Centrat en el Futur: Avanade guanya el Premi Choice ™ de l’editor per dissenyar experiències digitals per connectar clients i empleats.

TL; DR: Crear l’experiència de compra omnichannel que desitgen els clients requerirà els formats de botiga en evolució i una major confiança en la tecnologia, segons les prediccions del sector minorista. Però, tot i que les marques estan desitjades d’abordar les millores del sistema, incloses la formació de mà d’obra, el compliment de les comandes en línia i una millor personalització, molts comerciants necessiten orientació per identificar la tecnologia que necessiten per a la transformació digital. Avanade, una empresa conjunta de Microsoft i Accenture, ajuda les empreses a desenvolupar mà d’obra personalitzada i solucions que necessiten les empreses a escala mundial. Per la seva aposta per ajudar les empreses a evolucionar i prosperar, Avanade guanya el Premi Choice ™ de l’editor per dissenyar experiències digitals per connectar clients i empleats..


En un estudi global d’EKN Research i Avanade, es va preguntar a 161 executius com canviaria la cara de la botiga al detall cap a l’any 2020. Van preveure un allunyament dels models de botigues tradicionals amb un 60% que responia que esperaven veure més botigues temàtiques, El 56% preveuen les tendes que serveixen com a centres de compliment en línia i el 52% preveuen una transició a conceptes emergents estacionals o basats en esdeveniments.

L’anticipació d’aquests nous formats reflecteix el pressupós repte de la transformació digital de la indústria: la necessitat de combinar l’experiència de compres en línia i de compra en línia del client de manera que proporcioni un compliment ràpid i precís de la comanda i una major personalització..

La majoria dels minoristes recorreran a la tecnologia innovadora (incloent analítica més profunda, automatització de processos i fins i tot realitat augmentada) per adaptar-se a aquests canvis. Però, en el seu afany de resoldre una preocupació immediata, molts utilitzaran una solució parcial que no pugui atendre les necessitats empresarials del camí..

Les empreses necessiten un soci amb l’experiència i la previsió que els ajudi a identificar les necessitats a llarg termini i a desenvolupar solucions personalitzades que permetin als seus treballadors oferir experiències satisfactòries dels clients. Avanade mostra als líders empresarials com es poden realitzar les seves visions de transformació digital combinant els coneixements de la indústria amb la tecnologia Microsoft propietària.

Captura de pantalla de l'estudi executiu d'EKN

Una enquesta EKN, patrocinada per Avanade, mostra la percepció dels minoristes sobre el canvi dramàtic de la indústria.

L’expertesa d’Avanade aborda la bretxa entre la visió de futur dels minoristes – tal com revela l’estudi – i la realitat del nivell operatiu. Els enquestats esperaven poc, si s’escau, un canvi en l’assignació de temps i personal, fins i tot en àrees en creixement com ara la realització de comandes en línia o activitats de cara al client.

“Veiem la voluntat de fer inversions, però una cosa que falta a molts minoristes és el coneixement i la capacitat de prendre decisions estratègiques”, va dir Barry Givens, líder de la divisió minorista d’Avanade, de les seves interaccions amb els clients empresarials de l’empresa..

I a mesura que els formats de botiga canvien, també ho és la mà d’obra. Almenys un 30% dels minoristes enquestats esperen contractar majoritàriament treballadors temporals durant els pròxims anys, cosa que fa que la formació sigui una preocupació important. Al mateix temps, els empleats afronten la complexitat creixent de proporcionar servei al client per a múltiples canals de vendes, com ara la realització de comandes en línia i les compres a la botiga.

Avanade ajuda els minoristes a treballar en un camí a seguir des del nivell d’empleats i clients, personalitzant solucions que afavoreixin el seu creixement fins al futur. Per aquesta dedicació a ajudar els comerciants amb solucions personalitzades, Avanade ha guanyat el nostre Choice Choice ™ per dissenyar experiències digitals per connectar clients i empleats..

Una empresa conjunta que combina l’estratègia d’Accenture & Microsoft Tech

L’empresa de consultoria de gestió global Accenture i el gegant de programari Microsoft es van reunir el 2000 en una empresa conjunta per aportar més tecnologia Microsoft a les empreses. El resultat de la col·laboració va ser Avanade, una empresa que ofereix serveis i solucions innovadores a empreses de tot el món mitjançant la plataforma Microsoft.

