Com la plataforma de màrqueting per correu electrònic d’AWeber ajuda a 100K + SMB, bloggers i empresaris a connectar-se amb el públic i a créixer les seves marques

TL; DR: Durant gairebé dues dècades, AWeber ha estat un visionari en màrqueting de correu electrònic, ajudant els clients a captar l’atenció de l’audiència i a aconseguir un creixement empresarial sostingut. La innovadora plataforma de màrqueting de correu electrònic de l’empresa ofereix a les empreses, des de startups emergents fins a organitzacions consolidades, la possibilitat de desenvolupar campanyes completes i orientades a través de plantilles HTML, respostes de resposta automàtica i eines de seguiment i analítica, entre moltes altres funcions. Això, juntament amb un premiat i senzill enfocament del servei d’atenció al client, és per això que més de 100.000 empreses s’han dirigit a AWeber per crear missatgeria de màrqueting única i personalitzada, ampliar l’abast de la marca i augmentar els ingressos..


Quan AWeber va començar el seu viatge com a empresa de màrqueting de correu electrònic el 1998, navegava essencialment per un territori no registrat. En aquests primers dies de la web, el correu electrònic en si era encara una forma de comunicació emergent, i utilitzar-lo com a manera de connectar les empreses amb el seu públic va ser, ben bé, una mica revolucionari.

La visió del fundador i conseller delegat de Tom Kulzer, i la que es convertiria en la declaració de missió d’AWeber, de “enviar correus electrònics a la gent que els agrada”, finalment es va mostrar com una fórmula guanyadora per ajudar a les empreses a involucrar els clients d’una manera més personal i més nova a la xarxa. funciona avui.

Tom Kulzer segueix al capdavant d’AWeber com a conseller delegat, i el pioner del màrqueting per correu electrònic continua innovant en el mercat pròsper ara.

“Hi ha un llegat”, va dir Tom Tate, responsable de màrqueting d’AWeber. “AWeber sempre ha tingut la reputació de ser una de les primeres plataformes d’automatització de correu electrònic”.

Avui, l’empresa s’associa amb més de 100.000 petites empreses, bloggers i empresaris per ajudar-los a connectar-se amb públics en línia i ampliar les seves marques. La robusta plataforma de màrqueting de correu electrònic de l’empresa permet als seus clients crear un actiu únic: una llista de subscriptors de propietat completa que amplia el seu abast a través de missatges de correu electrònic personalitzats, converteixen els clients i, en definitiva, augmenten els ingressos..

Envieu correus electrònics més rellevants amb segments millorats

Segons Tom, un dels reptes actuals del mercat és reduir les molèsties i cridar l’atenció de la gent. No tothom té ganes de registrar-se a una llista de correu electrònic o a un butlletí de notícies i, un cop ho fan, teniu l’obstacle afegit de mantenir-los compromesos i respondre trucades a l’acció..

“En aquest moment i època, és molt difícil aconseguir que la gent es registri a la vostra llista de correu electrònic si l’única oferta que teniu és” registrar-se al meu butlletí de correu electrònic “, va dir. “És realment important per als nostres clients – i això és un tema que pretenem – proporcionar un incentiu fort perquè els seus subscriptors es donin d’alta en primer lloc.”

Tom va assenyalar que, un cop heu atès l’atenció del públic, la clau és que us coneguin. Segons va dir Tom, “La gent no compra de la gent que no confia”.

I aconseguir que els clients que puguin veure el vostre negoci com creïbles reposen en un component integral, proporcionant-los un contingut personalitzat pertinent i interessant..

La capçalera de Tom Tate i el logotip de AWeber

Tom Tate, d’AWeber, ens va explicar com la companyia està ajudant les empreses a arribar a públics objectius i a créixer ingressos.

“La gent vol contingut més rellevant, més orientat, cosa que proporcionarà més valor que una actualització”, va dir Tom. “Hem estat evolucionant la capacitat dels nostres clients per crear segments més dinàmics dels seus subscriptors perquè puguin oferir contingut més contextual, contingut rellevant per a les necessitats i desitjos dels seus subscriptors.”

La pregunta de “què hi ha per a mi” o WIIFM serveix com a principi de govern a AWeber. Tom ens va dir que AWeber li agrada promoure aquest concepte, ja que no només obliga la companyia a pensar en els seus clients, sinó que també ajuda als clients a pensar en els seus subscriptors i bases de clients..

En última instància, l’objectiu d’AWeber és facilitar als clients la inversió en els seus negocis.

“Molts dels nostres clients són empresaris, empresaris independents i petites empreses”, va dir Tom. “De vegades, l’actiu més valuós és el seu moment. En qualsevol moment, podem millorar la nostra plataforma només per oferir-los un temps, per a ells és una victòria enorme. “

En conseqüència, Tom ens va dir que AWeber està mirant constantment com els clients utilitzen les seves eines i si es connecten i es relacionen amb el seu públic de les maneres més òptimes.

“Això sempre volem ajudar els nostres clients a millorar”, va dir Tom.

Suport centrat en el client d’un equip guanyador de premis

Si l’experiència i la longevitat d’AWeber atreuen clients, el seu equip d’assistència al client els fa quedar. L’assistència al client en directe de l’empresa – que s’ofereix set dies a la setmana a través de telèfon, correu electrònic i xat – és una àmplia base de coneixement en línia que inclou guies de vídeo i seminaris i ha propiciat que AWeber es desplaci constantment amb els millors honors per a un servei al client excel·lent.

“No tots els proveïdors de correu electrònic ofereixen atenció al client en directe”, va dir Tom. “Alguns ho fan de forma remunerada. L’oferim a tots els nostres clients, encara que estigui dins de la nostra prova gratuïta. “

A més d’aquest suport, AWeber proporciona millors oportunitats i recursos educatius a la classe, inclosos cursos de vídeo gratuïts.

