Atspace – Més que una dècada de proporcionar milions d’emprenedors d’allotjament gratuït i de baix cost per créixer empreses en línia i bases de clients

TL; DR: Fundada fa més de 10 anys per un equip d’empresaris d’il·lusió tecnològica, Atspace s’ha convertit en un gegant de la indústria d’hostatge i ara potencia els llocs de més de 5 milions de clients. L’empresa s’enorgulleix d’oferir un paquet d’allotjament gratuït que permeti a les empreses emergents posar els peus a la porta de l’espai de comerç electrònic. I, quan els propietaris de llocs estan preparats per actualitzar-los a un nivell més alt de servei, Atspace fa que la migració cap a un servei premium compartit, VPS o allotjament dedicat a un servidor dedicat sigui perfecta. Amb un compromís per evolucionar els seus serveis en paral·lel amb la tecnologia canviant i té previst llançar una plataforma de màrqueting SaaS integral, Atspace està posicionat per continuar ajudant als empresaris en expansió del món a crear presència web durant les pròximes dècades..


A mesura que el panorama empresarial passa cap a l’àmbit digital, és més important que mai que les PIME es centrin a desenvolupar una presència web robusta. La majoria dels consumidors moderns han abandonat les llibretes telefòniques i els directoris d’impressió i ara s’orienten al web per trobar els productes i serveis que busquen.

No obstant això, malgrat les estadístiques que demostrin els avantatges financers de tenir un lloc web, aproximadament la meitat de les petites empreses encara no es troben en línia. Segons el nombre de la indústria, el 30% de les petites empreses que han creat botigues a la xarxa generen més del 25% dels seus ingressos a causa dels seus llocs. I és que aquest nombre creixerà amb les tendències creixents de les compres per a mòbils. És per això que un nombre creixent d’emprenedors està buscant una solució de baix cost per unir-se a la comunitat empresarial en línia, i milions ho troben amb Atspace.

La capçalera de Chris Velev i el logotip de Atspace

Chris Velev d’Atspace ens ha explicat com l’amfitrió ha servit a milions d’empresaris en vaga durant més d’una dècada.

“Permetem als usuaris crear la seva pròpia font d’allotjament web amb una solució completa” clau en mà “, va dir Chris Velev, gerent de màrqueting digital de la companyia matriu AtSpace, AttractSoft. “Realment ho proporcionem tot, des del servei d’allotjament web fins a la facturació i atenció al client”.

Durant més d’una dècada, Atspace ajuda els milions d’emprenedors a entrar a l’espai de comerç electrònic a través del seu servei d’allotjament gratuït. Es tracta d’un pla d’entrada i sense publicitat que les empreses emergents poden utilitzar per començar a crear la presència en línia que ha esdevingut tan crucial per connectar-se amb milions de consumidors experimentats en tecnologia que compren al web..

I, una vegada que aquestes empreses superen el nivell gratuït, Atspace facilita la migració cap a les seves solucions premium, compartides, VPS i hosting d’allotjament dedicat al servidor. Per a Atspace, tot es tracta d’ajudar les organitzacions a establir les bases necessàries per a models de negoci amb èxit en el món digital centrat en l’actualitat..

Allotjament gratuït per a milions de propietaris de llocs per difondre les seves idees en línia

Amb més de 5 milions d’usuaris, el pla d’allotjament gratuït d’Atspace ofereix potències en diverses indústries i aplicacions: des de blogs de fotografia empresarial fins a tallers d’electrònica..

“Som un dels proveïdors d’allotjament web gratuïts més antics de la xarxa”, va dir Chris. “La gent ens acosta des de fa més de 10 anys pel nivell de servei que oferim sense cap cost”.

Collage de fotos del centre de dades d’Atspace

El gran centre de dades d’Atspace permet a l’empresa donar suport a paquets de hosting robustos per a més de 5 milions d’usuaris.

Per a les empreses intimidades pels costos i les dificultats relacionades amb el desenvolupament de la web, la solució d’allotjament gratuïta d’Atspace pot proporcionar una forma senzilla i indolora de provar noves idees amb poca inversió. El pla concedeix als usuaris 1.000 MB d’espai en disc amb transferència de dades il limitada i tres subdominis. A diferència de molts amfitrions gratuïts, el paquet gratuït d’Atspace no mostra anuncis al lloc d’un usuari i està disponible per a tota la vida.

“Mai tanquem cap compte gratuït”, va dir Chris. “Això és una de les coses que fa que el nostre pla gratuït sigui únic.”

A mida de les empreses, Atspace ofereix la possibilitat de passar als serveis premium a preus competitius. Com que la majoria de pimes funcionen amb pressupostos ajustats, necessiten que totes les inversions comptin i aquest allotjament de baix cost pot proporcionar un benefici significatiu de la inversió..

Oferint una migració perfecta a serveis actualitzats en escala de llocs

Atspace funciona amb el model de servei freemium: els serveis gratuïts es posen a disposició de tots els usuaris i els que necessiten actualitzar-se als plans de pagament poden fer-ho fàcilment. Atspace proporciona una migració indolora a les empreses que es desenvolupen cap a paquets d’allotjament millorats que garanteixen altes taxes de funcionament.

