El conseller delegat Omer Ginor a Twitter Counter: el servei d’Analytics ofereix informació detallada en l’activitat i el rendiment de les xarxes socials per a usuaris de 2 M +

TL; DR: El 2008, dos anys després del llançament de Twitter, Twitter Counter es va convertir en la primera eina de tercers d’aquest tipus per permetre als usuaris fer un seguiment del seu compte de seguidors i mostrar-lo als seus llocs web. Creixent al costat del gegant de les xarxes socials, Twitter Counter s’ha graduat dels seus inicis senzills, però innovadors, per proporcionar informació estadística accionable que ajudi les empreses i els propietaris de llocs a assolir objectius ambiciosos de màrqueting digital. Tant si s’utilitza per analitzar paraules clau i hashtags rellevants, com si s’interessen amb ambaixadors de marca influents, el comptador de Twitter d’avui permet als usuaris maximitzar l’impacte dels seus tuits. Recentment, vam assabentar-nos del conseller delegat Omer Ginor per descobrir quina és la tendència en l’analítica i el panorama del màrqueting en xarxes socials.


En els onze anys des que es va fundar Twitter, el mitjà social ha tret internet per la tempesta i, darrerament, només està agafant velocitat. En els últims tres mesos del 2017, la companyia va obtenir el seu primer benefici trimestral: 91 milions de dòlars en ingressos de 732 milions de dòlars, i va provocar que els preus de les accions augmentessin i s’anessin en anunciants.

Per a empreses com Twitter Counter, una eina d’analítica de tercers construïda al voltant del popular lloc de xarxes socials, la previsió sembla prometedora. Com que els equips de màrqueting continuen a zero a Twitter i altres plataformes de xarxes socials per promocionar les seves marques, aquests serveis d’estadístiques són cada cop més crucials que mai.

“Les xarxes socials són el canal de màrqueting amb més ràpid creixement que preveu cobrir el 25% dels pressupostos de màrqueting el proper any”, va dir Omer Ginor, conseller delegat de Twitter. “Twitter torna a ser més fort, sobretot quan ho compareu amb la popularitat de Facebook, que recentment està en decadència.”

El cap de pantalla d’Omer Ginor i el logotip de Twitter Counter

El conseller delegat Omer Ginor va dir que Twitter Counter es va crear per ajudar les empreses a gestionar i fer un seguiment del rendiment de les campanyes de Twitter.

Twitter Counter proporciona a persones físiques, empreses B2B i empreses de totes les mides analítiques en profunditat tant de les seves marques com de les de la competència. Amb visualitzacions de 360 ​​graus sobre mètriques d’interacció essencials, els usuaris poden analitzar paraules clau i hashtags rellevants, reconèixer els seus principals influents i maximitzar els seus pressupostos de màrqueting per aconseguir objectius de manera eficient i indolora..

“Si mires el món de les xarxes socials en general, és extremadament dinàmic i hi ha tàctiques i funcions de màrqueting diferents que apareixen a les diferents plataformes”, va dir Omer. “Cal que estigueu molt al dia sobre el que s’utilitza, el que s’està convertint en corrent principal i el que cal cobrir amb una eina d’anàlisi i cal ser prou ràpid”.

Maximitzeu l’impacte dels vostres tuits amb mètriques de confiança fiable

Twitter Counter es va fundar el 2008 com una forma fàcil i divertida per als usuaris d’afegir un comptador de seguidors als seus llocs web.

“No hi havia realment cap manera de conèixer ni de mostrar al món quantes persones us seguien a Twitter”, va dir Omer. “Aquella característica inicial es va convertir en una empresa que ara ofereix moltes funcions per cobrir moltes necessitats analítiques.”

Avui, Twitter Counter rastreja més de 200 milions de comptes de Twitter i proporciona analítiques a 2 milions d’usuaris.

Omer va assenyalar que alguns usuaris s’encarreguen de recuperar estadístiques de l’API pública. No obstant això, tot fent això, sovint posen en perill la integritat de les seves dades.

“Cobrim totes les maneres possibles de recuperar les dades per a les vegades que un punt final específic de l’API no funciona correctament, cosa que passa massa sovint”, va dir Omer. “Proporcionem la redundància i l’estandardització d’aquestes dades.”

La companyia també permet als usuaris visualitzar les dades des de diversos angles. Com a exemple, Omer ens va dir que Twitter Counter pot introduir no només el nivell de compromís, sinó també la participació per seguidor o per post.

