Aproximació de codi obert de Talend per donar servei a les empreses dirigides per dades: ingesta accelerada de dades a gran escala a un preu assequible

TL; DR: Talend fa que els recursos amplis de dades siguin més accessibles, fiables i mòbils per ajudar els clients a prendre decisions empresarials basades en informació en temps real. Si adopta un rar enfocament de codi obert per a la integració de dades grans, l’empresa pot innovar, desenvolupar i ajustar productes ràpidament per satisfer les necessitats del client. La plataforma de codi obert obre les portes a novetats i actualitzacions comercials rendibles. Talend realitza investigacions periòdiques per identificar i mantenir-se al capdavant de les tendències d’integració de dades, cosa que facilita a les empreses aprofitar les dades en millors pràctiques comercials i relacions amb els consumidors més productives. És per això que presentem a l’empresa un premi Choice Choice per desenvolupadors per inspirar decisions empresarials basades en dades.


Des de la gestió de la cadena de subministrament fins a les interaccions amb els clients, el venedor de PC líder mundial en Lenovo confia en múltiples solucions de Talend per agregar i comprendre quantitats massives d’informació..

Pel que fa al consumidor, l’arquitectura híbrida de Lenovo ingereix dades de 60 fonts diferents cada dia, representant més d’11 mil milions de transaccions anuals. Quan es tracta de la gestió de la cadena de subministrament i de l’inventari, el programari Talend consolida informació sobre més de 5 milions d’identificacions úniques de producte per garantir un informe i catalogació exactes.

“Necessitàvem una solució àgil i fàcil d’utilitzar, que pogués connectar dades en temps real des de diverses fonts i després transferir aquestes dades al nostre centre d’administració i adquisició d’inventaris globals”, va dir Robin Li, responsable de TI en un comunicat de premsa. . “L’arquitectura de codi obert de Talend ens va proporcionar una gran flexibilitat i va destacar per la seva rapidesa i eficàcia en la gestió de volums massius de dades.”

Mitjançant la implementació de solucions de dades Talend, Lenovo va reduir els costos d’explotació en un milió de dòlars en només sis mesos i va augmentar els ingressos un 11% per unitat minorista..

“Amb la visió de 360 ​​graus del client que hem aconseguit, ens ha donat una sensació d’acceleració on podem comprendre ràpidament què esperen els nostres clients d’una experiència personalitzada i quins productes esperen. des d’un punt de vista de personalització ”, va dir Marc Gallman, director general d’arquitectura de dades grans, en un estudi de cas. “Podem obtenir respostes i informació més ràpidament.”

Talend adopta una ruta de codi obert quan construïu el negoci

Tot i que els programes de codi obert han tingut un èxit notable aparentment en totes les indústries tecnològiques, Talend va ser el primer venedor comercial de codi obert de programari d’integració de dades quan la companyia va debutar el 2005.

L’empresa ofereix una funcionalitat bàsica mitjançant descàrregues gratuïtes, mentre que s’inclouen funcions i suport addicionals quan els clients compren llicències anuals.

Per il·lustrar la recepció canviant al programari de codi obert, l’Apache Software Foundation manté els marcadament populars marcs Hadoop i Spark per emmagatzemar i processar grans conjunts de dades. Les plataformes llançades el 2005 i el 2014, respectivament.

Filosofia darrere de ser disruptiva en el Big Data Market

Segons el conseller delegat Mike Tuchen, els productes de codi obert tenen més èxit quan agiten un mercat existent. Amb la capitalització d’una comunitat d’usuaris compromesa per reduir els costos de desenvolupament i comercialització, les empreses de codi obert poden proporcionar serveis per un cost significativament menor que els venedors propietaris..

Retrat del CEO de Talend, Mike Tuchen, amb logotip

Segons el conseller delegat Mike Tuchen, els productes de codi obert no impedeixen un model de negoci sòlid.

“Per crear un mercat nou, heu de trobar els primers adoptants que vulguin provar alguna cosa que no hagi existit mai al món abans”, deia en un article. “Hi anireu després de problemes únics.”

La companyia ha visitat més de 3 milions de descàrregues de productes de codi obert, cosa que es tradueix en aproximadament 1.500 clients empresarials. La comunitat TalendForge de 270.000 membres amplia el codi font per satisfer necessitats específiques i són els primers a provar, traduir i millorar els llançaments nous.

Open Studio: Eines gratuïtes per a la integració, la qualitat i la gestió de dades

Amb l’oferta de la plataforma Open Studio disponible de forma gratuïta, Talend pretén reduir les barreres perquè les empreses adopten pràctiques d’integració de dades. Open Studio simplifica ETL o extreure, transformar i carregar dades de fonts separades en un dipòsit central.

