Compta amb la plataforma 500px: on els fotògrafs 9M + mostren una mostra, amplien els conjunts d’habilitats, augmenten l’exposició i augmenten els ingressos

TL; DR: 500px coneix creativitat. El seu equip està format per desenvolupadors, enginyers i gestors de productes, tot allò que esperaves d’una plataforma d’allotjament fotogràfica, però hi ha una diferència crucial. Tots primer són tots els fotògrafs. Això ha permès a 500px entendre íntimament les necessitats de la seva comunitat de més de 9 milions de fotògrafs que exposen el treball al lloc. En escoltar els seus membres, 500px ha desenvolupat una missió per habilitar i premiar la creativitat visual. Fomenten la col·laboració entre la seva comunitat, fomentant un entorn d’aprenentatge i positivitat per ajudar els fotògrafs a créixer equips d’habilitats. Amb ofertes de negocis, com ara un stock photography Marketplace, la gestió de rodatges a la carta i un directori de fotògrafs, 500px està connectant eficaçment els seus membres amb els clients per monetitzar les carteres..


Quan tenia 13 anys, Elizabeth Gadd va agafar una càmera per primera vegada. Vivint a prop del pintoresc i muntanyós terreny que envolta Vancouver, Canadà, Elizabeth no va trobar cap escena de paisatges impressionants. En els deu anys següents a la seva exposició inicial al món de la fotografia, va perfeccionar les seves habilitats i va perfeccionar el seu ofici. Avui és la més coneguda per la seva tècnica de maridar la fotografia de paisatge amb un component humà. Les imatges d’Elizabeth són una impressionant visió gairebé impressionant en la intersecció entre l’art, la humanitat i el medi ambient.

Amb una cartera tan convincent, Elizabeth necessitava un lloc per mostrar la seva obra de manera que complementés el seu estil i li donés la capacitat d’arribar a un públic més ampli. Ella va trobar això i molt més amb 500px.

Collage de Ali Tawfiq i logotip de 500px

Ali Tawfiq, responsable de productes a 500px, ens va explicar com la plataforma és ideal per a fotògrafes com Elizabeth Gadd.

Igual que Elizabeth, més de 9 milions de fotògrafs han fet una casa a 500px. La plataforma ofereix als creatius un espai per transmetre el seu treball als milers de clients que busquen fotografia i serveis relacionats.

“Els fundadors van començar el lloc per centrar-se en una comunitat amb una autèntica passió per la creativitat”, va dir Ali Tawfiq, product manager a 500px. “Amb els anys, hem convertit 500px en el lloc on els fotògrafs van a construir les seves marques en línia. ”

Ali ens va dir que la missió de 500px està centrada en tres pilars: ajudar als fotògrafs a créixer conjunts d’habilitats, reforçar l’exposició i augmentar els ingressos. Amb una comunitat activa que col·labora constantment en maneres d’accentuar el seu talent artístic i l’oferta empresarial que connecta fotògrafs amb clients, el lloc està assolint aquests objectius.

Construït en una Missió per a Activar & Recompensa la creativitat visual

Els tres pilars de la missió de 500px treballen cap a l’objectiu general de possibilitar i premiar la creativitat visual per als membres de la seva comunitat. Una de les raons principals per a la qual 500px pot fer-ho amb èxit resideix en la dedicació del seu equip a la fotografia i les seves professions.

“El nostre equip és una part de tota la nostra comunitat”, va dir Ali. “Som un equip de fotògrafs que només són enginyers, dissenyadors, gestors de productes i venedors”.

Captura de pantalla de la plataforma 500px

La missió de 500px és habilitar i premiar la creativitat visual mitjançant l’ampliació d’habilitats, exposició i ingressos per a missatges publicitaris.

Com que la fotografia s’instrueix a la seva cultura, 500px tenen una capacitat estranya d’entendre les necessitats de la seva comunitat. Els membres de l’equip també són usuaris finals de la plataforma 500px, de manera que és fàcil veure per què el lloc és tan eficaç: les persones que creen el producte hi participen.

