Actuar en el millor interès del públic: la missió del Registre d’interès públic per educar la comunitat global en el valor de conrear la identitat en línia

TL; DR: Des del 2002, el Registre d’Interès Públic s’ha compromès a donar servei a la comunitat global mitjançant la gestió de dominis de primer nivell (TLD) que permeten a les organitzacions definir les seves identitats en línia. Primer com a operador de .org i més recentment com a propietari de .ngo i .ong – TLDs reservats exclusivament a organitzacions no governamentals sense ànim de lucre (ONG) – El Registre d’Interès Públic s’esforça a fer que aquells que no tinguin accés a Internet en línia, educin els usuaris sobre com per aprofitar eficaçment el poder del web i fer llum sobre els riscos de seguretat exclusius de la comunitat sense ànim de lucre. L’objectiu és avançar en el bé públic connectant el món mitjançant la tecnologia i la col·laboració.


La majoria de nosaltres no podem entendre el dia sense els nostres telèfons intel·ligents, i molt menys tota la vida sense accés a Internet. Però, per a gairebé la meitat de la població mundial – el 48% a juny de 2017, per ser exacte -, aquest darrer escenari és la norma.

El fet d’aportar els avantatges que canvia la vida de la connectivitat a Internet a aquest grup de persones més baixes és una de les missions fonamentals de la Internet Society, un organisme sense ànim de lucre fundat el 1992. Una dècada després de la seva creació, el mercat de dominis encara està en la seva infància i l’ús d’internet continuant. augment, Internet Society va crear el Registre d’Interès Públic.

El cap de pantalla de Brian Cute i el logotip de PIR

El director general del Registre d’Interès Públic, Brian Cute, ens va dir que la missió de l’organització és ajudar els ànim de lucre a construir presència web.

“Els objectius inicials d’Internet Society eren promoure internet obert i interconnectat per a tothom i educar el govern, la indústria i la societat civil en el potencial d’Internet”, va dir Brian Cute, conseller delegat del Registre d’Interès Públic. “El Registre d’Interès Públic es va crear per educar i servir la comunitat no comercial en un ús eficaç d’Internet i oferir a aquestes organitzacions una identitat de confiança en línia – el domini .org”.

Avui, les dues organitzacions comparteixen un propòsit comú, amb el Registre d’Interès Públic finançant els esforços de la Societat d’Internet per millorar la privadesa, la seguretat i l’accessibilitat en línia. Tant si s’avançaran les causes mitjançant extensions de domini addicionals exclusives per a fins sense ànim de lucre o bé perquè les ajudin a prevenir i defensar les amenaces virtuals, el Registre d’Interès Públic continua centrat en desbloquejar el potencial d’internet per als usuaris a tot el món.

Configuració del món en línia mitjançant un domini de primer nivell de confiança

Quan el paper del conseller delegat del Registre d’Interès Públic es va fer disponible el 2011, Brian va dir que dues coses el van atraure immediatament a la feina.

“El primer és que el Registre d’Interès Públic és tant sense ànim de lucre amb una missió clara, com en una empresa de registre a l’engròs, que per a mi ofereix el millor d’ambdós mons”, va dir. “En segon lloc, volia l’oportunitat de dirigir un equip apassionat. Realment crec en el model de treball en equip i en tenir una cultura organitzativa forta i volia estar en un lloc on pogués motivar a les persones i els equips a assolir grans objectius i assolir-los ”.

Afortunadament per a Brian, el Registre d’Interès Públic no era cap estrany per assolir objectius importants. L’any 2003, l’organització es va implicar en la transferència més gran de la història d’internet quan es van canviar més de 2,6 milions de dominis .org al Registre d’Interès Públic de l’operador anterior, tasca que es va dur a terme sense afectar un sol registre o lloc web .org. Des de llavors ha estat operat pel Registre d’Interès Públic.

Com a domini de primer nivell (TLD), .org es va crear originalment el 1984 juntament amb .com, .net, .gov, .us, .edu i .mil. Actualment, segueix sent un dels més populars, amb més de 10 milions de dominis .org registrats a tot el món, donant servei a una àmplia gamma d’organitzacions.

“Tenim la sort de que .org és vist a tot el món com un TLD de confiança i que som una marca recognoscible que la gent associa amb informació de confiança”, va dir Brian.

Avançar les causes mitjançant extensions de domini exclusives per a ONG

Tot i que .org s’utilitza habitualment per a persones sense ànim de lucre, és sense restriccions i, per tant, està obert a multitud d’organitzacions, incloses les empreses amb ànim de lucre. Així, com a part de la iniciativa global d’expansió d’internet de la companyia el 2012, el Registre d’Interès Públic va enviar sol·licituds a Internet Corporation per a noms i nombres assignats (ICANN) per a dominis exclusius d’organitzacions no governamentals (ONG) de beneficència..

