Com Weebly ha aconseguit més de 45 milions d’emprenedors per construir marques en línia i arribar a públics expandits durant la passada dècada.

TL; DR: Durant l’última dècada, Weebly ha estat ajudant a més de 45 milions d’empreses i blocaires de tot el món a difondre les seves marques i missatges a la massa. La plataforma fàcil d’utilitzar l’amfitrió web facilita als empresaris configurar espais de venda al detall en línia amb eines intuïtives, inclòs el seu famós constructor web arrossegat i solt, plantilles de grau professional i solucions de màrqueting i comerç electrònic integrats, entre moltes altres. Amb un servei d’assistència al client de primer nivell i plans d’allotjament a preus competitius, Weebly es dedica a ajudar els empresaris en desenvolupament a construir els seus negocis de zero a èxit..


El 2014, Raquel Vamos i Dov Vargas portaven sis anys practicant ioga durant sis anys. En aquell temps, havien perfeccionat el seu ofici sota la tutela del famós Sri Dharma Mittra i havien esdevingut instructors de ioga amb èxit a la ciutat de Nova York.

A l’hora de crear una eina que pugui ajudar els professionals del ioga novis i els iogurts mestres a desenvolupar la mobilitat de manera segura i eficaç, la parella va unir el cap i es va imaginar un nou enfocament de la forma meditativa amb la roda del ioga Dharma..

Raquel i Dov van ser testimonis dels avantatges que la seva invenció, un puntal en forma de roda que facilita els retocs i inversions del ioga, proporcionava als seus clients i sabien que tenien alguna cosa especial a les mans. El problema: no tenien forma de parlar-ne. Va ser quan Raquel i Dov van trobar Weebly.

“Mai esperava construir un lloc web perquè sempre tenia aquesta idea que heu de contractar algú”, va dir Dov en un vídeo. “Weebly acaba de canviar el joc.”

Dissenyada específicament per als nous emprenedors en ment, la plataforma d’arrossegament i arrossegament fàcil de Weebly va permetre al duo crear fàcilment un lloc de qualitat professional per difondre la seva marca.

“Em va costar una hora construir”, va dir Raquel. “La fundació estava allà. Simplement hi tinc la meva pròpia oportunitat. “

Quan van fer clic a Publicar per obrir les portes de la seva nova botiga en línia, no tenien ni idea de l’impacte que tindria en el seu negoci. Només nou mesos després que la seva botiga Weebly passés en directe, les vendes van explotar i van assolir la seva fita d’1 milió de dòlars.

“Vaig pensar que vendríem 100 en un any”, va dir Raquel. “No sabia que podria ser-ne 100 a vegades en un dia. Està molt bé. “

Durant la darrera dècada, més de 45 milions d’emprenedors, com Raquel i Dov, han estat utilitzant el disseny i la plataforma d’allotjament web clau en mà de Weebly per a la creació ràpida i senzilla dels llocs de comerç electrònic. El creador web intuïtiu de l’amfitrió, plantilles dissenyades professionalment i eines de comerç electrònic i màrqueting permeten als propietaris de llocs web desenvolupar, llançar i fer créixer els seus negocis en línia per arribar a una audiència més àmplia i obrir nous fluxos d’ingressos..

Configura la botiga en línia en menys d’una hora: no calen coneixements de codificació

Dana Walsh, directora de Weebly Marketing Events i Community, ens va dir que l’objectiu de la companyia és fer intuïtiu el desenvolupament web. L’editor d’arrossegament i columna de Weebly i els temes dissenyats professionalment faciliten que qualsevol pugui configurar botigues en línia sense necessitat de codificar.

“Podeu fer-ho tot amb la nostra plataforma”, va dir Dana. “Tenim temes i aspectes de disseny que fan que sigui més fàcil configurar una botiga en línia en profunditat amb diversos centenars de productes en molt poc temps”.

Segons Nick Dellis, el vicepresident de Weebly, desenvolupament de negoci i estratègia, la creació de llocs web solia ser una tasca complexa i normalment requeria l’ajuda d’un desenvolupador professional. Avui, els constructors de pàgines web, com Weebly, han canviat el joc.

Collage de fotos de Nick Dellis i Dana Walsh i el logotip de Weebly

Nick Dellis i Dana Walsh de Weebly ens han explicat com l’amfitrió facilita que les empreses puguin construir llocs de qualitat professional.

“Ha facilitat que algú prengués el control del seu propi destí”, va dir Nick. “Weebly ha tret les endevines del procés de construcció, ja que el comerç electrònic ara es troba en un punt en què no hi ha problemes tècnics ni de costos per a què la gent hagi de superar”.

L’eliminació d’aquestes barreres ha augmentat l’oportunitat per als propietaris de petites empreses que busquen entrar al mercat de comerç electrònic. Com va assenyalar Nick, no fa gaire, el desenvolupament web era costós i difícil. Ara, amb la plataforma intuïtiva i eficaç de Weebly, gairebé qualsevol pot obtenir un lloc de negocis en línia.

“El fet de poder vendre amb èxit es convertirà en cada vegada més important per a tothom”, va dir Nick. “Ho fem fàcil, és una tonteria, i això ajuda a la gent a crear confiança. I, quan concediu confiança a la gent, no abandonen els objectius empresarials ”.

