Ben Edwards, fundador, parla de Swappa: la forma en què el mercat impulsat per la comunitat fa que la tecnologia sigui més eficaç i que sigui més fàcil i més fàcil

TL; DR: El 2010, el desenvolupador Ben Edwards buscava un venedor fiable de dispositius de prova per a les seves aplicacions Android. Ràpidament es va assabentar que l’oferta en línia existent i els mercats d’intercanvi eren plataformes insuficients per adquirir els telèfons mòbils més completament funcionals, per la qual cosa va idear la seva pròpia solució amb Swappa. El projecte lateral de Ben es va transformar ràpidament en el que molts consideren ara un lloc ideal per trobar productes de tecnologia de qualitat i que avui dia acull milions de transaccions segures i fiables al mes. Fa poc ens hem assentat amb Ben, que ens ha explicat com l’augment de l’èxit de Swappa es devia, en gran part, al seu motor alimentat per la gent que elimina l’home mitjà i permet als usuaris comprar i vendre aparells i la tecnologia més recent directament els uns als altres..


Ben Edwards sempre s’havia interessat en el desenvolupament de programari i l’emprenedoria. Mentre assistia a la universitat, va llançar la seva primera start-up, adquirint els coneixements i l’experiència que aplicaria a les posteriors empreses.

Amb un interès especial en el desenvolupament d’aplicacions per a mòbils, Ben es va dirigir a diversos mercats en línia buscant dispositius de prova adequats. Tot i això, es va trobar ràpidament decebut per la molèstia que presentaven aquestes plataformes, així com per l’abundància de dispositius trencats en venda. Ben necessitava una forma més fàcil i fiable d’obtenir una gran varietat de productes de prova, per la qual cosa va decidir que era hora de llançar el seu propi mercat, Swappa.

“Swappa va sortir com una manera de rascar una picor personal”, va dir Ben. “El 2010, quan es va llançar oficialment Swappa, estava intentant entrar en el desenvolupament d’aplicacions per a Android. Per fer-ho, necessitava crear una memòria cau de diversos dispositius. “

La capçalera de Ben Edwards i el logotip de Swappa

Ben Edwards de Swappa ens ha explicat com el mercat en línia permet als consumidors trobar fàcilment dispositius mòbils fiables.

Si bé llocs populars com eBay i Craigslist són populars, la seva escala massiva dificulta que el personal faci un seguiment de qualsevol cas de frau. Com a resultat, aquests llocs es superen amb llistats carregats de telèfons de llista negra, tauletes trencades i una mala comunicació amb els venedors.

“Sabia que hi havia una millor solució i Swappa es va iniciar com a projecte secundari per crear un mercat millor per a dispositius mòbils”, va dir Ben.

Creat específicament per a l’espai d’intercanvi mòbil, Swappa permet als usuaris comprar i vendre directament dispositius a altres consumidors. Els llistats són revisats i aprovats manualment per assegurar-se que no hi hagi cap dispositiu brossa a les esquerdes. Al mateix temps, les tarifes de Swappa són nominals en comparació amb les dels seus grans competidors, cosa que significa més diners a les butxaques dels venedors, així com la garantia de productes de qualitat per als compradors..

Competint amb els gegants mitjançant l’especialització i el suport

Quan Swappa va començar el 2010, Ben es va centrar en els usuaris d’Android, ja que representaven una comunitat entusiasta en gran part poblada per desenvolupadors.

“El nostre catàleg s’ha ampliat molt des de llavors, i tenir aquesta especialització em va permetre crear el lloc per a persones que s’havien enamorat d’Android abans”, va dir..

Al limitar el seu mercat a un bon nombre de dispositius i marques, Swappa és capaç de donar suport en cas que la venda no vagi malament. Això també significa una reducció significativa dels possibles compradors que els futurs compradors veuran al lloc en comparació amb els que es troben a les pàgines locals de Craigslist o a la secció d’electrònica d’EBay..

Entre els altres principals diferenciadors de Swappa hi ha la seva simplicitat i presència de l’element humà.

“En primer lloc, Craiglist no té suport, i el suport de eBay és insuficient”, va dir Ben. “És per això que vaig posar com a prioritat des del principi que Swappa disposés d’un excel·lent suport alimentat per humans”.

Si bé els llocs més grans, com eBay o Craigslist, utilitzen processos automatitzats per identificar llistats de brossa basats en paraules clau, Swappa utilitza persones reals per revisar tots els dispositius que figuren en venda. A més, els compradors estan molt més informats, ja que la major part de les seves investigacions la realitzen abans d’hora per part del personal de Swappa.

Ajudant els consumidors a finançar les seves darreres obsessions amb tecnologia assequible

A més de crear un dels primers mercats alimentats per persones específicament per a dispositius mòbils, Swappa fa que sigui més assequible que els usuaris puguin actualitzar-se al més recent en tecnologia mòbil. Això ho fa donant als venedors una quota més gran que la que ofereixen els altres mercats de la venda dels productes dels seus antics dispositius. Per contra, els compradors obtenen un millor valor per la seva inversió que el que compren l’últim iPhone a tot preu des d’una botiga Apple.

