CERIAS de Purdue: una font principal d’investigació i educació en seguretat dedicada a avançar en coneixement, innovació i expertesa

TL; DR: El Centre d’Educació i Recerca en Garantia i Seguretat de la Informació (CERIAS) és una de les fonts acadèmiques més importants del món en l’àmbit de la seguretat de la informació. El centre aposta per un enfocament multidisciplinari per protegir les infraestructures crítiques que inclou investigacions col·laboratives als col·legis i departaments de Purdue. A través del descobriment, l’educació i la implicació, CERIAS es compromet a avançar en el coneixement i la pràctica de la garantia d’informació, seguretat i privacitat durant els propers anys..


El nostre món basat en tecnologia ha tingut un efecte inesperat en la manera de veure una eina antiga: la lupa. Una vegada estretament relacionat amb els experiments científics i els detectius de ficció, el dispositiu d’augment es coneix habitualment com una icona que representa la funcionalitat de cerca o zoom als llocs web..

Per al Centre d’Educació i Recerca en Garantia i Seguretat de la Informació (CERIAS), la lupa –aparent destacada al logotip del grup– representa la intersecció d’ambdós punts de vista: treballs clàssics d’investigació i tecnologia moderna. Dissenyat per Michael Tieman d’Artistes Gallerie, el gràfic significa una capacitat de fer visibles les petites funcions, proporcionant pistes importants per a un investigador..

Tal com s’indica al lloc web de CERIAS, el logotip de la lupa del grup representa el seu treball investigant la pràctica de la seguretat de la informació i la seva capacitat per fer visibles les noves troballes per a estudiants, investigadors i tota la indústria. Si s’amplia “IAS” a la lupa, el logotip també apunta l’atenció del centre en la seguretat i la seguretat de la informació..

Gene Spafford, director executiu emèrit i logotip de CERIAS

Gene “Spaf” Spafford, director executiu emèrit, ens va fer una ullada a les iniciatives d’educació i investigació en seguretat en CERIAS.

De fet, la missió de CERIAS és avançar en el coneixement i la pràctica de la garantia de la informació, la seguretat i la privadesa mitjançant descobriment, educació i implicació. I, segons Gene Spafford, director executiu emèrit de CERIAS, el centre va molt bé cap a la consecució d’aquesta missió.

“CERIAS és un dels principals centres de recerca i educació del món”, va dir Gene, coneguda afectuosament al campus com Spaf. “Ara mateix, dins dels límits aproximats del centre i els nostres professors, hi ha en algun lloc entre 60 i 80 projectes de recerca actius d’un tipus o altre en curs.”

La investigació, sovint realitzada col·laborativament a través dels col·legis i departaments de Purdue, utilitza un enfocament multidisciplinari per protegir les infraestructures crítiques. Per exemple, el programa de postgrau Infosec de l’escola, elaborat en col·laboració amb CERIAS, se centra en diverses disciplines acadèmiques i professionals a l’hora de resoldre problemes. A través d’aquestes i altres iniciatives addicionals, com ara el simposi anual de seguretat i el cicle de seminaris setmanals, CERIAS es compromet a avançar en la pràctica de seguretat ara i ben endavant.

Un enfocament multidisciplinari per protegir les infraestructures crítiques

CERIAS cobrà vida com a laboratori de l’auditoria i les tecnologies de seguretat d’operacions informàtiques (COAST), establert pel departament de ciències de la computació de Purdue el 1991.

“Mentre dirigia COAST amb un parell de membres del professorat, moltes empreses i agències governamentals van començar a apropar-nos a nosaltres amb problemes no tan sols tècnics”, va dir Gene. “Implicaven problemes de gestió, problemes de comportament dels usuaris, qüestions econòmiques, qüestions legals, i fins i tot de vegades algunes preguntes sobre comportaments ètics.”

En resposta, Gene i els seus col·laboradors van llançar un institut a tota la universitat el maig de 1998, ara conegut com CERIAS, amb la intenció de donar suport als professors i estudiants que treballen tots els aspectes de la família de problemes dins de la seguretat en línia, la seguretat de la informació, la privadesa i la delinqüència. investigació.

Avui, CERIAS té més de dues dècades d’experiència en el sector i està relacionat amb més de 110 membres del professorat de Purdue. El centre funciona sota un model de consorci amb col·laboracions de la indústria i el govern, que fomenta la participació i la retroalimentació i manté el centre actualitzat sobre reptes de la indústria, avenços en tecnologia comercial i problemes empresarials pressionants..

“Els recursos disponibles impulsen bona part de la nostra recerca i aquesta és una de les raons per les quals els nostres socis del consorci són tan valuosos”, va dir Gene. “Proporcionen diners que no estan vinculats a projectes i es poden utilitzar per a ponents, tallers i altres recursos. Veuen el valor que té, de manera que segueixen tornant cada any ”.

Recerca col·laborativa a través de col·legis i departaments

La investigació realitzada a través de CERIAS reuneix ments brillants de vuit col·legis i més de 20 departaments a tota la instal·lació Purdue. Aquests membres del professorat adopten un enfocament multidisciplinari per resoldre problemes en sis divisions relacionades amb la seguretat: identitat assegurada i privadesa; Seguretat del sistema final; Seguretat cèntrica humana; Seguretat de Xarxa; Política, dret i gestió; Resilència i electrònica de confiança; i Prevenció, detecció i resposta.

La divisió Identitat i privadesa assegurada, per exemple, uneix personal entre els departaments de comunicació, informàtica, tecnologia industrial i sociologia de l’escola, entre d’altres. Els investigadors d’aquest grup investiguen la tensió entre la major autorització proporcionada per una millor identificació de les entitats en línia i la necessitat de protegir els drets de privacitat.

