Com Box ™ protegeix les habitacions virtuals de dades i les principals integracions d’aplicacions condueixen una col·laboració eficaç per a empreses a gran escala

TL; DR: Tant si es tracta de comunicacions internes com externes, el paisatge empresarial requereix una col·laboració en temps real protegida per una seguretat robusta. Box.com ofereix l’emmagatzematge de núvols i l’allotjament de fitxers escalable que respon a les expectatives de seguretat i productivitat de les empreses. Amb la integració del flux de treball i l’edició d’arxius col·laboratius, l’empresa està innovant constantment per superar el status quo. Amb la computació en núvol centralitzada i integracions amb els gustos de Google, Apple i IBM, Box aporta avantatges competitius per a empreses amb eficiència.


Symantec, la major empresa de seguretat de programari del món, va detectar ineficiències internes en les comunicacions i necessitava una forma de dispersar el contingut propi a tota l’empresa. Com a empresa de mantenir els actius digitals segurs, el soci de compartició de fitxers de Symantec va haver de complir els estàndards de xifratge de Symantec.

La responsable d’informació, Sheila Jordan, va venir a Symantec des de Cisco, on la companyia havia implementat amb èxit les capacitats d’intercanvi de fitxers a 60.000 empleats en temps rècord mitjançant Box. Symantec va prendre la mateixa decisió, associant-se amb Box per cultivar un entorn de treball més mòbil i productiu.

“Els dispositius mòbils ens han permès tenir aquests moments mòbils de productivitat”, afirma Sheila en un vídeo sobre la col·laboració de Symantec amb Box. “La capacitat de connectar-vos a l’oficina, tot al vostre dispositiu, no només canviarà l’experiència amb els vostres empleats, sinó que realment crec que és un pas més a prop de les vostres interaccions amb els vostres clients i socis.”

El quadre proporciona una forma fàcil d’utilitzar perquè les empreses puguin compartir informació de forma segura i, com que la plataforma està desplegada al núvol, una empresa pot escalar-se per adaptar-se a una plantilla o un conjunt de dades en creixement. Però Box no és més que una manera de compartir fitxers; la plataforma obre les línies de comunicació dins i entre departaments.

A mesura que la clientela creix, també ho és la necessitat de bases de dades més grans i segures. Box compleix aquesta necessitat mitjançant la virtualització al núvol, eliminant la necessitat que les empreses funcionin i salvaguardin els seus propis servidors.

Sales de dades virtuals per a fitxers xifrats, compatibles i de gestió fàcil

Una sala de dades virtual és “una sèrie d’extranets propietaris que proporcionen un dipòsit en línia de dades.” Aquestes habitacions són segures i confidencials. Les VDR s’utilitzen habitualment en lloc de sales de reunions físiques i dades enllaçades amb paper per reduir el temps i el cost, a més d’arribar a les persones de manera remota..

Els models basats en núvols permeten un control centralitzat de les dades alhora que permeten un accés segur des de dispositius mòbils. El quadre explica que una superfície d’atac més petita fa que les pantalles siguin molt menys probables, ja que són més fàcils de controlar i gestionar.

Captura de pantalla d’una sala de dades virtual

Una sala de dades virtual pot ser un lloc segur per discutir de forma remota informació confidencial i tancar ofertes importants.

Les sales de dades virtuals de Box ofereixen un espai segur per a la gestió de dades. Segons Box.com, al voltant del 52% dels incompliments de seguretat es deuen a errors humans. La computació en núvol centralitzada proporciona molts avantatges respecte als models de computació tradicionalment descentralitzats, no menys important que la seguretat millora significativament.

Els models descentralitzats faciliten la filtració de dades a causa de còpies de seguretat i fitxers adjunts de correu electrònic no segurs. Amb l’ús de les VDR codificades de Box, els empleats i els equips poden compartir documents de forma ràpida amb els companys sense arriscar la seva confidencialitat.

