Com les solucions d’emmagatzematge de Microsemi ajuden els centres de dades a crear i gestionar eficientment les infraestructures amb una memòria cau integrada, anàlisis i emmagatzematge

TL; DR: Al mercat competitiu actual, els amfitrions han de proporcionar una alta disponibilitat per als seus clients alhora que maximitzen les eficiències per mantenir els costos baixos. Microsemi proporciona solucions de centre de dades amb un zero per resoldre aquests problemes. L’empresa reuneix components de programari de gestió, maquinari d’adaptadors i silici per proporcionar una solució unificada compatible amb diversos dispositius d’emmagatzematge. Microsemi permet als usuaris ajustar les càrregues de treball, cosa que pot reduir fins a un 50% el nombre de servidors necessaris per executar determinades tasques. Amb una pila d’emmagatzematge que sobrepassa tant les variants IOC com RAID-on-Chip i fusionant la potència de la CPU amb motors dedicats a reduir el consum d’energia, Microsemi ajuda els hostes a diferenciar-se en una indústria concorreguda..


Molts centres de dades i amfitrions recorren a THIRDWAVE Corporation per proporcionar servidors i components personalitzats adaptats a les seves necessitats individuals. Una empresa d’allotjament que utilitzava un dels servidors de models més antics de THIRDWAVE buscava un reemplaçament més modern que pogués proporcionar un rendiment E / S més elevat mitjançant un adaptador RAID de maquinari SSD i 6Gbps capaç. THIRDWAVE va suggerir el seu sistema base R-280-HW com a solució per a l’amfitrió; no obstant això, es van sorgir problemes en intentar trobar un adaptador RAID per encaixar en el xassís petit.

Després d’uns quants canvis i errades, THIRDWAVE va trobar la resposta amb Microsemi. El factor de forma de curta durada de l’adaptador RAID de Microsemi 6405E s’adaptava sense crear esforços mecànics i era altament compatible amb la placa base i altres components del xassís. Amb l’ajuda de Microsemi, THIRDWAVE va poder oferir una solució adaptable a les necessitats i la infraestructura de l’amfitrió.

La història de THIRDWAVE no és diferent de la que experimenten altres fabricants OEM i hostes quan es dirigeixen a Microsemi per obtenir solucions. Microsemi és més que simplement adaptadors RAID. L’empresa es combina amb programari de gestió, maquinari d’adaptadors i components de silici en una solució integral que ajuda als hostes i centres de dades a maximitzar les eficiències i reduir costos.

Collage de cops de cap de Juergen Frick i logotip de Microsemi

Juergen Frick, responsable de màrqueting de productes de Microsemi, ens ha explicat les solucions de SoC per a centres de dades unificades per a l’empresa.

“Tenim una base de silici que gestiona el mateix programari i eines, mentre que les solucions competidores han dedicat solucions d’E / S i solucions RAID”, va dir Juergen Frick, responsable de màrqueting de productes de Microsemi. “Compten amb diferents arquitectures i paquets de programari, que és més difícil de desplegar en un entorn d’allotjament. Tenim un producte que compleix totes les vostres necessitats. “

La solució de Microsemi permet als usuaris ajustar les càrregues de treball en una pila d’emmagatzematge comuna que s’executa tant en les variants de COI com de RAID-on-Chip (RoC). Això, juntament amb un matrimoni entre cavalls de potència de la CPU i motors dedicats a reduir el consum d’energia, és per això que tants hostes i centres de dades es dirigeixen a Microsemi per diferenciar-se en un paisatge competitiu..

El rendiment de la càrrega de treball que s’aconsegueix estalviaveu els hostes de diners i recursos

Microsemi serveix a nombroses indústries en diferents verticals, treballant amb OEMs, com THIRDWAVE, i directament amb centres de dades. Com a part de la unitat de negoci d’emmagatzematge escalable de Microsemi, Juergen ens ha explicat el seu focus en la interfície amb SaaS i dispositius d’emmagatzematge, com ara els productes de connectivitat integrats en una solució de placa base..

“El nostre clàssic adaptador RAID us permet acceleracions mitjançant caché, disponibilitat de dades o redundància”, va dir Juergen. “Una altra manera de mirar-ho és que teniu el producte de connectivitat, l’HBA o l’IFC i, a continuació, teniu l’adaptador RAID, que és la plataforma més sofisticada que us pot fer coses en segon pla.”

Una de les coses més habituals que Juergen i el seu equip veuen als centres de dades és la redundància de dades que es produeix a nivell de nodes. És possible que els usuaris no despleguin RAID en un centre de dades d’alta gamma, però, tot i així, voldran tenir l’acceleració a través de la memòria cau de l’adaptador..

