Doteasy: un pioner a l’espai d’allotjament primerenc ja ofereix solucions de llocs web claus en mà a més de 500K emprenedors en línia del món

TL; DR: Des de fa gairebé dues dècades, Doteasy ha estat treballant amb la missió central d’ajudar els empresaris web a arribar a una audiència en línia més àmplia en línia mitjançant un allotjament assequible d’alta qualitat. Actualment, la companyia compta amb més de 500.000 clients que han recorregut a Doteasy per la seva màxima assistència, fiabilitat i paquets d’allotjament flexibles adaptats a les necessitats de les empreses modernes. A Doteasy, tot es tracta d’oferir una elecció i les solucions d’allotjament en clau clau, domini, núvol, disseny de llocs web i creació web ofereixen només això.


A mitjan de la meitat de la dècada de 1990, l’escena d’allotjament era jove i principalment dominada per uns quants proveïdors clau. Internet va ser considerada una novetat en aquell moment, i molts usuaris finals curiosos es van enamorar de la idea de crear els seus propis llocs i de tallar nínxols en línia..

Els grans amfitrions del dia, com ara GeoCities i Angel Fire, van oferir als empresaris web en llibertat espai gratuït als subdominis, que sovint eren ingressats mitjançant anuncis específics de marca dels amfitrions. Tot i que aquest allotjament de cost zero va permetre als nous propietaris experimentar al web amb poca inversió, la creixent competència en comerç electrònic va fer palès que les empreses necessitaven una alternativa millor i sense publicitat per representar les seves marques en línia..

Doteasy ho va reconèixer i, el 2000, es va apartar donant als empresaris amb restricció pressupostària i a les PIMEs accés gratuït a l’espai de comerç electrònic sense les banderoles de marca de tercers.

Collage d’un empresari en un ordinador i el logotip de Doteasy

Un pioner primerenc en l’espai d’allotjament, Doteasy es dedica a ajudar els empresaris a construir negocis en línia.

“Posseir un lloc web era aleshores molt més difícil del que és actualment”, va dir Dora Mui, coordinadora de màrqueting i relacions públiques de Doteasy. “Al seu començament, Doteasy va ser un pioner en la indústria, ja que va ser el primer a oferir serveis d’allotjament gratuïts i gratuïts”.

Tot i que Doteasy, que opera a Columbia Britànica, Canadà, ja no ofereix allotjament gratuït, el proveïdor segueix compromès a reunir l’abonament i la fiabilitat sota un mateix sostre. Avui, l’empresa potencia els llocs de milers de clients. Combinant preus baixos d’allotjament amb un conjunt complet de solucions complementàries, com ara serveis de domini i aplicacions personalitzades i disseny web, Doteasy continua canviant com les PIME i les empreses emergents participen en públic en línia..

“Els llocs web ja no estan reservats a grans marques o usuaris corporatius”, va dir Dora. “Estem veient cada cop més blogs professionals i llocs de petita empresa”.

Es tracta de totes les opcions: consolideu les necessitats del vostre lloc web sota un sol terrat

Dora ens va dir que Doteasy va esquitxar-se a l’escena d’allotjament en un moment en què el concepte de construir un lloc web encara era considerat com “geek talk”, i funcionar (o fins i tot obtenir) un lloc era notòriament fàcil d’utilitzar. Abans de la publicació del 2003 del programari de gestió de contingut de fita de WordPress, Doteasy va destacar oferint suport fiable i funcions de valor afegit que van fer que la construcció de llocs fos menys tediosa.

Més de 20 anys després, la indústria d’hostaleria continua canviant. Per mantenir-se competitius, Doteasy ha incorporat una varietat de serveis als seus plans d’allotjament per adaptar-se a les necessitats creixents de la seva base de clients.

Actualment, Doteasy ofereix paquets d’allotjament compartits, dedicats, núvols i distribuïdors. Entre els seus plans més populars, la solució d’allotjament gestionada per la companyia posa a mans de Doteasy les tasques de seguretat, administració i manteniment perquè els clients puguin centrar-se en els seus objectius bàsics..

Fins i tot els plans d’allotjament d’entrada de Doteasy inclouen un domini gratuït, suport per a diversos subdominis i comptes FTP i de correu electrònic. La companyia també ofereix WordPress mitjançant scripts d’instal·lació d’un clic.

“Permetem que els clients consolidin totes les necessitats del seu lloc web amb un proveïdor”, va dir Dora. “És per això que oferim diversos plans, complements i opcions de personalització diferents.”

Doteasy no només proporciona serveis secundaris, com ara el registre de dominis i els comptes de correu electrònic, l’amfitrió també ofereix eines gratuïtes per a fòrums, llibres de visites, enquestes i preguntes freqüents. Les galeries de fotos, formularis web i scripts personalitzats es poden fer servir per tal que els llocs web destaquin de la competència, tant funcionalment com estèticament. Els clients també poden utilitzar programes excel·lents com Softaculous o el creador de llocs web.com, de manera que els usuaris puguin crear un lloc web fàcilment, independentment del nivell d’habilitat.

