ALIS: Una plataforma de mitjans de comunicació social japonesa Desenvolupada per Blockchain i dissenyada per atreure usuaris de confiança i contingut mitjançant recompenses

TL; DR: ALIS, una plataforma de xarxes socials basada en blockchain que utilitza un sistema de recompenses per distingir articles i persones creïbles dels que no són fiables, està creant una alternativa descentralitzada al nostre actual sistema de xarxes socials. La plataforma que es desenvolupa de manera autònoma permetrà el contingut lliure d’anuncis mitjançant incentius basats en testimonis. Amb iniciatives com el Programa Ambaixador ALIS treballant per accelerar el creixement, la plataforma està preparada per a un desenvolupament continu basat en la retroalimentació dels usuaris.


Podem aprendre molt sobre la presa de riscos de la valentia dels pingüins, una espècie que es veu obligada a lluitar amb incertesa diàriament. Els ocells sense vol s’apleguen freqüentment a les prestatgeries de gel quan passen gana, debatent si una immersió a les aigües baixes produirà un bufet de peix o una mort prematura davant d’un depredador amagat..

Inevitablement, un pingüí atrevit fa el primer moviment i, sovint, aquest pingüí és el que rep més recompensa. L’equip que hi ha darrere d’ALIS, una plataforma innovadora i descentralitzada de mitjans de comunicació social impulsada per blockchain, ha adoptat la naturalesa que pren el risc del pingüí com a part de la seva proposta de valor..

Logotip ALIS

ALIS fusiona blockchain i les xarxes socials.

Per als membres de l’equip ALIS, entrar en aigües desconegudes és un preu reduït a pagar quan s’intenta trobar una alternativa al nostre sistema centralitzat de mitjans de comunicació, carregat de violacions de privadesa de dades, notícies enganyoses i publicitat invasiva..

“M’agradaria que la gent sabés que el plantejament social actual no és l’adequat”, va dir Masahiro Yasu, cofundador i conseller delegat d’ALIS. “No haureu de donar cap informació personal o privada si voleu utilitzar una aplicació. Volem veritablement crear un futur descentralitzat amb una pròspera aplicació que no només sigui de transparència, sinó també d’ajudar a les economies locals a créixer ”.

Com a plataforma basada en blockchain que canvia publicitat per incentius basats en testimonis, ALIS té el potencial de revolucionar les xarxes socials. L’eina descentralitzada, ara en beta oberta, està destinada a cobrir la demanda del mercat d’articles d’alta qualitat i col·laboradors de confiança. Amb iniciatives com el Programa Ambaixador ALIS que treballa per accelerar el creixement, la plataforma està preparada per proporcionar un valor i innovació únics.

Una plataforma sense anuncis que revoluciona els mitjans de comunicació i notícies socials

Facebook ha estat a l’aigua calenta per exposar les dades privades dels seus usuaris des del 2013 quan l’empresa de xarxes socials va filtrar de forma accidental els números de telèfon i adreces de correu electrònic de 6 milions d’usuaris a espectadors no autoritzats. Des de llavors, la situació només ha empitjorat: el 2018, un atacant va exposar les dades personals de 50 milions d’usuaris en l’incident de pirateria més massiu de la història de Facebook..

Si no és suficient per espantar els usuaris, Facebook ha admès vendre anuncis basats en la informació que els usuaris comparteixen a la xarxa. Masahiro va dir que aquesta falta general de confiança és una de les raons per les quals vol que l’ALIS tingui èxit. “Hem de retornar el poder a la gent allunyant-nos d’una plataforma centralitzada”, va dir.

Banner de ALIS

La plataforma, actualment en beta, ofereix un enfoc descentralitzat de la circulació de contingut de confiança.

Una part de la inspiració per a ALIS va ser de Steemit, una plataforma de mitjans de comunicació social fundada el 2016 que aprofita la tecnologia blockchain i la criptocurrency per premiar els usuaris que aporten articles, imatges i comentaris. Fa dos anys, Sota Ishii, cofundadora i CTO d’ALIS, va publicar fotos de la seva gira per Amèrica del Sud a la plataforma. El contingut li va guanyar prop de 30 dòlars, amb els quals va comprar la pizza més cara que havia de oferir Domino.

Intrigat, Sota i l’equip ALIS van investigar la plataforma a fons. Si bé els gegants tecnològics com Google i Facebook es basen principalment en la publicitat per obtenir ingressos, Steemit, valorat en 378 milions de dòlars a juliol de 2017, utilitza un elaborat esquema de token.

Tot i que l’equip ALIS va admirar la plataforma Steemit, van observar dues mancances: una economia de token excessivament complicada i una falta de localització per al públic japonès. Alis, doncs, es va desenvolupar per oferir una plataforma de xarxes socials fàcil d’utilitzar, basada en testimonis, dissenyada específicament per al mercat japonès.

