Abans: Comunitats promotores on els nòmades digitals poden connectar-se, explorar-se i créixer més enllà del cubicle

TL; DR: Si esteu preparats per comerciar en la vostra cansada rutina per viure en una aventura de col·locació i coworking a l’estranger, no busqueu més que Outpost. L’organització proporciona a les comunitats de treballadors remots experiències úniques i compartides que es plantegen en el marc de fons de Bali. Amb una nova ubicació a Cambodja que s’obrirà el 2020, l’empresa continuarà la seva missió d’ajudar els treballadors de tot el món a satisfer la seva lluita.


Els avenços en tecnologia permeten a nombrosos empleats comerciar els seus cubics per entorns de treball més personalitzats.

Per a molts treballadors remots, això significa quedar-se a casa i enfonsar-vos al sofà amb un ordinador portàtil. Però d’altres aprofiten l’oportunitat de créixer professionalment mentre es nodreixen dels paisatges a la destinació més popular d’Indonèsia: Bali.

Aquests nòmades digitals pertanyen a les diverses comunitats de suport construïdes per Outpost. L’organització de futur proporciona als membres espais de col · laboració i col • laboració abundants on poden seguir les seves passions i fomentar el seu sentit de l’aventura..

David Abraham, cap de casa i logotip de l'empresa

El cofundador David Abraham ens va donar una detallada de les comunitats que viuen i que treballen a Outpost.

“Els nostres membres són emprenedors, creatius i internacionals”, va dir David Abraham, cofundador d’Oposta. “Volen explorar el món, créixer personalment i professionalment, i connectar amb altres.”

Outpost tracta sobre experiències compartides. Però David va dir que els membres gaudeixen d’allò més bé d’albergs socials com d’hotels privats, ja que tenen accés a espais de treball comunitaris, però encara aconsegueixen la privadesa de les seves habitacions.

Totes les ubicacions avançades, conegudes com a barris, són alimentades per personal amable i multilingüe i s’organitzen a través d’un pla setmanal en què s’elaboren esdeveniments, àpats, tallers i oportunitats de viatge..

En definitiva, l’objectiu de Outpost és ajudar els membres a experimentar amb noves maneres de viure en comunitats unides per un esperit aventurer. I, amb una nova ubicació a Cambodja que s’obrirà el 2020, l’empresa està en el camí d’avançar aquesta missió.

Nodes còmodes de coloració i coworking a Bali Idíl·lic

David i el seu soci comercial, Bryan Stewart, van llançar Outpost el 2016 després de treballar nomàdicament durant molts anys.

“Després d’una carrera que va passar de la Casa Blanca a Wall Street, vaig dirigir una ONG a Uganda, vaig treballar al Ministeri d’Economia del Japó, vaig viatjar tres anys fent consultoria i, finalment, vaig escriure un llibre sobre els recursos necessaris per a una economia verda”. Va dir David. “En tots aquests viatges, mai no he trobat un espai on ser productiu i conèixer constantment gent fascinant”.

David i Bryan es van adonar que no necessitaven estar connectats a una corporació o centre comercial massiu per exercir la seva carrera professional.

Rodatges de sales i espais de treball avançats

Les habitacions privades i els espais de treball comunitaris de luxe permeten una experiència remota única dels seus empleats.

“Volíem un lloc per a persones com nosaltres, aquelles persones que tinguin o tinguin una carrera internacional, on puguem viure i treballar dies, setmanes o mesos alhora”, va dir David. “En aquell moment, vam veure un nínxol per al” nou nòmada “: els viatgers que van llançar la motxilla per una maleta i professionals que volien deixar els seus mocadors i talons per a les xancletes.”

Els espais de coworking semblen aparèixer a l’esquerra ia la dreta. Tot i això, David i Bryan no van trobar cap producte que donés suport a l’estil de vida que conduïen. De fet, van creure que les ofertes existents només estaven dirigides a aquells que busquessin una manera d’allargar la jornada de motxilla.

Amb un forat al mercat identificat, David i Bryan es van proposar formar comunitats que combinessin espais de vida moderns i inspiradors amb destinacions culturalment riques. El resultat va ser avançat.

Actualment, la companyia té presència a tres ubicacions de Bali (Ubud, Canggu i Ubud Penestanan), on els hostes gaudeixen d’habitacions privades, piscines privades, potents connexions a Internet, menjador i accés 24 hores a productius espais de coworking..