“Estem pensant constantment en noves eines i nous recursos que podem crear per ajudar realment a educar els venedors sobre com treure el màxim partit del seu màrqueting per correu electrònic”, va dir.

Els venedors que s’aconsegueixin amb els darrers termes (Tom utilitzava “segmentació” i “seqüències contextuals automatitzades” com a exemples) trobaran un alleujament als cursos d’AWeber.

“Es tracta de conceptes nous i és important per a nosaltres destil·lar-los realment en contingut fàcil de digerir i entendre, però també coses super accionables perquè pugueu fer petits passos i començar a implementar aquestes estratègies i tàctiques”, Tom dit.

AWeber també es beneficia d’un equip d’experiència d’usuari (UX) que treballa constantment per optimitzar la usabilitat de la pròpia aplicació. De fet, la companyia va redissenyar la seva funcionalitat d’automatització fa només uns anys. Tom ens va dir que l’equip va passar molt de temps mirant altres plataformes d’automatització del mercat i va trobar que molts constructors visuals que de vegades eren aclaparadors per als usuaris.

“Realment vam intentar oferir la mateixa funcionalitat, però evitem aquest problema potencial de crear un flux automatitzat que pot confondre realment de forma ràpida”, va dir..

Segons Tom, la cultura col·laborativa de la companyia ho fa tot possible. Tots els 100 empleats més treballen en un edifici fora de Filadèlfia, Pennsilvània i, a banda d’un espai independent per a recursos humans, AWeber no té oficines individuals.

“Fins i tot el nostre conseller delegat, Tom Kulzer, està a la planta de l’equip tècnic amb tots els altres”, va dir Tom. “Som capaços de mantenir converses a tot l’equip, des del màrqueting al producte fins a les solucions del client fins al disseny, on podem discutir els punts de dolor dels nostres clients, amb quins estan lluitant i com podem resoldre millor els seus problemes … ja sigui això. llançar una cosa completament nova o simplement fer alguna cosa que tenim actualment molt més fàcil. “

Creeu un actiu únic, amplieu el nivell d’abonament i impulseu els ingressos

Potser el benefici més gran que AWeber concedeix als clients és la capacitat de construir la seva pròpia base de subscriptors independent de les plataformes de xarxes socials o dels algoritmes fluctuants SEO, que els permeti obtenir una influència duradora.

Tom ens va dir que alguns venedors es basen massa en “construir les seves cases en terrenys llogats”. És a dir, suposar tots els vostres esforços de màrqueting, per exemple, Facebook, podria ser un gran error, ja que no disposeu d’aquest canal específic i aquesta plataforma pot canviar en qualsevol moment..

“Si aneu tot a SEO, Google podria canviar d’algorisme la setmana que ve i podríeu perdre de sobte la meitat del vostre trànsit”, va dir Tom. “Si entreu en un grup o grup privat de Facebook i Facebook decideix un dia que heu de pagar per usuari per grup, això pot afectar significativament la vostra empresa.”

Per contra, les empreses que utilitzen AWeber per fer créixer les seves llistes de correu electrònic estan construint un recurs. Amb AWeber, la llista de correu electrònic construeix un negoci i totes les dades que hi provenen són propietat de l’empresa, va dir Tom. D’aquesta manera, no us haureu de preocupar de perdre tot el treball dur que feu per crear-lo si una altra plataforma canvia el seu algorisme o termes.

I, a l’hora de fer el seguiment de l’èxit d’una campanya, AWeber també ofereix algunes eines avantatjoses.

“Un dels millors exemples que m’agrada donar és, si teniu un lloc web, un tipus com un lloc web amb instruccions de guitarra. Digues que tens un bloc per fer classes de guitarra “, va dir Tom. “Si teníeu un formulari de registre i demanéssiu al vostre públic que seleccioni automàticament si eren principiants o si eren avançats, podríeu activar dues seqüències automàtiques diferents basades en aquesta selecció: una per a principiants i una altra per a avançades. A partir d’això, podeu avaluar la taxa d’obertura i la taxa de clics dels vostres correus electrònics per als vostres principiants i, a continuació, avaluar-ne de costat amb els vostres usuaris avançats ”.

Des de les tarifes obertes i de clics fins al seguiment i la distribució, la plataforma permet als usuaris cavar en profunditat.

“Moltes d’aquestes eines d’informació us donaran una visió detallada de la vostra resposta als vostres clients i clients als vostres missatges”, va dir Tom..

Novetats: una plataforma d’automatització evolutiva i prototips mòbils

Arrelada a la innovació, AWeber continua el seu plantejament de futur. En la seva següent fase, la companyia es centra en l’automatització i en el desenvolupament de prototips mòbils que ajudaran les empreses a arribar als subscriptors mitjançant només un telèfon intel·ligent.

La companyia actualitza contínuament la seva plataforma d’automatització, que es basa en un sistema de desencadenants “si aquest és aquell moment” per assegurar que els clients tinguin les opcions que necessiten per enviar el missatge adequat a les persones adequades en el moment adequat..

En el mòbil, AWeber ofereix actualment tres aplicacions gratuïtes per a Android i iOS que permeten als clients comprovar les estadístiques de màrqueting de correu electrònic, afegir nous subscriptors i curar butlletins de notícies des de qualsevol ubicació. La companyia treballa per millorar la funcionalitat mòbil amb eines addicionals.

Encara que encara no s’han presentat els detalls específics, “els prototips són molt emocionants”, va dir Tom. “Ser capaç de gestionar el vostre missatge de màrqueting a subscriptors en moviment és una cosa que intentem millorar constantment, ja que sabem que gran part del vostre negoci s’està executant en un dispositiu mòbil en aquests dies”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me