Com els Salses Labs potencien els equips de desenvolupament per proporcionar aplicacions per comercialitzar-les amb major agilitat a través de solucions de proves de navegadors, dispositius i plataformes creuades.

TL; DR: Sauce Labs, fundada el 2008 per Jason Huggins, el creador del marc de proves de programari de selecció estàndard de la indústria Selenium, es va apagar les espelmes que celebra el seu desè aniversari el 2018. Des de la seva creació, la companyia ha estat proporcionant proves automatitzades. solucions per a aplicacions web i mòbils, que ofereixen estalvis de costos i temps que superen les metodologies tradicionals de prova interna. Fa poc ens hem assentat amb el director general de màrqueting Bill McGee, que ens ha explicat que Sauce Labs es compromet a continuar amb el seu objectiu de capacitar els equips per distribuir aplicacions d’alta qualitat per comercialitzar més ràpidament.


La moderna indústria del programari és un espai d’alta pressió on la qualitat i el ritme es relacionen directament amb l’èxit o el fracàs d’una empresa. No obstant això, accelerar els cicles de vida del desenvolupament pel fet de ser primers a comercialitzar, de vegades pot tenir un efecte perjudicial sobre la qualitat i la funcionalitat del programari..

Com a resultat, moltes organitzacions busquen ser més àgils en els seus enfocaments per al desenvolupament de productes. I és fonamental per a qualsevol metodologia àgil un estudi de prova, iteració i retroalimentació robustes per garantir que les aplicacions funcionin i funcionin perfectament a les plataformes en què s’han construït per executar-les..

Durant la darrera dècada, Sauce Labs ha estat proporcionant una plataforma de proves contínues basades en núvols que permet als equips i empreses de desenvolupament accelerar els cicles de vida al mateix temps que garanteixen la creació de programari d’alta qualitat..

“La velocitat i la qualitat són un avantatge competitiu”, va dir Bill McGee, director superior de màrqueting de Sauce Labs. “No hi ha escasses estadístiques sobre la rapidesa amb què la gent abandonarà un lloc web o una aplicació per a mòbils si no funciona primer”.

Bill ens ha explicat les solucions continuades de núvol de proves de la companyia tant per a l’eficiència del desenvolupament com per a l’assegurament de la qualitat. La solució funciona a través de plataformes: és compatible amb una llista exhaustiva de navegadors, sistemes operatius, dispositius mòbils, simuladors i emuladors.

Més ràpid & Les proves de confiança condueixen a un millor percentatge d’UX i un ROI superior

Des dels seus inicis fa una dècada, els usuaris de Sauce Labs han realitzat més de 1.600 milions de proves. Bill ens ha explicat que moltes de les empreses que es dirigeixen a Sauce Labs no només milloren el temps per comercialitzar, sinó que les proves continuades durant tot el cicle de desenvolupament també ajuden a garantir les millors iteracions de les seves aplicacions..

El resultat: Es garanteix a l’usuari una millor experiència, que és crucial per a l’èxit no només d’una aplicació, sinó d’una empresa

“Hi ha un potencial negatiu en la imatge d’una marca si algú té una mala experiència amb un lloc web o una aplicació mòbil”, va dir Bill..

El cap de casa de Bill McGee i el logotip de Sauce Labs

El director de màrqueting, Bill McGee, ens va dir que Sauce Labs proporciona el núvol de proves automatitzat més gran del món per a aplicacions.

Però, amb el Cloud Testing Continued Sauce Labs, les empreses poden assegurar-se que ofereixen experiències òptimes als clients. Un exemple, va assenyalar Bill, va comptar amb un gran minorista omnichannel que va aprofitar el marc de proves de Sauce Labs per assegurar la cobertura addicional de la plataforma i el sistema operatiu..

“Al afegir només un navegador i combinació de sistemes operatius addicionals que no havien estat inclosos en la seva cobertura de proves, el comerciant va poder generar un augment significatiu dels ingressos”, va dir Bill. “Ara, un segment addicional del seu públic de compra és capaç d’utilitzar amb èxit la seva aplicació. Hi ha avantatges competitius i de marca per garantir que el vostre programari funcioni en tantes combinacions de dispositius, navegadors i sistemes operatius diferents. ”

No limitis les caselles de verificació: les proves contínues són el camí a seguir

Salses Labs funciona amb l’objectiu d’habilitar els equips de desenvolupament per provar tan ràpidament com puguin codificar les idees. I la naturalesa automatitzada de la solució de l’empresa permet aquesta velocitat. El núvol de proves contínues de l’empresa permet als desenvolupadors i enginyers d’automatització de QA iniciar les proves en totes les etapes del cicle de desenvolupament, garantint que no es deixi cap pedra sense volar abans de llançar una aplicació..

Bill considera que el servei de Sauce Labs no només és un avantatge competitiu, sinó també com una eina que pot tenir un impacte significatiu en els ingressos.

“Treballar amb un porta-retalls o un full de treball Excel i només publicar una llista de” aneu a aquesta pàgina, feu clic en aquest botó, escriviu aquest text “ja no és una manera efectiva d’apropar-se a les proves”, va dir Bill..

Bill ens va dir que les proves no són negociables: les aplicacions s’han de provar. La diferència és si supereu els obstacles financers, tècnics i logístics per fer-ho tu mateix o bé vendes-lo.

