Creadors: aprofitant nous canals de màrqueting de publicacions i continguts per oferir a grans escriptors i artistes una plataforma mundial

TL; DR: Algunes coses canvien, i algunes continuen igual. Els creadors van començar al món previ a Internet de la sindicació de diaris, portant treballs d’alguns dels millors escriptors i artistes del negoci a milers de publicacions d’arreu del món. El fundador Rick Newcombe i el seu equip s’han dedicat a representar veus convincents i controvertides que inspiren el discurs públic i fan avançar la societat. Més tard, a mesura que el mercat de continguts va començar a canviar i el negoci de diaris va començar a perdre’s, els creadors es van inspirar en els escriptors i artistes que va sindicalitzar i van crear noves maneres de produir i distribuir contingut amb un punt de vista diferent. Avui dia, la companyia no només és un sindicat, sinó un innovador editor de llibres amb cara al consumidor, aprofitant les oportunitats que ofereix la nova tecnologia per oferir als nous autors i creatius accés als públics que necessiten..


Des que Rick Newcombe va fundar Creators el 1987, ell i el seu equip han treballat amb alguns dels millors escriptors i artistes del negoci de continguts. La missió de la companyia és “trobar veus diferents, convincents, poc comunes i compartir-les amb el món”.

Aquesta dedicació a ajudar el talent a arribar a una audiència també ha ajudat l’equip de Creadors a adaptar-se i prosperar. A mesura que Internet i les publicacions digitals han ampliat l’abast de la audiència i el negoci tradicional de diaris ha lluitat, els creadors s’han mantingut forts aprofitant l’esperit creatiu encarnat en les seves tradicions, fent una ullada a la manera com ha canviat el mercat de les idees i innovant sense por..

Aquest pivot va ser provocat per Jack Newcombe que es va incorporar a Creators el 2009. Després de convertir-se en president i conseller delegat de la companyia el 2011, Creators va encendre noves rutes per a la producció i distribució de continguts, alhora que va preservar l’estima del treball creatiu que l’ha impulsat des dels seus inicis..

Foto de Rick Newcombe i Jack Newcombe

Rick Newcombe, a l’esquerra, va fundar Creators el 1987, mentre que Jack Newcombe es va unir el 2009 i actualment és president i delegat delegat.

“Sempre estem buscant noves maneres de fer les coses per garantir que puguem seguir avançant al món dels mitjans”, va dir Simone Slykhous, directora de Creators. “És la nostra responsabilitat estar al dia de les tendències, mantenint un enllaç al nostre llegat.”

Creators guanya gairebé totes les seves vendes a l’espai digital, ja que abans vivia al món només imprès. I, tot i que continua arribant a grans públics amb algun dels millors talents sindicals del negoci, ha posat més el focus en les llicències de contingut i també s’ha diversificat en l’edició de llibres..

El que distingeix avui als creadors de la seva versió prèvia a Internet, i dels companys de canvi lent que han caigut, és la seva dedicació a trobar noves maneres de fer negocis. Però els creadors no innoven per amor a la innovació. Ho fa per preservar l’esperit en què es va fundar l’empresa.

Editorial Creadors: innovacions en la producció i distribució de llibres

L’equip de Creadors li encanta venir a la feina. Es reuneixen en un espai de Hermosa Beach, Califòrnia, que abans era una església i després un concessionari de vehicles. L’empresa ha invertit molts recursos per transformar-la en un refugi per a la presa d’idees.

“Som una empresa petita i familiar”, va dir Simone. “Ens agrada fomentar un entorn on tots ens sentim còmodes gastant la nostra creativitat. Tenir aquesta base de confiança ens permet avançar junts. “

Un dels avenços més importants ha estat la publicació de llibres. La companyia opera des de 2003, filials de llibres, després de reorientar aquesta estratègia per formar una divisió anomenada Creators Publishing. Des d’aquest canvi, Creators ha publicat més de 170 recopilacions i manuscrits originals amb tres empremtes.

“Sempre estem buscant talent nou”, va dir Simone. “Hi ha escriptures realment destacades en tants dels centenars de comunicacions que rebem. Ens agrada treballar amb persones que tenen un punt de vista: l’apatia realment ja no funciona en el món! ”

La majoria de publicacions de Creadors (obra nova i col·leccions de columnes publicades anteriorment) surten principalment com a llibres electrònics. La companyia publica e-versions en diversos formats, distribuint-se a Amazon, Google Play, iBooks i Barnes & Noble. “Veiem les tendències del mercat”, va dir Simone. “Els llibres electrònics generen cada vegada més ingressos any rere any. Aquests dies, més gent llegeix en els seus iPads que visita biblioteques. “

A través de llibres electrònics, persones de tot el món poden gaudir de les obres que Creators publica. “Fins i tot quan un llibre pot semblar més inclinat per imprimir”, va dir Simone, “com la ficció literària i coses així, construïm una versió electrònica perquè la gent de tot arreu en pugui gaudir. Ens centrem en això i a garantir que el nostre programari sigui perfecte. “

No obstant això, queda un mercat important per als llibres impresos, i Creators l’omple. Els creadors també utilitzen noves tecnologies per maximitzar els seus treballs d’impressió.

