El backblaze aporta una claredat al núvol en tant que l’emmagatzematge en núvol B2 de baix cost i alt rendiment manté els clients en coneixement

TL; DR: En passar de les còpies de seguretat personals a l’emmagatzematge en núvol de qualitat empresarial, Backblaze ha augmentat entre les files fins convertir-se en un competidor important amb gegants tecnològics com Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud Storage. L’empresa, que ofereix solucions de backup i emmagatzematge a un cost baix i transparent, té una innovació i una estratègia exclusives recolzades en la tecnologia d’avantguarda del seu servidor Storage Pod i la voluntat de l’empresa d’assumir riscos educats..


Com en moltes empreses noves, Backblaze va començar proporcionant una solució a les necessitats de la vida real. Un dia el 2007, Brian Wilson va rebre una trucada en pànic d’un amic amb un ordinador estavellat a les mans. Quan Brian, que feia anys que feia una còpia de seguretat de les seves dades, li va demanar la còpia de seguretat, li va plantejar una pregunta: “Què és una còpia de seguretat?”

Enutjat, Brian va començar a preguntar-li als seus hàbits de còpia de seguretat i va descobrir que la majoria de la gent no en tenia. Ell i quatre amics van començar a canviar això, fundant Backblaze com un sistema de còpia de seguretat fàcil d’utilitzar tant per a PC domèstic com per a usuaris empresarials..

Distribuir l’empresa a part d’una indústria de gegants va ser complicat al principi, però va resultar senzill i assequible per aconseguir que la còpia de seguretat i l’emmagatzematge de dades. A través d’una estratègia empresarial única i una tecnologia revolucionària, Backblaze és capaç d’oferir una còpia de seguretat de dades als seus clients per 5 dòlars mensuals o 50 dòlars anuals, el mateix preu des del 2007. El servei d’emmagatzematge en núvol B2 de l’empresa és igual de assequible a $ .0005 per GB d’emmagatzematge i només $ 0,01 / GB per descarregar dades.

Ara, amb més de 500 petabytes de dades emmagatzemades i 29 mil milions de fitxers recuperats, Backblaze ha ampliat el seu model per ser competitiu amb Amazon S3 i Microsoft Azure. Segons el vicepresident de Màrqueting Ahin Thomas, la companyia ha aconseguit aportar una mica d’estil a una indústria essencial i d’alta demanda que no és exactament glamurosa.

“Estar al negoci de còpies de seguretat, és com si fos un lampista”, va dir. “No és gaire sexy, però tots necessitem. Ser custodiats de dades és una cosa molt seriosa. No ens confonem amb això. “

Desbloqueig d’espai il·limitat amb tecnologia Pod d’emmagatzematge

Després d’algunes investigacions de mercat, els cofundadors de Backblaze van descobrir un bon preu per a que les còpies de seguretat de les dades arribessin a 5 dòlars al mes, simplement no sabien com eliminar-ne i obtenir un benefici..

“El problema era que no hi havia solucions d’emmagatzematge on 5 dòlars mensuals cobrissin el cost, i molt menys deixar-vos dirigir un negoci”, va dir Ahin. “Vam dir:” D’acord, només hauríem d’anar a crear un nou sistema d’emmagatzematge. “

Imatge del Backblaze Storage Pod en un centre de dades

La darrera versió del sistema propietari de Backblaze Storage Pod inclou fins a 60 unitats en un xassís 4U.

L’empresa va passar diversos anys desenvolupant una infraestructura d’emmagatzematge patentada per satisfer les exigències del mercat i, el 2009, va desplegar el servidor Storage Pod que va permetre emmagatzemar més dades per menys diners. Ara, tothom des dels aficionats al cap de setmana a les grans organitzacions, inclòs el Laboratori de Propulsió de Jet de la NASA, han adoptat el sistema de codi obert.

Després de diverses iteracions de la tecnologia Storage Pod, Backblaze continua reduint el cost d’emmagatzemar dades a les màquines de l’empresa alhora que millora la seva potència i capacitat. Ahin va dir que emmagatzemar dades amb Backblaze costa un 25% tant com ho fa amb Amazon S3. Recentment, l’empresa va reduir significativament el cost de descàrrega de dades.

“Hi ha dos preus en l’emmagatzematge al núvol: quant costa emmagatzemar-lo i quant et costa baixar les dades quan ho necessitis de nou”, va dir. “Aquest segon sempre és el gotcha. Hem reduït el 50% els preus de descàrrega, de manera que el nostre preu serà d’un cèntim per gigaquet descarregat. Per dir-ho en context, per al primer gigabyte que descarregueu d’Amazon, pagueu nou cèntims. “

La recepta no tan secreta que hi ha després de l’èxit de Backblaze

Ahin va dir que una gran quantitat d’innovació va fer que Backblaze sigui la companyia que gira en beneficis que és avui. El que molta gent potser no sabrà, però la companyia compartirà obertament, és que el camí de Backblaze cap a la prosperitat va fer tot allò que altres empreses d’emmagatzematge en núvol es van negar a provar.