L’actualització a paquets més grans i a serveis més avançats permet a les PIME que creixin els seus llocs a mesura que s’expandeixin els seus negocis. Els plans d’allotjament compartits premium d’Atspace tenen un preu competitiu i proporcionen espai i amplada de banda il·limitats al disc per estar al dia amb les exigències del trànsit i del contingut..

Garantia d'allotjament de Atspace

Quan les empreses creixen del pla gratuït, Atspace fa que la migració cap a serveis d’allotjament premium sigui perfecta.

A l’hora de considerar un pla d’allotjament, les empreses han de pensar tant en costos com en fiabilitat. Els paquets d’allotjament compartit gratuïts i de baix cost solen sacrificar disponibilitat, recursos i serveis per mantenir els preus competitius. Però no és el cas de Atspace. L’amfitrió garanteix un 99,9% de temps de funcionament, fins i tot amb els seus serveis gratuïts.

“És la nostra missió oferir als usuaris la millor experiència possible, independentment de quin pla estiguin”, va dir Chris. “Oferim tot l’espectre, des de gratuït a compartit i VPS fins a servidor d’allotjament dedicat.”

A mesura que les empreses comencen a superar els seus plans d’allotjament gratuïts, Atspace envia notificacions per a les actualitzacions suggerides. Un cop les empreses decideixin millorar els serveis, Atspace facilita la migració.

“Tan aviat com que la demanda del vostre projecte creixi, el sistema us notifica automàticament que us acosteu als límits”, va dir Chris. “Hem dissenyat la plataforma per gestionar l’actualització d’una forma molt fluïda, de manera que els usuaris no han de patir cap temps d’aturada o interrupció del servei.”

Evolució d’equips i solucions per mantenir el ritme amb la tecnologia canviant

Atspace ajuda a les empreses a créixer ajudant-les a reconèixer quan s’aconsellen actualitzacions. Per mantenir el ritme amb els seus milers de clients en creixement i canviar contínuament les tendències del sector, Atspace ha recorregut a noves solucions, inclosa la virtualització.

“Intentem innovar constantment, de manera que hem incorporat nous membres de l’equip durant els últims anys”, va dir Chris. “Estem tractant d’adoptar moltes tecnologies noves com la virtualització.”

Foto de l’equip Atspace a la feina

L’equip de Atspace es dedica a evolucionar les seves ofertes amb tecnologies canviants per atendre millor la seva base de clients.

La virtualització s’ha convertit en una tendència creixent a mesura que les empreses busquen estalviar espai, recursos, temps i diners en migrar-se dels servidors físics en centres de dades oberts. El pla easyVPC d’Atspace és un paquet d’allotjament VPS de baix cost que ofereix flexibilitat amb emmagatzematge i trànsit compartits il·limitats. Els paquets actualitzats, inclosos els plans Advanced, Professional i Enterprise de l’empresa, ofereixen CPU dedicades amb disponibilitat RAM, emmagatzematge i amplada de banda importants.

“Estem intentant no només seguir la indústria, sinó establir les tendències en funció de les solucions que oferim”, va dir Chris.

És possible gràcies a l’equip dedicat d’Atspace que abasta diverses cultures i continents, ens va dir Chris. Chris va dir que Atspace empra alguns dels professionals més experimentats i coneixedors de l’espai tecnològic.

Següent: Una plataforma de màrqueting intel·ligent per ajudar les pimes a crear presència web

Va dir que servir per a la indústria del comerç electrònic requereix molta innovació en un curt període de temps. I Atspace és constantment desafiat en proporcionar maneres noves i millorades d’ajudar a les empreses en línia.

“Tenim una enorme base de clients a Europa i als Estats Units, dins les categories de companyies d’assegurances, organitzacions bancàries i molt més”, va dir Chris. “Aquests clients realment utilitzen la nostra infraestructura per ampliar els seus projectes i serveis.”

Per mantenir el ritme de l’avanç tecnològic, Atspace té previst implementar més solucions SaaS i una plataforma de màrqueting més intel·ligent, construïda específicament amb les pimes en compte. Les solucions SaaS millorades permeten als usuaris d’Atspace utilitzar una varietat més gran de programari basat en núvol.

“Anem cap a les solucions allotjades perquè veiem que la infraestructura s’està convertint en una mercaderia cada cop més gran”, va dir Chris. “Hem de diferenciar les nostres ofertes de la competència afegint més serveis de valor afegit.”

Atspace treballa per implementar Solera com una plataforma de màrqueting intel·ligent que permet a les PIME gestionar més fàcilment els actius en resposta a les tendències digitals.

“El màrqueting intel·ligent és la cosa nova”, va dir Chris. “I volem estar just a l’avantguarda”.

Tot i que la veritat de la meitat de les PIME del món encara no tenen presència web, els amfitrions com Atspace comencen a canviar-ho, oferint allotjament assequible que els ajudarà a construir i comercialitzar les seves marques per arribar davant de la comunitat creixent de consumidors que compren en línia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me