Compromís amb una comunitat de temes oberts de persones amants de la tècnica: el cementiri assassinat per Google és un dels productes que han conegut les morts extemporànies

TL; DR: Voleu recordar els fantasmes del passat de Google? El lloc de Cody Ogden, assassinat per Google, és el vostre embruix. El cementiri de codi obert serveix de memorial per a 190 antigues aplicacions, serveis i innovacions de maquinari. En definitiva, investigant, recopilant i mantenint un arxiu històric dels experiments de Google, la comunitat Killing by Google espera ajudar els innovadors de demà a inspirar-se en els desapareguts..


Aquí es troba Inbox de Gmail.
El 28 de maig de 2015 era la data de llançament inicial.
Però el 2 d’abril del 2019 ja havia conegut la seva sort.

Cody Ogden estava de dol. Era setembre de 2018 i Google acabava d’anunciar que tancaria Inbox per Gmail, el seu client de correu electrònic preferit. Per fer front a la seva sensació de pèrdua, el codificador basat en Minneapolis es va dirigir a Internet.

“Vaig començar a fer alguna recerca realment bàsica per esbrinar què havia deixat Google en el passat”, va dir. “Tots els grans sabem, com Google Reader i Wave, però volia saber si n’hi havia més. Segons va resultar, hi va haver. “

Decidit a donar un enterrament adequat a aquests productes tan estimats, Cody va llançar Killed by Google, un cementiri digital de codi obert complet amb làpides dissenyades per Scarlett McKay i epitafis per a cada aplicació, servei o peça de hardware..

Capítol de vista de Cody Ogden i Killing by Google logo

Killing Google és el principal esperit de Cody Ogden, un codificador basat a Minnesota amb passió per la tecnologia de codi obert..

El calendari era correcte, just abans de Hacktoberfest, un bàsic anual, durant tot un mes, en honor al programari de codi obert que va organitzar DigitalOcean en col·laboració amb GitHub i Twilio, i Cody tenia la sensació que podia atraure una comunitat de persones amb idees semblants..

“Només es va enlairar i ha estat un projecte impressionant per participar-hi”, va dir.

Avui, Killing by Google és el lloc de descans final per a 190 productes que han aconseguit la seva desaparició. També serveix com a arxiu històric de les extintes innovacions de Google, que les futures generacions d’amants de la tecnologia poden mirar enrere mentre treballen per avançar en la indústria.

Memorial per a aplicacions, serveis i maquinari morts

En commemorar els productes pericats de Google, Cody va dir que ha notat que tenen una cosa en comú: una vida estreta i curta.

“Quan observeu els terminis, veieu que molts productes de consum només duren entre dos i quatre anys de mitjana, i això és una cosa molt bona”, va dir. “Em fa dubtar a invertir personalment en els nous productes de programari que anuncia Google, sabent que, si passen a formar part de la meva productivitat, d’aquí a uns anys encara no podrien estar al voltant.”

De vegades, Google ofereix recanvis per a la tecnologia que abandona. Per exemple, després de nixar Inbox de Gmail, la companyia va suggerir als usuaris que es dirigissin a les seves aplicacions web i mòbils, que havien començat a incorporar funcions clàssiques de Inbox com nudges, respostes intel·ligents i atenció de correu electrònic..

Però Cody va dir que sovint es qüestiona si aquests substituts són adequats, sobretot per a aquells que utilitzen un producte determinat regularment. “És impossible predir si el suposat” reemplaçament “complirà les vostres expectatives”, va dir.

Cody va aprofundir en el tema en una publicació al bloc des del 25 de març del 2019, on va parlar dels milers de comentaris impassionats que van quedar en un fil Reddit dedicat a Killing per Google.

“Ens acostumem a les aplicacions, serveis i dispositius que fem servir com a part de la nostra rutina”, afirmava a la publicació. “Coneixem les seves característiques, les seves peculiaritats i, com una relació, ens afecta profundament, fins i tot durant anys després que ja no estiguin amb nosaltres”.