“A Backblaze, vam prendre una decisió que ningú més de la indústria ha pres i vam prendre la decisió fa deu anys”, va dir. “El motiu pel qual Backblaze és tan assequible és que utilitzem discs durs de consum.”

Imatge de la exhibició de conferències Backblaze

Backblaze utilitza discs durs de gran consum i publica de manera transparent dades sobre el seu rendiment i taxes de fracàs.

La majoria dels competidors utilitzen discs durs de classe empresarial, va explicar Ahin, que generalment es consideren més fiables. Tot i que aquesta era la mentalitat predominant a la indústria, no s’ha provat completament.

“Tots els discos durs fallen”, va dir. “Això és només un fet. La hipòtesi que es pot produir a la indústria és que haureu d’utilitzar el fet amb l’etiqueta empresarial perquè no fallarà tan sovint. El nostre pensament era: “No sabem que això fos veritat. Si la unitat empresarial és deu vegades més cara, però només falla la meitat de les vegades, millor comprar només tres discs durs de consum. Estalviareu diners ”.

Anys després de prendre aquesta decisió, Backblaze va provar la teoria amb una investigació extensa i, segons els resultats, els fundadors tenien raó.

“Deu anys i 100.000 discs durs després, publicem tots els nostres percentatges de fallades del disc dur”, va dir Ahin. “Es tracta de dades de difusió pública dels darrers cinc anys. Creiem que som la major font de taxes de fallades de disc dur del planeta. Ara tenim dades basades en dades que el rendiment històric de les unitats d’empresa encara no justifica el seu cost ”.

Retallar el greix: usabilitat i model de preus sense sensació de sensació

A més d’estalviar diners als clients, Backblaze no complica el procés de registre ni de bord. Tothom paga el mateix preu per emmagatzemar i fer còpies de seguretat al núvol i poden començar de seguida, va dir Ahin.

“Vés al nostre lloc web, fes clic a” Comença “i, literalment, pots penjar dades en segons”, va dir. “No hi ha,” Hola, deixa’m qualificar-te i decidir quin venedor gestionarà el teu compte “i, de sobte, et diré el preu”.

Imatge de Ahin Thomas i el logotip de Backblaze

El vicepresident de Màrqueting Ahin Thomas es va unir a Backblaze el 2016.

Alguns proveïdors de serveis tenen diferents nivells o mínims que s’han de complir per accedir a determinades funcions. Com que tots els clients paguen el mateix preu, Backblaze obre tota la funcionalitat de la plataforma a tots els clients d’una manera sense complicacions.

“Entre els productes que funcionen, la documentació que és clara i el xat en directe suporten set dies a la setmana de persones coherents i poden obtenir respostes reals, funciona”, va dir Ahin.

Complements i integracions amb principals proveïdors d’altres eines de programari, tot, des de WordPress per a la creació de llocs web fins a Cloudflare per a l’entrega de contingut, ajuden els clients a accedir fàcilment a les seves dades i a la plataforma..

“Hem estat proactius per obtenir els tres principals líders de la indústria per a solucions diferents o casos d’ús”, va dir Ahin. “Podeu conservar tots els vostres fitxers i dades en format B2, saber que es fa una còpia de seguretat al núvol i no us haureu de preocupar mai de quedar-vos sense espai d’emmagatzematge.”

La transparència com a forma de vida (i una eina de màrqueting per arrencar)

Tal com ens va dir Ahin, Backblaze reconeix la importància de protegir les dades dels clients, ja sigui per a aplicacions empresarials crítiques a les missions o per a còpies de seguretat personals. L’empresa prioritza la comunicació oberta i publica periòdicament informació sobre costos, millores tecnològiques, informes d’estat i altres mètriques.

“Al final del dia, ens heu donat les vostres dades”, va dir. “Cal poder confiar en nosaltres. No assumim la nostra feina a la lleugera i tenim una cultura de transparència. “

Backblaze no només vol que els clients els coneguin, l’empresa també s’esforça per conèixer els seus clients. Després de tot, comprendre qui són els seus clients ha ajudat Backblaze a desenvolupar un producte racionalitzat i fàcil d’utilitzar.

“Entenem el nostre paper en el flux de treball del client”, va dir Ahin. “A menys que sigui un nerd total, primer no pensareu en l’emmagatzematge. És allà on entrem i fem que les coses funcionin. Tenim un cost d’emmagatzematge més baix, ho transmetem al client i deu anys després tot està bé. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me