El conseller delegat, David Chen, parla de manera sorprenent: com maridar una filosofia sense codi amb una dedicació a la qualitat del disseny per a mòbils és la creació d’un lloc web a les masses

TL; DR: La majoria de les empreses entenen la importància de connectar amb els seus clients allà on estiguin. Malauradament, no totes les organitzacions disposen d’un personal de desenvolupament versat en disseny de llocs mòbils. Per sort, Strikingly és aquí per ajudar-vos. El creador de llocs impactant ofereix la possibilitat de dissenyar i publicar dissenys de resposta web en pocs minuts. Fa poc ens vam trobar amb el conseller delegat David Chen, que ens va explicar com el conjunt d’eines de Strikingly està donant poder a empreses de tot tipus, des de startups fins a empreses, per desglossar les barreres tècniques i crear aplicacions web mòbils d’alt rendiment que impulsin ingressos i creixement..


Va desenvolupar de manera sorprenent la seva singular cultura inicial amb idees que van néixer al dormitori universitari David Chen del CEO. La seva experiència dirigida al govern dels estudiants i la creació d’un lloc web de campanya li va donar una visió de primera mà en les lluites per fer funcionar el disseny web..

Després d’haver superat personalment els reptes de crear un lloc que destacava, David es va recolzar en la simplicitat del disseny d’una pàgina. Va prendre aquest concepte i va treballar amb ell quan va dissenyar el creador de llocs web de Strikingly.

“[Construir un lloc web] no és una cosa que pugui fer la persona”, va dir David. “Ens va encantar l’estil de disseny d’una sola pàgina i vam dir que” només fem el disseny d’una pàgina “.”

Foto de David Chen i el logotip de Strikingly

Sorprenentment, el conseller delegat, David Chen, ens va dir que la missió de la companyia és fer que la creació de llocs web sigui accessible a tothom.

Aquesta estratègia es va revelar força popular entre la clientela creixent de Strikingly.

El disseny d’una sola pàgina és “inherentment una cosa mòbil”, ens va dir David, de manera que les dues idees funcionen perfectament juntes. Si l’ús de mòbils supera ara l’ús d’escriptori, és imprescindible tenir en compte la creació de mòbils quan creeu un lloc web.

“Hi ha gent que va créixer amb el mòbil: el primer dispositiu no era un PC”, va dir. “No és una cosa nova i moderna. És una peça necessària en aquesta etapa. “

Permetre que qualsevol pugui elaborar ràpidament un bell lloc sense que hi hagi codificació, Strikingly està ajudant a les PIME a aprofitar el poder del mòbil per arribar als clients i crear una presència en línia..

L’objectiu: optimitzar l’experiència web per a cada dispositiu

David ens va dir que és imprescindible tenir en compte el punt de vista de l’usuari final per crear experiències de visitants consistents en dispositius, ja sigui un escriptori, una TV, una tauleta o un telèfon. Curiosament se centra en proporcionar eines a les empreses de qualsevol mida que puguin aprofitar per crear llocs que proporcionin interaccions òptimes per als clients, independentment de com s’accedeixi a aquests llocs..

“El disseny responsable va ser una cosa que vam fer des del primer dia”, va dir David.

La combinació d’un format d’una sola pàgina i un disseny sensible per a dispositius mòbils proporciona als llocs web de Strikingly un aspecte elegant i llegible. En lloc de simplement ser un directori de contingut, aquests llocs expliquen una història lineal que enganxa als usuaris.

Captura de pantalla de la interfície del creador web de Strikingly

El creador de llocs impactant va ser desenvolupat específicament per facilitar la creació de impressionants llocs web amb resposta.

“Ens vam adonar que aquest és el format perfecte per a mòbils”, va dir David. “En lloc de ser un tipus de pantalla informàtica on es disposa d’un espai prou gran com per tenir dues dimensions per al disseny, horitzontal i vertical, al mòbil, només teniu una dimensió. Tot s’atura. Estàs obligat a un format més simplificat. “

Resulta que aquest format simplificat és excel·lent, independentment de quin dispositiu utilitzeu. Curiosament també proporciona complements i personalitzacions, però la filosofia bàsica continua presentant informació de forma centrada en el mòbil.

“La idea d’una frase és” primer mòbil “, va dir David.

Definint la velocitat de l’edició del lloc com a mesura de l’èxit

A Strikingly, l’èxit del client està estretament lligat a la velocitat del servei. Un dels objectius principals de la companyia és reduir la barrera tecnològica alhora que augmentem l’eficiència. Ho aconsegueix de manera impressionant fent que llocs web ben dissenyats en el mínim temps possible.

“La mesura quantitativa més important és la rapidesa que us porta a configurar-la”, va dir David. “Hem fet el càlcul; en mitjana, triguem 15 minuts a publicar un lloc.”

David ens va dir, en comparació amb els seus competidors, Strikingly fa que sigui molt més fàcil posar un lloc juntament sense experiència ni coneixements de disseny. Alguns constructors de llocs web funcionen bé per a clients que volen un control precís sobre el disseny del lloc, però per a moltes empreses això no és necessari. Estan més preocupats per aconseguir un lloc web que tingui un bon funcionament i un funcionament ràpid.

