Cultivar la innovació als Estats Units: la missió del govern federal per augmentar l’eficiència i impulsar el desenvolupament de codi obert

TL; DR: Code.gov és la plataforma nord-americana de programari de codi obert del govern federal. El lloc, creat per l’Administració de serveis generals, té com a objectiu fomentar una cultura de codi obert al govern alhora que dóna suport a l’accés públic i la reutilització del codi font federal. En fer aquesta informació fàcilment accessible, Code.gov està cultivant l’interès públic alhora que estalvia temps i diners a les agències governamentals.


El 8 d’agost de 2016, l’Oficina de Gestió i Pressupost dels Estats Units va publicar la política Federal Code Code, un pla de futur pensat per millorar l’accés al codi de codi obert desenvolupat pel govern federal o per a ell.

La política, creada a l’empara de l’ex director general d’informació dels Estats Units, Tony Scott, tenia com a objectiu frenar els més de 6.000 milions de dòlars gastats per les agències federals en programari a l’any amb l’ajut de cadascuna de les 24 agències federals més grans (segons designat per Llei de 1990 dels caps financers).

A cada agència se li va demanar que inventaria un nou codi personalitzat i alliberara un 20% com a codi obert, que desenvolupés una política d’agència similar a la del codi font federal i que actualitzés el llenguatge de contractació de l’agència per capturar un nou codi personalitzat generat per una agència federal per un venedor..

Banner de Code.gov

Code.gov treballa perquè el codi font del govern federal es pugui descobrir a les agències.

Per ajudar a eliminar compres de codi significativament similar (que es tradueixen en dòlars del contribuent), la política va encarregar a l’Administració de serveis generals la creació de Code.gov, un recurs per descobrir el codi font desenvolupat a mida..

Code.gov es va llançar a l’agost de 2016, uns 90 dies després de la publicació de la Política Federal de Codi Font. “Hem recorregut un llarg camí en tres anys”, va dir el director de Code.gov, Joe Castle. “Code.gov va ser llançat inicialment amb un bon nombre de bases de dades proveïdes per l’agència. Ara compta amb més de 6.000 bases de codis. “

Castle va dir que Code.gov inclou les 24 principals agències federals més dues agències addicionals que no han de seguir la política, però ho fan perquè reconeixen el seu valor. Avui, tres anys des del seu llançament, el lloc continua facilitant una cultura de codi obert al govern mitjançant l’accés públic i la reutilització del seu codi..

Suport a la reutilització i accés públic al codi font federal

El programari de codi obert ha gaudit d’una major adopció tant en el sector públic com en el privat en l’última dècada. S’han eliminat les idees errònies habituals al voltant de la tecnologia, i avui en dia, el programari de codi obert és àmpliament adoptat per la seva seguretat, qualitat, personalització, suport, cost i llibertat del bloqueig del venedor. A tot el món, es preveu que els ingressos de serveis de codi obert valguin gairebé 33.000 milions de dòlars el 2022.

“El codi de codi obert ja no es considera” segur “des de la perspectiva de seguretat informàtica”, va dir Joe. “De fet, el codi té més ulls i rep més contribucions positives, augmentant la seguretat. Per Code.gov, tenir una bona quantitat de cuiners a la cuina és una bona cosa, la qual cosa condueix a una millor qualitat i un codi de funcionament superior d’un grup ampli de col·laboradors. “

Avui en dia, els majors col·laboradors en el codi de codi obert treballen en corporacions conegudes i conegudes. Aquestes empreses donen suport al temps que els seus desenvolupadors dediquen a fer aquestes contribucions i reconeixen el valor que aporta aquest compromís en aquests projectes col·laboratius.

“Hi ha tants avantatges al codi obert, com la reducció del bloqueig de proveïdors, però el benefici número un és l’estalvi de costos associat a la reutilització del codi”, va dir Joe. “Code.gov es va crear per tal de fer més visible el codi font del govern federal i fomentar la reutilització i la col·laboració entre les agències.”

Joe va dir que Code.gov també trenca les barreres entre el sector públic i el privat, ja que el codi està obert a tots aquells que desitgin explorar-lo, aprendre’ls i millorar-lo. Per exemple, un desenvolupador del sector privat pot utilitzar el codi de codi obert del govern per iniciar o fer créixer un negoci.

“Quan penseu en el temps que triga un desenvolupador a codificar una línia i el multipliqueu pel cost d’aquest moment, el codi de codi obert presenta un valor econòmic enorme per a un propietari de l’empresa”, va dir Joe..

