CodeinWP i ThemeIsle serveixen consells i eines per a desenvolupadors, bloggers i autònoms que busquen crear en WordPress

TL; DR: Els dissenyadors i desenvolupadors de CodeinWP i ThemeIsle, coneixedors del sistema de gestió de contingut més popular del món, comparteixen regularment la seva experiència amb els lectors i els propietaris de llocs. Mentre que el lloc german ThemeIsle ofereix una gran varietat de temes i plugins codificats, CodinWP es va crear com a eix per als amants de WordPress. Els tutorials setmanals de CodeinWP, les publicacions de blogs profundament investigades i altres recursos educatius il·luminen el funcionament interior de la plataforma WordPress, que permeten a tots els usuaris explorar el potencial per construir i mantenir els seus propis llocs estel·lars..


La bellesa bàsica de WordPress rau en l’abundància d’opcions del sistema de gestió de continguts i la flexibilitat que ofereix als seus usuaris per construir llocs web dinàmics completament operatius, sense haver d’aprendre a codificar..

La característica i les funcionalitats poden ser, però, una espasa de doble tall. Els propietaris de llocs nous i els desenvolupadors aspirants es troben freqüentment mitjançant un gran nombre de temes i plugins, alguns dels quals acaben tenint problemes de compatibilitat o requereixen instal·lacions complexes i importacions de contingut..

Després d’enfrontar-se a molts dels mateixos reptes i escoltat de desenes de clients amb les mateixes experiències, els col·laboradors de CodeinWP tenen l’objectiu de proporcionar els recursos educatius per alleujar els mals de cap dels usuaris de WordPress i ajudar-los a créixer la seva presència en línia, segons l’entusiasta de Màrqueting Digital Claudiu Dăscălescu.

“La raó per la qual WordPress és tan popular i la gent l’estima és perquè podeu fer-ho pel vostre compte. Però si voleu fer-ho vosaltres mateixos, necessitareu definitivament productes fàcils d’utilitzar ”, va dir. “Aquest és el tipus de problema que intentem solucionar: sempre pensem en l’usuari que està intentant fer el lloc web per ell mateix”.

Combinat amb una empresa germana, ThemeIsle, que ofereix temes desenvolupats i complements adaptables i útils, CodeinWP serveix de recurs únic orientat a ajudar els usuaris que construeixen llocs de WordPress a entendre el funcionament de la plataforma i què poden crear amb ella..

Passar de l’agència al centre d’informació

Abans de concentrar-se en els tutorials i orientacions de WordPress, CodeinWP va llançar el 2012 una agència que va convertir els dissenys de Photoshop en temes i plantilles de WordPress. A la primera iteració de la companyia, el conseller delegat Ionut Neagu va dirigir un equip de quatre a desenvolupar llocs personalitzats de WordPress per als clients i que van ser l’opció ideal per resoldre problemes de WordPress..

Imatge de Claudiu DÄ? ScÄ ?? lescu amb logotips CodeinWP i ThemeIsle

Claudiu Dăscălescu, CodeinWP i ThemeIsle se centren en la usabilitat i extensibilitat de WordPress.

Però la creació i el lliurament d’un lloc web preembalat no van ser suficients per a l’equip de CodeinWP, que va veure clients amb problemes per aprendre la plataforma WordPress. L’equip va començar a identificar les preguntes més freqüents i els fragments de creació de llocs i va publicar publicacions de blocs que van abordar aquestes frustracions.

“Els nous clients, quan s’inicien, tenen moltes preguntes”, va dir Claudiu. “Escriure articles va ser una idea per a nosaltres fer la feina una sola vegada i tenir els recursos disponibles per ajudar els clients abans de fer una pregunta.”

A mesura que CodeinWP va avançar cap a proporcionar contingut educatiu, ThemeIsle va aparèixer com a servei separat el 2014. En lloc de desenvolupar llocs personalitzats per a clients, ThemeIsle proporciona una gran quantitat de temes i complements de WordPress..

“Pots donar un producte a algú i pot crear un lloc web. Si creeu contingut per educar-lo sobre com fer-lo créixer, com millorar-lo, què evitar i què seguir, és una bona sinergia “, va dir Claudiu.

Exploreu una illa de complements de WordPress a ThemeIsle

A ThemeIsle, l’equip de desenvolupament opera sota la filosofia que la facilitat d’ús és clau. Tot i que CodeinWP ofereix tutorials, investigacions, comparacions de productes i molt més per ajudar els usuaris de WordPress a comprendre millor el funcionament interior de la plataforma, ThemeIsle serveix com un oasi on els propietaris del lloc poden accedir a temes sense cap dolor i plugins orientats a millorar la seva productivitat..

“La manera de construir productes és mantenir-los el més senzill possible i, alhora, confiar en les funcions que ja té WordPress”, va dir Claudiu. “El que solen tenir problemes amb els usuaris és que normalment provenen d’un producte més complicat. Es traslladen al nostre producte perquè troben una configuració molt senzilla i poden canviar la textura i el color i alguns dels elements de disseny de forma molt ràpida ”.

Dispositius maquetes del tema de WordPress Hestia

Els usuaris poden trobar complements i temes gratuïts i gratuïts, com Hestia, a ThemeIsle.

Actualment, ThemeIsle ofereix més de 30 temes gratuïts i premium de WordPress, inclòs Hestia, que és compatible amb la majoria de constructors de pàgines gratuïtes i que ofereix una senzillesa de configuració d’un minut, opcions de personalització versàtils i suport.

“Hem preguntat a un dels nostres desenvolupadors principals per què construïa productes com ho feia”, va dir Claudiu. “La seva resposta va ser senzilla:” Quan construeixo un producte, vull estar segur que la persona que utilitza el producte és feliç, tan feliç com jo quan estic utilitzant un producte bo. “

Plugin Paradise: amplia la funcionalitat del lloc web amb Orbit Fox

Entre les últimes ofertes de l’equip de CodeinWP i ThemeIsle hi ha el complement Orbit Fox, creat per ampliar la funcionalitat del lloc web. Els usuaris poden afegir diversos mòduls i serveis, incloent-hi el seguiment d’horari, la integració de Google Analytics, les icones del menú personalitzat, les plantilles de pàgines de destinació i els complements del creador de pàgines, independentment del tema que s’utilitzi..

“Si voleu crear una pàgina de destinació ràpida per al vostre producte i llançar alguna cosa ràpidament, podeu instal·lar WordPress i afegir qualsevol cosa que us agradi amb el connector”, va dir Claudiu..

Com a mostra de l’èmfasi de l’empresa en la usabilitat i l’experiència de l’usuari, el monitor de temps de funcionament d’Orbit Fox només requereix l’adreça de correu electrònic d’un usuari per començar a fer el seguiment quan el seu lloc web estigui fora de línia. El mòdul realitzarà la resta de treballs, controlant el lloc i enviant un correu electrònic per avisar a l’usuari quan el seu lloc web estigui a punt.

“Normalment es tracta d’una funció de pagament o és difícil configurar-la”, va dir Claudiu. “La bona part és que per als nostres usuaris que solen ser principiants o propietaris de negocis que no tenen tant de temps per provar coses diferents amb el seu lloc web, això els ofereix una manera fàcil de comprovar la salut del seu lloc web. Quan afegiu els recursos a CodeinWP, la idea no és només ajudar els nostres usuaris, sinó ajudar tota la comunitat de WordPress. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me