“Com a empresa petita, vam triar una solució impresa a demanda per oferir còpies tangibles als lectors que ho desitgin”, va dir Simone. La impressió sota demanda utilitza tecnologia racionalitzada per produir llibres d’alta qualitat en tirades molt més petites (fins i tot una còpia alhora) del que és factible amb la impressió en offset convencional. Els creadors, per tant, operen amb un inventari físic zero.

Cercar noves veus distintives mentre traieu d’èxits passats

Un altre mitjà de creixement per al lliurament de continguts de llibres és l’audiollibre. Creators treballa amb Audible.com per distribuir versions d’àudio de moltes de les seves publicacions.

“Utilitzem un podcast a la nostra oficina per gravar audiollibres”, va dir Simone. “I hem tingut un gran èxit amb ells, inclosos els nostres llibres de Horatio Alger de la nostra empremta de Sumner Books”.

L’associació Alger il·lustra una altra estratègia editorial que han utilitzat Creadors: la república. Alger és tan conegut i el seu missatge està tan arrelat en la consciència col·lectiva que avui pot semblar més una figura mítica que l’autor més venut d’edat daurada que era. Les seves històries encara atractives representen els viatges entre draps i riqueses de nois pobres que troben èxit a través del treball i la determinació.

Captura de pantalla de la biblioteca de Horatio Alger dels creadors

Els creadors han tingut èxit a l’edició de llibres a partir de lluminàries –com Horatio Alger–, els missatges dels quals encara ressonen.

“Alger explica amb encant la història del somni americà”, va dir Simone. “Fa anys, vam reconèixer que l’obra era de domini públic. I els nens d’avui en dia no saben prou bé el seu missatge de “atraure’t per les teves botes d’arrencada”. Hi va haver un buit en el mercat i els audiollibres d’Alger han tingut un gran èxit per a nosaltres. “

Els audiollibres ajuden els creadors també amb talent actual. Del 2011 al 2015 l’humorista Alison Rosen va aparèixer com a periodista al podcast d’Adam Carolla Show. El 2012, va iniciar el seu propi podcast popular, Alison Rosen és el teu nou millor amic.

Ella també va sindicar una columna amb Creators, i ara la companyia llança una col·lecció de la seva redacció titulada Tropical Attire Encouraged (i altres frases que em fan por).

“L’esperit innovador d’Alison i la seva capacitat per veure les tendències que troben noves maneres de comercialitzar el seu treball ens inspiren”, va dir Simone. “I té una manera tan divertida i divertida de mirar el món. Quan la llegeixes, penses: “Ah, sí, amb quina freqüència hauria de rentar-me els texans?” “

Com funcionen les marques amb els creadors per aprofitar millor el contingut sindicat

Els creadors continuen actius també en el vessant de sindicació i de llicències del negoci. “El panorama mediàtic està canviant constantment, i la nostra gran força de vendes sempre busca noves oportunitats”, va dir Simone.

Foto de Creators Managing Editor Simone Slykhous

Simone Slykhous, directora de creadors, va parlar amb nosaltres sobre l’impacte de la companyia en escriptors i artistes.

Per exemple, les empreses de mitjans empresarials poden treballar amb els creadors per assegurar que el contingut continuat trobant una audiència de generació en generació.

“La publicació digital és infinitament escalable”, va dir Simone, “així que hi ha un incentiu per a que les marques de mitjans col·loquin el contingut dels catàlegs posteriors en llocs nous”. Els creadors també estan disposats a proposar noves maneres de posicionar contingut, com trobar un lloc per a un horòscop popular en un canal que ofereix un proveïdor de televisió digital..

L’equip també ha connectat alguns dels seus artistes de còmics i dibuixants editorials a empreses de targetes de felicitació i imatges amb llicència de la historieta Andy Capp sense vida a la marca d’aliments refrigerats Hot Fries..

“Construïm grans relacions mitjançant llicències de marca”, va dir Simone. “Estem aquí per cultivar i ajudar a difondre l’obra que produeixen els nostres escriptors i artistes a tanta gent com puguem.”

Anar avançant l’edició centrant-nos en el que funciona

Horatio Alger i Creadors comparteixen una història comuna, cosa que fa que l’èxit de l’empresa en la publicació de la sèrie sigui molt més adequat. De la mateixa manera que Alger va escriure històries de nois pobres que milloraven la seva estació a la vida a través de la persistència i el treball, va necessitar el treball i la determinació que els creadors seguissin sent rellevants a mesura que el món dels diaris canviés.

Els creadors segueixen sent una de les empreses sindicals més grans del món, portant cada dia centenars de columnistes i dibuixants a diaris i publicacions digitals.

Pel que fa a l’editorial, la companyia està construint un camí perquè les noves veus i els oblidats s’obrin en un mercat competitiu, va dir Simone. “Ens especialitzem una mica. Entenem l’impuls i la passió que hi ha darrere de cadascuna de les comunicacions que considerem i realment volem assegurar-nos que els esforços que realitzem produiran resultats ”.

“Es tracta de practicitat”, va dir. “Volem trobar els millors habitatges possibles per a la important tasca creativa que forma part del nostre llegat comú i per a nous treballs que ajudin a donar forma a la nostra societat en els propers anys.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me