Al mateix temps, els usuaris que estiguin una mica darrere de l’onada de tendència també poden actualitzar-se econòmicament mitjançant Swappa per trobar el darrer i l’últim iPhone o Android que s’adapti a les seves necessitats i als seus pressupostos..

Captura de pantalla de dispositius mòbils al mercat de Swappa

Swappa té un percentatge menor de vendes que la majoria de mercats, cosa que permet als venedors llistar productes a preus més baixos.

En reunir compradors i venedors, Swappa realment ajuda a allargar el cicle de vida d’aquests telèfons. El llançament constant de nous telèfons i tauletes suposa una facturació més elevada per a aquests dispositius, que condueix en realitat el mercat secundari. Quan els venedors necessiten diners per als seus nous telèfons, poden utilitzar Swappa per vendre el telèfon a algú que necessiti una actualització barata.

“La nostra època més ocupada de l’any sol començar el setembre, quan Apple llança els seus nous iPhones”, va dir Ben. “Per a qualsevol persona que vulgui el més gran i més gran, n’hi ha un altre que vol estalviar uns quants dòlars i obtenir un dispositiu del tot utilitzat i totalment funcional.”

El control estricte manté els dispositius de brossa fora del mercat

Per intentar mantenir net el mercat de Swappa, s’han posat en marxa nombroses mesures de control de qualitat. A diferència dels llocs de comerç electrònic més grans, Swappa adopta un enfocament més personal per reunir compradors i venedors.

Tenint en compte el nombre sorprenent d’estafes telefòniques en plataformes, com eBay i Craigslist, Swappa es vetlla per assegurar-se que tots els dispositius que es venen a la venda s’han demostrat que funcionen manualment, s’obtenen legalment i són estructurals. Per complir tots els criteris de Swappa (i satisfer les expectatives del comprador), un dispositiu ha de ser utilitzat molt suaument en general, sense obligacions financeres pendents amb el venedor.

“El nostre procés de moderació és molt propi de Swappa”, va dir Ben. “Bàsicament, tenim un estàndard més alt per allò que permetem al lloc, però també investiguem activament tot per fer complir aquestes polítiques.”

Entre els requisits de Swappa hi ha que un dispositiu no tingui vidre esquerdat, ni indicadors d’humitat ni botons no funcionals. A més, els dispositius no poden contenir aplicacions pirates o il·legals. Swappa també requereix que els números ESN del dispositiu coincideixin amb els originals i que iCloud no el bloqueixi el dispositiu després d’un restabliment de fàbrica.

Els dispositius amb adhesius ESN que han estat modificats o eliminats no es poden mostrar. A diferència dels seus competidors, Swappa fa un pas més i requereix que tots els dispositius també es puguin vendre amb una bateria funcional. En cas que aquestes coses continuïn escorcollant-se per les esquerdes, el sistema d’assistència de Swappa és allà per ajudar, de nou, totalment alimentat per éssers humans que poden empatitzar amb la predicció del consumidor..

Següent: Ampliació de categories de productes amb la llar

Ben va llançar originalment Swappa com a mercat per als telèfons Android, però aviat va ampliar el catàleg del lloc per incloure altres productes de marca com ara les tauletes Kindle i els iPhones. Si bé Swappa està pensat per ser altament especialitzat, continua acceptant una àmplia varietat de dispositius personals per atendre millor la comunitat tecnològica del consumidor. Recentment, Swappa ha revelat els seus plans per incloure dispositius de jocs i tecnologia intel·ligent relacionada amb la llar al seu mercat.

Tenint en compte la vida cíclica de la tecnologia de jocs, té sentit que Swappa pugui aprofitar aquest mercat secundari sorprenentment actiu. Com passa amb els telèfons intel·ligents, els nous dispositius de joc són llançats periòdicament, tot i que a un ritme més lent i constant, incitant als consumidors entusiastes a anticipar-se a cada llançament. L’elevada demanda de jocs i consoles fins i tot obliga a alguns compradors a establir campaments fora de les botigues per obtenir nous llançaments el més ràpidament possible, cosa que pràcticament no es veu en qualsevol altre segment de mercat, a més dels telèfons intel·ligents..

D’altra banda, el concepte “demà” ha guanyat més popularitat en els darrers anys, ja que dispositius com l’Amazon d’Amazon van assolir el corrent principal. Molts dispositius domèstics intel·ligents s’alimenten de manera remota mitjançant un smartphone intel·ligent, cosa que els converteix en una altra incorporació adequada al mercat.

“Recentment vam començar a treballar amb dispositius de tecnologia domèstica com Google Home”, va dir Ben. “Sabem que hi haurà molta activitat amb aquest tipus de dispositius en el futur previst”.

Com passa amb molts empresaris i innovadors, Ben va iniciar Swappa per satisfer les necessitats insatisfetes i millorar el mercat existent. Des del 2010, Swappa ofereix un mercat segur i fiable per a les noves i les noves tecnologies. Swappa ofereix tot, des d’un iPhone 6S suau a una tauleta Android prepagable i assequible però confiable per a tothom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me