Els comentaris de Reddit deixen clar que Cody està lluny de ser sol en les seves conviccions.

“La mort de l’àudio de Chromecast m’és profund”, va afirmar un matador de Google, assassinat per Google. “Jo bombo la música a través de la meva com a part de la meva rutina diària, sincronització multiroom, música, podcasts … No estic segur si esperem comprar-los als altaveus intel·ligents com a substitut. Són molt més cars i [no] funcionen amb els altaveus de l’estudi que he muntat a casa ”.

Recopilar, investigar i mantenir un arxiu històric

A més d’oferir un espai per lamentar-se, Killing by Google proporciona informació sobre les tecnologies que el gegant del motor de cerca ha col·locat a la línia de mort. Per exemple, Google va anunciar al gener que eliminaria la retirada de Google Hangouts per als clients de la suite G i la substituiria per la conversa de Hangouts i Hangout Meet..

Segons Killed per Google, el servei es deixarà oficialment en algun moment de l’any que ve. “Google Hangouts era una plataforma de comunicació que incloïa missatges, xat de vídeo i funcions de VOIP”, es diu l’epitafi al lloc de Cody. “Execució prevista per a finals del 2020. Tenia gairebé 8 anys.”

Cody té la sort de tenir una comunitat activa de col·laboradors de tot el món que ajuden a mantenir actualitzat el lloc regularment per la web..

Icona de ganivet, pedra de fossa i guillotina

Com a registre històric, Killing by Google preserva els esforços innovadors del nostre temps.

“Aquest públic està molt en sintonia amb les decisions sobre els productes amb els quals han adoptat i construït un informe”, va dir. “Les persones interessades en aquest projecte preconitzen una nova tecnologia, concretament en l’espai de pirateria de programari i productivitat, són consumidors pro-nivell.”

En cert sentit, també han contribuït a un dipòsit d’innovacions de Google, que Cody cita com a proposta de valor més significativa del projecte. Afortunadament, va tenir la idea de donar-se compte d’aquest fet des del primer moment.

“Suposo que m’he convertit en una mica com a curador dels morts i els moribunds – és a dir, és a dir”, va dir en un post del blog del 21 de setembre del 2018, el seu primer després de fundar Killing by Google. “Vaig fer un seguiment dels articles des del 2003 i vaig buscar informació a la màquina Wayback per obtenir informació sobre productes amb morts com Hello by Picasa”.

A la publicació, Cody va agrair a Wikimedia Foundation i Internet Archive els seus recursos històrics, que permeten als usuaris accedir a captures de pantalla, enllaços trencats i gràfics del passat Internet..

“Si sou capaços, us animo a fer una donació a aquestes organitzacions pel meravellós treball que fan per compartir coneixement i preservar la història”, va dir..

Avança mentre cimenteu el passat de Google

Cody va dir que molts de la seva comunitat busquen d’altres amb un sentiment de pèrdua compartit (la misèria adora la companyia, oi?), Però hi ha diverses maneres en què els individus processen l’experiència “Assassinat per Google”..

“Algunes persones fins i tot estan inspirades en la llista perquè demostra que està bé intentar les coses i fallar”, va dir. “Altres ho miren i diuen:” Ei, es tracta d’idees fantàstiques, per què no construeixo alguna cosa semblant, però l’ajusten per millorar-la? “Hi ha diverses perspectives diferents.”

Pel que fa al futur, Cody ha assenyalat que Killed per Google continuarà creant un arxiu imparcial de productes de Google que les futures generacions d’innovadors tecnològics poden referir com a evidències del que els va arribar.

“Va ser un objectiu per a que aquest projecte en concret no fos especulatiu; no estem protegint apostes contra els productes de Google estimats per milions d’usuaris de tot el món”, va dir. “Però continuarem fomentant una comunitat de codi obert que vulgui tenir l’oportunitat de mirar enrere les eines que havíem utilitzat en el passat”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me