Com serveix CompTIA el canal informàtic i les comunitats d’allotjament – Advocacia, xarxa, educació i certificacions per a membres de 65K

TL; DR: Un ingredient clau per a l’èxit professional és la creació de xarxes i, en cap altre lloc, sembla més evident que la indústria informàtica. CompTIA, una associació de comerç informàtic sense ànim de lucre, líder a la indústria, ofereix als professionals de la tecnologia l’oportunitat de col·laborar i connectar-se amb altres persones amb vocació similar en el seu camp. L’associació fomenta la cooperació i la comunicació entre comunitats relacionades professionalment i avança els interessos de les organitzacions i individus del canal de TI a tot el món. La reconeguda certificació i el programa de credencialització de l’organització ajuden els professionals d’informàtica aspirants i existents a afirmar els seus coneixements, que poden iniciar-se o iniciar una carrera professional. En conjunt, els més de 63.000 membres de CompTIA defensen un canvi positiu en la indústria de les TI, afectant el seu creixement i la seva influència global.


A la dècada de 1990, Jeff Dryall va llançar la seva carrera informàtica treballant en una superestoria Tandy Corp Computer City. Avui és executiu d’IT Glue, una empresa que proporciona una plataforma de documentació informàtica utilitzada per més de 2.000 organitzacions.

Jeff no va aconseguir aquest nivell d’èxit durant la nit. Va trigar més d’unes dècades a arribar a on es troba avui. Aleshores, a què atribueix el seu èxit? La seva resposta és senzilla: treballar en xarxa.

“He tingut l’oportunitat de conèixer molts propietaris i líders de tecnologia amb talent, intel·ligents i amb èxit al llarg de la meva carrera”, va dir Jeff. “Aquestes connexions han ajudat absolutament a millorar les meves capacitats i m’han permès contribuir a la nostra indústria.”

Logotip de CompTIA

CompTIA reuneix més de 63.000 professionals informàtics per col·laborar i afectar el canvi en la indústria informàtica.

Una de les raons per les quals Jeff va poder obrir una xarxa d’èxit a causa del fet de ser membre de CompTIA, una associació comercial líder a la indústria de les TI. De fet, tota la idea de CompTIA es basa en la col·laboració entre més de 63.000 membres principals i usuaris registrats. Es realitzen esdeveniments, com ara seminaris, reunions de consells i conferències, durant tot l’any i atrauen alguns dels millors i més brillants experts de la verticalitat de tota la comunitat tecnològica..

A més de les oportunitats de xarxa, CompTIA ofereix un programa de certificació reconegut a la indústria que potencia els currículums i afavoreix les carreres. Els membres de l’associació tenen la responsabilitat de promoure el futur de la tecnologia de la informació. I a través dels seus recursos educatius, els seus esforços en la creació de comunitats tecnològiques i la seva experiència en les bones pràctiques de la indústria, lideren la defensa.

Beneficis per als membres dels camps d’allotjament i relacionats amb les TI

Com la majoria de les associacions comercials de la indústria, CompTIA està basada en membres. Tanmateix, el que els diferencia és CompTIA considera la pertinença com a un carrer a doble sentit.

Les persones que s’adhereixen a l’organització no és previst que només utilitzin la seva membresia per obtenir guanys personals o professionals, sinó que és previst que hi contribueixin. De fet, CompTIA espera que els seus membres no només aportin valor al programa global, sinó també a altres membres.

Foto dels treballs en xarxa de membres de CompTIA

CompTIA ofereix oportunitats de comunicació, formació, certificacions i, el que és més important, creixement professional.

Actualment, hi ha dos nivells de membres de CompTIA: Usuaris registrats i Membres Premier. Els usuaris registrats gaudeixen d’accés gratuït als informes de recerca CompTIA, materials de formació i comunitats. Els membres del primer ministre paguen una prima per obtenir ingressos a beneficis de més alt nivell, com ara formació, eines de negoci i oportunitats de xarxa a diverses verticals del sector informàtic. Els membres de la Premier estan disponibles per a proveïdors de solucions, distribuïdors, venedors, col·laboradors de canals i defensors.

Manteneu-vos al capdamunt de les tendències del sector & Tecnologia amb coneixement & Eines

Els membres de CompTIA gaudeixen d’accés a les novetats en recerca, tendències i desenvolupaments informàtics gràcies a l’Insight de l’organització & Biblioteca d’eines. Tant si els membres busquen estudis de casos relacionats amb les informàtiques, guies sobre contractes i negociacions, com si us proporcionen informació bàsica sobre seguretat a Internet, poden trobar la informació a través de CompTIA.

La indústria informàtica és àmplia i diversa, de manera que CompTIA permet als membres aprofundir en contingut rellevant per al seu nínxol. Per exemple, els proveïdors de núvol poden incloure zero sobre temes d’interès per a ells navegant per la biblioteca que acull específicament documents relacionats amb la informàtica en núvol.

Els membres també poden filtrar el contingut de la biblioteca de diverses maneres diferents segons les necessitats. Les cerques es poden filtrar per canal, tecnologia, negocis, públic i ubicació.

Xarxa & Col·labora amb altres professionals & Experts en CompTIA Events

L’associació anima els professionals de les TI a treballar en xarxa amb CompTIA o altres esdeveniments relacionats amb les TIC. Els esdeveniments allotjats a CompTIA tenen ple de líders executius de diverses divisions tecnològiques que comparteixen els seus coneixements amb els assistents. Les reunions solen incloure taules d’experts, seminaris, fòrums executius, sessions de formació i conferències de socis.

