Com Logoworks i la seva comunitat de dissenyadors han ajudat a crear marques i presències web de més de 70 KM empreses a tot el món

TL; DR: Durant gairebé dues dècades, Logoworks ajuda a crear marques i presència web per a petites empreses i empresaris de tot el món a través de serveis de logotip i creació de llocs complets. L’equip de gestió de projectes de l’empresa ofereix un enfocament consultiu i senzill de la creació de llocs que permet a les empreses comprendre com interaccionen els seus públics amb els seus punts de contacte en línia, cosa que permet optimitzar l’experiència dels usuaris i maximitzar els tipus de conversió. Mitjançant l’ús d’una comunitat de dissenyadors a l’avantguarda de les tendències contemporànies en disseny web i gràfic i una filosofia hipercentrada en les necessitats individuals dels seus clients, Logoworks està posicionat per continuar la seva missió per produir logotips i llocs de qualitat per als milers d’empreses. serveix bé en el futur.


L’any 2001, Morgan Lynch va dirigir la divisió de màrqueting d’una gran empresa de programari basada a Utah i es va encarregar de crear un nou logotip per donar suport als esforços de rebranding de l’empresa. Va pensar que seria un procés senzill amb una ràpida transformació, però Morgan es va trobar ràpidament genollat ​​en un inacabable flux de revisions a un dibuix de logotip menys estel·lar, enganxat a la burocràcia de la firma de disseny que havia encarregat on tot. les decisions es van prendre pel comitè.

Cansat d’anada i tornada, Morgan va contractar un autònom per crear un logotip que retransmetés millor l’estètica desitjada de l’empresa i va demanar a la firma de disseny que utilitzés la versió com a base del nou logotip. Però, després de milers de dòlars i dos mesos gastats en el disseny, Morgan encara va quedar decebut i frustrat amb el que va quedar, en el millor dels casos, amb un logotip amb prou feines per representar la seva empresa. Morgan sabia que havia d’haver una manera millor i va ser aleshores quan va enrotllar les mànigues i va començar Logoworks.

Logotip de Toufan Rahimpour i logotip de Logoworks

Toufan Rahimpour, director general de Logoworks, ens va explicar com l’empresa ajuda als negocis a construir marques i presència web.

“Tot el que volia era un logotip i no podia creure el temps que va trigar i els costos implicats”, va dir Toufan Rahimpour, COO de Logoworks. “Així que va fundar Logoworks. Avança ràpidament 17 anys i la nostra missió segueix sent la mateixa: ajudar a les petites empreses a desenvolupar de forma ràpida i assequible logotips i llocs web de qualitat. “

Després d’experimentar un ràpid creixement, Logoworks va passar a formar part de la suite Snapfish d’HP el 2007 i posteriorment va ser comprada per capital privat el 2012. Però, segons Toufan, fins i tot quan la companyia va escalar-se, Logoworks s’ha mantingut dedicada a proporcionar un servei puntual al client i a mans. , un enfocament consultiu per satisfer les necessitats dels milers d’empreses que s’orienten a ell per ajudar a construir les seves marques i presències web.

Amb gairebé 20 anys d’experiència en l’espai de disseny, Logoworks (i la seva vasta comunitat de dissenyadors, gestors de projectes i desenvolupadors avançats) està perfectament posicionat per entendre els seus clients i els clients que intenten atraure, convertir i retenir..

Viure a la vora del disseny per “fer el que és correcte” per al client

Toufan ens va dir que Logoworks s’ha compromès des de la creació de l’empresa per modernitzar i evolucionar en paral·lel amb les tendències de la indústria i els comportaments dels consumidors. L’objectiu és oferir als clients estils actualitzats, compatibles amb el que busquen i com reben la informació dels consumidors.

“Els estils de disseny han canviat amb els anys i constantment ens esforcem per mantenir els nostres estils”, va dir Toufan. “Per molt que sigui una indústria antiga, el disseny ha estat per sempre, també canvia, així que és interessant.”

Per afrontar el repte de mantenir el ritme amb les tendències, Logoworks segueix un principi fonamental que, segons va dir Toufan, “fer el que sigui correcte per al client”. És un tipus de declaració de missió que orienta els enfocaments a tota l’empresa.

Foto de la persona que sosté una tauleta amb un logotip creat per Logoworks

Logoworks evoluciona contínuament amb les tendències de disseny per proporcionar als clients punts de contacte en línia modernitzats.

“És el nostre valor intern número 1”, va dir Toufan. “No vol dir fer el que el client vulgui. Això significa fer allò que els convé, de vegades vol dir que la seva idea de deu anys no és obsoleta. “

Si els clients estan realment configurats en un disseny determinat, Toufan ens va dir que el seu equip els hi donarà. Tanmateix, com que Logoworks està actiu i recluta de comunitats de disseny contemporani, com Behance i Dribble, la majoria de les empreses es beneficien molt confiant en l’àmplia base de coneixement de l’empresa a l’hora de dissenyar. Toufan ha vist aquest joc dinàmic moltes vegades.

“Volem representar la vostra marca amb la millor llum”, va dir Toufan. “Nou de cada deu, els clients ens escolten i tornen sis mesos després per dir-nos el feliços que estan. Per a aquells que no reben els nostres consells, la meitat del temps tornen i diuen: “Ei, potser teníeu raó. Hem d’actualitzar el nostre aspecte. “”

Logotip clau en mà i serveis de creació de llocs que se centren en les necessitats del client

Molts dels clients de Logoworks creen empreses o empresaris que busquen totes les campanes i els xiulets per deixar les seves operacions fora del terreny. Per a aquests clients, Logoworks ofereix paquets complets que inclouen logotips, papereria de marca, llocs web, plantilles publicitàries, materials de màrqueting i gairebé qualsevol producte relacionat amb la marca sota el sol..

