors Intel Core i7 i arquitectura Skylake. Els clients poden triar un model amb processador gràfic GeForce GTX, molt popular entre els jugadors i els investigadors.
  • Servidors AX: Hetzner Online és una de les poques empreses que venen servidors amb CPU AMD Epyc, molt populars per a la virtualització, els gràfics, la investigació i l’aprenentatge automàtic. “Estem molt orgullosos d’això i són molt exigents”, va dir Katie.
  • Servidors PX: Els processadors Intel Xeon alimenten la línia de servidors d’alta capacitat d’Hetzner Online, que inclouen les tecnologies d’Inter-Threading i Hexa-Core Haswell.
  • Servidors SX: Els servidors d’emmagatzematge d’Hetzner Online ressonen especialment amb qualsevol organització amb grans bases de dades, com ara empreses, universitats i bancs..
  • Servidors Dell: Les opcions de la marca de nom combinen els millors components de les diverses línies de servidors en màquines amb processadors Intel Xeon i emmagatzematge SATA o SSD d’alta capacitat..

Quan surten les noves generacions de servidors, Hetzner Online ofereix als clients equips més antics a preus de subhastes holandesos (els preus disminueixen lentament fins que algú s’instal·la al servidor).

“La subhasta és un dels experiments amb més èxit de la nostra empresa”, va dir Katie. “Quan ho vam provar per primera vegada, no estàvem segurs de com respondrien els clients, però sí que és molt popular.”

A més dels servidors dedicats, Hetzner Online ofereix una varietat d’opcions d’allotjament virtuals, núvols i compartides, juntament amb serveis de col·locació, emmagatzematge i noms de domini. L’empresa està disposada a entrar al mercat públic del núvol també a finals de gener.

“Tenim moltes ganes de veure com reacciona el mercat als preus tradicionals d’Hetzner Online aplicats al núvol públic”, va dir Katie.

Atenció al client i col·laboració contribueix a la cultura de l’empresa

Katie, parlant d’anglès nadiu, sol mirar a través de les xarxes socials per conversar amb clients i clients potencials. Els empleats de Hetzner Online de diversos departaments troben totes les maneres de contribuir a l’assistència al client.

“Volem que els nostres tècnics puguin parlar amb els nostres clients i saber de què parlen”, va dir Katie. “No volem passar per alguna empresa de tercers ni per un departament separat per esbrinar què passa”.

Hetzner Online dóna feina a aproximadament 250 persones, cadascuna de les quals podrà donar una determinada quantitat de diners a entitats benèfiques que triïn.

“La gent acostuma a donar molt a organitzacions benèfiques locals que tracten l’educació o ajuden les persones en situació de pobresa, juntament amb organitzacions internacionals com la Creu Roja i Metges Sense Fronteres”, va dir Katie. “El nostre propietari encoratja realment les persones a implicar-se en les seves comunitats i és una manera interessant de conèixer el que la gent fa o pensa en el seu temps lliure”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me