Integració amb programes i aplicacions populars potencia la productivitat

A mesura que la informàtica es va fent més mòbil, augmenta la necessitat d’accedir a la informació des de tot arreu. El desenvolupament d’aplicacions per a plataformes iOS és una important incorporació al repertori de Box, augmentant la productivitat sense necessitat de ser a l’oficina o portar un ordinador portàtil maldestre..

Docusign, un soci de Box, és particularment útil per resoldre el problema de seguretat d’un departament de recursos humans. Amb ell, els documents es poden signar digitalment i de manera segura des de qualsevol dispositiu intel·ligent modern. En el cas de recursos humans, Docusign amb integració Box permet als empleats signar-se fàcilment als tràmits i guardar-los automàticament en una carpeta Box segura.

Captura de pantalla dels socis d'integració Box

Box compta amb integracions amb empreses com IBM, Google i Apple, que augmenten la productivitat.

Els formularis de paper no estan mai en estat salvatge i les exploracions mai no han de viatjar per correu electrònic ni deixar-los als ordinadors de sobretaula dels empleats ni a les unitats de xarxa insegures. El Box manté els papers signats de forma segura mentre esperen la visualització o la signatura del personal de recursos humans o supervisors dels empleats, tancats fora de la resta de usuaris mitjançant permisos i contrasenyes granulars.

Mentrestant, IBM, Apple i Google han desenvolupat aplicacions que funcionen amb Box per millorar l’experiència dels usuaris. ScanBot iOS permet als clients escanejar tràmits des dels seus telèfons en lloc d’haver-los d’escriure manualment. De la mateixa manera, LookAt facilita a diverses parts l’anotació de documents i imatges rellevants per a un cas.

Treballant amb IBM per optimitzar la intel·ligència i augmentar la velocitat

L’associació de Box amb IBM millora el flux de treball i l’eficiència. Amb IBM Case Manager, els usuaris poden accedir fàcilment a qualsevol contingut relacionat amb un cas en una vista única de 360 ​​graus consistent en diversos dispositius, permetent una col·laboració més ràpida amb una interfície fàcil d’utilitzar..

IBM StoredIQ funciona amb Box per ajudar a la gestió de registres i a la migració de dades. Els gestors de dades poden importar fàcilment contingut de diverses fonts, incloses les accions de fitxers i Microsoft SharePoint. Content Navigator d’IBM ajuda a desglossar les sitges de contingut que puguin sorgir a causa d’incoherències entre departaments. Proporciona una web de contingut més centralitzada amb la qual els usuaris poden participar, independentment de la ubicació real del fitxer.

IBM DataCap es pot connectar per extreure dades sense esforç de documents carregats i emmagatzemar dins de la caixa. Que la integració no només funciona amb fitxers digitals, sinó també amb documents escanejats. Aquestes eines racionalitzen el procés d’extracció, integració i compartició de dades, cosa que permet augmentar la velocitat amb menys mals de cap.

Aprofitant el poder de Google perquè les aplicacions funcionin per a negocis

La col·laboració de Box amb les populars Google Apps és extremadament útil com a alternativa mòbil i agnòstica per a Microsoft Office. Amb Google Apps, els usuaris poden crear documents, fulls de càlcul, presentacions similars a PowerPoint i molt més, totes compatibles amb Microsoft Office. Els fitxers de Google Apps es poden emmagatzemar fàcilment directament a la caixa i es poden compartir de forma segura per revisar-los i col·laborar-los entre companys i supervisors.

Addicionalment, Google Apps es pot utilitzar per obrir més de 100 tipus de documents diferents, eliminant la necessitat de diversos programes de lectura de fitxers o descarregar suites d’oficina que omplen o superen les capacitats d’emmagatzematge de dispositius mòbils prims. L’estalvi automàtic de fitxers a Box proporciona còpies de seguretat fiables i possibles versions de fitxers, a més de permetre la col·laboració en temps real.

