Comenceu a crear la vostra presència en línia de forma gratuïta amb Freehostia: una plataforma sense publicitat que sigui segura, estable, escalable i que us agradi

TL; DR: Freehostia, fundada el 2005, ofereix plans d’allotjament gratuïts que eliminen les barreres per a l’entrada als mercats en línia, així com opcions d’actualització de baix cost que permeten a les empreses escalar-les. La tecnologia de clúster d’equilibrament de càrregues de l’empresa, servidors ràpids i fiables i un panell de control fàcil d’utilitzar contribueixen a experiències positives del client. Freehostia obre portes en línia per a clients a tot el món amb un instal·lador d’aplicacions d’un clic per a una configuració ràpida i una assistència 24/7.


Hi ha alguna cosa millor que la xocolata gratuïta? La gent de Freehostia no ho creu. Ofereixen un sabor de les capacitats d’allotjament web de l’empresa amb el seu Chocolate Plan, una confecció gratuïta completa amb espai de disc de 250 MB, trànsit mensual de 6 GB, assistència al client 24 hores i un instal·lador d’aplicacions web d’un clic..

Quan haureu omplert, l’empresa ofereix una sèrie de plans avançats amb noms igualment agradables i baixos de terra com Watercircle, Lovebeat, Wildhoney i Supernatural. Cadascuna inclou una prova gratuïta de 30 dies, cosa que facilita als empresaris i propietaris de petites empreses que creixin i augmentin la seva presència en línia evitant riscos innecessaris..

Logotip de Freehostia

Freehostia ofereix plans d’inici gratuïts amb opcions d’actualització intuïtives.

Pel que fa a les convencions d’anomenament exclusives de l’empresa, Milkana Kolch, Communications & El director de màrqueting de Freehostia, va dir el que va començar com una manera de fer que els serveis tècnics siguin més relacionables amb els clients. “Els noms dels nostres plans provenen de coses que podeu experimentar a la vida real”, va dir. “Va començar com un divertit experiment per minimitzar la distància entre l’usuari i l’experiència d’allotjament. Als nostres clients els va encantar els noms, així que els vam mantenir. “

Milkana va dir que els noms reflecteixen l’esperit desenfrenat dels seus fundadors, dos germans en missió de crear el millor servei gratuït que podrien oferir simplement perquè era divertit fer-ho.

“Són uns nois fantàstics, i el fet que no s’han pres massa seriosament és la raó per la qual van aconseguir sobreviure i fer créixer el negoci, que ara és al voltant del 80% basat en el servei d’allotjament gratuït i el 20% en el servei de pagament. ,” ella va dir.

Durant els últims 13 anys, Freehostia ha treballat dur per optimitzar la seva plataforma d’allotjament web mitjançant solucions fàcils d’utilitzar com un plafó de control intuïtiu, gestor automàtic de còpies de seguretat de dades i tecnologia exclusiva de cluster d’equilibrament de càrregues. Amb una dedicació a la seguretat, l’estabilitat i el servei al client, l’empresa ajuda els clients a tot el món a desenvolupar-se i a créixer la seva presència en línia.

Un assaig complet i complet amb opcions d’actualització fàcil

Milkana ens va dir que l’objectiu de Freehostia és mantenir els serveis el més fàcil d’utilitzar per garantir que els clients se sentin segurs durant els seus viatges en línia. El Chocolate Plan permet als usuaris avaluar el servei d’allotjament web de l’empresa sense risc durant el temps que es desitgi sense cap càrrec, amb opcions d’actualització només a un clic..

“Per a nosaltres, és important que els nostres clients se sentin còmodes utilitzant el nostre servei sabent que els seus llocs estan en mans segures”, va dir. “Intentem que el nostre lloc web sigui el més simple possible, sense campanes i xiulets brillants quant a funcions que els usuaris trobaran confusos”.

El Pla de la Xocolata

El Pla de xocolata de Freehostia ofereix una mostra de tot el que l’empresa ha d’oferir.

Amb l’espai de disc de 2 GB, trànsit mensual de 50 GB, 10 dominis allotjats i 100 comptes de correu electrònic, Milkana va dir que el pla de cercs aquàtics de Freehostia és el més popular. Des d’allà, el Pla Lovebeat ofereix espai de disc de 2 TB, trànsit mensual d’1 TB, 20 dominis allotjats i 300 comptes de correu electrònic. Per altra banda, el bon nom de Wildhoney Plan ofereix espai de disc il·limitat, trànsit mensual, llocs web i bústies. Com a avantatge, els plans d’allotjament web Wildhoney i Supernatural també inclouen un registre de domini gratuït.

A més dels seus plans d’allotjament web, Freehostia ofereix servidors virtuals, semi-dedicats i dedicats de baix cost. Els servidors privats virtuals de l’empresa tenen accés complet a l’arrel / SSH, una adreça IP dedicada, configuració gratuïta i una garantia de temps de vida del 99,9%. Situats en un centre de dades d’última generació a Chicago, els servidors dedicats fidedignes de l’empresa ofereixen el millor rendiment possible a un preu econòmic..

Milkana va dir que l’ampli ventall de plans permeten a les empreses ampliar la seva presència en línia sense que creixin dolors. “Sovint comencen com a usuaris gratuïts i, naturalment, es converteixen en usuaris de servidor semi-dedicats i dedicats”, va dir. “Gradualment comencem a oferir recursos millorats perquè puguin romandre amb nosaltres a mesura que augmentin, i és per això que les nostres taxes de retenció són tan bones”.

