El programari de diagramació col·laborativa creatiu optimitza la comunicació que permet als equips planificar processos i il·lustrar conceptes en temps real.

TL; DR: La col·laboració ha estat important en l’espai de desenvolupament de programari. Quan els equips de desenvolupament col·laboren eficaçment junts, produeixen programari que resulta en experiències òptimes i satisfacció del client. Creately és una eina de diagramació basada en la web que permet la comunicació en temps real per ajudar els professionals de les TI a planificar, il·lustrar i implementar les seves idees. Al incloure integracions amb solucions de col·laboració populars, com Atlassian i Google Apps, Creately viu dins de molts dels equips d’eines que ja utilitzen per a la creació de projectes. Això, juntament amb el nou enfocament de la plataforma en el mòbil, és per això que un nombre creixent d’empreses s’orienten de manera creada per ajudar-los a desenvolupar i a subministrar productes amb agilitat..


No hi ha dubte que els principis del desenvolupament de programari àgil que va créixer a partir dels anys noranta són encara avui rellevants. Es preveu que els equips de programari contemporanis subministrin ràpidament productes valuosos que satisfan la demanda dels clients. Potser un dels millors mètodes per aconseguir-ho, segons el manifest per al desenvolupament de programari àgil, és a través de la col·laboració entre equips.

Per consolidar les idees sobre el flux de treball i l’experiència dels usuaris, molts desenvolupadors de programari creen diagrames de flux i diagrames per compartir amb els membres de l’equip. En el passat, es presentaven de forma personalitzada, s’enviaven com a fitxers adjunts per correu electrònic o es trobaven allotjats en un servidor compartit. L’efecte fou sovint una retroalimentació lenta i llargues cadenes de correu electrònic, que no són ni econòmiques ni rendibles, i que poden provocar que un producte final no respongui a les necessitats del client..

Proporciona de forma creativa un programari de dibuix basat en la web que permet als equips comunicar-se eficaçment i ràpidament per tal que els projectes es puguin dur a terme amb agilitat. L’eina està disponible a l’escriptori o al mòbil, permetent als equips respondre a les idees des de qualsevol lloc sense deixar-se embrutar en les cadenes de correu llargs.

“El nostre objectiu és fer un esquema el més simple possible mitjançant objectes intel·ligents que s’ajusten al context; funcions úniques, com les barres d’eines contextuals; i col·laboració en temps real “, va dir Nishadha Silva, directora de màrqueting a Internet de Creately. “Aquest és el benefici número 1 del nostre programari”.

Ofereix de forma creativa més de 50 tipus de diagrames, biblioteques de formes extensives i exemples per fer més senzilla la il·lustració de processos complexos. Els constructors de gràfics, UML i Gantt de la plataforma faciliten el desenvolupament del disseny del lloc i ofereixen la possibilitat de mapar fàcilment esquemes, idees i processos complexos. Això, juntament amb les integracions d’Atlassian i Google Apps, converteixen Creately en una eina útil per planificar, il·lustrar i desenvolupar projectes.

La col·laboració en temps real simplifica la comunicació entre els equips

Les aplicacions creades permeten l’edició instantània i cooperativa de projectes, proporcionant als professionals tècnics una gran quantitat d’avantatges. La interacció en temps real ajuda a racionalitzar el procés creatiu sense esperar que es descarreguen fitxers adjunts de correu electrònic o actualitzacions dels membres de l’equip.

Tothom pot veure els avenços aconseguits a mesura que el projecte s’apropi a la finalització de la qual es pugui obtenir informació instantània. Els costos de viatge s’eliminen amb col·laboració remota i, com que ja no es passen diverses versions d’un diagrama, els equips redueixen el temps, la confusió i els errors. La col·laboració creativa simplifica el treball en equip que comporta càrregues de treball més lleugeres i una productivitat més gran.

Captura de pantalla de col·laboració en un diagrama Creately

El programari de diagrames creatiu permet la col·laboració en temps real entre els membres de l’equip de professionals.

“Tenim un conjunt d’usuaris molt diversos a causa de les moltes eines de diagrama que oferim”, va dir Nishadha. “Admetem diagrames de flux, diagrames UML, fotogrames, mapes de lloc i molt més. Estudiants, propietaris d’empreses, desenvolupadors i enginyers de sistemes, entre d’altres, fan servir totes les nostres eines. ”

Tal com va assenyalar Nishadha, les ajudes visuals de Creately ajuden a transmetre i donar sentit a dades i idees. Com a resultat, les eines de diagramació de la plataforma són utilitzades per professionals tècnics, dissenyadors web i interfície d’interès i públic en general: qualsevol persona que necessiti crear diagrames ben dissenyats.

Segons les eines utilitzades, els equips de desenvolupament i altres poden dissenyar llocs, planificar projectes i il·lustrar sistemes i conceptes complexos, o simplement recopilar idees per a la planificació. Amb programari i esquemes per a cada ocasió, Creately és un recurs ric per a equips de desenvolupament que treballen projectes complicats.