Els membres de l’equip amb accés poden deixar comentaris i anotacions en documents, assignar tasques a usuaris concrets i, fins i tot, revisar qui ha descarregat i modificat els seus fitxers. En totes les etapes, els fitxers estan protegits i es poden protegir amb filigranes i contrasenyes específiques del document.

Associació amb Apple ofereix la sortida de Box.com a tots els dispositius iOS

Per descomptat, Box també s’integra a la plataforma mòbil líder mundial.

El treball amb Apple, Box proporciona solucions de negoci innovadores i convenients als usuaris d’iOS. Entre les moltes aplicacions disponibles per a iPhone i iPad hi ha AboveNote, 2Screens, 9Slides i 1st Call Record. AboveNote s’utilitza per produir PDF de gran qualitat a partir de presentacions, fulls de càlcul, gràfics i imatges.

Les aplicacions 2Scens i 9Slides permeten als usuaris realitzar presentacions riques amb comentaris de vídeo emesos des de dispositius iOS. Amb el primer registre de trucades, es pot gravar en temps real una trucada telefònica a un iPhone i es poden enviar automàticament còpies per emmagatzemar-les segurament a Box; allà, les eines de cerca de Box creen una biblioteca de trucades enregistrades que es poden cercar.

Una característica nativa coneguda com Box Capture permet als usuaris fer fotos i vídeos per publicar-los al núvol, sense necessitat d’escàners, càmeres separades o dispositius d’emmagatzematge USB. La captura de caixa es pot utilitzar per informar ràpidament sobre problemes de manteniment i seguretat i compartir informació relacionada amb l’inventari. Per qüestions de seguretat, Gestió de la mobilitat empresarial (EMM) restringeix l’accés als dispositius de l’empresa aprovats només, impedint qualsevol accés no autoritzat.

Box for iOS també permet als treballadors utilitzar els editors de fitxers que triïn en lloc de dictar quines aplicacions són necessàries i obligar els usuaris a invertir en aprendre programes nous i poc coneguts per aprofitar la seguretat, la sincronització i la compartició de les habilitats de Box..

Un futur compromès amb la innovació en la gestió de continguts empresarials

Box es va llançar fa més d’una dècada per respondre a una necessitat creixent d’accés i compartició fàcil als fitxers sense perjudicar la seguretat. Més de 60.000 empreses, inclosa Symantec, confien en Box per emmagatzemar fitxers de dades crucials. Sovint es té un repte a les empreses amb el processament de contingut abundant i, sense les eines adequades per mitigar la càrrega de treball, els empleats poden treballar més per compensar la manca d’automatització i la col·laboració pràctica amb els companys de treball..

Per cobrir tots els aspectes de la gestió de fitxers i productes, Box ha dedicat temps i diners a l’empresa al desenvolupament de noves aplicacions amb l’ajuda de grans empreses de programari, com Apple i Google. Com a resultat, el treball es pot dur pràcticament a qualsevol lloc mentre es comparteixi amb la resta de la força de treball quan sigui necessari.

Altres novetats, com Box KeySafe i Box Governance, proporcionen una gestió de xifratge i retenció per respondre a les preocupacions creixents sobre la delinqüència en línia i les filtracions de dades causades per un error humà. Box també aborda l’escalabilitat en termes de virtualització, permetent a les grans empreses ajustar-se perfectament als colls d’ampolla sense haver d’invertir diners i temps en la instal·lació de nou maquinari..

Box continua innovant davant de nous reptes. Per fer la col·laboració encara més fàcil del que era anterior, Box ha afegit la visualització d’arxius en 360 graus i 3D completa amb la possibilitat d’afegir anotacions per a altres membres de l’equip. Box també ha reduït els temps de càrrega per a fitxers i llocs, estalviant encara més temps.

Per a qualsevol empresa que desitgi reduir temps i mà d’obra, Box pot agilitzar el flux de treball. La companyia s’ha mostrat dedicada a desenvolupar la millor plataforma per a l’intercanvi d’arxius protegits proporcionant escalabilitat automàtica i noves aplicacions, facilitant la col·laboració.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me