“Ens agraden aquests casos perquè és com si creéssim un negoci amb ells”, va dir Toufan. “Començarem amb un logotip i intentarem que la seva marca estigui definida i, a continuació, utilitzem aquests elements de disseny per al lloc web i altres materials.”

Toufan ens va dir que aquestes startups sovint encara estan en les fases inicials del desenvolupament de la seva missatgeria. Així, quan Logoworks està ocupat en dissenyar el logotip, l’equip de gestió de projectes té l’oportunitat de parlar-los sobre el tipus de contingut que van a allotjar al seu lloc web..

“Ja tenim aquest temps per treballar amb ells i dir:” Començarem el vostre lloc web en dues setmanes. Parlem de què cal tenir lloc en aquest moment “, va dir Toufan. “Això els permet pensar realment a través de què és el seu negoci, qui són els seus clients i què intenten aconseguir”.

Segons Toufan, la majoria de clients de Logoworks saben ben aviat si els seus llocs entraran a la categoria de fulletons, llocs informatius o si optenen per les funcions de comerç electrònic complet. De qualsevol forma, els gestors de projectes de Logoworks (PM) estan a punt per dirigir els clients a través del procés per determinar el millor curs d’acció. De vegades, això suposa derivar clients a l’equip de contingut intern de Logoworks per desenvolupar missatgeria per als seus llocs. Des d’allà, Toufan va assenyalar que la creació i el disseny del lloc és relativament senzilla.

“Els nostres dissenyadors són molt bons en diferents indústries i estils diferents”, va dir. “Saben el que esperen els clients d’un tipus específic de lloc web. Si, per exemple, és un lloc web de comerç electrònic, esperen una pàgina de preus i grans botons de compra brillants. Estem al dia amb estàndards i estils de disseny moderns, cosa que facilita el procés de disseny. “

Altres clients vénen a Logoworks amb un lloc web existent i només busquen actualitzar-lo i modernitzar-lo. Toufan va dir que aquest és també un procés molt senzill i que només implica posar dret als seus dissenyadors amb talent. Alguns clients necessiten una mica més de mà i no saben realment el que volen, va assenyalar Toufan. Tot i que aquests clients presenten un cas més difícil, Logoworks proporciona un enfocament consultiu que racionalitza el procés.

Un enfocament consultiu per ajudar les empreses a comprendre el seu públic

Al món pesat per a mòbils actuals, cada cop són més els usuaris que troben la informació que necessiten als seus telèfons mentre estan de viatge. De fet, amb més de la meitat dels consumidors nord-americans trobant informació sobre empreses sobre els seus dispositius mòbils i un 67% més dels consumidors que tenen més probabilitats de convertir-se en venda després d’una experiència mòbil positiva, el disseny web adaptat per a mòbils ha esdevingut més important que mai..

“Tants clients busquen empreses directament des dels telèfons”, va dir Toufan. “Però alguns dels nostres clients ens vénen amb ganes d’aquests grans llocs amb una experiència de sobretaula completa. La realitat és que necessita carregar-se de forma súper ràpida i respondre a la pregunta que l’usuari vol. Això és.”

En resposta a aquesta desconnexió per entendre el que busquen públics, Logoworks pretén educar els seus clients de les millors maneres d’arribar als seus clients i predir quines són les preguntes dels usuaris. Toufan va utilitzar l’exemple d’alguns clients de restaurants de Logoworks.

Collage de dos llocs web creats amb Logoworks

Els llocs creats amb Logoworks es creen per entendre el públic modern i com prefereixen rebre informació en línia.

Els restauradors poden voler explicar al món la seva passió per la cuina i què els va portar al negoci. Però, com ens va dir Toufan, la gent, per desgràcia, no està interessada en això. Molts consumidors moderns no busquen llegir un text, sinó que busquen el menú, l’horari i la informació sobre com fer reserves.

“Hem de ser molt tàctils per això, perquè és la seva passió i dir-los a ningú que es preocupa per la seva història és una mena de cosa a dir”, va dir Toufan, amb una rialla. “Però és la nostra tasca informar els nostres clients sobre la direcció en què es mou la web”.

Per a Logoworks, tot es tracta de crear una presència web efectiva i crear llocs web moderns i ràpids que proporcionin una millor experiència global als usuaris finals.

La nova plataforma d’etiquetes blanques afegeix més força al vostre personal de disseny

Logoworks ha recorregut un llarg camí des que Morgan Lynch va idear una forma més eficaç perquè les empreses puguin construir la seva marca. Però, fins i tot després de gairebé 20 anys, l’empresa continua innovant solucions per representar empreses en línia.

El recent llançament de la seva plataforma d’etiquetes blanques n’és un exemple perfecte. La solució permet a qualsevol persona vendre serveis de disseny de logotip amb la seva pròpia marca a través de la plataforma Logoworks i la seva comunitat de gestió de projectes i disseny.

“Per exemple, Joe Blogger que vol crear un negoci de disseny de logotipos de Blogger de Joe podria fer-ho en pocs minuts”, va dir Toufan. “Podria començar a vendre logotips amb un acord de rev-share amb nosaltres. És un model de negoci de disseny de distribuïdors que s’aplica a logotips, llocs web i, realment, a tot el que fem ”.

Toufan també va assenyalar que la plataforma serà un gran recurs per a la capacitat de sobretensió de l’agència o la seva capacitat per afrontar un augment inesperat de la demanda ampliant la producció.

“Afegim més cavalls de força al seu personal”, va dir. “És una solució ideal per a aquells que ja tenen presència al web i només volen guanyar més diners.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map