Com Desk.com ajuda a les empreses de creixement ràpid oferir serveis de suport de Omnichannel complets per ampliar les bases de clients

TL; DR: Els consumidors de l’entorn empresarial competitiu d’avui han esperat un servei d’atenció al client ràpid i eficaç. I, des de fa gairebé una dècada, Desk.com ha ajudat a milers d’empreses a oferir-ne exactament això. El servei d’ajuda escalable i pràctic de caixa de l’empresa permet a les empreses donar servei als clients que es comuniquen en diversos canals des d’un quadre de comandament centralitzat. Per a les organitzacions que creixin amb un ritme ràpid, les eines de gestió de casos i productivitat de Desk.com treballen per augmentar les eficiències i crear interaccions perfectes per a clients amb les seves marques. Això, juntament amb una analítica potent i una integració completa amb Salesforce, és per això que les organitzacions, des de les noves empreses fins a les grans empreses, es dirigeixen a Desk.com per ajudar a optimitzar les experiències dels seus clients..


Qualsevol empresa amb èxit sap proporcionar un excel lent servei al client és bo per a negocis. De fet, el 86% dels consumidors afirma que miraran a un altre lloc si han tingut una mala experiència amb una marca, encara que això suposi un cost més elevat. Per a les empreses a escala ràpida, mantenir un nivell òptim de servei per mantenir i atreure clients pot ser un repte.

I no moltes empreses ho saben millor que Spotify. Des de la seva fundació el 2006, Spotify ha experimentat un creixement exponencial i s’ha convertit en el proveïdor de streaming de música en línia més gran del món. Avui, el gegant musical compta amb més de 50 milions de subscriptors i més de 100 milions de persones que utilitzen activament el seu servei.

Amb aquesta ràpida expansió de la seva base d’usuaris, Spotify necessitava una solució d’atenció al client escalable que oferís la flexibilitat del suport multicanal i les capacitats d’autoservei. Spotify ho va trobar amb Desk.com i Salesforce.

Mitjançant l’assistència al client ràpida de Desk.com i integrant el Cloud de vendes de Salesforce i el núvol de serveis, Spotify va poder escalar, millorar el seu enfocament de suport i proporcionar visibilitat a tota l’empresa a l’experiència del client. Això va permetre a Spotify créixer la seva solució d’atenció al client al costat de la seva base de clients en expansió i proporcionar un suport perfecte a milions d’usuaris.

A causa de la flexibilitat de les seves solucions, milers d’empreses, grans i petites, es dirigeixen a Desk.com per ajudar a millorar les seves interaccions amb els clients. Des d’un servei d’assistència omnichannel fora de caixa fins als recursos d’autoservei i analítica, Desk.com proporciona a les empreses modernes les eines que necessiten per servir als seus clients.

Una plataforma que ofereix serveis de suport escalables i fora de caixa

Per ajudar a les empreses a proporcionar un sistema de suport ideal per als seus clients, Desk.com va desenvolupar una plataforma integral destinada a atendre les necessitats diferents de diferents bases de clients. Les eines electròniques, mòbils, de gestió de casos i de productivitat de Desk.com són solucions efectives per alleujar les càrregues del personal de suport quan les empreses creixen ràpidament. Aquestes eines ajuden a crear eficiències i permeten al personal connectar-se amb els usuaris finals en els seus canals de comunicació preferits.

Per a les empreses que operen sense grans departaments d’atenció al client, Desk.com ofereix una solució robusta d’autoajuda que permet als clients trobar fàcilment les respostes que busquen. Es tracta d’un versàtil, tot en un, enfocament de negocis de qualsevol mida que puguin aprofitar.

Ajuda els clients a qualsevol canal des de qualsevol ubicació

Els vostres clients no utilitzen només les xarxes socials per mostrar les fotos del sopar. El 67% sorprenent dels consumidors han recorregut al lloc de mitjans de comunicació social per obtenir ajuda. Per això, és tan important que les organitzacions modernes puguin interactuar amb els seus clients en els canals adequats.

Les solucions de suport multicanal de Desk.com permeten a les empreses arribar fàcilment als clients on es troben, ja sigui Facebook, Twitter, per correu electrònic, xat o telèfon. El quadre de comandament de Desk.com allotja tot el contingut dels canals en una ubicació centralitzada, eliminant la necessitat de moure-se entre els canals per atendre els clients. Si algú fa tweets o publica una pregunta, es mostra al tauler, de manera que un representant del servei al client pot respondre de forma immediata.

Captura de pantalla del tauler multicanal de Desk.com

El tauler centralitzat de Desk.com facilita la gestió de les interaccions dels clients a través de diversos canals.

Els correus electrònics dels clients també es poden rastrejar i gestionar a través del tauler. Els usuaris de Desk.com poden crear una adreça de correu electrònic de suport única, on els clients poden arribar-hi i assignar prioritats i estats a cada cas de client. La mateixa metodologia es pot aplicar a les trucades telefòniques, on es poden fer el seguiment i el maneig al llarg dels canals en línia.

