De quina forma les eines i plantilles de creació gratuïta i intuïtives de DesignEvo ajuden els usuaris a crear actius de marca de grau professional

TL; DR: L’equip PearlMountain ha estat construint programari de disseny gràfic des del 2006, creant solucions que han ajudat milions d’usuaris, però l’empresa de desenvolupament de programari ha volgut fer més. La major part del seu programari va ser desenvolupat per a dissenyadors gràfics professionals, de manera que l’equip va decidir crear una eina de creació de logotip que qualsevol usuari pogués utilitzar fàcilment. La idea era prou senzilla: proporcionar una manera assequible i intuïtiva de crear logotips atrevits i originals. I DesingEvo, el dissenyador de logotip gratuït de l’empresa, només ho fa aconseguint un equilibri entre funcions potents i una interfície fàcil d’utilitzar.


El logotip és el primer que els clients potencials, socis i clients noten sobre una marca. És per això que fins i tot les empreses més petites, les startups i els empresaris haurien de treballar dur per elaborar un logotip que sembli excel·lent i que incorpori la seva missió.

Malauradament, crear un logotip impressionant requereix temps i diners. La majoria dels empresaris estan enfocats a portar nous productes al mercat, cosa que no els deixa gaire temps per treballar amb un dissenyador gràfic per explicar la seva visió. Per als que comencen, un pressupost més reduït pot no incloure els fons necessaris per invertir en programes de disseny gràfic complex i de grau professional.

Per això, els usuaris de PearlMountain van crear DesignEvo. És una eina senzilla i intuïtiva que qualsevol pot utilitzar per crear logotips en negreta i originals a partir d’una biblioteca de plantilles, de tipus de lletra i d’art vectorial sense drets d’obtenció. El millor de tot és que el preu és més que assequible, gratuït!

Per què una empresa de programari amb èxit va llançar un fabricant de logotip gratuït

Des del 2006, PearlMountain ha estat investigant i desenvolupant programari de disseny gràfic dirigit a ajudar els clients a convertir-se en dissenyadors professionals gràcies a les seves eines intuitives i fàcils d’utilitzar. FotoJet, el projecte principal de l’empresa, arriba a milions d’usuaris de prop de 200 països. En lloc de descansar en els seus llorers, PearlMountain ha continuat dissenyant programari complementari, inclosos Picture Collage Maker, Publish Plus i PicGIF..

“Després del llançament de FotoJet, vam rebre un suport increïble d’usuaris de tot el món”, va dir Candy Zhao. “Aquest estímul ens va portar a pensar més profundament. Ens vam preguntar “què podem fer per ajudar els usuaris a assolir els seus objectius creatius?”

En última instància, l’equip de PearlMountain va decidir solucionar un problema similar al clàssic dilema de quadrar un cercle. D’una banda, les persones que no són professionals del disseny no saben com utilitzar programes complexos de disseny gràfic amb eines potents que poden ser intimidants i difícils d’aprendre. D’altra banda, les solucions fàcils d’utilitzar sovint creen logotips que sovint resulten en una cosa massa avorrida o massa derivada.

Captura de pantalla de les plantilles de logotip de DesignEvo

DesignEvo permet als usuaris triar entre més de 7.000 dissenys de logotip de grau professional.

“Sabíem que els nostres clients volien eines senzilles, però tampoc volien que s’eliminessin dissenys minúsculs, pintats per nombres”, va dir Candy. “El nostre equip va lluitar maneres de construir una solució que fos fàcil d’utilitzar alhora que fomenta la creativitat i l’originalitat”.

Amb més de 10 anys d’experiència en l’espai de programari de disseny gràfic, PearlMountain tenia els coneixements i els recursos necessaris per crear una potent eina nova. El resultat va ser un fabricant de logotip en línia que es deia DesignEvo.

“Tan aviat com vam llançar, vam veure petites empreses, start-ups i empresaris individuals utilitzar la solució per crear ràpidament logotips professionals inventius i dinàmics”, va dir Candy..

Construir un equip apassionat que ajudi a milions d’usuaris

Durant els darrers anys, Candy ha dit que hi ha hagut un canvi en la manera com les empreses de programari comercialitzen les seves eines. Va explicar que les marques solien comercialitzar-se per a l’usuari general, però que les marques actuals són “molt més propenses a integrar-se amb comunitats en línia nínxules”.

Com que els espais en línia es tornen més diferenciats i atrauen visitants cada vegada més especialitzats, és difícil anunciar un nou producte de manera que arribi a tots els seus clients potencials. Això és especialment cert per a un producte com DesignEvo, pensat per a una gran varietat d’usuaris.

“De tots els fabricants de logotip professionals, el nostre és el més fàcil d’utilitzar”, va dir Candy. “Això significa que hi ha molta gent en moltes indústries amb moltes passions que necessiten les eines que oferim.”