Foto collage de l'equip Strikingly

L’equip Strikingly es dedica a desenvolupar eines innovadores i a oferir atenció al client de primer nivell.

“Si utilitzeu Strikingly, és molt més eficient”, va dir David. “El temps que dediqueu creix proporcionalment al que heu de fer. Hem aconseguit que el temps sigui curt. ”

Al mateix temps, els clients de Strikingly segueixen sentint que reben un lloc web ben dissenyat. Cada lloc es pot personalitzar i es diferencia prou amb el seu disseny que no es veu com cap altre lloc web. I, segons va assenyalar David, la capacitat de generar ràpidament un lloc de qualitat únic és un dels punts forts més impressionants.

“Assumim més responsabilitat des del punt de vista del disseny”, va dir. “Tenir la informació establerta en un ordre lògic és una cosa, però tenir-la bé és una altra cosa. Una vegada que us poseu en marxa, només heu d’exercir la vostra decisió amb cura en lloc de la vostra decisió de creació. ”

Sorprenentment també va desenvolupar un programa de distribuïdors que permet als empresaris crear aplicacions web mòbils per als clients. El conjunt d’eines que proporciona l’empresa facilita la gestió del compte de clients i la obtenció d’ingressos addicionals.

Construint solucions que es reuneixen a la intersecció social & Mòbil

De manera cridanera també els usuaris poden crear un lloc web personal amb el seu constructor d’un clic. La nova eina carrega informació de les xarxes socials al creador i genera tres llocs web on triar. A partir d’aquí, només triguen uns cinc segons a publicar-se.

“Això diu molt sobre l’eficiència de poder ser propietari del lloc abans de fer cap feina addicional en el futur”, va dir David.

Amb l’aplicació de LinkedIn de Strikingly, els usuaris poden connectar el seu perfil de LinkedIn amb l’eina d’un sol clic per crear un lloc web personal. Aquesta connexió entre les xarxes socials i el mòbil és el que David creu que serà el futur de la creació de llocs web, i és part del que eventualment permetrà que qualsevol persona, en qualsevol lloc construeixi un lloc web..

Captura de pantalla de la interfície d'aplicació Strikingly LinkedIn

Amb l’aplicació de LinkedIn de Strikingly, els usuaris poden crear llocs web personals amb només uns clics del ratolí.

“Aquesta tendència de les xarxes socials està prenent un tall més de la nostra vida personal i de les nostres activitats digitals”, va dir David. “El futur serà definitivament la intersecció d’aquestes dues tendències mòbils i socials, i molt més que mai”.

L’editor de mòbils sorprenent és un altre pas cap a aquestes tendències. Amb l’aplicació Strikingly, els usuaris poden aprofitar el poder del creador de llocs web d’escriptori de Strikingly en qualsevol moment. Tant si voleu iniciar un lloc web nou com des de zero o fer-ne edicions a un de ja existent, l’editor de mòbils permet als propietaris d’empreses que en un procés temporal de publicar contingut.

Construcció de llocs web per a tots: dedicada a ajudar les PIME a connectar-se en línia

David preveu que la intersecció de les tendències socials i mòbils donarà lloc a una solució per a un gran problema que encara existeix en el negoci de la creació de llocs web: no tothom pot construir un lloc web. La capacitat de posar-se en línia s’està convertint en fonamental per a que les PIME sobrevisquin, encara que existeix aquest desfasament. Tot i que algú pot aprendre habilitats de creació de llocs web, no necessàriament té temps per fer-ho.

“Aquest problema encara no està solucionat i ja parlem del 2018”, va dir David. “La majoria de les empreses tradicionals encara no han estat ben servides”.

El seu ideal és “democratitzar la creació de llocs web” de manera que el temps i la destresa ja no són factors per obtenir un lloc web ben dissenyat. Mitjançant l’atenció de l’empresa en la publicació ràpida i el disseny sensible, Strikingly està creant un camí perquè les PIME passin de la línia fora de línia a la línia sense lluitar. Aquest és el nivell de servei que ha estat un principi directriu en la cultura del colpista.

David va dir que creu en el valor de la interacció humana i el suport al client quan es tracta de la part tècnica del negoci. Juntament amb proporcionar l’aplicació de creació de llocs web, Strikingly va llançar un programa que ofereix assistència a les empreses que utilitzen el creador de llocs web.

“Ho hem provat en un públic més reduït i ha tingut bons resultats per aportar aquest tipus de tendència només a les empreses tradicionals”, va dir David.

David ens va dir que l’equip de Strikingly sempre sap qui és el responsable: els clients. En assegurar una resposta i resolució ràpides, el model de servei de Strikingly pretén oferir no només felicitat al client a curt termini, sinó també èxit a llarg termini..

“Volem ser l’ambaixador dels nostres usuaris”, va dir David. “Volem créixer amb ells i convertir-nos en amics. Aquest nivell de compromís és el que realment ens preocupa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me