El projecte Rouge: un protocol de blockchain de codi obert i de codi obert per al futur del comerç digital i el màrqueting digital

TL; DR: L’equip que està al darrera del projecte Rouge està creant una plataforma blockchain de codi obert centrada en crear una nova època de cupons i ofertes digitals no falsificables i no repudibles. El protocol rastreable, verificable, monetitzable i segur ajudarà a fomentar un ecosistema d’aplicacions descentralitzades (dApps), generant noves oportunitats per a vals digitals. Actualment, la companyia està explorant col·laboracions amb botigues de maó i morter en ofertes de devolució de diners, demostrant el seu compromís per accelerar l’adopció de la nova tecnologia.


Disposeu les vostres tisores: ja van passar els dies de retallar minuciosament els cupons d’inserits setmanals al diari de diumenge. Com els propis diaris, els cupons actuals són digitals.

Segons Juniper Research, els amortitzacions de cupons digitals van ascendir a 47 mil milions de dòlars el 2017 i es preveu que arribin als 91 mil milions de dòlars el 2022. Per a aquest mateix any, es preveu que els cupons mòbils representin gairebé el 80% dels amortitzaments, destacant la rellevància d’aquest nou canal..

Però amb els cupons digitals també hi ha un potencial de frau. Els dobles amortitzaments i les entrades falsificades, per exemple, són un problema important. Al mateix temps, es produeixen errors i, per tant, els clients de confiança han de dir que els seus cupons no són vàlids.

El logotip del Projecte Rouge

Rouge és un protocol de blockchain de codi obert per a vals, com ara cupons.

El Projecte Rouge busca afrontar aquests problemes, entre d’altres, desorganitzant la indústria del cupó digital tal com la coneixem amb la Xarxa Rouge: un protocol de vals i un conjunt de contractes intel·ligents. “La xarxa utilitzarà el testimoni Rouge (RGE) de la cadena de blocs Ethereum”, va dir Christophe Le Bars, arquitecte en cap de Rouge. “També fomentarà les aplicacions descentralitzades (dApps), aportant noves possibilitats en cupons de descompte i entrades.”

La solució de codi obert armarà els venedors amb vals no resistents als fraus i no falsificables, alhora que eliminarà la necessitat de recursos extensos de registre de registres. L’objectiu d’aquesta blockchain permet als venedors controlar i verificar les seves campanyes, construint un ecosistema basat en valor en el món digital. El sistema tangible, verificable i sense confiança els permetrà proporcionar recompenses allà i quan ho creguin.

A més dels cupons i els vals de descompte, Rouge desplega les possibilitats de fer bitllets de concerts, vals de vacances i esdeveniments esportius, pràcticament qualsevol situació en què un usuari hauria de transferir certificats amb valor financer entre els participants del mercat. Rouge té previst impulsar l’adopció de la nova tecnologia en temps rècord mitjançant col·laboracions amb botigues de maó i morter que desenvolupen tractes de devolució innovadors.

Una nova era de cupons, ofertes i relacions

Rouge va ser fundada l’octubre del 2017 per Naira permissions, que té una àmplia formació en màrqueting i dret. “Va ser al principi de la fallada de la blockchain, on es va començar a veure que els projectes descentralitzats apareixien a tot arreu”, va dir Christophe.

Naira i Christophe van iniciar el projecte per demostrar un cas d’ús de la vida real per a aplicacions del blockchain d’Ethereum que puguin racionalitzar el futur del màrqueting digital facilitant la gestió dels cupons digitals..

El maig de 2018, Rouge va abordar un grup d’experts de les indústries tecnològiques, financeres i de màrqueting per unir-se a la causa, inclòs l’expert en màrqueting d’internet Mark Attwood, l’advocat de capital risc, Padraig Walsh, el líder de cupons mòbils Min Jang i el expert en fintech i seguretat Bob Seeman . Al juliol, es va unir a l’equip l’expert en finances corporatives, Edward Cotler, que abans havia treballat com a vicepresident a Goldman Sachs. Abans de Goldman Sachs, Ed va ocupar càrrecs a Deutsche Bank i Merrill Lynch.

