Com Kaspersky Lab ajuda les organitzacions a protegir els seus actius digitals mitjançant investigació, experiència i esdeveniments educatius

TL; DR: Kaspersky Lab, una organització de seguretat en línia de nova generació amb més de 21 anys d’experiència, utilitza la seva intel·ligència i experiència en seguretat per protegir empreses, governs i consumidors d’arreu del món. Les solucions de seguretat basades en la investigació de l’empresa proporcionen prevenció o detecció precoç de totes les formes d’amenaces digitals. Amb una inversió continuada en formació en amenaces i esdeveniments educatius, com la Cimera sobre analistes de seguretat, Kaspersky Lab es compromet a ajudar a més de 400 milions d’usuaris a protegir els seus valuosos actius en línia.


No és cap secret que els delinqüents en línia hagin terroritzat empreses, entitats corporatives, agències governamentals i consumidors en els darrers anys. Malauradament, pel que fa a costos associats a la violació, l’escena s’està tornant cada cop més tènue.

Segons un estudi del 2018, el cost global mitjà d’una infracció de dades ha augmentat fins a 1,23 milions de dòlars per a les empreses promeses, i els 120.000 dòlars per a les PIME. Els consumidors i les organitzacions tenen raó de ser alarmats perquè les infraccions recents, que porten noms formidables com WannaCry i Black Energy, amenacen de provocar una ruïna financera i reputacional als consumidors i organitzacions..

És allà on arriba el programari de seguretat antivirus i internet de Kaspersky Lab. Basat en una intel·ligència de amenaces profundes i més de 21 anys d’experiència en seguretat, la cartera de seguretat integral de l’empresa lluita eficaçment contra les amenaces en línia sofisticades i en evolució, detectant 360.000 nous fitxers maliciosos cada dia..

Logotip de Kaspersky

Els serveis fiables de prevenció i detecció de les amenaces de Kaspersky Lab ajuden a més de 400 milions d’usuaris a protegir els seus actius en línia.

La investigació és el punt vital de Kaspersky Lab. “Kaspersky Lab’s Global Research & L’equip d’anàlisi (GReAT), un grup de més de 40 investigadors anti-malware que es troben en 18 països del món, fa un seguiment de les activitats malicioses amb un èmfasi en atacs dirigits, incloses les campanyes d’amenaça de l’estat nació i les campanyes ”, va dir Rob Cataldo, vicepresident d’empresa. Vendes a Kaspersky Lab USA.

Quan Kaspersky Lab proporciona formació a un equip de seguretat per ajudar-los a ser més eficients, la formació prové dels propis investigadors de caça de amenaces de l’empresa. “Ens hem centrat a proporcionar informació intel·ligent única sobre les amenaces de classe mundial; aportant eficàcies en operacions de seguretat que s’aproven mitjançant la formació dels professionals de les funcions de les operacions de seguretat ”, va dir Rob.

L’enfocament varia sensiblement de la formació teòrica que rebreu d’un institut educatiu, i Rob creu que ajuda a Kaspersky Lab a guanyar avantatges competitius. “La pedra angular de l’estratègia empresarial serà proporcionar productes i serveis avançats per ajudar a mitigar els riscos associats a aquelles amenaces i atacs dirigits”, va dir.

L’extensa cartera de seguretat de l’empresa inclou solucions de seguretat i protecció d’endpoints de nova generació dissenyades per mitigar totes les formes d’amenaces digitals. A més, els seus esdeveniments de recerca i educatius, com la Cimera de l’Analista de Seguretat, ofereixen un ambient d’aprenentatge exclusiu per a caçadors i empreses de amenaces. Amb un compromís continuat amb el desenvolupament de solucions de seguretat basades en la investigació d’avantguarda, Kaspersky Lab protegeix 400 milions d’usuaris i 270.000 clients corporatius a tot el món contra delinqüents en línia..

Proporcionar solucions de seguretat de pròxima generació per protegir els usuaris a tot el món

Kaspersky Lab es centra en el làser en les tendències emergents de seguretat en línia, incloses les noves varietats de ransomware. El tipus de criptació de ransomware de WannaCry, per exemple, va dirigir ordinadors que utilitzen Windows xifrant dades i exigint als usuaris que paguin rescat a Bitcoin per recuperar l’accés a les seves dades. Les amenaces sofisticades, patrocinades per l’estat, sovint originàries de l’Orient Mitjà, també estan sorgint en formes cada vegada més destructives de programari malabridor, com ara Shamoon, Black Energy, Destover, NotPetya i Destroyer Olímpic..