El programari de filigrana i arrossega per ajudar els equips de desenvolupament de llocs de disseny ràpidament

Entre els populars programari que ofereix Creately hi ha eines de filferro i editors de maquetes d’interfície d’usuari. Aquestes eines visuals són útils per a equips que creen dissenys de proves per a llocs web i interfícies d’usuari de programes. Essencialment, són fulls de ruta per garantir experiències òptimes dels usuaris.

Captura de pantalla de la UI de programari Creately wireframe

Els desenvolupadors web poden crear ràpidament filaments per al disseny del lloc en un intuïtiu entorn arrossega i deixa anar.

Les funcions d’arrossegament i desplegament permeten la construcció ràpida de dissenys de maquetes, mentre que la varietat d’objectes disponibles permet als usuaris crear els dissenys precisos que tenen en compte. Les capacitats col·laboratives i mòbils proporcionen feedback instantani i accés continu als projectes en curs, facilitant el flux de treball dels equips de disseny grans i petits.

Arquitecte fàcilment diagrames UML per il·lustrar sistemes complexos

UML, o Unified Modeling Language, proporciona un mètode per visualitzar programes en programari orientat a objectes. Proporciona de forma creativa 14 tipus de diagrama UML, incloent models basats en la conducta i l’estructura.

Captura de pantalla d’un diagrama Creatament UML

Amb Creately, els arquitectes de sistemes poden dibuixar una àmplia gamma de diagrames UML per il·lustrar processos complexos.

El diagrama de classes és un dels tipus UML més comuns, detallant les relacions entre les classes d’elements. Altres plantilles populars inclouen diagrames de desplegament, que demostren configuracions de maquinari i programari exclusives i diagrames de casos d’ús. El diagrama del sistema de comanda anterior és un exemple d’un diagrama de casos d’ús, que s’utilitza sovint en les etapes de planificació del projecte. Fins i tot es poden utilitzar múltiples esquemes junts per il·lustrar diferents aspectes del mateix concepte.

Creeu gràfics de Gantt per planificar els terminis del projecte i organitzar equips

Els gràfics de Gantt contenen informació sobre la finalització del projecte. Un bon gràfic de Gantt mostra la quantitat de treball realitzada en relació amb el temps total assignat per a un projecte.

Utilitza de manera creada objectes intel·ligents que s’adapten segons el context afegint informació de temps i data automàticament. El programari creatiu permet als usuaris crear gràfics de Gantt fins a tres vegades més ràpid que amb els programes tradicionals. Per tant, l’equip de desenvolupadors de programari avançat en pot utilitzar un per avaluar ràpidament la productivitat i elaborar una línia de temps més realista del projecte.

Les integracions us permeten treballar a les aplicacions que ja heu utilitzat

Es subestima la comoditat d’utilitzar les mateixes aplicacions de maneres noves. Amb Creately, no cal descarregar un paquet de programari voluminós ni aprendre una nova interfície d’interès.

La facilitat d’integració racionalitza la producció, l’estalvi de temps, energia i dades. Aconsegueix la síntesi de l’aplicació integrant-se amb el programari Confluence i JIRA d’Atlassian. La plataforma també és compatible amb Google Apps, la botiga Chrome i la G Suite.

Captura de pantalla d’integració creativa amb el programari Confluence d’Atlassian

S’integra de forma creativa amb el programari JASRA Confluence i JASRA d’Atlassian, així com Google Apps, per ajudar els equips a col·laborar.

La integració creativa d’aplicacions elimina la necessitat de descarregar convertidors i lectors per a extensions d’arxiu úniques i, per tant, fa que els fitxers siguin més accessibles als membres de l’equip amb diferents sistemes. L’ús comú d’extensions de fitxers permet als projectes veure la finalització més ràpida i fàcil. Amb un programa menys estrany per descarregar, un gestor de seguretat només necessita Google Apps per connectar-se amb el seu equip creatiu.

Un nou enfocament en el mòbil permet que els usuaris comparteixin i interactuïn durant el moviment

De vegades no hi ha temps per a una reunió empresarial elaborada i sorgeix la necessitat de reunir a tots segons els seus termes. Les funcions mòbils creatives permeten reunions i col·laboracions entre zones horàries. Nishadha va dir que la millora de l’experiència per a mòbils serà un gran objectiu per a Creately avançar.

“Hem llançat una aplicació per a mòbils. En realitat no es pot treure d’ella, però es pot col·laborar amb la funció de comentaris “, va dir Nishadha. “És una bona manera perquè els equips es mantinguin connectats i aportin informació sobre els esquemes de la gent que viatja”.

Qualsevol que tingui l’aplicació pot comentar els esquemes i els desenvolupadors poden recopilar l’aportació que necessiten en temps real, ja que els equips poden pesar des de qualsevol lloc del món.

Els desenvolupadors de programari ocupats a petita escala i els gegants de la indústria han estat utilitzats creativament, com National Geographic, NASA, Amazon i milers d’altres organitzacions. Els principis del desenvolupament de programes àgils són certament vius avui en dia i reforcen la necessitat que els equips col·laboren eficaçment, és per això que els líders del projecte solen utilitzar eines Creately per planificar, lliurar i desplegar productes que satisfan les demandes dels consumidors..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me