Facilitar experiències compartides per a treballadors remots

En els darrers anys, el mercat d’espais de col·locació i coworking s’ha ampliat de forma espectacular, amb diverses comunitats construïdes específicament per a dones, cuineres i fins i tot metges. Però, com que dues persones que van viure la vida nòmada digital abans que es definís en la cultura moderna, David va dir que l’objectiu mai ha estat el de replicar les tendències en els espais de col·locació i de coworking..

Per Outpost, mantenir-se competitiu en una indústria en creixement és qüestió de traçar un curs únic.

“Ens hem adonat que el millor model no és necessàriament copiar els líders del dia”, va dir David. “Si bé les grans empreses creixien amb gran rapidesa i es replicaven, sabíem que volíem construir la nostra pròpia xarxa de somnis. I això va trigar una estona a definir-nos. No volíem construir el somni de ningú. “

L’avanç es diferencia dels punts de venda de les grans ciutats perquè ofereix un lloc per a persones que gaudeixen d’aventures. David va dir que la gent sol triar espais de col·locació per casualitat: necessiten un lloc per dormir, i l’oportunitat de conèixer gent és només un avantatge. Però quan els membres s’uneixen a Outpost, és perquè busquen un canvi radical en una comunitat totalment nova.

“Volen més que un lloc on viure”, va dir. “Volen conèixer gent, passar l’estona a llocs fantàstics i conèixer una nova destinació.”

David ens va dir que la companyia sempre està buscant noves idees i tecnologies que milloraran l’estil de vida digital nòmada.

“El repte és com assegurar-nos que proporcionem la barreja adequada de serveis per satisfer les necessitats dels nostres membres, com podem recolzar-los per viure la vida que volen, segons els seus termes”, va dir. “Sempre estem pensant en el que podem oferir que sigui únic. I veuràs que aquestes idees es publiquen el 2020 ”.

Una comunitat professional vibrant i personal dedicat

Els espais de vida perfeccionats i la configuració de treball que millori la productivitat, David va dir que la millor part sobre Outpost és el tipus de gent que atrau la companyia, des d’arquitectes i fundadors d’empreses fins a professionals d’ONG i capitalistes de risc. Creu que això és el que impedeix que la gent torni.

“Podeu unir-vos a qualsevol espai de coworking o asseureu-vos a qualsevol cafè amb wifi ràpid i cadires agradables, però Outpost és un lloc fantàstic per trobar-vos amb animes d’emprenedori i inspiradors igual que nosaltres”, va dir. “Quan la gent ens tria, no és per als còctels artesanals del nostre restaurant (tot i que, de fet, són increïbles). El veritable benefici és la força de les persones que coneixeu aquí ”.

Fotos a diferents llocs avançats

Les comunitats avançades solen atraure empresaris i esperits creatius.

Aquest nivell d’excel·lència s’estén a l’equip global que treballa a l’empresa, format per persones a les quals David va dir que no té por d’enrotllar-se les mànigues per fer una feina difícil. Va fer un reconeixement especial als membres del personal local de l’empresa, que interactuen diàriament amb els membres per donar suport a les seves experiències a l’estranger.

“Estic més orgullós del nostre personal local, estan a la primera línia de la nostra empresa”, va dir. “Estic orgullós de veure el seu creixement, millorar la seva llengua anglesa, ampliar el domini de l’Excel i augmentar la seva confiança. Tot el nostre equip creu que no només construïm una empresa, sinó un estil de vida. “

Outpost té unes altes taxes de retenció quan es tracta del seu personal. Dels membres de l’equip que han decidit seguir endavant, David va dir que uns quants han tornat a l’empresa un any o dos després.

Arribarà el 2020: un oasi urbà a Cambodja

El futur de l’avançada és brillant. L’any que ve, l’empresa obrirà diverses ubicacions noves, inclosa Cambodja.

“Estem molt entusiasmats amb les noves obertures d’ubicació que arriben el 2020”, va dir David. “El primer serà a Siem Reap, Cambodja, una ubicació que hem escollit estratègicament com a centre de futur per a nòmades digitals.”

Els espais de vida i de treball de l’empresa posaran els membres molt a prop de les atraccions turístiques més populars de la capital i el ric patrimoni cultural, com ara arquitectura d’estil xinès, pobles de pescadors, granges de seda, arrossars, museus i una vida nocturna animada..

“Estigueu atents per obtenir més informació l’any que ve”, va dir David.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me