Actualment, Avanade dóna feina a 30.000 treballadors, repartits en 24 països i ofereix solucions digitals a 19 indústries. Entre els seus clients hi ha Fortune 1000, Fortune 500 i empreses més petites del món.

“Tenim una àmplia gamma de maneres d’ajudar els clients”, va dir Barry. “De vegades és molt reactiu, com quan un client ve a nosaltres i ens demana que solucionem un problema. Cada cop tindrem una relació permanent amb un client on proporcionarem serveis d’assessorament per ajudar a resoldre els seus problemes empresarials, a més de la implementació de solucions. “

Captura de pantalla de l’ecosistema Avanade amb Microsoft i Accenture

Com a líder de l’oferta minorista d’Avanade als Estats Units, Barry se centra principalment en abordar el que els estudis revelen com els dos punts de dolor més destacats per als minoristes que s’apropen a la transformació digital: solucions orientades al client i solucions de mà d’obra.

Avanade comença ajudant a les empreses a articular la seva visió de futur i després identifica la solució tecnològica adequada per a aquelles necessitats específiques. Al detall, moltes empreses ja tenen un equip d’incubació intern per generar idees.

“Aquestes empreses tindran a nosaltres una idea en memòria de quelcom que els agradaria fer i ho podrem fer realitat. També ajudem a aportar noves idees i solucions a un problema, que és possible que no hagin pensat “, va dir Barry.

Potenciació de forces de treball al detall amb eines digitals per a la formació & Gestió d’inventari

A la botiga minorista tradicional, comunicar-se amb un directiu pot consistir a escriure en un porta-retalls a la botiga. I l’únic punt d’accés per a mòduls formatius basats en escriptori pot estar a la mateixa sala del darrere o en un centre d’entrenament remot.

“Totes aquestes solucions són molt analògiques: són cares, són ineficients i, un cop les persones tenen experiència amb el digital d’altres maneres en la seva vida personal, esperen que les coses al seu lloc de treball siguin millors”, va dir Barry..

Els directius fan que els empleats se sentin confiats, compromesos i amb poder, proporcionant-los les eines digitals per accedir a informació crítica sobre el seu negoci en temps real. Aquesta resposta associada positiva afavoreix la retenció i s’aboca a l’experiència del client.

“L’experiència i el compromís digital dels empleats és el que ara parlo amb els nostres clients minoristes ara mateix”, va dir Barry. Avanade treballa amb molts comerciants i cadenes de queviures per proporcionar solucions digitals que ajudin els empleats a sentir-se més connectats. Entre aquestes solucions es troben aplicacions mòbils per a entrenament, visibilitat de calendari i eines d’ajust, i fins i tot aplicacions de missatgeria directa per facilitar la comunicació en directe entre empleats i directius.

Foto del líder de la divisió minorista Avanade, Barry Givens

Barry Givens, líder de la divisió minorista Avanade, ha parlat amb nosaltres sobre com s’han de preparar els minoristes per a la transformació digital.

Avanade destaca la importància de la connexió no només en l’experiència del client i dels empleats, sinó també en els sistemes d’inventari de la botiga. “Podeu proporcionar grans clients digitals o experiències d’empleats, però si no es basa en una gran gestió d’inventaris a la part posterior”, es pot desmarcar “, va dir Barry. Els sistemes de gestió d’inventaris han de reunir amb precisió tot perquè els empleats puguin accedir a les existències quan un client ho sol·liciti.

Molts minoristes encara lluiten per alinear els sistemes existents en botiga amb solucions de comerç electrònic separades, una situació que redueix la precisió i la visibilitat de l’inventari.

“Hem fet algunes investigacions sobre l’impacte de no fer un seguiment correcte de l’inventari i em va impactar l’impacte enorme en el comportament dels clients”, va dir Barry. “Més del 70% dels clients van dir que no havien comprat alguna cosa en una botiga a causa de la informació incorrecta de l’inventari”.

La precisió de l’inventari és especialment preocupant, ja que s’han popularitzat les transaccions de recollida a la botiga en línia. En el cas d’un gran client de la cadena de queviures, els membres de l’equip van trigar 30 minuts a omplir cada comanda en línia, la qual cosa va provocar taxes d’error elevades i molts clients insatisfets. Amb la intenció de doblar la mida, l’empresa necessitava reduir els costos i millorar la satisfacció del client.

Per abordar l’ineficient procés de recollida i embalatge de la cadena, Avanade i Accenture van dissenyar una aplicació personalitzada basada en Windows 8 que mostra informació detallada i visual de les existències, té tecnologia d’autoaprenentatge i permet als gestors la supervisió de cada pas de compliment de la comanda..