Universitat Purdue

CERIAS uneix professors entre tots els col·legis i departaments de Purdue.

Investigadors de l’àrea de Centres Humans, que provenen de departaments que inclouen l’Hostaleria & Gestió del turisme, psicologia, informàtica & La tecnologia de la informació i la lingüística se centren en la influència de la tecnologia fiable en les interaccions. La divisió se centra en comerç electrònic, confiança en línia, serveis governamentals digitals, notícies en línia i correu brossa, entre altres temes.

La divisió Prevenció, detecció i resposta, per la seva banda, se centra en els atacs del sistema, amb àrees específiques d’expertesa, incloent detecció d’intrusions i mal ús, perfilació de pirates informàtics, enganys i operacions psicològiques, terrorisme en línia i guerra d’informació..

“A mesura que el nostre món connectat continua creixent, CERIAS ha continuat ampliant la seva atenció cap a les àrees de preocupació per als sistemes ciber-físics cibernètics; Tant l’IA / aprenentatge automàtic com els sistemes autònoms s’han convertit en àrees de recerca focals ”, va dir Gene.

Gene va dir que les empreses interessades a unir-se al consorci com a soci estratègic són lliures de fer-ho en qualsevol moment. Un petit nombre de la gran col·lecció d’informes de recerca del centre està disponible exclusivament per als socis mitjançant membres. Tot i això, la majoria dels informes sobre tecnologia a la biblioteca en línia són gratuïts, incloent-hi l’accés a les tesis dels estudiants.

“El consorci sempre està obert a nous membres”, va dir Gene. “Els nostres projectes actuals cobreixen un ampli ventall de temes. Estem mirant de garantir l’aprenentatge de màquines, problemes de seguretat al voltant del IoT i les tecnologies de sensors, aplicant cibernetics forenses per combatre els problemes de tràfic i explotació de persones. I els professors estan constantment a la recerca de noves coses per començar a investigar. “

Programa de Postgrau Infosec, en associació amb CERIAS

Si bé CERIAS és una entitat de recerca i no una unitat educativa pel que fa a impartir classes, les seves col·laboracions acadèmiques han ajudat a més de 250 estudiants a obtenir doctorat i 400 a obtenir el màster al llarg dels anys. Durant aquest temps, Gene va dir que el panorama de seguretat ha sofert canvis considerables, cosa que va necessitar que la filosofia educativa de CERIAS evolucionés.

“Si es remunta al 1998, aquest va ser l’alba de l’ús comercial d’Internet”, va dir. “Avui, amb els telèfons mòbils, la informàtica en núvol, el IoT i milers de milions de dòlars en comerç electrònic i mitjans socials, veiem canvis importants en les plataformes, així com les motivacions dels usuaris, i totes aquestes coses afecten la seguretat.”

La indústria també està afavorint cada vegada més els rendiments a curt termini dels beneficis a llarg termini, un canvi que Gene va dir és particularment evident quan es tracta de protecció de la privadesa. “La gent valora la privacitat, però està disposada a renunciar a una cosa tan banal com un descompte”, va dir. “I les corporacions reclamaran que donin suport a la privadesa com a bé públic i, a continuació, es donaran a conèixer i venran totes les dades que hagin acumulat als seus usuaris perquè guanyen diners.”

Des d’una perspectiva educativa, és imprescindible tenir en compte com tendències com aquestes entren en el trencaclosques de la seguretat en línia i és per això que CERIAS ofereix als estudiants un enfocament acadèmic multidisciplinari. La majoria dels graduats associats al programa CERIAS guanyen graus en informàtica, però la consciència d’altres indústries aporta un valor afegit al que fan.

“No obligem la gent a acolorir fora de les línies, però els donem l’oportunitat de veure què hi ha”, va dir Gene. “La majoria d’ells fan treballs de divulgació informàtica principal, però sovint trien formes de demostrar les seves habilitats de desenvolupament en àmbits com la sanitat o les polítiques públiques”.

Un proper cicle de simposis de primavera i seminaris

De cara al futur, CERIAS té diverses iniciatives a la botiga. CERIAS 2019, el simposi anual de seguretat del centre, tindrà lloc del 9 al 10 d’abril al Centre Stewart de Purdue (seguit d’un esdeveniment només per als membres l’11 d’abril). L’esdeveniment públic comptarà amb experts del centre, així com del govern i la indústria en general.

“Un dels altres punts destacats d’aquest esdeveniment serà una presentació de pòsters sobre prop de dos terços dels projectes de recerca que es desenvolupen al centre, com ho demostren els estudiants que hi participen”, va dir Gene..

Imatges promocionals per a CERIAS 2019

El simposi anual de seguretat del centre, CERIAS 2019, tindrà lloc aquest mes d’abril al Stewart Center de Purdue.

A més de simposis anuals, CERIAS ha celebrat un seminari de seguretat setmanal cada semestre des de la primavera de 1992. Prop de 200 presentacions enregistrades, que es remunten fins al 2003; i resums i material associat, que es remunten al 1994; són accessibles de forma gratuïta a YouTube, iTunes i al lloc web de CERIAS. Aquests cursos estan oberts a tothom, tot i que els estudiants de Purdue poden rebre crèdit del curs per assistir-hi. Els temes són la investigació de delictes informàtics, la guerra d’informació, l’ètica de la informació, les polítiques públiques i la informàtica subterrània, entre altres tendències rellevants, amb un nou seminari publicat cada setmana..

Aquestes oportunitats són una altra manera que CERIAS treballa per augmentar el seu focus en la seguretat i la seguretat de la informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me