Weebly fa menys intimidadora la que pot semblar una tasca descaradora del disseny web. Com a resultat, les persones que d’una altra manera tindrien por per les tècniques de la creació d’un lloc de comerç electrònic realment passen amb el procés.

“És el que fem millor”, va dir Nick. “Ens importa fer persones empresàries.”

Eines de comerç electrònic desenvolupades al voltant de les necessitats de les empreses emergents

Al paisatge digital actual, la tecnologia canvia a la velocitat de la llum. I, al llarg dels anys, les eines de creació de llocs per a comerç electrònic han seguit el mateix.

Nick ens va dir que no és suficient perquè els amfitrions simplement ofereixin, diguem, només allotjament compartit i un creador web. Per mantenir-se competitiu, Weebly ha d’oferir una solució única que inclogui tot allò que un negoci necessita per obtenir la línia i tenir èxit a l’espai de comerç electrònic..

“Teniu creadors de llocs i, a continuació, teniu registradors de comerç electrònic, allotjament compartit i registradors de dominis”, va dir Nick. “Ja no és acceptable que sigui un cavall d’un sol truc. Per tenir èxit cal oferir constructors de llocs, registre de domini, correu electrònic i eines de comerç electrònic i màrqueting. Has de ser una empresa basada en productes ”.

I això, segons Nick, és el que fa que Weebly sigui únic. La companyia no només proporciona allotjament de primera línia, serveis de domini i un reconegut constructor de llocs, Weebly també ofereix solucions de comerç electrònic, com galeries de productes, carros de compres segurs, calculadores d’impostos i enviaments integrats i gestió d’inventaris..

“Es tracta només de crear un espai per construir una experiència perfecta per al propietari del lloc”, va dir Nick. “I la nostra capacitat per fer-ho és molt millor que el que ofereix el proveïdor tradicional d’allotjament compartit”.

Les eines de comerç electrònic de Weebly inclouen més de 200 aplicacions i integracions desenvolupades amb un enfocament centrat en les necessitats del modern negoci en línia. Nick ens va dir que Weebly entén com les persones transaccionen a la xarxa i que és l’objectiu de la companyia també ajudar als empresaris a comprendre això.

“Ens vam preguntar com ajudar els nostres clients a mesura que creixen, com fer-los passar per la humitat”, va dir Nick. “El nostre objectiu és incorporar-se a aquestes empreses emergents, dur-les a un estat reeixit i ajudar-les a escalar”.

Matèries de disseny: fer inversions intel·ligents en crear la vostra marca

Molts nous empresaris tenen diners en efectiu, de manera que fan tot el possible per mantenir-se el més magre possible; tanmateix, de vegades això pot afectar negativament un negoci. Segons Nick, una de les accions més senzilles que poden emprendre els empresaris per millorar els percentatges d’èxit és dirigir recursos cap al disseny.

“Has de destacar en un món d’Amazon i tots els altres”, va dir Nick. “Tenir el disseny correcte és realment important. I, quan dic disseny, no parlo només de disseny de llocs. També parlo de coses com fotografies i gràfics de qualitat. “

Nick va dir que no es pot menystenir la importància del disseny per als empresaris aspirants al comerç electrònic. Els propietaris del lloc han d’assegurar-se que les seves fotografies, còpia i posicionament de contingut es consideren acuradament per tenir èxit en l’espai en línia competitiu.

“Tot això importa molt més en comerç electrònic que en qualsevol altre lloc”, va dir. “Així que el meu consell per a persones que creen botigues de comerç electrònic és invertir en aquestes coses. Invertiu en un fotògraf per fer fotos sorprenents perquè acabareu competint amb persones que ho facin. “

Dana va destacar la importància del disseny en comerç electrònic i va assenyalar que pot crear o trencar un negoci. Segons Dana, la qualitat de les fotos i el contingut pot funcionar per dissuadir o atraure una possible conversió.

“Les fotos solen ser el punt de venda número u”, va dir. “Gastar diners addicionals en un fotògraf per fer fotografies de productes pot suposar el camí cap a ser venedor d’èxit.”

Funciona amb una missió de portar emprenedors de zero a èxit

Tot i que la història inspiradora, Raquel i Dov de crear un negoci en línia d’1 milió de dòlars des de zero no són úniques. Més de 45 milions d’emprenedors de tot el món estan utilitzant la plataforma de comerç electrònic Weebly per construir, llançar i difondre les seves marques a les masses.

I Weebly no mostra signes de retardar els seus esforços per ajudar les empreses a triomfar i créixer en línia. Dana ens va dir que Weebly ho fa de diverses maneres, i donar a les empreses la capacitat de treballar amb agilitat es troba a la part superior de la llista.

“El temps és la primera cosa que no en tenim prou”, va dir. “Quan es tracta, una petita empresa ha de ser capaç d’actualitzar el seu lloc de manera personalitzada i tan ràpidament com sigui possible. Weebly permet fer-ho amb la nostra accessibilitat mòbil, fàcil d’utilitzar i també fer un bell lloc ràpid i amb els nostres temes. “

Des de la perspectiva de Nick, aquesta facilitat d’ús i agilitat és el factor impulsor per ajudar a persones sense gaire experiència web a realitzar els seus somnis.

“La primera cosa que sento de tothom és:” Home, mai no sabia que ho podria fer. “És la gran oportunitat per emportar”, va dir Nick. “El nostre objectiu és portar els empresaris de zero a èxit. Això és el que ens importa a Weebly. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me