Des del canvi al nou procés, la companyia ha reduït en un 30% el temps que es necessita per complir una comanda, ha millorat de forma espectacular la precisió de la comanda i té previst llançar el sistema a cada nova botiga a mesura que s’expandeix..

Proporcionar experiències de client mitjançant personalització & Pantalles interactives

Els prestatges proveïts i els compliments precisos i puntuals de la comanda milloren la possibilitat que els clients continuin comprant a la botiga. També ho fa amb ells a nivell personal. De la mateixa manera que les eines d’aprenentatge automàtic ajuden els venedors en línia a obtenir informació sobre els hàbits de compra dels clients, la tecnologia digital integrada als canals d’atenció al client permet als minoristes oferir la mateixa personalització.

Els clients Avanade, entre els quals Delta Air Lines, utilitzen aplicacions de programari que permeten als empleats accedir a l’historial de comandes rellevant, permetent-los oferir recomanacions i servei personalitzats. “Els empleats poden obtenir recomanacions sobre productes a la mida de un client específic a la palma de la mà, per la qual cosa no han de ser venedor ni entrenar-se”, va dir Barry.

La història de la cadena de queviures italiana Coop Italia il·lustra com Avanade s’associa amb els comerciants per realitzar idees específiques sobre el que ha de comportar l’experiència del client..

A Itàlia, la qualitat de l’alimentació i l’abastament dels productes alimentaris (a la regió i als agricultors) és important per als consumidors, i Coop Italia va voler homenatjar-ho. “Tenien la idea que volien tenir una pantalla interactiva, cosa que ajudaria a mostrar als seus clients d’on venien els productes”, va dir Barry. “Ens vam associar amb ells per crear tecnologia per a una exposició que va funcionar durant diversos mesos, i després la vam implementar a la seva botiga de supermercats de Milà”.

Ara, quan un consumidor tria un article d’un prestatge connectat a una de les pantalles interactives de Coop Italia, el sistema reconeix l’element i mostra informació d’on es troba el seu origen o vídeos que demostren com s’elabora. “És una solució bonica”, va dir. “El contingut i els elements que es mostren canvien regularment, de manera que proporciona als clients una raó per tornar i interactuar.”

Avanade ha dissenyat solucions digitals similars, però personalitzades, digitals perquè les botigues de clients puguin proporcionar als seus clients una connexió més personalitzada amb els seus productes i marques..

Innovant solucions de venda al detall digitals centrades en les tendències emergents

A mesura que els minoristes es preparen per a la transformació digital, saben que es produeixen canvis importants a nivell operatiu i experiencial. Mentre que Avanade ajuda els minoristes a satisfer les necessitats d’un mercat digital amb tecnologia Microsoft, també mira endavant i comparteix les seves conclusions a través de diferents canals: des de revelar novetats al NRF Big Show fins a reunir dades i identificar tendències emergents..

El 2018, Avanade augura que la realitat augmentada, l’automatització i els assistents virtuals es convertiran en habituals. La companyia també veu AI continuar amb el seu patró de creixement. “AI ha tret una manera enorme aquest any”, va dir Barry. “Amb prou feines hi he parlat un client amb qui no em pregunta sobre com podem ajudar-los en algun tipus d’IA, ja sigui un quadre de xat, una intel·ligència de visió, una categorització automatitzada o una mineria de dades.”

La tecnologia predictiva no és nova, però els comerciants no sempre han tingut els mitjans per utilitzar-la. Però durant l’últim any, els formats s’han tornat més accessibles.

Avanade 2018 predicció al detall per AR / VR

“El cost i les habilitats per aplicar-los s’han reduït”, va dir Barry. “Veiem moltes aplicacions a moltes indústries, però sobretot a la venda al detall. Hi ha tantes dades que les eines de predicció i l’aprenentatge de màquines són molt robustes. “

Avanade ajuda els comerciants a tancar el buit entre la seva visió dels aparadors virtuals i físics del futur mitjançant tecnologies i idees de futur. Aquestes solucions permeten els canvis en les seves tecnologies operatives, d’empleats i de cara al client que els ajudaran a evolucionar.

Per fusionar els coneixements i les solucions de la tecnologia Microsoft i les estratègies operatives d’Accenture, Avanade rep el Premi Choice ™ de disseny de l’Editor per dissenyar experiències digitals per connectar clients i empleats..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me