Estan disponibles integracions amb Olark, SnapEngage i LiveChat, cosa que permet als representants implicar clients en temps real per resoldre qualsevol problema que puguin tenir. Amb Desk.com, els usuaris poden afegir taulers de discussió als seus llocs i moderar-los directament des de la safata d’entrada universal que ofereix la companyia. Això fomenta la comunicació entre els clients i els ajuda a resoldre problemes més ràpidament.

I, amb l’aplicació mòbil de Desk.com, tot això és possible des de qualsevol ubicació amb connexió a Internet. L’aplicació és compatible amb iOS i Android i la seva interfície intuïtiva simplifica la resposta a les consultes del client.

Gestió intel·ligent de casos & Les eines de productivitat maximitzen les eficiències

El tauler centralitzat de Desk.com permet una gestió perfecta dels casos per assegurar-se que les peticions i preguntes dels clients no es perden en el moment. L’eina automatitza la recollida i l’organització de les interaccions dels clients a través de canals.

Els filtres creats per crear eficiència en els departaments d’atenció al client, els filtres poden prioritzar els casos dels clients basats en regles de negoci preestablertes i personalitzables que dicten urgència i quan es facin escalar els bitllets. Això ajuda a identificar els agents més capaços de gestionar una sol·licitud i garanteix que els clients arribin a la persona adequada en lloc de passar tones de temps pujant a través d’un arbre de telèfon.

Les eines de productivitat de Desk.com utilitzen macros per proporcionar respostes preescrites a consultes comunes. Això proporciona als representants la possibilitat d’ajudar diversos clients simultàniament amb poc més d’un clic del ratolí. A través de l’automatització i la priorització, Desk.com accelera el procés d’assistència, estalviant temps i diners per a les empreses i proporcionant una millor experiència global per al client.

Solucions d’autoservei Faciliteu els consumidors perquè s’ajudin

Per a empreses sense personal de suport ampli, o fins i tot per a empreses que busquen una capa addicional d’assistència, Desk.com ofereix una suite d’auto-suport perquè els clients puguin ajudar-se. Les empreses poden aprofitar la base de coneixement de Desk.com, a partir de la qual es pot obtenir i actualitzar contingut de suport en llocs sense assistència de TI..

Si la vostra empresa vol allotjar un centre d’assistència de marca personalitzada, completat amb preguntes freqüents i accés a informació de suport, les plantilles web dissenyades professionalment a Desk.com aconsegueixen que el procés no tingui dolor. No cal coneixement de codificació i es pot completar la creació de pàgines en pocs minuts. Aquestes pàgines també es poden personalitzar per a diverses línies de productes que tinguin marca pròpia independent.

Amb les funcionalitats multilingües emmagatzemades a la base de coneixement, les pàgines de les preguntes freqüents es poden traduir a més de 50 idiomes. Els taulers de debat i els formularis de contacte també aconsegueixen que els clients puguin respondre més ràpidament. La solució d’autoservei de Desk.com consisteix en anticipar les necessitats del client, de manera que els clients rebran el que busquen tan bon punt arriben a la pàgina d’assistència del vostre lloc..

Perspectives poderoses & Supervisió de decisions de negocis més intel·ligents

Les organitzacions que utilitzen les eines de Desk.com gaudeixen d’un avantatge afegit d’obtenir una visió gairebé instantània sobre l’eficàcia de la solució i el ROI mitjançant Business Insights. Els informes ofereixen una visió del rendiment dels representants i on es poden trobar deficiències.

Les mètriques clau de tots els canals d’assistència també s’inclouen a la plataforma d’analítica de Desk.com. Aquesta eina agrupa dades sobre els tipus de preguntes de suport que es van solucionar i com es van resoldre, permetent als usuaris identificar les tendències i prendre decisions informades sobre com solucionar problemes habituals. I, un cop posada en pràctica una solució, les mateixes analítiques poden ajudar a determinar si funciona.

Desk.com també proporciona un monitor de salut del client per tal que les empreses puguin apreciar com reaccionen els clients davant els punts de contacte d’una empresa. Els indicadors de salut codificats per colors permeten als representants veure quins clients necessiten ajuda i quin nivell de servei pot ser requerit.

Les enquestes de satisfacció del client també es poden incorporar als correus electrònics per tal que els clients puguin aportar comentaris sobre les seves experiències. Es poden incorporar escales de qualificació simples que permeten capturar comentaris amb només un botó. Això fa que l’entrada aporti menys temps i augmenti la probabilitat de participació dels clients.

La integració de Salesforce proporciona visibilitat àmplia entre empreses a UX

Milers de companyies han utilitzat les solucions d’atenció al client de Desk.com per optimitzar les interaccions i l’experiència dels usuaris (UX). I molts d’aquests negocis, com Spotify, troben que la integració de les eines de Desk.com a Salesforce ofereix una visibilitat completa a UX a tota l’empresa..

Mitjançant l’ús de les solucions en tàndem, els equips de vendes poden veure informació integral sobre les interaccions dels clients quan gestionen els seus clients. Això permet als equips oferir un enfocament més personalitzat tant de suport com de vendes i garanteix experiències òptimes quan els clients participen amb diversos agents.

Per a que les empreses puguin sobreviure al modern entorn centrat en els clients, han d’utilitzar estratègies de servei al client robustes i Desk.com ofereix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me