“La implicació personal del nostre equip fa que el nostre producte sigui millor i ens fa sentir orgullosos”, va dir Ali. “Ens impliquem activament a la nostra comunitat i escoltem els seus comentaris per millorar constantment l’experiència de l’usuari.”

Aquest compromís proper de l’equip amb la vasta comunitat del lloc permet a 500px evaluar la manera de posicionar els membres per obtenir els beneficis del seu treball. Els resultats es donen en forma de monetització de carteres i habilitats, però també en una exposició ampliada i oportunitats d’aprenentatge.

Comunitat de creatius semblants que conreen habilitats & Exposició

L’aspecte de la comunitat de 500px funciona de manera similar a una plataforma de xarxes socials. La diferència? 500px acull una comunitat de persones que treballen per aconseguir l’objectiu compartit de desenvolupament professional i creatiu.

“La comunitat consagra als nostres fotògrafs amb persones semblants que estan més que disposades a ajudar-se els altres a créixer habilitats i xarxes”, va dir Ali. “Tothom a la plataforma té el desig de créixer i educar-se els uns als altres.”

Captura de pantalla de la pàgina de la comunitat de 500px

La comunitat 500px cultiva un ambient de col·laboració i fomenta l’aprenentatge entre els membres.

El lloc fomenta un entorn de positivitat i aprenentatge. Els membres de 500px poden compartir la seva feina i seguir altres membres. La comunitat encoratja a lloar les fotos que resulten atractives i proporcionen comentaris i consells per millorar la millora contínua.

“Tant si és un aficionat com un professional experimentat, la comunitat proporciona un sentiment real d’inclusió”, va dir Ali. “Els nostres membres hi són per ajudar-nos mútuament a ampliar les seves habilitats.”

A més d’ampliar els punts forts fotogràfics, 500px proporciona als fotògrafs la possibilitat d’obrir nous canals per arribar a grans públics interessats a comprar els seus serveis i treballs. Hi ha milers de clients potencials navegant per 500px que busquen fotògrafs que s’adaptin a les seves necessitats.

500px per a empreses amplia les oportunitats dels fotògrafs

L’expansió de les habilitats i l’exposició sempre ha estat part de la missió de 500px i assolir aquest creixement de forma intuïtiva condueix a generar ingressos de carteres i expertesa.

“Els fotògrafs sempre han identificat els tres pilars on volen créixer: habilitats, treball en xarxa i retorn”, va dir Ali. “El retorn es centra en el negoci i és molt important per a nosaltres i la nostra comunitat.”

Des de fa anys, el Mercat 500px ha estat un lloc on els fotògrafs poden mostrar el seu treball en fotografia. Ara, l’equip de 500px està ampliant les seves solucions d’ingressos per a fotògrafs amb 500px per a negocis.

La idea darrere de la nova oferta és connectar clients amb fotògrafs de tot el món per realitzar sessions fotogràfiques a gran escala i personalitzades. 500px també ha llançat recentment un directori en línia que ràpidament ha demostrat ser un recurs valuós per als fotògrafs i els clients que busquen encarregar-los..

Un mercat pràctic de fotos del mercat cases 100M + imatges

Quan 500px van llançar el seu Marketplace, va ser un èxit gairebé immediat. Els fotògrafs de la seva comunitat van poder enviar les seves millors fotos i obtenir una llicència perquè es venguessin com a fotografia d’explotació.

“Hem passat de permetre a la gent expressar creativitat visual a ser capaç de premiar-los per això a través del Marketplace”, va dir Ali. “El ràpid creixement del Marketplace ens ha explicat molt què volen els clients i què són capaços de produir els nostres fotògrafs.”

Captura de pantalla del Marketplace 500px

El mercat de 500px permet a la seva comunitat llicenciar-se i vendre els seus treballs com a fotografia d’accions.

Ali va assenyalar que les imatges venudes al Marketplace no són la fotografia de fons comercial del vostre fabricant. Més aviat, les fotografies representen “l’ull d’un fotògraf veritable”. Les imatges són inspiradores i molt populars entre els clients.