“Podeu contractar un exèrcit de provadors manuals o mantenir la vostra pròpia infraestructura de proves”, va dir. “Definitivament, hi ha un avantatge en subcontractar coses que no són la vostra competència bàsica i centrar recursos en afegir més desenvolupadors, crear funcions noves i ampliar la cobertura de manera que més clients o clients puguin utilitzar el vostre producte.”

La plataforma Sauce Labs ofereix milers de màquines virtuals i dispositius mòbils reals de manera que es poden realitzar proves automatitzades sota demanda i en paral·lel sense costos i complexitats tècniques de la creació d’un laboratori de proves intern. Les proves es poden escriure i executar mitjançant scripts Selenium, Appium, Espresso o XCUITest. Els resultats de les proves d’aplicació es presenten de diverses maneres a les quals s’accedeix a través d’un tauler de control.

Un enregistrament en vídeo de tota la sessió de prova us permet veure la vostra aplicació en totes les diferents combinacions, emuladors i simuladors de navegador i sistema operatiu i dispositius reals amb els quals la plataforma Sauce Labs és compatible. Els usuaris poden veure els detalls de cada comanda executada juntament amb les captures de pantalla de cada ordre, així com els registres i les metadades. Les analítiques avançades de proves ofereixen dades i estadístiques profundes per a cada prova de manera que el vostre equip pugui avaluar amb especificitat el rendiment de la vostra aplicació a tots els entorns de prova i ajudar els desenvolupadors a depurar-se molt més ràpidament..

En moviment més enllà de les limitacions d’una quadrícula de seleni

Crear una quadrícula Selenium a la casa és un mitjà disponible per crear i allotjar una infraestructura de prova, permetent distribuir l’execució de proves a diversos mitjans virtuals, cadascun amb un navegador i un sistema operatiu diferents. Però, si bé aquesta és una alternativa viable, també pot ser limitant.

Una quadrícula de seleni no es pot mantenir eficaçment sense actualitzacions constants i amb molta mà d’obra. Per exemple, si Firefox o Chrome publiquen automàticament una actualització, cal reconstruir almenys una imatge de la graella; normalment són moltes més que una imatge. Una conseqüència encara més gran és que el nombre màxim de nodes que podeu tenir en una quadrícula de seleni és de 50.

“Tenim clients que estan girant centenars de sessions simultànies a diversos navegadors i sistemes operatius i no es pot aprofitar perquè la infraestructura està limitada a 50 sessions”, va dir Bill..

Sauce Labs ofereix més de 800 combinacions de navegadors i sistemes operatius, més de 200 emuladors i simuladors i més de 2.000 dispositius reals, tots disponibles per a proves simultànies i automatitzades de la seva aplicació. Fins i tot mitjançant Selenium, Sauce Labs no està sotmès a la limitació habitual de 50 nodes perquè la companyia ha creat els seus propis servidors especials de núvol per executar instàncies de prova..

“No utilitzem un núvol públic compartit com AWS o Azure”, va dir Bill.

Això també afecta directament la seguretat de l’aplicació i de les seves dades.

“Mantenim els nostres propis centres de dades, cosa que proporciona als nostres clients un alt grau de confiança des del punt de vista de la seguretat”, va dir Bill. “Comprovem completament la màquina virtual al finalitzar cada prova, de manera que les vostres dades de prova no seran exposades a un altre usuari. L’enfocament que fem per mantenir el nostre propi centre de dades i la seguretat que proporciona compleix els requisits d’algunes de les majors institucions financeres del món, el govern dels Estats Units i d’altres empreses amb preocupacions sobre dades i privadesa rigoroses ”.

Un veterà d’automatització de proves celebra una dècada en el negoci

Celebrant els seus deu anys d’aniversari el 2018, Sauce Labs és un veterà de la indústria. A més, actualment la companyia va inventar gran part de la tecnologia de proves modernes existent al mercat.

“Un dels nostres cofundadors, Jason Huggins, va ser el creador de Selenium”, va dir Bill. “Selenium és un marc per automatitzar la interacció del navegador. Amb ell, podeu essencialment automatitzar les proves front-end per assegurar-vos que el vostre lloc web o l’aplicació funciona amb diferents navegadors i diferents sistemes operatius. El protocol WebDriver està en vies de convertir-se en l’estàndard W3C a finals d’aquest any, la qual cosa és una fita enorme per a Selenium. ”

Bill ens va dir que també és útil per fer proves molt grans i trencar-les en trossos de mida picada i fer-les en paral·lel. D’aquesta manera, els desenvolupadors poden fer les proves en qüestió de minuts en lloc de dibuixar el procés.

“En el moment en què es va fundar Sauce, hi havia una empresa amb el nom de Mercury Interactive, que va ser adquirida per Hewlett-Packard”, va dir Bill. “Mercury només estava basat en Windows. No tenien res a veure amb Mac OS i era un bloqueig de venedors molt gran. No era de codi obert. Quan Jason va haver de presentar un nom per al seu projecte, va triar el seleni perquè l’element del seleni és un antídot per intoxicació per mercuri. Ens va semblar molt intel·ligent. ”

Selenium ara és l’estàndard i és de codi obert per a proves de creuament del navegador, de la mateixa manera que el seu marc d’automatització i proves complementàries Appium és per a proves mòbils. Appium, que provenia de iOSAuto, es construeix mitjançant la sintaxi d’estil Selenium per a les proves d’aplicacions. Sauce Labs va recolzar Appium el 2013, llançant una nova iteració que va substituir l’antiga versió de Python. Així, el Seleni es troba en l’ADN dels Salses Labs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me