“Les nostres eines de gestió us proporcionen un mapa de tots els vostres servidors, adaptadors d’emmagatzematge i dispositius connectats”, va dir. “Si hi ha un problema, no he de fer una exploració individualitzada de cada producte. Tinc una eina que em proporciona directament la informació. “

Juergen va assenyalar solucions d’emmagatzematge definides pel programari per amfitrions i centres de dades d’alta escala per allunyar la redundància dels adaptadors d’emmagatzematge. Tot i això, també és necessària la gestió i la contenció d’errors que, segons Juergen, és on Microsemi afegeix valor.

“Tot es tracta del rendiment, la memòria cau i la visibilitat”, va dir.

Segons Juergen, quan es desplega una solució d’adaptador a l’empresa amb caché, hi ha un algoritme dinàmic que ajusta el rendiment en funció de la càrrega de treball. Els centres de dades poden tenir milers de sistemes desplegats per al mateix propòsit amb el mateix programari. Aquí, va assenyalar Juergen, és on té sentit optimitzar el rendiment per a determinades aplicacions.

“Vam veure que, en algunes càrregues de treball, podem optimitzar fins a quatre vegades el rendiment en comparació amb una solució que no és de cau”, va dir. “Això es pot traduir a la meitat del nombre de servidors que un centre de dades necessita per implementar aquestes càrregues de treball.”

L’estalvi aquí és evident. Els centres de dades no necessiten comprar, mantenir ni refrescar tants servidors, cosa que pot suposar una reducció important del cost.

Retallades unificades d’emmagatzematge intel·ligent Costos operatius & Maximitza la fiabilitat

Microsemi ha anunciat recentment la seva darrera generació de silici en forma de pila d’emmagatzematge intel·ligent unificada. La pila es pot desplegar en qualsevol aplicació d’emmagatzematge amb HDDs SATA de 12 Gbps o 6Dbps SATA o SSDs. La solució es combina amb SmartROC i SmartIOC de Microsemi, que proporcionen flexibilitat als usuaris.

“El nostre RAID-on-Chip (ROC) és on s’afegeix la memòria cau i, possiblement, la peça de redundància, de manera que tenim dues variants del silici, però tots funcionen amb la mateixa pila d’emmagatzematge”, va dir Juergen. “Podeu escollir i triar.”

La interfície és la mateixa per a IOC i ROC, de manera que els controladors del sistema operatiu i les eines de gestió són les mateixes. D’aquesta manera, els usuaris poden decidir anar amb una solució de COI, però si tenen problemes de rendiment o d’ampliació, poden provar la solució basada en RoC.

“Integra perfectament perquè utilitza els mateixos components de programari que ja teníeu qualificats”, va dir Juergen. “I podeu veure si us proporciona un avantatge i col·laboreu amb els nostres enginyers per ajustar la solució.”

Juergen va assenyalar que això és especialment útil en referència a l’emmagatzematge definit per programari, ja que moltes d’aquestes piles confien en la memòria cau, i això amplia les capacitats de caché.

Fusionant la potència de la CPU & Motors dedicats per a la flexibilitat & Acceleració

La forma d’arxivar el sistema de Microsemi té molt a veure amb la seva capacitat per donar als usuaris flexibilitat i proporcionar una acceleració més gran. Juergen ens va dir que el silici està construït amb nuclis de CPU incrustats dins, una interfície de memòria DDR d’alt rendiment i una interfície flash NAND per fer una còpia de seguretat de dades de la memòria cau en cas de fallada d’energia..

Però també hi ha motors dedicats dins del xip que funcionen per accelerar determinats patrons de dades. Juergen va utilitzar el xifrat de dades com a exemple, on el motor del xip permet als usuaris xifrar les dades sobre la marxa. És una barreja de potència de CPU i un motor molt dedicat.

“El benefici d’aquest tipus d’arquitectura és que et proporciona flexibilitat per ajustar i ajustar el programari”, va dir. “Però també obteniu l’acceleració del maquinari, i la petjada és molt inferior a una CPU de propòsit general.”

Juergen va assenyalar que es tradueix en les mateixes o millors capacitats de rendiment, però redueix dràsticament el consum d’energia.

Ajudar els amfitrions a diferenciar-se en un mercat competitiu

De la mateixa manera que ajuda als fabricants OEM, com THIRDWAVE, a proporcionar solucions de centre de dades per als clients, Microsemi adapta directament els seus productes per a amfitrions..

“Hem trobat en parlar amb la comunitat d’allotjament que el concepte de RAID pot no ser el que s’han centrat en ells”, va dir Juergen. “Però els podem ajudar a diferenciar-se d’altres hostes que només tenen l’oferta estàndard.”

Microsemi posseeix una part important del mercat de RoC i, segons va remarcar Juergen, la companyia busca ampliar i ampliar la seva part del mercat de les COI. En fer-ho, Microsemi avançarà en l’objectiu d’ajudar els clients a competir amb solucions variades.

“Els amfitrions agraden el nostre model perquè poden implementar, per exemple, una solució ROC, però encara poden utilitzar-la com a HBA”, va dir Juergen. “Ens personalitzem en funció de les necessitats del client.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me