Automatització de la recollida de dades de Luminati: extracció ètica de dades amb resultats exactes i puntuals

TL; DR: Luminati, ja conegut per ajudar les empreses a extreure dades web disponibles a escala pública, està donant el seu servei un pas més amb l’automatització de la recollida de dades. Ara, l’empresa no només proporcionarà accés a les dades mitjançant una xarxa P2P de dispositius ociosos, sinó que també ajudarà a extreure-la i purificar-la. En última instància, l’objectiu de Luminati és eliminar el compliment i les preocupacions operatives, garantint que les empreses puguin aprofitar el poder de les dades d’una manera eficient i ètica..


En una economia digital, les dades sovint es coneixen amb el petroli nou, però això no vol dir que sigui tan difícil extreure.

Per aprofitar els avantatges d’un enfocament basat en dades, les empreses primer han d’invertir temps important i recopilar informació. Només aleshores podran obtenir informació sobre el valuós recurs modern.

“Pensa-ho d’aquesta manera: és com si cada benzinera del món hagués d’extreure i perfeccionar el seu propi petroli”, va dir O Lenchner, director general de Luminati.

Logotip de Luminati

Luminati ara ajuda els clients a accedir, extreure i purificar dades.

Des del 2014, Luminati proporciona una xarxa de proxy avançada que permet als clients accedir a les dades de manera eficient i sense cap detecció.

Ara, amb el servei de automatització de recopilació de dades (DCA), dissenyat per a les indústries de viatges i comerç electrònic i més enllà, la companyia també està ajudant a les empreses a extreure i purificar aquestes dades, assegurant-se que estigui llesta per utilitzar-los en la innovació, eficiència i ingressos..

Això és excepcionalment útil per proporcionar la visió crítica necessària per planificar-se en una escena de comerç electrònic que canvia dinàmicament. Amb només una simple sol·licitud d’API, Luminati pot proporcionar resultats continus i precisos en diversos formats.

Les empreses poden utilitzar la solució de rastreig de dades i proxy de l’empresa per a diversos propòsits, com ara intel·ligència competitiva, protecció de marca, seguiment de SEO, investigació de mercat i proves de llocs web. I, com que Luminati funciona des d’un punt de vista ètic primer, els usuaris poden confiar-se que compleixen els darrers estàndards sobre ús de proxy i recollida de dades..

En última instància, l’objectiu de la companyia és eliminar tant els problemes de compliment com operatius, assegurant que les empreses puguin aprofitar el poder de les dades d’una manera eficient i sostenible.

Ajuda a les empreses a accedir i extreure les dades disponibles públicament

Amb l’addició de DCA, Or va dir que Luminati proporciona els tres pilars essencials per gestionar les dades disponibles públicament: infraestructura, potent programari de desbloqueig i recuperació automatitzada de dades.

“En proporcionar la xarxa de proxy distribuïda més avançada com a motor, Luminati sempre s’ha centrat en fer la recollida de dades més ràpida, eficaç i més eficaç”, va dir. “Ara ens dirigim cap a la automatització de tota l’operació dels nostres clients.”

Per infraestructures, la xarxa peer-to-peer de l’empresa utilitza les adreces IP residencials de milions de dispositius inactius per accedir a les dades, proporcionant una situació de guanys per als propietaris i empreses de dispositius..

Icones que il·lustren els avantatges de la plataforma

L’automatització de recopilació de dades (DCA) serveix de la peça final en l’enfocament en capes de Luminati.

Els que consenten a aportar les seves adreces IP a canvi reben una compensació en diverses formes, com ara aplicacions sense publicitat o sense cap cost d’un desenvolupador soci. Els recursos només s’utilitzen quan el dispositiu està connectat a wifi, no s’utilitza i té una bateria suficient.

I les empreses es beneficien de la capacitat de recollir informació de llocs públics que bloquegen dades o mostren informació enganyosa quan s’envien massa sol·licituds des de la mateixa IP.

Fa uns mesos, Luminati va introduir una altra capa en el seu enfocament per gestionar les dades disponibles públicament: Unblocker. El programari garanteix que els usuaris poden enviar només una sol·licitud als llocs d’orientació i rebre les dades més precises disponibles, tot funcionant èticament.

