Com es va dedicar els Estats Units a construir una petjada de servidor nacional robusta per allotjar de forma fiable tot, des de les empreses de jocs a llocs web corporatius

TL; DR: Els Estats Units van dedicar-se a centrar-se en proporcionar un suport robust i una infraestructura d’allotjament d’alta qualitat a les empreses. Les seves solucions inclouen el núvol privat, VPS i servidors dedicats que beneficien els clients de tot el país, des d’empreses de jocs fins a grans corporacions. Les connexions de xarxa redundants i el procés de protecció DDOS eficaç garanteixen que els clients no experimentin interrupcions o latències del servei. I, gràcies a la seva xarxa nacional d’alta qualitat i confiança, EUA Dedicat pot oferir als clients un acord de nivell de servei a l’hora del servei 100%..


Moltes empreses no són cap inconvenient per a temps d’inactivitat del servidor; pot comportar pèrdues financeres massives. Segons una enquesta de Consultoria en Tecnologies de la Informació, el 98% de les organitzacions van indicar que una hora d’aturada els costa més de 100.000 dòlars. I el 33% de les empreses van registrar pèrdues anuals de fins a 5 milions de dòlars a causa de la crisi.

És per això que tantes empreses s’orienten a servidors dedicats per mantenir la seguretat i les taxes de funcionament altes al no haver de compartir recursos i arriscar-se. L’emprenedor Robby Hicks va servir per a un conjunt d’aquests negocis quan va fundar End of Reality, una empresa dedicada al servidor que va atendre els desenvolupadors de videojocs. Va veure una necessitat a la indústria dels jocs d’acollida d’infraestructures que poguessin atendre les seves elevades exigències.

Però a mesura que End of Reality va guanyar popularitat, va necessitar millorar la seva infraestructura per donar servei a la seva creixent base de clients. Va ser quan Robby va portar la seva idea al següent nivell i va formar una empresa més gran que es convertiria en el nom de EUA Dedicada. Actualment, l’empresa supervisa les seves operacions en sis àrees metropolitanes principals: Los Angeles, Chicago, Nova York, Seattle, Dallas i Atlanta.

Captura de pantalla de la pàgina principal dedicada als Estats Units

Els EUA dedicats ofereixen servidors dedicats d’alta qualitat i protecció DDoS integrada a un cost raonable.

Mentre construïa l’empresa, Robby va buscar la infraestructura de màxima qualitat, no només els productes que suposessin els majors marges de benefici. Va decidir diferenciar els EUA dedicat a unir-se amb els millors proveïdors, una filosofia que va desenvolupar des de la seva època treballant únicament amb jugadors i desenvolupadors de jocs..

“Si alguna cosa serveix per jugar, és bo per a qualsevol altra aplicació”, va dir Robby. “Això és en part degut al punt de preu del que volen els jugadors, que és el millor absolut de tot al preu més baix”.

I això es tradueix bé en el món empresarial, on l’eficiència, el temps de funcionament i el cost són els principals factors per triar una empresa d’allotjament. Fins al moment, els resultats de Dedicats nord-americans han estat experiències positives de clients i una base de clients en creixement ràpid.

Adaptació ràpida a les tendències i reptes de la indústria

Un dels majors reptes que Robby va trobar a la indústria dels jocs va ser la quantitat massiva d’atacs de denegació de servei (DDoS) distribuïts que es troben amb el territori. Per això va decidir que els EUA dedicats a resoldre el problema DDoS per als clients des del primer moment.

Els EUA es dediquen a la mitigació de DDoS de manera molt diferent a la de les empreses de hosting. L’empresa comença filtrant tots els atacs en línia que poden identificar amenaces dirigides a qualsevol part de la xarxa en temps real.

Els EUA es dediquen a la premissa & Capacitat de mitigació de DDoS de 480 GB en línia en cadascun dels seus centres de dades. D’aquesta manera es garanteix que cada proveïdor d’internet amunt que entra a la seva xarxa estigui totalment protegit & abans de colpejar mai els encaminadors dels EUA dedicats, aconseguint el compliment DDoS de la millor classe. I mentre molts hostes, especialment els que ofereixen serveis de valor, poden sobreviure a un atac, encara es pot reduir la velocitat d’internet a un negoci disminuint la velocitat d’internet..

DDoS només pot agafar servidors fora de línia durant uns moments, però, durant aquest temps, moltes companyies d’allotjament reagrupen totes les trucades, connexions i trànsit a centres de rentat d’ample de banda baixa. Aquest enfocament fa que els fluxos de dades siguin lents, que les connexions de joc siguin pobres i que les trucades de veu siguin més ràpides.

Però, en el cas d’un intent d’atac a servidors dedicats als Estats Units, Internet es filtra sobre l’amplada de banda premium en lloc de passar a opcions més barates. Robby va dir que és un important punt de venda per a les empreses que no només necessiten mantenir el temps de vida, sinó que també han d’arribar als clients ràpidament.