Per ampliar l’abast mundial, els dominis .ngo i .ong es venen com a paquet, amb .ong que significa l’equivalent traduït de .ngo per a regions on s’utilitzen habitualment les llengües romàniques (per exemple, “organización no gubernamental” en espanyol). Els dominis només estan disponibles per a la comunitat de les ONG i han de complir els requisits d’admissió del Registre d’Interès Públic.

A més, els titulars de dominis .ngo i .ong es registren automàticament al directori d’ONG del Registre d’Interès Públic, OnGood, que proporciona visibilitat instantània, accés a una comunitat de companys i simpatitzants, i recursos com llistats d’esdeveniments, seminaris web i guies..

La missió d’OnGood d’ajudar les organitzacions benèfiques i sense ànim de lucre a recaptar fons i augmentar la consciència pública sobre la seva existència s’adequa molt a la concentració centrada en el Registre d’interès públic en l’educació.

“El nostre major repte, que tenen tots els TLD, és continuar educant als usuaris sobre el valor d’una identitat en línia com .org o .ngo”, va dir Brian..

Ajudar els no lucratius a prevenir i respondre a les amenaces basades en la web

Durant la seva col·laboració amb la companyia, Brian ha estat testimoni de canvis tant geogràfics com generacionals en la indústria.

“Hem vist un creixement significatiu en els mercats de l’hemisferi nord, com ara una penetració profunda a Internet, una pujada dels noms de domini i l’ús general d’Internet”, va dir..

Des del punt de vista generacional, Brian va dir que mil·lenaris i Gen Xers es dirigeixen cada cop més a les xarxes socials per connectar-se, establir les seves identitats i trobar comunitats de parells..

“Ajudar a la nova generació a comprendre per què els dominis són importants per a la seva identitat en línia i educar-los en allò que un lloc web pot oferir és important per a nosaltres”, va dir. “Volem que aquesta generació aprengui i abraci el poder que prové de la gestió del seu propi contingut i dades.”

Amb aquests canvis també es presenten reptes importants quant a riscos emergents. Brian ens ha explicat que les amenaces digitals en evolució han creat un entorn de desconfiança creixent entre els usuaris de la web que han vist casos creixents d’incompliments de dades i atacs de programari maliciós.

El Registre d’Interès Públic pretén ajudar les ONG en particular mitjançant l’educació sobre els reptes de seguretat i la privadesa de dades.

“Volem contribuir a fer que els sense afany de lucre siguin conscients de les amenaces a les quals es troben en línia i donar-los recomanacions actuables sobre com protegir-se i respondre a les amenaces en línia”, va dir Brian.

Com a part d’aquest esforç, el Registre d’interès públic ha publicat recentment una sèrie en tres parts sobre ONG i seguretat de dades que comparteix les millors pràctiques per a la prevenció d’incompliment de dades, recomanacions per a desenvolupar un pla d’acció d’incompliment de dades i informació sobre què s’ha de fer després de les dades. incompliment.

A més de l’educació en seguretat, el Registre d’Interès Públic proporciona eines per ajudar a educar les organitzacions sobre la importància d’una identitat en línia de confiança, com ara la caixa d’eines d’ONG i l’Internet 101 Survey.

“És una prioritat nostra la d’ajudar la comunitat d’usuaris a utilitzar eficaçment Internet, ajudar-los a comprendre la importància de la confiança, la identitat i la seguretat i explicar els avantatges del seu domini”, va dir Brian..

Jugar un paper per aportar aigua neta a Uganda i Kenya

Com a gran actor de l’espai sense ànim de lucre, té sentit que el Registre d’Interès Públic també posa un gran èmfasi en l’enriquiment de les comunitats globals.

Més enllà del seu extens treball per ajudar a les organitzacions a avançar les seves causes a través de dominis de confiança, Public Interest Register col·labora estretament amb WaterSchool, una organització que equipa famílies d’Uganda i Kenya amb accés a aigua potable neta mitjançant eines senzilles i formació..

És una relació i un TLD amb què Brian està especialment orgullós.

“Water School treballa en col·laboració amb líders comunitaris i organitzacions de base per ajudar a proporcionar aigua neta a 28 milions de persones a Uganda i Kenya, i vam tenir la sort de tenir l’oportunitat d’ajudar-los a desenvolupar una presència en línia en forma de domini .ngo. ,” Ell va dir.

Brian va treballar amb WaterSchool a Kenya, on va veure com l’enfocament en tres etapes del grup que implica la desinfecció solar, les infraestructures domèstiques simples i la formació sobre pràctiques d’higiene millora la salut, potencia les economies locals i permet als nens centrar-se en l’escola en lloc de recórrer llargues distàncies. per trobar aigua.

“Es tracta d’aquests tipus d’experiències que em recorden la gran oportunitat que tenim per donar suport a les organitzacions que realment fan la diferència en el món”, va dir Brian.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me