Com els serveis web d’Amazon van incorporar el bàsquet de la Lliga Major a l’era digital amb una infraestructura basada en núvols escalable

TL; DR: La Major League Baseball Advanced Media és el grup tecnològic encarregat de mantenir un esport de més de 100 anys en plena època digital. Quan MLBAM va voler desenvolupar la seva última innovació, Statcast, es va dirigir a Amazon Web Services per a la fiabilitat, l’escalabilitat i la seguretat que proporcionava la seva infraestructura de núvol. AWS Cloud va resultar ser una plataforma rendible per a la seva aplicació de canvi de joc, amb emmagatzematge il·limitat per als 17 petabytes de dades que va generar cada temporada i la capacitat de reduir-se durant els mesos fora de temporada. Statcast ha estat un èxit enorme per als aficionats al bàsquet, creant un nou conjunt de números perquè els aficionats al bàsquet s’obsessionin i ajudin a MLB a oferir un nou nivell de participació en temps real durant les emissions..


El passatemps preferit dels Estats Units va ser passat per un rentat de cara. Fundada el 1903, Major League Baseball buscava aprofitar el poder de les grans dades de manera que delectés la seva base de fans.

Major League Baseball Advanced Media (MLBAM), el braç digital de la lliga, va desenvolupar Statcast, un sistema avançat de seguiment per capturar i transmetre mètriques més avançades en temps real a una base de fan ja notòria per la seva obsessió per les estadístiques..

Joe Inzerillo, cap de tecnologia de MLBAM, també va estar atent als números (els de caràcter financer i emmagatzematge de dades) quan el seu equip va optar per desenvolupar Statcast al núvol d’Amazon Web Services..

Imatge de Joe Inzerillo, oficial de Tecnologia de Chieft per MLBAM

Joe Inzerillo i l’equip de MLBAM s’encarreguen de dinamitzar el negoci del bàsquet mitjançant productes innovadors.

“A MLB, estem molt compromesos amb el fan i aconseguir que el fan vulguin i quan vulguin”, va dir Joe. “Per a això, necessitem tecnologia de nova generació i necessitem socis que sàpiguen innovar. Quan vam veure qui ens ajudaria a poder el poder de Statcast, només hi va haver una opció real i clara. Havia de ser AWS. “

El sistema d’alta tecnologia, que utilitza una sèrie de càmeres d’alta definició i tecnologia de radar, es va instal·lar als 30 parcs MLB abans del dia d’obertura del 2015. La gran quantitat de dades que la plataforma tecnològica necessitaria per processar i emmagatzemar per a la El sistema per triomfar va contribuir a la decisió del MLB de construir la seva aplicació empresarial al núvol AWS.

Statcast mesura informació detallada sobre tots els jugadors del terreny durant cada llançament de cada partit, amb una mitjana de 7 TB acumulats pel temps que els jugadors han reunit per a la conferència de premsa posterior al joc. Si teniu en compte que durant la temporada es juguen 2.430 partits, això suma aproximadament 17 petabytes de dades cada any. I ja que els aficionats al bàsquet voldrien, naturalment, comparar les jugades d’una temporada a les temporades anteriors, la MLB necessitava poder emmagatzemar i accedir a les dades de cada temporada..

MLB també necessitava la flexibilitat per processar les dades en temps real mitjançant un calendari que pot tenir fins a 15 jocs al dia i després escalar de forma espectacular durant els mesos de temporada baixa quan no es juguen jocs. I, potser el més important, la infraestructura AWS va donar als desenvolupadors de MLBAM un avantatge en la sortida del producte revolucionari.

“És realment una cosa important perquè, d’una altra manera, dediqueu gran part del temps a intentar augmentar la infraestructura abans que pugueu fer el treball, a diferència del fet de fer feina, i aquesta va ser la part crucial per aconseguir que Statcast comercialitzés el més ràpidament. com nosaltres “, va dir Joe.

AWS-Powered Statcast permet l’anàlisi amb més mètriques per a una base de fan obsessionada per l’estadística

El beisbol és un joc de números. Amb cada equip que juga 162 partits regulars cada temporada, els aficionats es obsessionen amb les estadístiques. Les taules de classificació existeixen per a pràcticament qualsevol categoria, des de les curses domèstiques i les mitjanes de combinació fins als parcials i les mitjanes de guanys. De fet, aquesta obsessió pels números va provocar esports de fantasia com els coneixem avui en dia.

Quan MLBAM va crear Statcast, va obrir noves categories d’estadístiques mai abans mesurades a la il·lustre història del bàsquet. Per exemple, l’esport ara és capaç de registrar números com la velocitat que una pilota deixa del ratpenat i la probabilitat que un jugador faci una captura de busseig difícil.