Les eines gràfiques simples generen codi natiu per aprofitar les bases de dades Hadoop i NoSQL en una arquitectura escalable. Open Studio admet més de 900 connectors i components per a la seva integració, i les organitzacions poden millorar la qualitat i la precisió de les dades amb eines de supervisió i perfilació de final a extrem.

La plataforma també inclou un bus serial empresarial, o ESB, per connectar altres aplicacions i recursos de dades, juntament amb eines per a la gestió de dades magistrals, permetent a les organitzacions definir i administrar de forma coherent les dades.

Solucions comercials presenten eines de col·laboració i gestió

Els usuaris poden accedir als serveis basats en subscripcions de Talend amb proves gratuïtes i sandbox. La plataforma de grau empresarial ofereix molts dels mateixos programes de codi obert, actualitzats amb funcions addicionals, assistents i suport.

Els clients pagats gaudeixen de actualitzacions automàtiques, accés al seguiment d’errors i fòrums d’usuaris, juntament amb una assistència tècnica il·limitada amb temps de resposta garantits a través del lloc web o del correu electrònic.

Captures de pantalla de productes Talend

Els productes de Talend proporcionen formes gràfiques simples i interactives amb les dades.

De manera més significativa, els productes comercials introdueixen capacitats de col·laboració incloent llicències addicionals per preparar, compartir i gestionar dipòsits de dades. La publicació del Data Fabric de 2016 va incloure serveis d’integració en núvol i eines més avançades de preparació de dades.

“S’entén bé que les empreses han de ser impulsades per les dades per competir, però encara hi ha diverses barreres importants que impedeixen que les empreses facin de les dades una competència bàsica a tota l’organització”, va dir Ciaran Dynes, vicepresident superior de productes. “Talend Data Fabric proporciona una plataforma de dades governada i totalment integrada que permet a les TI que proporcionin capacitats d’autoservei per tal que els treballadors empresarials tinguin un accés complet a la informació que necessiten, sense posar en risc la informació o perjudicar el compliment.”

Recerca de dades per millorar les pràctiques comercials & Interaccions amb el client

El minorista de sabates i complements Aldo s’ha dirigit recentment a Talend per substituir la plataforma de comerç electrònic de l’empresa. El sistema poc fiable i costós va derivar freqüentment en l’abandonament del carretó, pèrdues de comandes i clients no satisfets.

Talend va integrar 100 aplicacions, serveis i bases de dades per processar milions d’esdeveniments al dia, just a temps per a la exigent temporada de compres de vacances.

L’ús de les dades per millorar les relacions amb els consumidors serà clau per a les empreses en el futur, ja que una enquesta internacional finançada per Talend va mostrar un sorprenent desfasament entre les expectatives del client i els serveis empresarials proporcionats..

Gairebé el 90% dels líders informàtics creien que la seva organització entenia els clients, mentre que només el 60% dels consumidors considera que les empreses reconeixen les seves necessitats. Per tancar el buit, el 63% dels enquestats informàtics va dir que el 2017 l’ús de dades per entendre millor els clients és una prioritat empresarial.

Una altra enquesta va mostrar que, internament, l’accés a les dades d’autoservei, la gestió de metadades i les analítiques en temps real constitueixen gairebé el 70 per cent dels projectes que els equips informàtics esperen assumir el 2017.

Curiosament, els enquestats van indicar que la relació entre el departament informàtic d’una empresa i la resta de l’empresa era el repte més important per convertir-se en impulsat per les dades, més que un obstacle que el pressupost o les competències existents.

Els consellers delegats, Mike Tuchen, parlen amb una IPO amb èxit

Quan la companyia es va fer pública per primera vegada el 2006, l’IPO de Talend es va considerar un èxit rotund, en bona part darrere de la bona gestió fiscal i les pràctiques empresarials lleves que Mike fa complir, a més de les grans apostes pel cloud computing i les grans dades..

Les accions van tancar la primera nit a un preu més alt del previst, i van saltar gairebé un 50% al principi del dia següent. Ara la companyia registra uns beneficis trimestrals forts i continua sent un flux de caixa positiu. Més enllà del creixement financer, Mike va dir que el fet de fer públic va afectar positivament Talend d’altres maneres.

“És un missatge únic per reclutar talent, perquè hi ha pocs empreses de 100 milions de dòlars que tenen diners en efectiu positius i creixen ràpidament”, va dir Mike en un article. “Amb una OIT amb èxit, les accions funcionen bé i l’acceleració dels ingressos, altres persones poden veure què passa aquí. Per això, hem augmentat el gas per aconseguir que aquestes persones siguin a la porta més ràpid. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me