Servidors ultra ràpids i de confiança Plus un tauler de control fàcil d’utilitzar

L’estabilitat i l’escalabilitat van ser d’allò més importants quan els fundadors de Freehostia van asseure’s per desenvolupar la seva solució d’allotjament gratuïta fa 13 anys, cosa que va inspirar la parella a construir el seu propi clúster d’equilibri de càrregues de xarxa. “Encara l’utilitzem avui, amb moltes millores, per descomptat”, va dir Milkana.

La tecnologia distribueix el trànsit entre diversos servidors de la xarxa per millorar el rendiment i evitar el temps d’inici causat per la sobrecàrrega de recursos. Freehostia té servidors separats de MySQL, correu electrònic, emmagatzematge de dades i taulers de control. Aquesta configuració permet a la companyia allotjar més comptes per servidor, cosa que manté els preus baixos mentre augmenten la velocitat i el temps de funcionament. Segons el lloc web de Freehostia, la plataforma de clúster per equilibrar la càrrega és fins a 15 vegades més ràpida que les plataformes d’allotjament d’un servidor.

Gràfic dels núvols amb lectura de text "Tecnologia del clúster de l

La companyia va desenvolupar la seva pròpia plataforma d’equilibrament de càrregues per augmentar la velocitat i evitar els temps d’aturada.

A més del seu programari d’equilibrament de càrregues, els fundadors de Freehostia també van desenvolupar un tauler de control personalitzat disponible amb tots els plans d’allotjament web. Milkana ens va dir que el programari és similar al cPanel o Plesk, però més fàcil d’utilitzar amb suport per a diversos idiomes, inclosos el búlgar, el xinès, el txec, el neerlandès, l’anglès, el francès, l’alemany, el noruec, el portuguès, el romanès, el rus, l’espanyol i l’ucraïnès. “Recentment l’hem actualitzat perquè sigui encara més fàcil d’utilitzar”, va dir Milkana.

L’instal·lador gratuït d’aplicacions d’un clic de l’empresa fa que la configuració del lloc sigui una brisa amb l’opció d’instal·lar fàcilment més de 50 aplicacions web populars, incloses Joomla, WordPress, PrestaShop i OpenCart, sense necessitat de tenir habilitats de programació. La plataforma d’instal·lació automatitzada, inclosa amb tots els plans de l’empresa, inclou enllaços als fòrums més populars dedicats a cada aplicació perquè els usuaris puguin cercar ajuda fàcilment quan ho necessitin.

Un enfocament en la seguretat amb un gestor de còpia de seguretat automàtica de dades

És difícil desplaçar-se per les nostres notícies actuals sense llegir cap altre incompliment de seguretat en línia que exposi dades d’usuaris privats, des de les credencials d’inici de sessió fins a informació de la targeta de crèdit i números de la Seguretat Social..

Els atacs de denegació de servei distribuïts (DDoS), en què els pirates informàtics utilitzen múltiples sistemes per inundar una xarxa amb un excés de trànsit, també són cada cop més habituals. Al primer trimestre del 2018, es va augmentar el nombre d’atacs i objectius en comparació amb el nombre d’instàncies en els trimestres anteriors –com també ho va fer el nombre d’atacs sostinguts– amb l’atac més prolongat que va durar 297 hores. Freehostia ha pres mesures per protegir els clients d’aquestes amenaces.

“Com a proveïdor d’allotjament gratuït, hem de prendre mesures de seguretat per protegir els nostres servidors i clients”, va dir Milkana. “Tenim un sistema de mitigació de DDoS per als comptes de pagament, així com un tallafoc d’aplicacions web instal·lat per a tots els servidors tant de comptes gratuïts com de pagament.”

Milkana va dir que les còpies de seguretat freqüents són un element important de seguretat, ja que proporcionen dipòsits de confiança de les dades del sistema que es poden utilitzar per restablir el sistema a ple funcionament. Per a això, Freehostia ofereix còpies de seguretat automatitzades a Dropbox i Google Drive en tots els plans.

“Hi ha una secció navegable al nostre tauler de control anomenada Còpia de seguretat de dades on els usuaris poden veure els seus fitxers organitzats en carpetes ordenades per data”, va dir Milkana. “Poden restaurar l’arxiu que trieu amb un sol clic.”

Una empresa tancada dedicada a l’assistència tècnica 24/7

Milkana va dir que l’objectiu general de la companyia és mantenir les seves eines tecnològiques senzilles i informar-se del servei al client. “Volem que les nostres eines siguin senzilles i estiguin recolzades amb un suport senzill i ràpid”, va dir.

Tots els plans de pagament inclouen atenció al client les 24 hores del dia amb un temps de resposta garantit d’una hora. Els clients poden contactar amb Freehostia mitjançant correu electrònic, el sistema de venda de bitllets o el formulari de comentaris en línia de l’empresa. A més, hi ha disponible un sistema d’informació actualitzat regularment basat en cerques de paraules clau per als clients que prefereixen fer una mica de resolució de problemes abans d’adreçar-se als agents d’atenció al client..

Pel que fa al futur, Milkana va dir que Freehostia es concentrarà en les millores continuades mantenint l’esperit desencaminat de l’equip. “Continuarem millorant la nostra plataforma en termes de velocitat i escalabilitat mentre continuem sent l’amfitrió amb els braços ben oberts per a qualsevol persona que vulgui iniciar un lloc web des de zero”, va dir..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me