Un dels majors reptes que Robby es va enfrontar a principis era mantenir el preu dels seus clients alhora que mantenia una infraestructura de gran qualitat. Però aquest compromís ha donat els seus efectes, ja que més clients han passat a EUA dedicat per la seva fiabilitat superior.

La infraestructura de grau de joc significa una alta connectivitat

La infraestructura de grau de jocs dedicada als Estats Units estableix els fonaments del seu èxit amb els clients i està construïda per gestionar els possibles augments del trànsit. Segons Robby, els servidors de l’empresa són tan potents que els clients solen enganxar-se a l’instant.

“Només cal que una persona pugui provar els nostres serveis una vegada”, va dir.

I els que estan a la vora de comprometre’s amb un nou host sovint proven el servei mensualment abans de signar un contracte quan estiguin còmodes. EUA dedicat té una relació de conversió del 100% amb els que han provat el seu servei.

Un altre gran punt de venda d’Administració nord-americana és que utilitza 12 proveïdors d’internet diferents a cadascuna de les seves sis ubicacions del centre de dades. Analitza les mètriques de rendiment cada 45 segons per determinar la connexió a Internet més eficient basada en la latència i la pèrdua de paquets. Assegura que les dades sempre s’encaminen ràpidament i de forma segura.

Captura de pantalla de les ubicacions dedicades als Estats Units

EUA dedicat compta amb sis centres de dades ubicats a les principals àrees metropolitanes dels Estats Units.

“No importa el que siguin, els nostres clients obtenen la millor connexió a Internet absoluta basada en el rendiment, no basada en el cost”, va dir Robby.

Aquest enfocament és antitètic a la pràctica habitual d’encaminament basat en costos que els clients troben a moltes altres empreses de servidors dedicades. Aquestes empreses proporcionen valor mitjançant les connexions més barates i només l’orientació a un proveïdor més car en cas d’emergència.

Però les infraestructures de gran qualitat són només un dels pilars de l’èxit del model de negoci dedicat als EUA. La companyia també creu donar servei als seus clients mitjançant un fort suport personal i proporcionar una garantia de temps de vida que elimini qualsevol dubte sobre el seu compromís.

Compromès amb el servei d’atenció al client amb un SLA de temps de vida 100%

Robby va dir que havia estat client de pràcticament tots els amfitrions del mercat i va trobar que tots mancaven de la quantitat adequada de servei personal. Per això, va dissenyar el sistema d’atenció al client a EUA Dedicated com un altre diferenciador. I tot comença amb el contracte.

Robby, cansat de la proximitat que va rebre d’altres amfitrions, assegura que el seu compromís amb els clients és evident des del principi. És per això que els EUA Dedicats proporcionen un acord de nivell de servei a l’hora 100% en xarxa. Si alguna cosa baixa, l’empresa informa immediatament als clients afectats i els acredita per la seva inactitud.

Foto de la configuració del servidor dedicat als Estats Units

Els clients dels EUA Dedicats gaudeixen d’una garantia de temps de vida al 100% escrit al contracte de nivell de servei.

Els EUA als EUA no dediquen a cap representant de vendes. Tothom de l’empresa, Robby, els enginyers i l’equip d’operacions, estan tan segurs en la qualitat de les seves ofertes que creuen que els productes es venen.

“Som millors en classe en tot allò que fem, que atrau clients. Si no ho farem bé, no ho farem “, va dir Robby.

L’equip no crea productes amb l’esperança que els clients els necessitin. En canvi, EUA Dedicat dissenya productes al voltant del que ara necessiten els seus clients.

“No podeu llançar un munt de servidors i esperem que la gent compri el producte. Heu de reaccionar a les vostres necessitats empresarials del món real “, va dir Robby.

I la seva filosofia SLA, servei i disseny de productes són els motius pels quals els EUA Dedicats gaudeixen d’un ritme de disminució de clients gairebé inexistent..

“Hem tingut un o dos clients que ens deixen caure, però han tornat just”, va dir Robby. “Van veure què hi havia disponible al mercat obert i demanaven que tornessin als EUA dedicats al cap de tres mesos.”

Ampliar el seu abast amb les associacions de serveis gestionats a l’horitzó

Quan Robby va decidir passar de servidors de jocs al mercat d’allotjament dedicat més ampli, va voler proporcionar infraestructures d’alta qualitat, serveis assequibles i un servei SLA senzill. Per mantenir-se fidel a aquests compromisos, US Dedicated ha construït un seguiment fidel de clients que es beneficien de servidors de qualitat per a jocs i una garantia de vida al 100%..

I EUA dedicat busca oferir més opcions als clients llançant una associació amb un proveïdor de serveis gestionats per oferir un nou paquet d’allotjament web gestionat.

“Som els millors en serveis no gestionats de metall nu, de manera que anem a associar-nos amb els millors serveis gestionats i oferirem un producte nou als nostres clients”, va dir Robby..

I EUA dedicat continuarà millorant els seus serveis d’allotjament centrant-se en el que els usuaris necessiten. Com que moltes empreses en línia perden diners a causa dels temps d’inici del servidor, US Dedicated es compromet a garantir que els seus clients no experimentin cap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me