Dotant una àmplia varietat d’eines en una sola plataforma, Doteasy permet als clients fer que el seu espai al web sigui únic i creatiu.

“Cada persona és diferent i té necessitats diferents”, va dir Dora. “Ens agrada oferir tantes opcions per a usuaris com sigui possible”.

Els millors negocis comencen amb un domini personalitzat per adaptar-se a la vostra marca

L’allotjament gratuït i de baix cost té un atractiu evident. Tot i això, un dels majors desavantatges dels amfitrions gratuïts és que els clients no tenen el seu propi nom de domini, sinó que utilitzen subdominis propietat de l’empresa matriu..

Com que el webmaster no té el domini tècnicament, els recursos del servidor i les opcions de personalització són limitats. Els dominis independents acostumen a anar millor en els rànquings de SEO, ja que els subdominis es classifiquen segons les estadístiques i la reputació del domini pare, que està fora del control del administrador web.

A més, les estratègies de SEO externes, com ara crear enllaços a través de publicacions de convidats, requereixen un estat de dofollow per passar l’autoritat als llocs associats i molts proveïdors d’estil de subdomini fan que els enllaços externs no se’n siguin per defecte..

Doteasy encoratja els clients a triar noms de domini favorables al SEO i els aconsella sobre com guanyar-se la confiança dels seus usuaris i la dels motors de cerca.

“Penseu en comprar un nom de domini amb una extensió específica d’ubicació, com .ca per a un lloc web canadenc”, va dir Dora. “Això us pot ajudar a aconseguir millors rànquings de cerca específics per àrea.”

Doteasy recomana a més l’ús d’etiquetes d’encapçalament, meta descripcions, etiquetes d’imatges alternatives i la implementació de funcions d’ús mòbil.

Moltes solucions d’allotjament de gamma baixa també tendeixen a tenir funcions crucials que ajudin a crear confiança en la marca, inclosos sistemes de gestió de contingut constant i avançats que fan que els llocs siguin més fiables i guanyin la confiança dels clients.

“Proporcionem als clients consells sobre com optimitzar el vostre lloc web per a SEO”, va dir Dora. “Per exemple, habilitar HTTPS pot oferir un impuls significatiu en els rànquings i oferir una major seguretat i confiança.”

El SEO i la creació de reputació són una de les estratègies més efectives per augmentar el trànsit entrant (i per tant els clients) al lloc d’un mateix i Doteasy proporciona les eines per ajudar-vos.

Suport intern centrat en oferir experiències òptimes de clients

A més d’ajudar les empreses a construir una presència en línia més professional, Doteasy proporciona suport continu fins i tot després de la creació de llocs. Doteasy té una reputació com a primer proveïdor del client, tenint en compte els comentaris dels clients a l’hora de desenvolupar els seus productes i plans.

“Utilitzem servidors i bases de dades propis a la mateixa ubicació; no externalitzem”, va dir Dora. “Els nostres equips d’atenció al client, desenvolupament, màrqueting, operacions i disseny són una gran família feliç a la nostra seu de Burnaby, Columbia Britànica.”

Foto de l'equip de Doteasy

L’equip d’assistència de Doteasy està intern, cosa que facilita l’amfitrió proporcionar una atenció personalitzada i personalitzada al client.

La infraestructura i el suport intern de Doteasy permeten un control més gran i una resolució de problemes més fàcil del servidor. I, com que l’equip de l’empresa està centralitzat, Doteasy pot donar suport a través d’especialistes amb experiència directa amb els seus productes.

Quan es plantegen nous projectes i / o la millor manera d’atendre les inquietuds del client, Doteasy consulta tant amb els clients com el seu propi equip de suport. Aquesta estratègia barreja perspectives des de fora d’allò que Dora anomena “bombolla tecnològica” per proporcionar una sensació de novetat en la planificació.

“Una part important del nostre procés de pluja d’idees està buscant el que els nostres clients demanen”, va dir Dora. “Per exemple, recentment hem publicat els nostres plans d’allotjament empresarial, ja que molts clients necessitaven recursos més avançats, a nivell de VPS”.

Una missió per respondre a la demanda del mercat de plans d’allotjament impulsats per solucions

Doteasy va ser un dels pioners a l’espai d’allotjament primerenc, i la companyia no mostra cap signe de desacceleració. Per seguir amb la demanda del mercat, Doteasy sap que ha de continuar innovant.

Dora ens ha explicat que Doteasy té previst incloure nous paquets d’allotjament que es preinstal·len en alguns dels sistemes i eines de gestió de contingut més populars del web..

“Estem veient una demanda de plans més impulsats per solucions, per la qual cosa estem treballant”, va dir. “Ens estem preparant per proporcionar plans específicament dissenyats per allotjar llocs Joomla i WordPress.”

Combinant preus baixos amb funcions riques i suport estel·lar, el servei únic de Doteasy està ajudant milers de negocis a assolir els seus objectius..

“En aquesta indústria, és molt fàcil enganxar-se a la bombolla tecnològica”, va dir Dora. “Realment ajuda que els membres del nostre equip puguin aportar noves perspectives des de fora del món de la tecnologia”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me