De quina manera l’espai ampli de bases de dades d’HostDime i l’assistència al client localitzada ajuden a les empreses modernes a proporcionar aplicacions crítiques per a les missions

TL; DR: El 2001, Manny Vivar tenia un somni, un servidor solitari i 50 dòlars a la butxaca. En pocs anys, va convertir aquests modestos recursos en el proveïdor global d’infraestructures de centre de dades HostDime. HostDime ha funcionat des de la seva creació en la filosofia de la innovació i proporcionant solucions d’allotjament de qualitat empresarial per a grans empreses del món. Els serveis virtuals, el núvol, el metall nu i els serveis de col·locació de la companyia es basen en milers de metres quadrats d’espai de centre de dades. Combinant això amb un suport personalitzat i un enfocament senzill dels serveis gestionats, HostDime alleuja la pressió dels departaments d’informàtica de les empreses modernes, ajudant-los a lliurar aplicacions de missió crítica i estalviar en costos operatius..


MobsterBoss és un popular joc basat en text i navegador amb un culte important a continuació. Funcionant contínuament durant més d’una dècada, el joc comença una nova ronda cada 10 dies. El lloc alberga més de 40.000 jugadors, alguns dels quals són personal. De fet, Sonnie, propietari de MobsterBoss, és famós per no haver faltat mai a una EOR (final de ronda). Com que el joc ha de mantenir un bon funcionament per a milers de jugadors de forma continuada, MobsterBoss va decidir col·laborar amb HostDime per ajudar a mantenir un entorn d’allotjament estable..

MobsterBoss no deixa de córrer, i Sonnie i el seu equip confien molt en HostDime per ajudar-los a mantenir un objectiu de vida al 100%..

“Sempre m’han tractat genial”, va dir Sonnie. “Alguns problemes que he tingut, HostDime els va tractar i van superar el que s’hauria d’esperar.”

Representació del centre de dades HostDime

Actualment, HostDime acull més de 3 milions de dominis fora de seus a Orlando, Florida.

L’equip d’HostDime va ajudar MobsterBoss a migrar a dos servidors dedicats: un dels quals es va crear exclusivament per gestionar la inundació de sol·licituds de MySQL que demanava el joc. I, quan el programador principal de Sonnie es queda a la butxaca, el personal d’HostDime sempre està disponible per dirigir-se a l’auto-descrit tècnic propietari impugnat pels processos complexos necessaris per mantenir el joc en viu..

Des de 2001, HostDime ha estat ajudant a empreses i empreses de grans empreses en línia, com MobsterBoss, a proporcionar aplicacions crítiques a les missions a través dels seus servidors cloud, virtuals i dedicats, així com serveis de col·locació. Operant centres de dades expansius a tot el món, la companyia acull més de 3 milions de dominis i es troba entre les 50 millors empreses d’allotjament en núvol.

Des de 50 dòlars i un servidor únic a una central d’allotjament global

Vikki Fraser, director de màrqueting d’HostDime, ens va dir que l’augment de l’èxit de la companyia pot ser sorprenent si es consideren els seus orígens modestos..

“La nostra història fundacional és força interessant”, va dir. “La companyia es va començar bàsicament amb una actitud mai desistida i una dedicació a innovar”.

Manny Vivar, fundador i propietari d’HostDime, va ser un estudiant aeronàutic en el camí per obtenir la llicència de pilot comercial. Malgrat els aspectes prometedors de la seva trajectòria professional, va veure la promesa i el benefici de la indústria d’hostatge – Manny va decidir que la seva veritable passió estava en la llavors misteriosa indústria d’hostalatge en núvol..

La capçalera de Vikki Fraser i la instal·lació Orlando de HostDime

Vikki Fraser de HostDime ens va explicar com la companyia va evolucionar des d’un servidor únic fins a una central de dades global.

“Heu de saber quan aprofiteu una oportunitat”, va dir Manny en una entrevista.

I això és el que va fer. Després de la seva graduació, ell, el seu germà i dos amics, Mark Gregan i Miguel Torres, van començar HostDime a finals del 2001 amb només un servidor i 50 dòlars..

“En un moment donat, Manny es va trobar molt connectat a l’hostatge, i des que va començar amb aquest servidor únic, hem crescut”, va dir Vikki. “Al final ens vam incorporar al 2003”.

Des dels seus inicis, la filosofia d’HostDime sempre s’ha basat en uns objectius fonamentals:

  • Donar servei als clients al màxim nivell possible
  • Innovar i empoderar els seus clients
  • Treballar molt i ser apassionat
  • Proporcionar el màxim nivell de vida global a nivell mundial
  • Mantenir el màxim nivell d’integritat

HostDime s’ha autofinançat des del primer moment amb un equip d’enginyeria completament propi. Així, la companyia no té deutes i compta amb un model de negoci estable a llarg termini. La història de arrencada d’HostDime és impulsada per la passió per la innovació i continua inspirant als seus empleats en l’actualitat.