Captura de pantalla de les opcions de DesignEvo per a logotips

DesignEvo tracta sobre la flexibilitat a l’hora de fer logotips. Els usuaris poden crear peces de marca per a diversos casos d’ús.

Per difondre la paraula, el departament de màrqueting de DesignEvo no va orientar-se a un públic massiu, sinó que ha passat després de diverses audiències més petites. Per exemple, va crear una eina només per a col·legis i universitats. L’equip va crear diverses plantilles que ressonen amb les missions de les institucions educatives i van afegir dissenys per a llibres, bolígrafs i molt més.

“Volem connectar el nostre producte amb comunitats específiques i hem creat eines que ens ajudin a fer exactament això”, va dir. “[Al nostre equip li encanta] resoldre nous reptes i adaptar-se a l’imprevisible”.

Una àmplia varietat de plantilles i funcions ajuden els usuaris a crear una marca

Les plantilles universitàries i universitàries estan lluny de les úniques solucions que ofereix DesignEvo. Cada plantilla està dissenyada per fer més que simplement proporcionar un logotip d’aspecte genèric al qual un client pugui connectar el nom de la seva organització..

“Tenim un gran nombre de plantilles per a tot tipus d’empreses i negocis.” Candy va dir: “El que fan les nostres plantilles és proporcionar un espai en el qual els usuaris puguin deixar que les seves imaginacions es vagin desenfrenades. Les nostres eines són com els esteroides per als músculs creatius de la ment. “

Al lloc web de DesignEvo, els usuaris poden trobar més de 7.000 dissenys de logotip, més de 100 tipus de lletra i diverses varietats d’icones per a innombrables indústries, mercats i missions. Totes les plantilles són totalment personalitzables perquè els usuaris puguin fer un logotip que s’adapti a les seves especificacions exactes.

I tot el que un usuari treballa es guarda al núvol, cosa que és especialment útil per a aquells que de sobte necessiten treballar en una altra cosa o aquells que han tocat un bloqueig de ruta creatiu. Els usuaris poden fer una pausa i tornar al seu disseny desat posteriorment per completar-lo o aprovar-lo definitivament.

Captura de pantalla del fabricant i plantilles de logotip de DesignEvo

La interfície d’usuari de DesignEvo és intuïtiva, cosa que fa que la creació de logotip personalitzada sigui brisa.

Tant si necessiteu un logotip per a una aplicació, xarxes socials, el vostre lloc web, targetes de visita o mercaderies, DesignEvo facilita l’escala d’una imatge a qualsevol mida sense convertir-la en un embolic pixelat. Sigui quina sigui la raó, DesignEvo té una solució per ajudar-vos a crear el disseny dels vostres somnis, i si necessiteu alguna cosa més, també hi podreu ajudar DesignEvo..

“Sempre que els nostres clients ens envien una idea, un suggeriment o un comentari, ho discutim en equip”, va dir Candy. “Quan sigui urgent, actualitzem la nostra aplicació el mateix dia. Quan és una imatge més gran, estratègitzem i veiem com podem afegir-la a la nostra solució. “

DesignEvo se centra en oferir una experiència intuitiva

DesignEvo disposa de tantes eines diferents, des de l’ajust del color gradient fins al text del logotip de lletra corba, que els usuaris poden crear gairebé qualsevol logotip. El compromís de la companyia de programari amb un progrés constant ha garantit que les actualitzacions i els dissenys afegits siguin adequats per a l’àmplia gamma de clients que han utilitzat i confiat en el programari.

“Cada usuari té les seves necessitats úniques. Alguns els agrada molt que tinguem tantes plantilles de logotip. Altres utilitzen molt la funció de reedició i la funció de previsualització “, va dir Candy. “Per descomptat, no tots els empresaris o empresaris treballen amb pressupostos immensos, i és per això que a molts dels nostres clients els agrada el fet que el nostre producte sigui gratuït.”

Clients i avaluadors també parlen sobre DesignEvo, inclòs Igor Ljubuncic, el fundador del lloc web Dedoimedo. Igor va dir que li agrada l’eficiència perquè no requereix el registre i permet als usuaris començar immediatament a crear logotips. “La interfície és bastant senzilla … DesignEvo ofereix un conjunt d’eines i obres d’art molt flexible i intuïtiu perquè us entusiasmi i s’engreixin”, va escriure.

“En termes dels nostres competidors, el producte més barat que crea logotips atractius costa uns 100 dòlars. Els empresaris que contracten artistes gràfics han de dedicar molt de temps a buscar i comunicar-se amb el seu dissenyador de logotip ”, va dir Candy. “Però els usuaris de DesignEvo ho poden fer tot sol, ràpidament i amb el preu més baix de tots, gratuïtament.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me