Com ZipRecruiter ajuda les empreses a trobar i contractar ràpidament candidats qualificats a partir d’una xarxa de 40 milions de sol·licitants d’ocupació

TL; DR: A mesura que les empreses creixen i necessiten ocupar ràpidament llocs amb candidats de qualitat, necessiten un soci fiable per obtenir feina davant del públic adequat. ZipRecruiter compta amb una xarxa de més de 40 milions de sol·licitants d’ocupació i és capaç d’enviar anuncis d’ocupació a més de 100 borses de treball amb un sol clic. La plataforma es pot escalar des de l’SMB fins a l’empresa, donant a les empreses els recursos per ocupar un lloc a l’oficina posterior o contractar milers de candidats a tot el país. ZipRecruiter també és fàcil d’utilitzar per als sol·licitants d’ocupació, permetent-los aplicar amb un sol clic, cosa que fa de la plataforma un aliat d’ocupació ben arrodonit al nou món centrat en els candidats..


Trobar candidats de qualitat i ocupar posicions importants per alimentar el creixement d’una empresa pot suposar una feina dins del mercat d’ocupació d’avui mateix. Els futurs empleats esperen més de la recerca de feina que fa uns quants anys, inclosa més informació i una connexió amb la cultura d’una empresa. Això significa que les empreses s’han d’adaptar a les necessitats dels sol·licitants d’ocupació mentre intenten contractar ràpidament, cosa que comporta un canvi en la mentalitat de la publicació laboral.

Fotografia de Scott Garner Corporate Communications Manager a ZipRecruiter

Scott Garner, director de comunicacions corporatives de ZipRecruiter, ens ha parlat del mercat laboral actual.

Les empreses que publiquen anuncis no inspiradors en uns quants taulers no atrauran els candidats més qualificats, cosa que, amb el pas del temps, pot provocar un creixement empresarial impunible. Per créixer en el món orientat al candidat actual, una empresa ha de comercialitzar-se i educar la gent de la seva marca en diversos canals, tal com ho faria amb els seus productes o serveis..

Fundat el 2010, ZipRecruiter ajuda a les empreses, ja siguin empreses petites o grans botigues, a ampliar el seu abast de recerca de feina i trobar els millors candidats a ocupar les posicions obertes ràpidament..

“ZipRecruiter va començar com una plataforma que permet als empresaris publicar llocs de treball a diversos llocs de treball diferents amb un clic”, va dir Scott Garner, director de comunicacions corporatives de ZipRecruiter. “Amb el pas del temps, ja que teníem més empresaris que publicaven la seva feina a la nostra plataforma, ens vam convertir en un mercat”.

Aquest mercat ha esclatat en una xarxa de 40 milions de persones que busquen feina que reben alertes de ZipRecruiter cada mes, ampliant l’abast del mercat de treball de qualsevol mida i proporcionant una plataforma per atraure candidats altament qualificats amb habilitats buscades..

La publicació d’un clic a 100 borses de treball facilita la contractació per a les PIME

La publicació a taules de treball individuals pot convertir-se en una tasca difícil, sobretot perquè heu d’iniciar sessió en totes elles per tal d’avaluar i respondre als candidats. ZipRecruiter va ser dissenyat per alleujar aquesta càrrega, especialment per als propietaris de petites empreses.

“La plataforma és senzilla per a un empresari. Publicen una feina i l’enviem a la nostra xarxa de taules de treball ”, va dir Scott. “També enviem notificacions immediatament als sol·licitants d’ocupació i, quan s’apliquen, apareix en un quadre de comandament únic on podeu gestionar els candidats que hi arribin.”

“Més del 80% dels anuncis de treball ZipRecruiter produeixen un candidat qualificat en 24 hores. Estem intentant comprimir el temps de contractació facilitant que els empresaris puguin veure, contactar i avaluar els candidats que vénen. ” – Scott Garner, responsable de comunicacions corporatives de ZipRecruiter

ZipRecruiter ofereix publicacions laborals d’un sol clic a més de 100 dels millors taulers de treball del món, però la companyia va més enllà fent servir el seu algorisme d’aprenentatge automàtic per filtrar la seva base de dades de 40 milions de persones que busquen feina i envia immediatament alertes a candidats concordança de les habilitats en un lloc de treball. I la plataforma està enfocada als resultats, com ho demostra el seu historial de contractació.

“Més del 80% dels anuncis de treball ZipRecruiter produeixen un candidat qualificat en 24 hores”, va dir Scott. “Estem intentant comprimir el temps de contractació facilitant que els empresaris puguin veure, contactar i avaluar els candidats que arribin.”

L’empresa també facilita que els candidats mostrin el seu interès amb una característica d’aplicació d’un clic que facilita el procés en els dos extrems.