“Excel·lim en proporcionar valor en un format previsible, coherent i augmentar les visualitzacions a les dades”, va dir. “Estem traient la càrrega del client i estem treballant per a ells”.

Analitzeu les paraules clau de marques i els trams de paraula amb Twitter Tracker

Omer descriu Twitter Tracker, una funció que permet als usuaris supervisar els hashtags i paraules clau rellevants, com a “joia oculta” dins del comptador de Twitter. “És una eina molt potent i està infrautilitzada”, va dir Omer.

Però, tot i que Twitter Tracker és una eina molt potent, Omer ens va dir que està sovint infrautilitzat. Va assenyalar que això és sorprenent tenint en compte que la funció és especialment útil per mesurar l’eficàcia de les campanyes de màrqueting.

“Cada vegada que configureu una campanya, assegureu-vos que hi hagi un rastreig perquè pugueu veure el volum de mencions, de les paraules clau, de hashtags, qualsevol cosa que sigueu per identificar la campanya”, va dir Omer..

Permetre als venedors escoltar les converses de Twitter pot ajudar-los a informar sobre la seva pròxima mesura. Tal com va observar Omer, les paraules clau baixen regularment en popularitat i els venedors han d’estar segurs d’utilitzar un llenguatge actual i diferent en els seus missatges.

L’eina també ajuda als usuaris a avaluar com s’apilen contra la competència.

“Digues que tens un competidor directe; tenen paraules clau de marca o hashtags de marca i la teniu “, va dir Omer. “Voleu veure com evoluciona l’ús dels vostres amb el pas del temps i com evoluciona el seu ús amb el pas del temps per determinar si necessiteu augmentar el vostre joc.”

Forma relacions valuoses amb els ambaixadors i influents de la marca

Per estar al ritme de la competitiva competència de màrqueting en mitjans socials d’avui, també és important tenir en compte les estratègies de màrqueting influents, i Twitter Counter facilita fer-ho.

“Podeu esbrinar qui esmenta la vostra marca més en un període de temps determinat, podeu veure el context en què us van mencionar i podeu aprofundir més per veure qui són i quina és la seva biografia”, va dir Omer..

El pas següent és controlar i alimentar aquestes relacions. I Omer ens va dir que és important aprofundir periòdicament en les vostres dades.

“Compareu aquest trimestre amb el trimestre anterior i l’any anterior per veure com han estat els vostres percentatges de participació i si la vostra tàctica està pagant”, ha dit. “Heu d’entendre aquestes coses per saber on destinar els vostres recursos.”

Les empreses que subcontracten el seu màrqueting en línia poden utilitzar l’eina per supervisar independentment els esforços de participació de les agències de tercers.

“Per un mínim de 10 dòlars al mes [els usuaris] poden saber en què treballa l’agència; amb qui participen, si tenen l’encàrrec d’obtenir nous seguidors; i si són seguidors que la marca vol o irrellevants “, va dir Omer. “Això és fàcil de fer amb Twitter Counter.”

Social.co: ajudar els venedors a mantenir les pestanyes dels comptes que més importen

Per ajudar els usuaris a relacionar-se encara més amb els influencers en un ampli ventall de plataformes de xarxes socials, Twitter Counter va llançar recentment la versió beta del seu més recent producte, Social.co.

“En comptes d’intentar arribar a nous públics, o fins i tot intentar arribar a la vostra pròpia audiència amb les seves pròpies paraules al teu propi canal, molts venedors opten per posar les seves paraules als llocs d’un flux social d’influents”, va dir Omer..

Ens va dir que els venedors han d’utilitzar diferents eines per desenvolupar relacions amb els influencers. Els venedors no necessiten més coneguts, sinó que coneixen els ambaixadors de la marca.

És allà on intervindrà Social.co, ajudant les marques a gestionar els comptes, els hashtags, les paraules clau i altres mètriques a curt termini a Instagram i Twitter, amb plans d’expansió a altres plataformes..

“La missió de Social.co és ajudar als venedors a assolir els seus objectius amb el mínim esforç possible i proporcionar més maneres d’aconseguir aquests objectius”, va dir Omer..

El producte de nova generació ajudarà a les marques a construir relacions més estretes amb els influencers i a desenvolupar estratègies de contingut racionalitzades.

“És important informar-se sobre el que realment funciona per a un influencer per validar el partit, primer de tot, i després construir una bona estratègia de contingut per a la campanya mútua”, va dir Omer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me