Incentius basats en token per crear i trobar contingut fiable

L’ALIS incentiva el contingut de qualitat mitjançant la distribució de fitxes als autors que creen articles d’alta classificació, així com a aquells que avaluen materials. Si bé tant els creadors com els avaluadors són essencials per a la xarxa social, els creadors rebran un incentiu més substancial en funció del temps que participin. Els avaluadors reben més fitxes amb el pas del temps, ja que classifiquen articles que reben un nombre considerable de likes..

Aleshores, els lectors poden identificar contingut de confiança en funció del nombre de likes i del nombre de fitxes pagades per cada article. Tant la gent com els articles es classifiquen en funció de la fiabilitat i els usuaris poden buscar-los mitjançant etiquetes associades.

Captura de pantalla d’ALIS

ALIS especifica persones fiables mitjançant un sistema d’etiquetatge.

Segons un llibre blanc del lloc web ALIS, ja que la pròpia plataforma es considera valuosa pels usuaris, el valor del testimoni ALIS augmentarà. A partir de l’èxit tant de Steemit com de Golos, una plataforma descentralitzada dirigida als oradors russos, els autors defensen que l’esquema té una alta probabilitat d’èxit..

Masahiro va dir que el principal benefici de la plataforma és la seva capacitat per obtenir ingressos socials. “Ara mateix, si escrius un tuit a Twitter, no obtindràs res”, va dir. “Si obteniu ingressos amb contingut, obtindreu més usuaris.”

ALIS també inclou mecanismes integrats dissenyats per prevenir el frau. Per evitar la creació de diversos comptes maniquins, els usuaris han d’autentificar els seus perfils mitjançant SMS. El sistema també anul·larà les accions dels usuaris que avaluen nombrosos articles en pocs segons, cosa que és estadísticament impossible.

Un enfocament de desenvolupament autònom i descentralitzat

L’equip ALIS ha distribuït 3,75 milions de fitxes a través d’ICO, i també distribuirà fitxes addicionals a creadors i avaluadors. Més enllà de la implementació inicial, l’equip ALIS reconeix que és fonamental mantenir els usuaris compromesos i tornar. Per tant, les fitxes ALIS tindran una taxa d’inflació del 50%.

Masahiro va dir que ALIS aprofitarà la tecnologia blockchain per mantenir registres de les contribucions dels avaluadors i creadors. Els usuaris amb fitxes ALIS vàlides en la cartera ALIS podran distribuir recompenses als usuaris, creant un sistema de desenvolupament autònom.

“En aquest moment, estem pensant utilitzar la tecnologia blockchain per a avaluacions i recompenses, però per a altres funcionalitats, volem avaluar altres tecnologies”, afirma el cofundador ALIS en el llibre blanc. “Per exemple, els articles publicats no s’han de guardar a la blockchain, ja que l’estructura de dades no és adequada per a la cerca i l’aprenentatge profund.”

Masahiro va dir que la companyia sempre està oberta a suggeriments, centrada en escoltar activament els usuaris i compartir contínuament informació amb ells sobre el procés de desenvolupament. “Continuem creant i millorant el nostre servei, a poc a poc, cada dia”, va dir. “També fem enquestes demanant quines característiques els agraden més als usuaris, cosa que ens ajuda a prioritzar el desenvolupament.”

Mitjançant el procés d’assoliment de multitud, l’equip d’ALIS espera reunir idees sòlides i reeixides que condueixin al desenvolupament d’una plataforma pràctica i útil. “L’activitat dels usuaris és el que fa que l’ÀLIS tingui èxit”, va dir Masahiro.

El Programa Ambaixador ALIS: Accelerant el creixement

Amb aquesta finalitat, el programa d’ambaixador ALIS de la companyia, una iniciativa dissenyada per permetre als usuaris i inversors de difondre la paraula sobre la xarxa, es troba des de fa gairebé un any i molts dels usuaris inicials continuen treballant amb passió i voluntàriament amb ALIS. Com que el creixement del producte i el valor del testimoni depèn totalment de l’expansió de la comunitat ALIS, l’equip ALIS considera fonamental augmentar la divulgació tant a nivell mundial com a Japó..

Els ambaixadors ALIS són seleccionats amb cura per l’equip ALIS i tenen l’encàrrec d’aconseguir nous fans, difondre informació, promoure esdeveniments ALIS en línia i fora de línia i proporcionar perspectiva sobre els mercats regionals. A canvi, reben entrada gratuïta a esdeveniments, samarretes personalitzades i una targeta oficial d’Ambaixador ALIS.

L’objectiu del Programa Ambaixador és que, igual que els pingüins, aquests ambaixadors de caça continuïn portin a la família ALIS a celebrar-se amb una gran quantitat de recursos en línia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me