Foto de l’esdeveniment CompTIA

Milers de professionals de les informàtiques acudeixen a esdeveniments de CompTIA al llarg de l’any per fer xarxa, aprendre i compartir coneixement.

La seva conferència anual ChannelCon es factura com el major esdeveniment del canal informàtic cada any. Influents i experts de la indústria conflueixen a ChannelCon per presentar temes d’interès per a tots els canals informàtics imaginables. Els membres, venedors i empreses de tot tipus es beneficien de les àmplies oportunitats de xarxa que presenta l’esdeveniment.

Contribuïu a la vostra part del canal informàtic a les comunitats & Consells

CompTIA afirma que les seves comunitats informàtiques “fan possible que el seu objectiu avanci en la indústria informàtica”. S’omple d’experts, líders pensats, consultors i representants de diverses disciplines.

Hi ha diverses comunitats, cadascuna amb el seu propi conjunt d’objectius i un equip de lideratge. Per exemple, un dels objectius de la comunitat del núvol és crear un marcador de confiança de proveïdors perquè els proveïdors de núvols puguin diferenciar-se en un mercat altament competitiu. Educar les agències governamentals al núvol és un altre impuls.

CompTIA inclou diversos consells d’assessorament que tenen un paper en l’educació neutra dels venedors, la certificació informàtica i la promoció. Els consells es divideixen en dos grups: consells assessors i consells del sector públic.

Els consells assessors inclouen:

  • Consell Assessor del venedor – explora qüestions rellevants per als fabricants de serveis electrònics, fabricants de maquinari, venedors de programari i operadors
  • Consell Assessor de socis – representa els interessos dels distribuïdors, proveïdors d’interès personal, agents de serveis al núvol i telcos.
  • Consell Assessor dels Distribuïdors – explora problemes relacionats amb la indústria relacionada amb els distribuïdors
  • Comissió d’Usuaris finals – un panell format per persones empleades fora de la indústria informàtica que ofereixen informació sobre la demanda a organitzacions d’alta tecnologia

Els consells del sector públic inclouen:

  • Grup d’assessorament sobre tecnologia de la informació en serveis humans – ofereix orientacions per millorar la prestació de programes de serveis humans
  • Consell de l’Espai Empresa – representa tots els sectors de la indústria espacial
  • Estat & Consell d’Educació del Govern Local – actua com la veu de les TI al servei de l’Administració i l’educació locals i locals

Aquests consells treballen per subratllar la dedicació de CompTIA a la col·laboració i la promoció de la comunitat de TI treballant junts cap a un final comú.

Certificacions 2M + & Comptar – Credencials de CompTIA Carreres posteriors

Amb les certificacions de CompTIA sota el cinturó, els que s’acostin a gestors de contractació d’informàtica, sovint els serà més fàcil obtenir un lloc de treball desitjat.

Collage de persones que treballen amb les certificacions de CompTIA

Les certificacions CompTIA són una manera fantàstica de desenvolupar o desviar-se en nombroses verticalitats en el camp de les TI.

A partir d’ara, l’organització ofereix tres tipus de certificacions:

  1. CompTIA A+ – demostra que els professionals tenen una àmplia comprensió de les tecnologies de maquinari i software més habituals en el negoci (punt de partida per a una carrera informàtica)
  2. Xarxa CompTIA+ – demostra les habilitats i coneixements necessaris per dissenyar, configurar, gestionar i solucionar problemes de xarxa per cable o sense fils
  3. CompTIA Security+ – demostra coneixements i habilitats en seguretat de les TI que són freqüentment exigents, ja que els gestors llegeixen informes sobre pirateria informàtica

Per a aquells que estiguin interessats o que ja treballin en TI, la pàgina de certificacions de CompTIA serveix de recurs per si mateixa i mostra com es poden forjar les rutes de carrera mitjançant la acreditació. Aquí, professionals de la informàtica, estudiants, educadors, empresaris i altres persones poden aprendre què fa que les certificacions de CompTIA siguin tan valuoses i en quina fase de la seva acreditació de desenvolupament professional pugui ser necessària.

L’Advocacia promou un futur positiu per a la indústria informàtica

Els grups de promoció de CompTIA promouen el cultiu d’una mà d’obra altament qualificada, fomenten la cooperació en el camp i avancen regulacions que faciliten la producció de solucions informàtiques per a empreses privades. Les polítiques d’atenció són la fiscalitat, el comerç, la immigració, la seguretat d’internet, la privadesa, les tecnologies emergents, el medi ambient i l’educació.

Els membres de CompTIA que formen part d’un o més d’aquests grups d’advocacia sovint trobaran el fàcil que és fer una xarxa amb altres professionals preocupats per problemes similars. Les persones que treballen junts amb objectius d’interès públic sovint fomenten relacions professionals a llarg termini.

Són exactament aquests tipus de relacions que han ajudat a Jeff Dryall a tenir èxit. Fins al dia d’avui, el seu assessorament més important per als professionals de les TI és la creació constant de xarxa.

“Sempre feu amics, compartiu-los i aprengueu el màxim de vegades possible”, va dir. “Quan no ets la persona més intel·ligent de l’habitació, ets al millor lloc possible. Aprendre la indústria. Aprèn la tecnologia i aprèn tot el que puguis sobre les persones que tant apassionen l’espai tecnològic com tu. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me