A l’agost, Rouge va anunciar una col·laboració amb POA Network, una plataforma basada en Ethereum llançada el 2017 que ofereix un marc de codi obert per a contractes intel·ligents. L’associació va permetre a Rouge proporcionar solucions de vals blockchain ràpids i eficients. A partir de l’1 d’agost de 2018, Rouge ha estat en directe a la Xarxa POA, permetent als participants del mercat emetre i assegurar la transferència de certificats.

“La migració dels nostres contractes, eines i aplicacions intel·ligents per utilitzar la Xarxa POA es va fer en una setmana sense grans dificultats, gràcies a la plena compatibilitat de la Xarxa POA amb Ethereum, i de l’equip de POA i comunitat que respon”, va dir Christophe en un Comunicat de premsa del 30 d’agost de 2018.

Fomentar un ecosistema d’aplicacions descentralitzades

Hi ha diversos casos d’ús per a Rouge, des del comerç electrònic i el màrqueting digital fins al desenvolupament de dApps de codi obert, valorats per la seva resiliència i transparència, entre altres punts forts..

Com que els dApps es basen en la blockchain immutable Ethereum, els desenvolupadors poden bloquejar el valor de cada cupó mitjançant la tecnologia de contractes intel·ligents. A diferència dels cupons digitals tradicionals, els registradors públics són completament rastreables, verificables i segurs. No es poden falsificar i els usuaris només poden bescanviar el seu valor una vegada. Convenientment, es pot utilitzar Rouge tant en línia com fora de línia amb un codi QR segur que representa transaccions al protocol.

La Xarxa Rouge beneficia tres parts principals: Emissors, que distribueixen vals de forma directa o indirecta; Els portadors, que reben i porten el val de l’emissor; i Distribuïdors, que paguen una comissió per distribuir vals als Portadors.

Esquema de protocol Rogue

Rogue fomenta una relació mútuament beneficiosa entre tres actors principals.

Cadascun gaudeix d’avantatges únics. Els posseïdors, inclòs el públic general, es beneficien de l’eliminació de la comissió de vendes que normalment guanya un intermediari, cosa que redueix en descomptes més competitius. Els emissors (marques i comerciants) gaudeixen d’una visibilitat completa en cada cupó que s’emet i es canvia. Els distribuïdors, inclosos els creadors de contingut o els editors, es beneficien de l’oportunitat de cobrar una prima als emissors que vulguin arribar a públics dirigits.

La pàgina de documentació de Rouge ja inclou nombrosos dApps, eines, guies i biblioteques que demostren com començar amb el protocol. La demostració de cupó, per exemple, demostra el flux de treball de cupó fonamental i els conceptes i el flux de treball descrits al llibre blanc de l’empresa. El Mini POS, d’altra banda, és un prototip del procediment de redempció de Rouge des del punt de vista de l’emissor del cupó..

Associacions amb botigues de maons i morters en ofertes de devolució de diners

Christophe ens va dir que el major obstacle que ha de fer avançar el Projecte Rouge serà fomentar l’adopció del protocol. Per superar aquest desafiament, la companyia està involucrant activament a possibles socis minoristes i proveïdors de solucions de cupons tradicionals per ajudar a demostrar les capacitats de Rouge i crear il·lusió.

“Estem encantats de treballar amb més de 50 boutiques actives de maó i morter i més en el tub de bord”, va dir el fundador Nairarrollières. “Ja estan provant la possibilitat d’utilitzar Rouge per oferir ofertes de devolució de diners als clients que formen part d’un club especial.”

L’oferta –que els usuaris de Rouge només presentaran els seus telèfons al personal per rebre un acord de devolució d’efectiu– s’acosta al final de la seva fase de proves beta i properament serà presentada al públic..

“Estem molt entusiasmats amb aquesta nova possibilitat i per oportunitats futures com aquesta”, va dir Christophe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me