“NotPetya, que va ser realment el primer atac de trempadors generalitzat, va ser interessant perquè normalment, els cibercriminals actuen per obtenir beneficis financers”, va dir Rob. “Aquí, vam veure una instància en què algú va crear una amenaça dissenyada exclusivament per danyar, destruir i interrompre, cosa que va suposar la primera època del grafiti digital on hi havia un munt de guions de guió als seus soterranis que dissenyaven amenaces per notorietat”.

L’equip de Kaspersky

L’equip de laboratori Kaspersky es compromet a protegir els clients de les amenaces de seguretat emergents.

Kaspersky Lab s’adapta ràpidament a aquestes amenaces, fins i tot en la primera infància. “En general, els nostres clients han estat molt ben preparats per fer front a aquestes amenaces, fins i tot quan les amenaces es trobaven en un estat desconegut”, va dir Rob. “Això es deu principalment a la protecció avançada contra les amenaces que s’utilitza en la majoria de les nostres solucions antimware”.

En termes simplistes, les solucions permeten a Kaspersky Lab identificar processos anòmals i detenir-los a les seves pistes, fins i tot si hi ha una infecció parcial. “Així que si hi ha alguna cosa que xifra els fitxers personals d’algú a la seva màquina, en molts casos podrem retrocedir els efectes d’això, desxifrar aquells fitxers afectats i permetre als usuaris seguir treballant”, va dir Rob..

Per descomptat, Kaspersky Lab introdueix contínuament noves tecnologies i ajusta els conjunts de solucions en funció de les amenaces emergents. Per exemple, la companyia va millorar la seva aplicació Kaspersky Security per a Windows Server amb una nova tecnologia Anti-Cryptor dissenyada per evitar que el programari maliciós es llanci i es difongui en serveis corporatius d’alt rendiment. “Si un atac de cripto-ransomware intenta propagar-se a una compartició de fitxers, aturem que es produeixi el trànsit, protegint així la resta de l’organització del moviment lateral de l’amenaça”, va dir Rob..

Uniu-vos a experts de seguretat de gran calibre en un ambient d’aprenentatge exclusiu

Rob va dir que empreses, consumidors i experts en seguretat ara s’enfronten a un desafiament de reptes de seguretat en línia, des d’ineficiències generals en les operacions de seguretat fins a una escassetat global de talent cibernètic qualificat. A banda de les seves solucions de seguretat robustes, Kaspersky Lab dóna servei a la seva base de clients a través d’esdeveniments de la indústria amb valor inclòs, com la seva cimera analista de seguretat, que se celebrarà del 8 al 11 d’abril de 2019 a Singapur. “Aquest esdeveniment aprofundeix en la investigació i l’enginyeria del que fem”, va dir Rob. “És un ambient esotèric i exclusiu per a l’aprenentatge.”

L’esdeveniment anual, en el seu onzè any, atrau els principals investigadors sobre programari maliciós del món, les agències mundials d’aplicació de la llei i els equips de resposta d’emergències informàtiques, així com executius superiors de diversos sectors industrials, inclosos els serveis financers, la tecnologia, la salut i l’educació. Sessions d’esdeveniments, que fomenten el debat i l’intercanvi d’informació, presenten presentadors seleccionats a mà que comparteixen recerca, tecnologies i idees d’avantguarda per millorar la col·laboració en la lluita global contra les amenaces de seguretat..

“És una mostra impressionant de coneixement”, va dir Rob. “Algunes de les pistes requereixen coneixements avançats en la caça d’amenaça, mentre que d’altres són sessions empresarials per a executius del nivell C que volen obtenir més informació sobre la informació sobre amenaces i la investigació que el nostre equip ajuda. Al llarg dels anys, ha evolucionat una mica més per incloure currículums més rellevants per als diferents tipus de participants. “

En conjunt, l’esdeveniment beneficia a una audiència centrada en la investigació, ja siguin professionals de seguretat d’alt nivell o clients interessats en les solucions d’intel·ligència d’amenaça més recent que la companyia ofereix. “Si hi ha hagut un recent descobriment d’una nova amenaça avançada que podria posar mal a qualsevol persona, el nostre equip de recerca global anunciarà el que ha descobert i compartirà detalls rellevants”, va dir Rob..