“Una de les coses que sempre ens hem preguntat són les posicions del jugador i com afecten el joc”, va dir Joe. “Per exemple, quin és el temps de reacció d’un cop curt? Va anar pel bon camí? Va agafar la ruta adequada per arribar-hi? Statcast va ser dissenyat per oferir als seguidors la possibilitat de veure coses que abans no es veien. “

Aquest nou nivell d’anàlisi en temps real dels jugadors aporta un valor d’entreteniment seriós a la taula, cosa que suposa una gran victòria per als afeccionats a la MLB que s’ajusten a les emissions de diversos dispositius d’arreu del país..

“El que intentem fer amb el bàsquet és donar als fanàtics la comprensió del joc i mostrar la magnitud dels nostres atletes”, va dir Joe. “Ho fem amb Amazon”.

El personal de la oficina, que utilitza aquestes mètriques avançades per tal de determinar el valor dels jugadors. A partir de la disponibilitat de dades de Statcast, cada franquícia de MLB compta ara amb un equip d’analítica que s’aconsegueix sobre els números i busca avantatges competitius que els poden ajudar a guanyar el banderí..

Una solució escalable que gestiona les dades de la temporada alta i la disminució dels mesos de temporada baixa

A diferència de moltes altres empreses que operen en tot moment, l’esport professional arriba a les temporades. I, mentre que la MLB té temporades notòriament llargues, té una temporada baixa des de principis de novembre fins a mitjans de febrer de cada any.

“Els mesos que estem en temporada, òbviament, hi ha molta informació que ens aporta, a més de totes les dades històriques que tenim”, va dir Joe. “En els mesos fora de temps, no generem informació nova, però estem donant una ullada enrere i intentem reutilitzar molta informació històrica per proporcionar un context més gran.”

Aquest va ser un altre avantatge de la MLB amb AWS, que funciona en un model de preus de pagament, mentre que els funcionaris de beisbol mai paguen els serveis que no utilitzen..

“La capacitat de generar més recursos quan els necessitem i invertir-los quan no ho som és una gran part del model econòmic que ho fa possible”, va dir Joe.

Els funcionaris de MLBAM van considerar una vegada una solució on-premise per a Statcast, però requeriria inversions massives en infraestructures que haguessin minvat l’arribada al mercat de Statcast. AWS també proporciona tranquil·litat que MLBAM no es quedarà sense espai d’emmagatzematge, cosa que podria haver estat un problema amb l’augment constant de les necessitats de dades..

“Hem mirat d’utilitzar capacitats informàtiques a tots els estadis”, va dir Dirk Van Dall, vicepresident de Desenvolupament de Tecnologia Multimèdia de MLBAM. “Però distribuir les dades de manera eficaç i des de tantes ubicacions hauria implicat molt de temps i invertir en recursos informàtics costosos que es mantindrien al ralentí aproximadament la meitat de l’any.”

La plataforma basada en núvol d’Amazon serveix com a soci per al creixement

MLBAM es va fundar el 2000 com a mitjà per moure el bàsquet al següent mil·lenni, i el braç digital del beisbol ha tingut un èxit enorme durant els últims anys. Joe va dir que l’empresa tecnològica val uns 6.000 milions de dòlars, principalment en els punts forts dels seus productes de consum, com MLB At Bat (la seva aplicació mòbil), MLB.TV (jocs de streaming en directe), MLB.com i els seus llocs web individuals per a tots els 30. equips.

“MLBAM es dedica a la pràctica del beisbol a la següent generació de seguidors en els dispositius que volen utilitzar per consumir el nostre esport”, va dir Joe. “Inclou telèfons mòbils, consoles de jocs, televisors connectats i internet. Totes aquestes coses formen part de la nostra vida moderna i, per tal que el bàsquet sigui rellevant, ha de formar part d’això. “

L’associació amb Amazon Web Services proporciona a MLBAM l’escalabilitat per créixer amb eines avançades, emmagatzematge il·limitat de dades i flexibilitat de la infraestructura per provar noves idees.

“El tema de la innovació que sovint no parla prou és la capacitat de fracassar”, va dir Joe. “Si premeu el sobre, no tot el que feu no hauria de tenir èxit.

“Una de les coses que fa molt de poder sobre AWS és la capacitat de fallar i fallar ràpidament. Això et permet seguir innovant. Si haguéssiu de crear centres de dades, vegeu si funcionaven i coses així, faríeu coses molt menys arriscades perquè no us podríeu permetre el luxe de fallar. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me