“He estat aquí sis anys i sóc des del final de la dècada dels 90 en el negoci d’allotjament”, va dir Vikki. “És com la meva feina de somni. He estat en tecnologia des de fa temps i ara treballo per a una empresa tecnològica molt gran. “

Serveis VPS, Cloud, Bare Metal i Colo enfocats a l’empresa

Un cop centrat en l’allotjament d’empreses d’un sol lloc, HostDime ha constatat que el seu enfocament és més eficaç proporcionant servidors privats dedicats i virtuals per a empreses més grans.

“Quan em vaig incorporar a l’equip, vam fer negocis i vam compartir hosting”, va dir Vikki. “Com que hem estat més eficaços a nivell empresarial, hem començat a deixar allotjament en un sol lloc als nostres distribuïdors que tenen el seu equip amb nosaltres.”

HostDime ofereix un ampli ventall de serveis, des del registre de dominis i els paquets dedicats del servidor de metall nu fins als arranjaments de col·locació. Els plans VPS de l’empresa estan disponibles en Linux o Windows i van des d’una sola CPU i 2 GB de RAM fins a 3CPU amb 8 GB de RAM.

Tots els plans VPS disposen d’amplada de banda mensual de 15 TB i emmagatzematge SSD. HostDime també ofereix servidors núvols OpenStack per a còpies de seguretat i escalada, a més de potents servidors dedicats que disposen de fins a 12 nuclis de CPU (amb 24 fils), 32 GB de RAM i velocitats de muntatge Gigabit explosibles..

Amb centres de dades a tot el món, HostDime ofereix oportunitats de col·locació en diversos països. Al seu centre de dades d’Orlando, HostDime ofereix espais per a armaris de quarts, mig i fins i tot plens.

“La indústria d’allotjament compartida es va començar a saturar fa uns anys”, va dir Vikki. “Per sort, estàvem fortament arrelats a la indústria i ens centrem més en servidors dedicats per als nostres clients a nivell empresarial”.

L’assistència de primer nivell requereix pressió i temps de sortida als departaments d’informàtica

El propietari de MobsterBoss ha elogiat l’equip de suport d’HostDime per haver-lo orientat en tasques tècniques quan el seu departament d’informàtica no va poder fer-ho. El suport de la companyia també ajuda a molts altres clients que puguin tenir departaments informàtics petits o desbordats.

“HostDime sempre s’ha centrat en el servei al client i ha estat així des del principi”, va dir Vikki. “Volíem diferenciar-nos com els que realment oferim suport local les 24 hores del dia.”

Els equips d’assistència d’HostDime s’assignen a clients locals, la qual cosa redueix les barreres d’idioma i tècniques que dificultarien la resolució de problemes. Un dels objectius principals d’HostDime és proporcionar un servei excel·lent al client.

La majoria dels servidors d’HostDime s’anuncien com a gestionats completament, cosa que significa que l’amfitrió té cura dels aspectes tècnics de la gestió del servidor, permetent a les empreses centrar-se més en el seu negoci i clients..

“La majoria del que venem són servidors completament gestionats, de manera que això requereix pressió i temps contra el personal intern de TI”, va dir Vikki. “El personal informàtic té un soci de confiança que pot trucar en qualsevol moment per fer qualsevol cosa, des de mitigar un atac de DDoS fins a proporcionar una còpia de seguretat de fitxers senzilla.”

Les empreses no només estalvien temps, sinó que també redueixen els costos de manera important mitjançant l’ús que és essencialment un equip subcontractat d’experts en TI.

Posar pales a terra per crear més espai per a servidors

Segons Vikki, l’espai ha esdevingut especialment important per a l’empresa ja que agafa cada vegada més clients que busquen oportunitats de col·locació. Per seguir amb les demandes creixents, HostDime té previst ampliar la seva oficina i crear encara més centres de dades a tot el món.

“Acabem de construir un nou centre de dades al nord del Brasil”, va dir. “Ara mateix, tenim oficines HostDime a Mèxic, Índia, Colòmbia, Regne Unit, Hong Kong i Països Baixos.”

A mesura que HostDime continuï creixent, les seves oficines de Florida es consolidaran en un sol edifici.

“També busquem posar pales a terra per obtenir més espai per a servidors”, va dir Vikki.

Vikki ens ha explicat que el ràpid creixement de la companyia i la seva passió per la innovació són els principals factors motius en l’èxit i l’expansió continuats d’HostDime..

Com es pot veure en l’escenari de MobsterBoss, HostDime va més enllà dels seus clients, proporcionant suport informàtic intern i espai de servidor completament gestionat. Aquests clients, lliures de preocupacions tècniques, poden concentrar-se més en la seva clientela i en els seus nivells d’ingressos.

“Manny vol que tots els clients i empleats d’HostDime tinguin èxit”, va dir Vikki. “És una d’aquelles persones que diu” Si jo puc augmentar, t’aixeques “.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me