Prevenció o detecció precoç de totes les formes de amenaces digitals

Les més de dues dècades d’experiència en seguretat en línia de Kaspersky Lab ajuden a la companyia a oferir solucions fiables de ciberseguretat per a la prevenció o la detecció precoç de totes les formes d’amenaces digitals. Com a organització, Kaspersky Lab es basa en l’enginyeria: dels seus 3.700 empleats, un tercer enfocat totalment a la investigació i el desenvolupament. Això permet a l’empresa mantenir un model de desenvolupament orgànic.

“Creem totes les nostres solucions des de zero, cosa que les fa adaptables, ja que introduïm funcionalitats complementàries o complementàries que augmenten les capacitats existents dels nostres productes bàsics”, va dir Rob. “Formen part del mateix teixit d’enginyeria.”

Rob va dir que la companyia treu el seu valor a partir de tres punts forts fonamentals: acumulació de dades a gran escala, aprenentatge de màquines i experiència humana. “Hi ha una quantitat massiva de dades d’amenaça que hem recopilat”, va dir Rob. “Si voleu, cada node protegit per Kaspersky Lab és essencialment un sensor i transmeten quantitats massives de metadades anònimes per obtenir informació sobre les amenaces de nou al nostre núvol de seguretat, que després són ingerides per aquells components d’aprenentatge de màquines.”

El fet que Kaspersky Lab tingui com a entitat global des del 1997 significa que l’empresa processa informació de llocs calents d’amenaça a tot el món, inclosos el sud-est d’Àsia, Corea, l’Aràbia Saudita, l’Orient Mitjà i Rússia. Aquestes dades, amb el pas del temps, aguditzen els algorismes utilitzats en l’aprenentatge automàtic, que es tradueix en veredicis més ràpids i precisos.

La força de la companyia en l’experiència humana és també un producte de la longevitat de la indústria. “A través de GReAT, hem organitzat un grup d’experts en recerca que busquen amenaces durant tot el dia”, va dir Rob. “Probablement només hi ha 1.000 persones d’aquest calibre que existeixen avui en dia, i més de 40 treballen per a nosaltres”.

Rob va dir que l’equip descobreix, de mitjana, entre 90 i 100 amenaces persistents i avançades a l’any. “En general, es tracta d’amenaces de tipus patrocinades per l’estat i compartim aquesta informació amb responsabilitat amb les agències mundials d’aplicació de la llei, així com amb els nostres clients, que paguen per protegir-se millor contra les tècniques dels actors de l’amenaça actual”, va dir..

Una inversió continuada en productes de formació en amenaces i productes premiats

Els serveis de Kaspersky Labs han estat reconeguts per diversos premis i proves independents d’organitzacions i publicacions professionals, inclòs el premi Gartner Peer Insights Customer Choice.

“Gartner dirigeix ​​un programa on surten i demanen als clients que utilitzen diferents tecnologies que envien una revisió de productes concrets”, va dir Rob. “Durant dos anys seguits, en funció del feedback dels nostres clients, hem estat escollits. En general, es tracta de ser fiables mitjançant la prevenció i la detecció efectives: les persones inverteixen en seguretat perquè esperen que les mantingueu fora de qualsevol mal. “

En termes de desenvolupament de productes en curs, Kaspersky Lab es basa molt en la investigació, la retroalimentació dels clients i el propi mercat per mantenir un pas per davant dels hackers maliciosos i la competència potencial. “Hem de mantenir l’oïda a terra i escoltar els nostres clients”, va dir Rob. “Esperen transparència perquè som l’empresa que confien per protegir les seves joies de la corona contra cibernètres”.

Iniciats recentment llançats

L’any passat, Kaspersky va presentar la seva oferta híbrida de seguretat en núvol a la RSA Conference 2018 de San Francisco, que permet als clients la protecció dels seus actius digitals, siguin on siguin. “Els permet tenir un entorn molt heterogeni amb actius en tots els diferents sabors de la seva infraestructura i protegir-lo amb una solució que està orquestrada centralment des d’un moment”, va dir Rob..

Kaspersky Security per Microsoft Office 365, una de les novetats més recents de la companyia, és una nova oferta de seguretat com a servei que pot impulsar l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència en amenaça basada en núvol en temps real per millorar la protecció per a Microsoft Exchange. L’oferta proporciona una tecnologia de detecció de propera generació que és senzilla de configurar, amb integració nativa i una millor protecció contra les amenaces en línia.

“Ara, podem dirigir el trànsit de correu electrònic basat en núvol a través de Microsoft Office 365 cap a una solució que ho explorarà per a malware i correu brossa”, va dir Rob. “Afegeix una capa de protecció per a aquest factor.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me