Com el creador de llocs web d’assegurances de l’ITC ofereix una experiència pràctica de disseny a les agències que busquen competir i vendre en línia

TL; DR: Després de passar una mica de venda d’ordinadors a agents d’assegurances durant els anys vuitanta, la Corporació de Tecnologies d’Assegurances (ITC) continua el seu enfocament avançat de tecnologia amb el creador de llocs web d’Assegurances. Més que el creador estàndard i arrossegador, la plataforma ITC inclou consultes personals, dissenys personalitzats i programes de programari que permeten a les agències atreure i servir clients en línia sense necessitat d’aprendre a codificar. La presidenta de les ITC, Laird Rixford, ens va recórrer en el procés de l’empresa i ens va explicar com la plataforma assegura l’èxit de l’assegurança localitzada.


Fins i tot abans que Internet aconseguís una crida generalitzada, la Insurance Technologies Corporation, o ITC, avançava amb les noves tecnologies.

L’empresa va començar el 1983 com a venedor de maquinari i programari per a agents d’assegurances abans de llançar TurboRater, un programa de qualificació comparativa que permet als clients rebre pressupostos de diversos proveïdors d’assegurances alhora. Com a adolescent recent fora de l’escola secundària, Laird Rixford va crear el lloc web del programari a mitjans dels anys 90.

“Fins i tot aleshores, va ser una presa diferent de la indústria”, va dir. “Sovint, donaríeu la vostra informació a un agent i espereu que us truquessin de tornada amb totes les tarifes disponibles.”

Més de 4.000 llocs web d’assegurances després, ITC i el president Laird Rixford han racionalitzat el procés perquè els agents sense experiència de disseny ni coneixements de codificació puguin acumular una presència en línia amb èxit. El creador de llocs web d’Assegurances de l’empresa permet a les agències llançar un mercat professional en deu dies o menys.

“A mesura que desenvolupàvem cada vegada més llocs web, vam trobar la necessitat d’adaptar-nos als requisits especials de certs estàndards normatius, com ara HIPAA o FINRA”, va dir. “Això pot ser molt difícil per als agents d’assegurances que no són experts en disseny web. Amb el nostre enfocament senzill tant de suport com de creació de llocs, ITC permet als clients construir i mantenir llocs efectius que atrauen els clients i augmentar els ingressos. “

ITC inspira les agències amb dissenys de consulta i disseny

Tot i que la plataforma de creació de llocs d’ITC és una sortida dels constructors tradicionals de llocs arrossegables i forats, com Wix i Weebly, permet als usuaris una sorprenent gamma de flexibilitat i personalització. Amb més de 75 plantilles per utilitzar, els agents d’assegurances poden gaudir del procés de creació del lloc com un que es simplifica però es personalitza per adaptar-se a les necessitats del client..

Les agències d’assegurances poden escollir i triar quins elements de les plantilles inclouen al seu lloc personal i deixar la feina a consultors i desenvolupadors de TIC..

Captures de pantalla de les plantilles del creador de llocs web d’Assegurança

Els clients poden barrejar i combinar diversos elements de les plantilles ITC per crear exactament el lloc que preveuen.

Quan visualitzeu la col·lecció de plantilles de l’empresa, els agents d’assegurança poden triar i escollir quins dissenys, colors i altres elements resulten més atractius. A partir d’aquí, el client discuteix els objectius i dissenys del lloc web amb un equip de consulta de l’ITC, que posa en producció les peces.

“És una plataforma dedicada que construeix cada lloc en temps real en funció del que vol establir l’agència per al consumidor”, va dir Laird. “Amb tots els nostres llocs allotjats en una sola plataforma, podem actualitzar ràpidament i fer canvis a aquests llocs.”

Tot i que la idea d’utilitzar plantilles i processos automatitzats pot semblar restrictiva, l’ITC pretén inspirar els clients i orientar-los cap a principis de disseny provats per la indústria que impulsin les conversions..