Satisfer les necessitats de personal a nivell empresarial mitjançant les associacions ATS

ZipRecruiter també està construït per ajudar a l’escala empresarial i té integracions amb moltes de les eines que les empreses ja utilitzen, com ara els sistemes de seguiment dels sol·licitants (ATS).

“Tenim col·laboracions que permeten a les empreses publicar llocs de treball a ZipRecruiter, i els candidats entrants seran dirigits a través del seu ATS”, va dir Scott. “Així podreu gestionar els sol·licitants dins del vostre flux de treball actual”.

“El nostre abast és tan vast. Si voleu posar el vostre lloc de treball davant de la gent, ZipRecruiter és una excel·lent eina a causa de la xarxa que hem construït, de les col·laboracions que tenim i de la tecnologia que utilitzem. ” – Scott Garner, responsable de comunicacions corporatives de ZipRecruiter

Una altra manera que ZipRecruiter pot ajudar a omplir ràpidament un gran nombre de posicions és mitjançant la integració de publicitats a les seves alertes de treball, que arriben als 40 milions d’usuaris al mes. Els minoristes que han de tenir molts llocs de treball han trobat ràpidament el mètode com a solució efectiva.

“El nostre abast és tan vast. Si necessiteu posar la vostra feina davant de la gent, ZipRecruiter és una excel·lent eina a causa de la xarxa que hem construït, de les col·laboracions que tenim i de la tecnologia que utilitzem ”, va dir Scott..

És per això que més d’un milió d’empreses –entre les quals hi ha jugadors importants com Chipotle, Target i Verizon– han confiat en ZipRecruiter per ajudar-los a trobar i contractar empleats. I ZipRecruiter es concentra a continuar amb l’èxit entenent el que té el futur de l’ocupació.

ZipRecruiter identifica i s’adapta a les tendències futures de l’ocupació

El mercat de treball està experimentant actualment una tendència de més oportunitats de treball des de casa (en camps com el servei d’atenció al client i fins i tot la contractació), però ZipRecruiter també s’està adaptant a les tendències i als canvis sísmics a venir..

Per part de la persona sol·licitant, ZipRecruiter ha incorporat les habilitats a la seva recerca de feina, que no només ajuda a una empresa a identificar candidats amb el conjunt adequat d’habilitats, sinó que també permet als candidats trobar feina en indústries adjacents a la seva cerca..

“A través de l’escala de competències, hem recopilat una llista de les 20 millors competències més desitjades per a un treballador per a una indústria determinada”, va dir Scott. “Aleshores veiem una mena de diagrama de destreses de Venn, per tant, si una altra indústria és contigua i requereix les mateixes habilitats, podem igualar un treballador amb això”.

Captura de l'estudi de la fitxa de treballs de ZipRecruiter

ZipRecruiter sempre proporciona a les empreses informació sobre formes de millorar els seus llocs de treball.

La companyia fins i tot comença a estudiar com les futures tecnologies, especialment l’automatització, podran interrompre l’ocupació. Però ZipRecruiter no creu que aquests avenços posaran la feina fora de la feina, sinó que només canviaran el paisatge.

“Quan la gent pensa en utilitzar camions de lliurament automotrius, pensa que sortirà molta feina sense feina”, ens va dir Scott. “Però creiem que canviarà el treball. Pot substituir el conductor de lliurament, però obrirà feines en logística, magatzems, infraestructures i codificació de les màquines. “

Va continuar afirmant que, tot i que hi haurà certament un període de desordres, hauria d’obrir més oportunitats per a les persones de l’altre costat. I la missió de ZipRecruiter és estar allà, ajudant les empreses a omplir totes les posicions obertes del demà.

Ajudar els minoristes a créixer tant si necessiten un empleat com 1.000 persones

El panorama de la contractació ha experimentat un canvi dramàtic des que ZipRecruiter va començar amb un equip de quatre persones al voltant d’una taula de cuina. Ara, la companyia compta amb més de 700 empleats treballant en oficines a Califòrnia, Arizona i Israel amb l’objectiu de fer més eficaç l’adquisició de candidats per a empreses de qualsevol mida..

“La nostra plataforma escalar increïblement bé. Si una botiga de pares i mares necessita una persona, estem molt bé per això ”, va dir Scott. “O, si sou una empresa que necessita ocupar milers de posicions, també ho podem fer”.

A través de la vasta xarxa de ZipRecruiter, les empreses poden obtenir ràpidament la feina davant del públic adequat. Això comporta més respostes i, el que és més important, més connexions amb candidats de qualitat que creixeran amb la vostra cultura i el fons.

“En incorporar gent bona al vostre embut de contractació i traslladar-los a través del procés ràpidament, augmenteu les possibilitats de trobar aquell gran candidat, no algú que estigui buscant feina”, va dir Scott..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me