Des de perifèrics de jocs fins a unitats flash: tot USB ™ educa els lectors amb les revisions del producte en profunditat

TL; DR: La majoria dels perifèrics tecnològics s’han connectat a ordinadors i dispositius mòbils a través de ports USB des de mitjan anys noranta. Avui el mercat de productes USB és enorme, ja que milers de productes competeixen per connectar-se a aquests ports informàtics o adaptadors de càrrega a la paret. Com a resposta a la popularitat del port, el 2002 es va llançar un bloc dedicat a educar els lectors mitjançant crítiques exhaustives, tot i que no és l’únic lloc que revisa la tecnologia, Tot USB s’ha convertit en un recurs ben respectat amb producte de costat. comparacions i valoracions honestes dels millors productes USB del mercat. Amb els inicis de la revolució USB-C dels darrers anys, Tot USB ha posat el punt de mira a revisar un nou conjunt de tecnologia alimentat pel port emergent.


Des de discs durs externs i teclats fins a càmeres web i auriculars de jocs, tots aquests productes electrònics tenen una cosa en comú. Tots estan connectats a través d’un port omnipresent que es troba a gairebé tots els ordinadors, tauletes i dispositius electrònics perifèrics..

Hi havia una vegada, els consumidors havien de tractar amb connectors PS / 2, ports paral·lels i ports en sèrie. Aleshores alguns dels noms més importants de la tecnologia (empreses com Microsoft, Hewlett-Packard i Apple Inc.) es van unir per establir-se en un estàndard de la indústria a mitjans dels anys noranta. La tecnologia que va sortir d’aquestes reunions de ment va ser l’ara conegut USB (Universal Serial Bus), que des de llavors ha sofert diverses evolucions i iteracions (USB 2.0, USB 3.0, Micro-USB, Wireless USB i USB-C ).

USB es va convertir en un port tan omnipresent, que un bloc va començar a especialitzar-se en la revisió de la tecnologia que l’utilitza. Tot el USB va començar el 2002 i ha evolucionat juntament amb els productes que es connecten a través del port. Durant els anys, el lloc ha estat escollit com un dels 100 millors llocs web no descoberts de PC Magazine i els 100 millors blocs preferits, a la vegada que també ha estat referenciat per publicacions destacades, com el New York Times i la BBC..

Captura de pantalla de la pàgina d'inici Tot USB

Tot USB destaca per les seves revisions en profunditat sobre tota la tecnologia que utilitza els ports USB.

“Tot el USB va començar en els primers temps de l’USB 2.0 quan els ordinadors s’utilitzaven predominantment per a tot, des de productivitat fins a finalitats recreatives”, va dir Ian Chiu, Editor de Tot USB. “Tot i que el lloc va ser una feina més amorosa que qualsevol altra cosa durant el seu llançament, vaig preveure que l’augment de l’amplada de banda i la potència de la interfície plug-n-play comportaria infinites oportunitats de negoci.”

Avui en dia, milers de productes es connecten a través d’USB, creant una demanda del consumidor d’avaluacions honestes dels avantatges i els contres i del valor global d’articles de tecnologia que, sense els avantatges de les proves comparatives, poden semblar iguals. Aquests consumidors, molts dels quals són aficionats als ordinadors de nivell expert que busquen visions més profundes, han confiat en Tot el USB per obtenir novetats, ressenyes i informació sobre tot allò USB..

Aprofundint en productes connectats a USB amb revisions periòdiques

Si bé certament existeixen altres llocs que cobreixen els llançaments de productes de tecnologia nova, Ian i l’equip editorial de Everything USB han trobat el seu nínxol proporcionant ressenyes completes que agraden a una audiència de tecnologies superfans.

“Els meus lectors són sobretot entusiastes informàtics informàtics, per la qual cosa solen tenir una bona idea del que cobreixo a les meves ressenyes. Així que caldrà fer un esforç addicional per cridar-los l’atenció “, va dir Ian. “Dit això, la realització de proves d’usabilitat amb nous estils de presentació permet que els meus lectors experts puguin comparar els productes que competeixen amb una nova perspectiva.”

Per exemple, aquesta revisió Tot USB sobre les millors unitats mini USB 3.0 va agafar cinc marques líders i les va contrastar entre si per esbrinar els punts forts i febles de cada model. L’entrada del bloc va posar-los tots junts per comparar funcions, desglossant les mides d’emmagatzematge, les dimensions, les opcions de color, les garanties i diverses altres categories. A continuació, Ian va aprofundir mitjançant la realització de transferències de fitxers grans i petits per veure qui gestionava la tasca més ràpidament i comparar el cost per gigabyte..