“Els agents no saben què funciona o en què fan clic els consumidors”, va dir Laird. “Per exemple, he vist llocs construïts a Wix amb un botó per obtenir una cotització a la part inferior que hauria de desplaçar dues o tres vegades només per veure. Ajudem els agents a trobar aquest disseny optimitzat que els ajudi a assolir millor els seus objectius comercials. “

Ajuda als clients a adaptar-se i actualitzar-se segons les necessitats del consumidor

Més enllà del desenvolupament inicial i el llançament del nou lloc web d’una agència d’assegurances, ITC també ajuda els clients amb un manteniment continu. Laird ens explicava que les actualitzacions freqüents no només mantenen informats els consumidors sobre productes d’assegurança, sinó que també ajuden a mantenir els rànquings favorables del motor de cerca d’un lloc.

“Quan algú obté un lloc nou, obté un impacte natural en el trànsit de Google i Bing”, va dir. “Si no toqueu el lloc durant els tres o quatre mesos següents, però, Google va dir:” Ah, aquest lloc està estàtic i mort i no haureu de seguir enviant-hi gent “.”

Logotips del creador de llocs web d’ITC i d’Assegurances amb imatge de Laird Rixford

El president Laird Rixford supervisa l’enfocament holístic de la ITC sobre màrqueting d’agències d’assegurances.

Si els clients informàtics no han actualitzat els seus llocs web durant un temps, un representant es posarà en contacte amb les agències per telèfon o correu electrònic per recordar-los i proporcionar recursos útils. Els clients poden triar publicar continguts ells mateixos o permetre que ITC es faci càrrec de la feina.

“Quan tenen aquests recordatoris suaus i coherents per actualitzar el seu contingut i funcions, veiem que realment fan cada vegada més”, va dir Laird.

Cerques localitzades per potenciar les interaccions entre els clients

Per fer les coses encara més fàcils per als agents d’assegurances, ITC ofereix eines de qualificació i plans de màrqueting holístics d’agències. L’equip Constructor de llocs web d’assegurances aporta assessorament regular sobre màrqueting al Centre de recursos d’agents i acull un webinar mensual gratuït.

A partir de les avaluacions inicials del rendiment de l’agència, els consultors ITC ajuden a dissenyar i implementar millores tant en pràctiques de màrqueting en línia com fora de línia. Pel que fa als sistemes de qualificació comparativa, les agències poden produir automàticament diverses cotitzacions per als consumidors, estalviant temps i augmentant els ingressos.

Captura de pantalla del Centre de recursos d'agents de ITC amb una imatge de l'equip de creadors de llocs web d'Assegurances

A més de construir llocs, l’equip del creador de webs d’Assegurances aporta recursos de màrqueting a les plataformes ITC.

Per estar al dia amb les necessitats específiques dels clients i ajudar a les empreses d’assegurances a fer-se més comercialitzables, Laird va dir que està emocionat personalment per la funció de cerca local del constructor de llocs web d’Assegurances..

“Amb l’arribada de poder comprar sabates i xampús a qualsevol hora del dia i lliurar-lo immediatament a través d’Amazon, la gent s’ha acostumat a ordenar coses a Internet”, va dir. “L’assegurança és diferent. A la majoria de les vegades, a la gent li agrada tenir aquest toc local on les agències entenen els riscos del barri i del desastre natural. “

Maximitzar els resultats amb una millor integració i generació de plom

Per al 2018, Laird ens va dir que l’ITC està enfocat a millorar la generació de plom per als clients. Un lloc pot semblar que funciona bé acumulant un gran nombre de visualitzacions de pàgines, però la veritable efectivitat s’ha de mesurar mitjançant els percentatges de conversió.

“Els llocs que són només targetes de visita en línia no estan dissenyats per embutxar el consumidor a algun tipus de crida a l’acció”, va dir Laird. “És allà on les altres plataformes no seran Cal que mireu una plataforma que sigui consultiva. “

Entre les principals fonts de generació de plom en línia per als clients de l’ITC, segons Laird, es troba la solució TurboRater de l’empresa, que s’inclou a cada lloc.

“Ara, els consumidors poden acudir al lloc web d’una agència, omplir un formulari i rebre realment pressupostos en directe de diversos operadors directament al lloc web”, va dir Laird. “Aquesta és una proposta de valor que va més enllà d’un escriptor d’assegurances directe perquè ara podeu triar el transportista que millor s’ajusti a les vostres necessitats i que tingui la millor cobertura al preu just”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me