Disparacions personalitzades a demanda per a qualsevol tipus de projecte a qualsevol part del món

Tot i que el Marketplace va tenir un èxit enorme, 500px sabien que hi podien fer més per ajudar a fer créixer les línies de fons dels seus fotògrafs. L’equip va notar el canvi de paisatge en el que estava impulsant la demanda del client. Encara hi havia una gran crida a la fotografia d’estoc, però els clients necessitaven solucions de fotografia personalitzades que anessin més enllà del Marketplace.

“Vam tornar al quadre de dibuix, de nou a la nostra missió principal, per trobar noves maneres de premiar els nostres fotògrafs i els seus clients”, va dir Ali. “Va ser així com va començar la idea de 500px per a empreses”.

Una de les ofertes bàsiques de 500px per a empreses és la possibilitat que els clients contractin fotògrafs per crear contingut a demanda. Aquestes comissions estan centrades en grans projectes personalitzats que impliquen la captura de fotografies en diverses ciutats diferents amb milers de fotografies necessàries en un curt període de temps..

“Podem connectar fotògrafs amb clients en qualsevol moment, per a qualsevol tipus de projecte i en qualsevol lloc del món”, va dir Ali. “És un procés molt senzill per a nosaltres. Ens encarreguem del treball creatiu i trobem els fotògrafs més adequats per al projecte. ”

58 fotògrafs a 190 països connectar-se amb clients a través del directori

Un component important de 500px per a empreses és el seu nou directori, que permet als fotògrafs mostrar els seus treballs a clients potencials que busquin serveis de la seva zona. Els membres de la comunitat que participen al directori poden albergar els seus treballs en una pàgina específica dels seus perfils. Els clients poden buscar-los per ubicació i categoria.

“Si un client a Londres necessita un fotògraf de noces, pot trobar centenars de fotògrafs i comparar especialitats i veure fotografies de mostra”, va dir Ali. “Contractar un fotògraf es troba a un clic. Realment permet a la nostra comunitat de fotògrafs connectar-se amb milers de clients interessats a capturar fotos a qualsevol part del món. “

Captura de pantalla de la funció del directori 500px en una pàgina de perfil

L’oferta de directori permet als clients contractar fotògrafs des de les seves pàgines de perfil de 500px.

Ali és especialment aficionat a l’oferta de directoris, ja que es va crear a partir de la demanda del client i dels fotògrafs i parla de la seva missió principal de proporcionar rendiments per als membres de 500px. Actualment, hi ha més de 58.000 fotògrafs al directori a 192 països. Però, igual que amb els ingressos creixents dels membres de la comunitat, Ali també sap que hi ha espai per a l’expansió.

“Aquests números són grans, però només representen una fracció del que podem arribar”, va dir Ali. “Hi ha una gran demanda de gent per guanyar diners i guanyar diners per això.”

Influències relacionades & Els fotògrafs continuen amb l’objectiu de construir comunitat

Un dels objectius més importants que 500px ha avançat és augmentar els esforços per fomentar l’educació entre els influents actius del lloc i els fotògrafs que vulguin aprendre d’ells. Aquest objectiu fa ressò del primer pilar de la missió de 500px: ajudar als fotògrafs a fer créixer competències. La visió és permetre a persones noves en el joc de la fotografia aprendre tècniques de veterans experimentats com Elizabeth Gadd i la seva apassionant presa de fotografia de paisatge..

“Ja siguin aficionats o professionals, pretenem ajudar els fotògrafs a arribar al següent nivell”, va dir Ali. “Hem identificat una gran demanda de fotògrafs per aprendre dels influents de la nostra comunitat. Volem connectar fotògrafs i influencers mitjançant tallers i sessions educatives. ”

La missió general de permetre i premiar la creativitat visual per ajudar els creatius a créixer capacitats, exposició i ingressos la realitza cada dia la comunitat 500px. Ali ens va dir que no hi ha plans per retardar aquests esforços.

“Hem començat en un negoci i ens estem convertint en un altre”, va dir sobre l’expansió de 500px per a negocis. “Cada vegada que trobem l’oportunitat de premiar els nostres fotògrafs i els seus clients, anirem en aquesta direcció.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me