“Ens assegurem que s’ha passat la sol·licitud i obté una resposta”, o va dir. “En aquesta fase, encara no gestionem la recollida de dades en si mateixa, sinó que us ajudarem a accedir a aquestes dades. Al mateix temps, no danyem el domini objectiu ni el retardem. ”

El tercer pilar (automatització de recopilació de dades) és el procés d’extracció, que o bé, implica l’automatització de processos robotitzats (RPA). “Es requereix mà d’obra manual i automatització per augmentar l’eficiència”, va dir.

Treball manual ineficient comercial per a automatització i control de qualitat

Els avantatges de la plataforma DCA de Luminati són tres: estalviar diners i temps als usuaris mitjançant automatització i reducció de mà d’obra, proporcionar dades de gran precisió i potenciar les organitzacions amb la capacitat de treballar amb agilitat..

Actualment, un grup selecte de clients Luminati està fent proves beta de la plataforma, que els permet especificar les seves necessitats mitjançant una API de descobriment i rebre resultats en diversos formats. “Podeu utilitzar l’API fàcilment per comunicar els vostres requisits, inclòs quan necessiteu les dades i amb quina freqüència”, o va dir.

Per exemple, si un comerciant volia recopilar informació sobre el preu de la roba, podria programar sol·licituds a través de l’API DCA. Luminati gestionaria internament el procés de descobriment abans d’extreure totes les dades rellevants, disponibles públicament.

Una API senzilla proporciona resultats precisos i puntuals en diversos formats de dades.

Abans d’enviar informació al client, Luminati té un llarg termini per assegurar-se que les dades es validen i passen els estàndards d’assegurament de la qualitat. Aquest pas protegeix els clients del que es coneix com a dades esporàdiques: informació que les empreses proposen intencionadament per protegir la informació de l’extracció, tot i que aquesta informació està disponible al públic i, per tant, un joc just..

O ha dit que això és possible per l’experiència de Luminati en el camp. “Vista de tantes operacions d’extracció de dades que ho sabem pràcticament tot, perquè veiem aquestes operacions en milers, mentre que els nostres clients només veuen les seves pròpies operacions”, va dir.

Al final del dia, els clients reben dades d’alta qualitat revisades en el format desitjat sense invertir recursos a gran escala.

“Després d’acabar d’extreure les dades, podem proporcionar els resultats al client en format, ja sigui directament a un servidor Amazon S3 o entregat com a CSV per correu electrònic”, o va dir..

Eliminar els problemes de compliment i operatius

Fins ara, els clients han estat força satisfets amb els resultats. O bé ens ha explicat que l’extracció de dades és una necessitat per a moltes empreses, cosa que els permet investigar les tendències i combatre el frau en línia, però això no significa que ningú en gaudeixi.

“Als nostres clients els encanta no haver de ser responsables del propi procés d’extracció de dades”, va dir. “Construint aquest producte, els permetem centrar-se en obtenir informació sobre les dades.”

I, a causa del compromís amb l’ètica de Luminati, els usuaris no s’han de preocupar de complir els últims estàndards sobre ús de proxy i recollida de dades..

A banda de l’adreça IP del dispositiu, el SDK de Luminati, que gestiona la infraestructura de l’empresa, no accedeix ni utilitza cap informació personal. O bé, els recursos no s’utilitzen mai per a finalitats com ara la mineria o emmagatzematge de cripto i els serveis de l’empresa compleixen plenament les lleis de protecció de dades, com ara el GDPR.

A més, Luminati supervisa l’ús tant en sistemes automatitzats com manuals per assegurar-se que la xarxa no està maltractada. I, abans d’utilitzar la xarxa, tots els clients potencials se sotmeten a un procediment de compliment rigorós.

En última instància, l’empresa s’enorgulleix de tenir cura tant de les molèsties operacionals com dels problemes de compliment, elevant una enorme càrrega als seus clients.

“Tothom parla del poder de les dades, però ningú parla realment del procés de recollida”, va dir. “Portem cinc anys en aquest mercat, ajudant les grans empreses del món a tenir èxit. I estem encantats amb això. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me