Captura de pantalla de comparacions entre unitats mini USB 3.0

Tot USB realitza proves d’usabilitat per mostrar el rendiment de productes similars els uns contra els altres.

La informació valuosa Tot allò que inclou USB als seus articles ajuda als consumidors del mercat a conèixer aquests productes amb exactitud. Amb certs productes, triar entre tants models pot ser intimidatori sense informació adequada. Tot i que els seus lectors solen estar molt interessats en la tecnologia, és possible que no comprin aquests articles més d’una vegada, per la qual cosa és important tenir-ho bé.

Aquest compromís amb les revisions exhaustives ha estat una decisió intel·ligent sobre les empreses i les seves ressenyes reben una gran atenció de la seva fidel base de lectors. Una altra manera de que Tot USB demostri la seva profunditat és mitjançant una extensa publicació de referència que compara les teòriques i les velocitats ideals del món real USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 i USB 2.0. Ian també compara les velocitats de lectura i escriptura de diverses unitats flash populars, donant als seus lectors un aspecte fàcilment comprensible de què treuen productes com el Corsair Flash Voyager GTX i el Samsung T3 SSD..

“Tot USB aprofundeix en el tema de l’estàndard de connectivitat que fan altres llocs de tecnologia generals”, va dir Ian. “Com que és probable que no es puguin permetre el temps i recursos sobre un sol tema, el meu lloc passa a omplir el buit. Intento tenir en compte que aprofundir és la clau per fer créixer el lloc. ”

De la novetat a la seguretat, els tècnics de tot USB els cobreixen tot

Tot i que la publicació del lloc sobre mini unitats USB 3.0 tracta un producte pràctic, l’abundància de productes relacionats amb USB permet que Tot USB cobreixi temes més divertits.

El lloc ha tractat temes com ara ratolins de novetat, divertides joguines USB i gadgets USB per a seguidors de sèries de cinema populars com Star Wars i Transformers. Per exemple, l’article de Star Wars inclou productes com un carregador de dispositius mòbils que sembla el casc de Darth Vader, un humidificador USB que sembla R2-D2 i un teclat i auriculars de jocs de Star Wars..

Mentrestant, Ian va escriure una altra publicació al bloc comparant solucions de seguretat USB per a ordinadors i dades personals que abastaven productes com un dongle USB de lectura d’empremtes digitals, una unitat flash de cadenat i un autenticador d’iris..

Captura de pantalla d’un bloc sobre productes USB relacionats amb Star Wars

Tot allò que USB intenta estar al dia amb les revisions de qualsevol producte USB, inclòs aquest carregador Darth Vader.

El ventall de temes que es tracten al lloc mostra que el bloc de gadgets està realment a l’altura del seu nom, i abasta literalment tot el relacionat amb USB.

“El mercat decideix què he de cobrir”, va dir Ian. “L’interès continuat en els perifèrics de jocs, així com els dispositius USB desbordats, impulsen el creixement del lloc. La recent revolució USB-C és una altra gran oportunitat per ampliar temes ja que la nova interfície és molt més versàtil. “

Evolució del mercat i comentaris del lector

USB-C és una versió més petita i potent de l’USB amb orientació reversible del connector, i sembla que va en camí de substituir el seu avantpassat. Aquest canvi crea una nova oportunitat per a Totes les USB ja que la tecnologia està preparada per formar part d’alguns nous productes apassionants. USB-C permet una transferència d’un sol cable de potència, dades i vídeo i ja ha substituït el port USB al Macbook Pro d’Apple.

L’ús de la nova tecnologia d’Apple ha provocat històricament una adopció generalitzada del mercat, cosa que significa que l’USB-C tindrà molts productes nous a la disposició del Tot USB. A més dels canvis del mercat, Ian i el seu equip editorial moderaran els comentaris dels usuaris sobre les publicacions del bloc per tal de poder oferir millor el tipus de contingut que els lectors desitgen..

“Sento als meus lectors preguntar com obtinc certs resultats si la seva experiència de producte és diferent de la meva”, va dir Ian. “També intento animar els lectors a conversar entre ells, ja que el contingut moderat aportat per l’usuari és un tresor que no ens pot perdre.”

Mitjançant revisions i informació en profunditat, Everything USB s’ha convertit en un valuós recurs que es diferencia per a una audiència d’experts en tecnologia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me