Fomentar una cultura de codi obert al govern

La missió formal de Code.gov és “ajudar als socis i desenvolupadors de l’agència a estalviar diners i augmentar la qualitat promovent la reutilització del codi i educant i connectant la comunitat de codi obert”. Per assolir aquesta missió, Joe va dir que el principal repte de Code.gov era cultivar la cultura de codi obert al govern.

“Per començar, les agències federals han d’incloure codi obert en el llenguatge de contractació”, va dir. “El govern hauria d’exigir que la codificació es faci de manera oberta i el govern (no el contractista) posseeixi el codi. Una vegada que el codi estigui obert, heu de crear una comunitat que ajudi a millorar el vostre codi. “

Captures de pantalla que mostren el compliment

Algunes agències federals, incloses la GSA i la NASA, compleixen plenament la política.

Obrir l’esforç cap a les ments més brillants tecnològiques dins i fora del govern permet als sectors públics i privats treballar junts per garantir que el codi de codi obert segueixi aconseguint els objectius nacionals. Joe va dir que les agències treballen per fomentar un entorn col·laboratiu, tot i que l’oficina del responsable d’informació en una agència federal típica no està construïda i té personal per acollir aquest esforç..

Finalment, Joe va dir que la documentació és crítica. “La comunitat no ajudarà a millorar el codi que té data, i d’altres no reutilitzaran el codi si el seu propòsit no està clar”, va dir.

Code.gov proporciona una visió transparent del nivell de compliment de cada agència amb la política del codi font federal mitjançant tres mètriques: compliment complet (verd), compliment parcial (groc) i incompliment (vermell). A partir de l’agost de 2019, el Departament d’Energia, el Departament de Transport, l’Administració de Serveis Generals i l’Administració Nacional d’Aeronàutica i de l’Espai han aconseguit el ple compliment.

Estalvi de les agències governamentals de temps i diners

L’esforç governamental ja està ajudant les agències a reduir costos i a reduir el temps de desenvolupament. Per exemple, Joe va dir que el codi de codi obert que alimenta analytics.usa.gov ha estat reutilitzat 30 vegades per agències de ciutat, comtat, estat i federals. El codi permet que altres entitats governamentals desenvolupin els seus propis taulers de comandament per a pàgines web, formularis i documents.

“Hem escoltat una història que una agència federal estava a punt de licitar un contracte per construir un quadre de comandament d’analítica web”, va dir Joe. “Però quan van assabentar-se que el codi analytics.usa.gov era de codi obert, van poder construir el quadre de comandament ràpidament mitjançant personal i contractistes federals existents. Això va suposar un estalvi de temps i de costos enorme ”.

Code.gov GitHub repo

El programari de codi obert de Code.gov està allotjat als dipòsits de GitHub.

A més, Joe va dir que 150 agències federals, estatals i locals han reutilitzat fragments de codi del sistema de disseny web web dels Estats Units (USWDS). De fet, Code.gov va aprofitar el codi obert en el seu recent disseny.

“Utilitzem eines innovadores desenvolupades a la nostra pròpia oficina per part de 18F i altres personal de serveis de transformació tecnològica”, va dir Joe. “Per exemple, el front-end de Code.gov és recolzat per USWDS i Federalista, i utilitzem Cloud.gov per allotjar el nostre lloc web. Volem que els desenvolupadors explorin les tasques obertes de GSA i d’altres agències de Code.gov i que la gent contribueixi al nostre lloc web és un lloc ideal per començar. “

Code.gov també va aprofitar les dades de diversos públics de prova per informar del redisseny. “Aquestes entrevistes ens van dir que els usuaris volien veure un llenguatge normal, més informació per sobre del plec i enllaços per unir-se a les llistes i connectar-se per altres maneres.”

Esdeveniments futurs i esforços de participació

Joe ens va dir que la Política Federal del Codi Font es renovarà a l’agost, just a temps per celebrar el seu tercer aniversari. A més, Code.gov serà representat a la cimera de codi obert de la Fundació Linux del 21 al 23 d’agost de 2019 a San Diego.

Avançant, Joe va dir que Code.gov continua implicant les agències federals amb les quals treballa, inclòs l’enllaç a cada departament.

“Recentment hem contactat amb diverses comunitats de pràctiques a la nostra oficina per fer-los saber sobre el servei de llistes Code.gov”, va dir. “Això va augmentar la mida de la nostra llista des de unes 100 persones a unes 700 persones en pocs dies. Això demostra que hi ha gent apassionada pel codi obert a tot el govern ”.

Joe preveu que Code.gov passarà a formar part d’un moviment tecnològic emergent més gran del govern. “Les agències federals podrien ser requerides que incloguin models d’intel·ligència artificial (AI) als seus inventaris de codis font”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me